• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İnşaallah canım inşaallah,çok istiyorum...Yüreğime su serpilecek nasip olursa.

Canım tabiki söylerim;biz gidemezsek eğer;hatimlerinizi ve isimlerinizi kağıda yazıp teslim ederim anneme....Bitirirsin canım,az kalmış zaten;Rabbim bitirmeni nasip etsin...

Ordaki dualarda inşaallah kabul olur...Aslında benim başladığım Kuran-ı Kerim hatimi vardı ama bebek için yeniden başlıcam birazdan nasipse....Başka hatimlerde düşünüyorum;123 Yasin,İhlas hatimi;Meryem Suresi,La Havle hatimi gibi,bakalım artık...Rabbim başlamayı ve hakkıyla bitirip,duasınında kabul olmasını nasip etsin...

canım mutlaka kevset hatmi de yap. peygamber efendimize soyu kesik dmelerinin üzerine inmiştir bu sure.
ben sana yardım ederim. ama şu 4 gün yogun biraz. elimden geleni yaparım canım.istersen sureleri ben okuyayım.

canım mutlaka kevset hatmi de yap. peygamber efendimize soyu kesik dmelerinin üzerine inmiştir bu sure.
ben sana yardım ederim. ama şu 4 gün yogun biraz. elimden geleni yaparım canım.istersen sureleri ben okuyayım.

Canım Kevser hatimini duymadım daha önce;kaç adet oluyo...Onuda yapayım inşaallah canım..

Canım sağolasın;Surelerden hangisini okuyacaksın canım;okuyacak olursan benim adıma değil kendi adına niyetlen canım;senin adına gitsin hatimler...Ben benimkileri inşaallah bitiricem....Sen başla kendine mesela istersen;bitiremem diye korkma hiç;eşimle bende yardım ederiz sana :16:

Canım Kevser hatimini duymadım daha önce;kaç adet oluyo...Onuda yapayım inşaallah canım..

Canım sağolasın;Surelerden hangisini okuyacaksın canım;okuyacak olursan benim adıma değil kendi adına niyetlen canım;senin adına gitsin hatimler...Ben benimkileri inşaallah bitiricem....Sen başla kendine mesela istersen;bitiremem diye korkma hiç;eşimle bende yardım ederiz sana :16:

canım kevserin kaç tane okunduğunu bilmiyorum. sen yetiştiremez gibi olursan ben de yardımcı olurum.

hanımlar 100 kevser suresi tüm dileklerin kabulü için okunurmuş.
çocukla alakalı bi dua olduğu için bizim dileğimize de uygun.

canım kevserin kaç tane okunduğunu bilmiyorum. sen yetiştiremez gibi olursan ben de yardımcı olurum.

Öğrenirsen adetini mesaj atıver canım bana,eşim gelince ona sorayım bende adetini....Sağol canım,Allah razi olsun..

ya varis okuyoruz canım.

Tamam canım,ben adet vermiyim,çektikten sonra söylerim şu kadar çektim diye.Rabbim kabul etsin

Kızlar ben şimdi çıkıyorum,Kuran-ı Kerim hatimine başlıcam nasipse....Adet de olacak gibiyim;birazda ondan keyifsizim aslında.Neyse hayırlısı bakalım,Rabbim büyük...

Eksik etmeyin beni dualarınızdan...Hepiniz Allah'a emanetsiniz,Rabbim kalp genişliği versin,yariniz yardımcınız olsun....

eslemlive canım ya varis için yardım ederim demişsin. kaç tane okumak istersin.14 günümüz var.

eslemlive canım ya varis için yardım ederim demişsin. kaç tane okumak istersin.14 günümüz var.Kevser suresi: 100 defa okuyan muradına nail olur. Peygamber efendimizi rüyasında görür.
ihlas suresi 10 000 tane okunanca dilekleri kabul olur diyo

eslemlive canım ya varis için yardım ederim demişsin. kaç tane okumak istersin.14 günümüz var.

Canım az önce yazdım,okuduktan sonra söylerim adetini diye...Şimdi sayı vermiyim;malum çok okunacaklarım var,vebal olmasın üstümde...Ben çektikten sonra haber veririm canım,gece girerim yazarım...Çektikçe de yazarım inşaallah...14 gün kısa bir süre değil,Allahın izniyle biter inşaallah...

eslemlive canım ya varis için yardım ederim demişsin. kaç tane okumak istersin.14 günümüz var.Kevser suresi: 100 defa okuyan muradına nail olur. Peygamber efendimizi rüyasında görür.
ihlas suresi 10 000 tane okunanca dilekleri kabul olur diyo

Canım İhlas-ı Şerif hatimini biz 1000 adet yapıyoruz......1 İhlas-ı Şerif hatmi,1000 adet..

10.000 tane okunursa,10 İhlas-ı Şerif hatimi olur...İnşaallah okuruz,Rabbim hakkıyla okumayı nasip etsin

eslemlivacım canım çok sonradan gördüm yazdığını:d
arkadaşlar ya varis çekmek isteyen arkadaşlar aşagıdaki listeyi kopyalayıp altına adını ve sayısını ekleyerek devam etsin. 51 000 eksiğimiz var. 1 000 er tane bile alınsa tamamlıyoruz.

