Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

olur canım benim olur siz yüreğinizi rahat tutun herşey yaradanın elinde inanmakla başlıyor herşey canı yürekten inanınca elbet bir gün olur. ben sizinle aynı durumda olup ne mucizelerle karşılaşan örnekler duydum....

Evet canım Rabbim ol dedikten sonra 1 yumurta 1 süpermene ihtiyaç var:9:
Hepimizin sınavı ayrı canım zamanı geldiğinde bizler de o müjdeli haberleri paylaşacağız sizlerle inşallahhh
Bi de ben şuna inanıyorum Rabbim herşeyi bilir verir bizim şer dediğimiz şeyler bazen bizim için hayırdır....
Tabi arada dibe vurduğum dönemler oluyor diğer arkadaşlar gibi ama Rabbime sığınıyorum o dönemlerde de ne demişler
Mevlam neylerse güzel eyler........:16:

S.a canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bu son günlerde internete giremiyorum.Eşim istemiyor strese giriyormuşum:)Laptopu saklıyor evde ben bulmayim diye:1:Az önce yemeğe geldi hazır yemekteyken kaçamak yapayım dedim.Alıntı yapamadım kusura bakmayın.Sizlerle yazışıp muhabbet etmeyi özlüyorum.Ama inşallah bugünlerde gelip geçer Allah yardım ederde güzel haberi veririm sizlere inşallah.Son durumlar ne?Hamile haberi varmı topikte?İnşallah en kısa sürede herkez anne olur.Allah kimsenin evini çocuksuz bırakmasın.Aklıma gelmişken secdeyle ilgili yaptığım birşeyi söyleyim.Ben namaz kıldığımda secdeye vardığımda hemen secdeden kalkmazdım.Bazen öyle içimden gelirdi secdeye kapanarak dua etmek sesli yada mırıldanarak farketmezmiş.Gönlünüzdeki niyeti dileği secdedeyken Allah'tan isteyip yalvararak dua etmek çok makbulmuş.Sizlerle paylaşmak istedim bunuda.Kızlar hakkınızı helal edin,Allah'a emanet olun ve dualarınızı bekliyorum.Görüşmek üzere.:16::3::54:

Evet canım Rabbim ol dedikten sonra 1 yumurta 1 süpermene ihtiyaç var:9:
Hepimizin sınavı ayrı canım zamanı geldiğinde bizler de o müjdeli haberleri paylaşacağız sizlerle inşallahhh
Bi de ben şuna inanıyorum Rabbim herşeyi bilir verir bizim şer dediğimiz şeyler bazen bizim için hayırdır....
Tabi arada dibe vurduğum dönemler oluyor diğer arkadaşlar gibi ama Rabbime sığınıyorum o dönemlerde de ne demişler
Mevlam neylerse güzel eyler........:16:

aynen öyle canım

ecrin son liste fazlasıyla tamamlandı canım.
20 eksik vardı sanırım. şimdi 21 tane fazla var. ben gene 41 lik okuyacagım. arkadaşlarda da 3 er 4 er tane okuyun diye yazdım ki bu cumada boşa gitmesin sıradaki arkadaşların hatmi olsun.

tamamm canım sonradan ecrinde listeyi yayınlamışşş...ben eksikler var diye 2 yasin okudum bugün....hastalanmadan inşallahh. diğerlerinide bitirir yazarım...

tam kucaklıycam derken kaybetmek zor olmuştur. Allah bi daha yaşatmasın

Allah razı olsun canım zordu evet ama meleğimin şimdi cennette olduğunu düşününce rahatlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Ayy cnm ya çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar bebisiniz olur :))) bende evlendigimden beri istiyorum ama olmadı daha:(

Amin canım.Dün hemen çıkmam lazımdı kusura bakma :( Rabbim daha fazla bekletmesin seni hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım

kızlarrrrrrrrrrr kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun görüşmek üzere...

emacım başın sağolsun rabbim en kısa zamanda sağlıkla bebişine kavuştursun canım benim.....

sümeyyab ve yeşilsis sizlerde hoşgeldiniz.....rabbim sizlerinde dilek ve dualarını zı kabul etsin inşallah..çoooooook güzel bir yerdesiniz....bu kızları başka yerde bulamasınız......:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bu arada mavişimi yani zikirmatiğimi buldummmmmm..ne kadar üzülmüştüm yaaaaaaaaaaa..çok şükür kavuştukkkkkkkkk..yenisini alıcaktım gerek kalmadı..................

sağlıcakla kalın inşallah :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Allah razı olsun canım.Rabbim hepimize en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

saol canım Allah razı olsun,
gerçi bu gidişle hepsi bitirecek bi ben kalcam ihtiyacı olan:D

Bende kalacam sanırım.Regl olduğumdan okuyamıyorum da.

ayyy kızlar beni nasıl mutlu ettiniz rabbim hepimize iki dünyada yüzakı olacak evlatlar nasib etsin inşaallah... yavrucuklarımız ahir zamanda EFENDİMİZİN yolundan büyüklerimizin yolundan sünnet çerçevesinden ayrılmasınlar inşaallah.....