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000

kizlar size doyum olmuyor ben cikiyorum felaket karnim acikti yine biraz islerimi yapayim pasakli bir kadin oldum yaaaa kendimden tiksiniyorum:27::27::27:
afiyet bal şeker olsun canım bebişe yarasın inşallah
yanlış doktorlara denk gelmişiz demekki canım çünkü hiç bir araştırma yapılmadı şimdiye kadar.şimdi şahin bey karyotip ve trombofili paneli testi verdi yaptırmamız için.yarın yaptırıcam bunları inş.evet kesinlikle şahinbeye devam edicem.hayırlısı bakalım .

katılıyorum canım önce takip edelim devamlılığı açısından arkadaşları.çünkü hastalık harici bir haftada çok rahat tamamlanması gereken dualar bunlar.ama girip çıkan ve habersiz bırakan arkadaşlarımızdan dolayı aksıyor hep.
hayırlı olsun seyyancım inşallah şahin beyle kavuşursun bebeğine ne zaman başlıcaksın belki birlikte başlarız
Selamün aleyküm kader arkadaşlarım :31:

Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.İyi ki varsınız,Rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...Mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.

Hala keyifsizim..Üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.Dün sancılandım baya.Elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.Oda geçicidir inşaallah..

Kızlar Umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...Birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.Sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.İnşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...Çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...
canım rabbim yüreğine ferahlık versin
umreye gitme ihtimalin varmış çok sevindim Allah bizlerede nasib etsin sanada canım
canım benımde kızm olursa kayınvalıdemınde hıc kızı yok onlarda çok sevınırler

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............2000

eslemlivacım canım çok sonradan gördüm yazdığını:d
arkadaşlar ya varis çekmek isteyen arkadaşlar aşagıdaki listeyi kopyalayıp altına adını ve sayısını ekleyerek devam etsin. 51 000 eksiğimiz var. 1 000 er tane bile alınsa tamamlıyoruz.

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000

muhatcım şimdilik 1000 tane bana yazarmısın daha fazla olursa haber veririm

hemşerim niye gurbet gelini oldun ya anlatsana

hemserim esimle biz baya ters yerlendeyiz ama kismet iste esim sinoplu ben balikesirli esimin aileside suan istanbulda ikamet ediyor kayinpederimin patronuda benim komsumdu (Rabbim gani gani rahmet eylesin)senelerce bana esimi anlatti durdu ayni sekilde esimede beni anlatmis bir gun sevgili Amcam bana bir telefon acti seninki geldi diye tabi ben sasirdim kaldim benimki kim diye ozamanlarda universiteye hazirlaniyordum hic aklimda yoktu evlilik tabiki karsi gelemedim sevgili amcama cok severdim kendisini bizi alip bir yere goturdu bulusun konusun diye esimi gorunce zaten icim ilidi inanilmaz bir sekilde ve sanki kirk yillik arkadasmisiz gibi aksama kadar konustuk dahada biraksalar konusacaktik gorusmemizin 5.gunu istemeye geldiler ve annemle babam beni veremedi dedemler olur diyemedi en sonunda ailenin en kucugu (dayimin oglu)ben verdim enisteme ablami diyince yuzukler takildi sonrasinda esim 2 ay sonra beni 2 gun ziyarete geldi ve ingiltereye geri donup vize basvurusunda bulundu tam iki bucuk sene(hala icim aciyor yazarken)yuzyuze gorusemedik ve geldi vizesi hemen evlendik cok sukur hic esim hakkinda yanilmamisim cok mutluyum herseyiyle tam 7 yildir ama o 2 bucuk yilin ozlemi bitmedi hala daha bazen konususuyoruz nasil bir sinav diye ve ayni sinavi bebegime kavusmak icin verdim ama Rabbim mukafatlandirdi insallah sinavimi layikiyla verebilmisimdir Rabbim herkesi mukafatlandirsin iste boyle melekcim benim nacizane hikayem.....

Selamün aleyküm kader arkadaşlarım :31:

Sayfalar o kadar dolmuş ki,hepinizden tek tek alıntı yapamadım,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yürekten.İyi ki varsınız,Rabbim dostluğumuzu her iki dünyada da daim eylesin...Mevlam hepinizden razi ve memnun olsun.

Hala keyifsizim..Üstelik rahatsızlandım,bilmiyorum stresten mi oldu.Dün sancılandım baya.Elhamdülillah şuan iyiyim ama pek keyfim yok.Oda geçicidir inşaallah..

Kızlar Umreye gitme gibi bir durumumuz var eşimle...Birşeye bağlı gitmemiz,inşaallah nasip olur.Sizlerden dua istiyorum,çok dua ederseniz sevinirim.İnşaallah nasip olur oraları görmek,o mübarek toprakları öpüp,hepinize dua etmek...Çok istiyorum;eksik etmeyin dualarınızdan inşaallah hayırlısı ile nasip olur...

Allahim kismet etsin insallah canim hayirlisiyla

muhat..............5000
krizantem83.......5000
melek181..........2000
seyyan.............5000
ayşe035...........2000 hanımlar 14 gün var daha.rahat rahat okuruz demi?
51000 tane kaldı.

okuruz canim okuruz merak etme

Back
X