Amin canım

Canım dr a gıdecektın nasıl oldun ..

Gerek kalmadı bitanem regl oldum çok şükür siz nasılsınız bu arada canım

Selamün Aleyküm canlarımmmmmmm:29:

As canımmmmmmm

selamün aleyküm arkadaşlar.

ne kadar güzel şeyler yapıyorsunuz.benide alın aranıza ne yapmam gerekiyor.ama ben ancak yarın okumaya başlayabilirim kısa bir süre önce düşük yaptım kanamam var ama tahminen yarın biticek gibi.

rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.evlat çok tatlı çokkkk

Başın sağolsun canım Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşalah
s.a.canım arkadaşlarım nasılsınız:16::16::16::16:

As canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın

[TABLE="class: MsoNormalTable"]
[TR]
[TD="width: 528, bgcolor: transparent, colspan: 4"] Dualarımız, MELEK04 :49: , ESMACVS :49: , AYŞE035 :49: okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] DUA LİSTEMİZ
[/TD]
[TD="width: 360, bgcolor: transparent, colspan: 3"] 08,03,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] NİCK
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"] YASİNİ ŞERİF
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] NE İÇİN OKUYORUZ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] DURU1616
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"] 4 ADET
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 100/707 ADET
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] BAHAR27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ANTİKDENİZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] SARDUNYA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ANTİSOCİAL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ORLİC :49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum:nazar::emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] HAYALOT:49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :nazar: :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] MELEK04 :49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum :nazar: :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ESMACVS :49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum :nazar: :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] AYŞE035 :49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] TURKUAZ8
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Hayırlı Eş&Hayırlı Evlilik :16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] SEYYAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] E_M_A
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] CANDAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması :16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ECRİNN07/ASLI
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] DİLEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] SEVİL61
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] MUHAT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ASBELOVE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ECRİN23
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] NEKADARZOR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] SÜRPRİZ06/ELİF
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ESLEMLİVA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] REYYAN1984/EDA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] KAYS
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] KRIZANTEM83 :49:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Sağlıklı Hamilelik&Kolay Doğum:nazar: :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] MELEK181
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"] Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] SEYBİLL
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ESMA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] GURBETKIZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] MUTLULUK27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] DERİNSUBERFU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] A.SENA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] NURUSİMA81
[/TD]

[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] LEBENSFREUDE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] ZELALPERD
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] SİBELKOÇAK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 168, bgcolor: transparent"] NOTLAR:
[/TD]
[TD="width: 84, bgcolor: transparent"] 148
ADET
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 3.700 enbiya suresi 89.ayeti, 26.159 ya varis
[/TD]
[TD="width: 144, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Nihayet yeni listeye kavustukkk :-) hemen basladim gorunce :-) :-)

Allah razı olsun canım zordu evet ama meleğimin şimdi cennette olduğunu düşününce rahatlıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Amin canım.Dün hemen çıkmam lazımdı kusura bakma :( Rabbim daha fazla bekletmesin seni hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım

Allah razı olsun canım.Rabbim hepimize en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende kalacam sanırım.Regl olduğumdan okuyamıyorum da.

Amin canım

Gerek kalmadı bitanem regl oldum çok şükür siz nasılsınız bu arada canım

As canımmmmmmm

Başın sağolsun canım Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşalah

As canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın

allah razı olsun canım.rabbim hepimize nasip etsin

Dr den geldim suan Dersteyim. Sonuç sanirim pek içaçıcı degil. Ama olsun onu farkederek biraz Daha yaklaştim bebeğime

evet canım melek annesiyim 13 gün oldu onu kaybedeli...maaleseff

Canım Allah sabır versinnnn çok yeniymiş çok zordur eminim ama şefaatçin seni bekliyor....

Dr den geldim suan Dersteyim. Sonuç sanirim pek içaçıcı degil. Ama olsun onu farkederek biraz Daha yaklaştim bebeğime

Hayırdır canım ne dedi dr.:52::52::52::52::52:

Canim yumurtalar 12 ve 15 mm buyuklugundeymis. Tembelmis bi de. Tanı olarak kadın infertilitesi tanimlanmamis yazıyor. Reglken tekrar gitcem. Suan ne yapabilirim[/QUOTE

nazli olacaklar belli canim ama uzme tatli canini tembellikte cok kotu birsey degil tedavi yapilabiliyor sen en guzeli evde kurlere basla hangi kurler iyi geliyor bilmiyorum ama bilen biri mutlaka olur regliyken gittiginde hersey daha iyi belli olur hem senin adet yeni bitmedimi bence cok kucukde degil yumurtalarin 20mm normal kabul ediyorlar burda demekki gelisiyorlar daha

Son düzenleme:
Canim yumurtalar 12 ve 15 mm buyuklugundeymis. Tembelmis bi de. Tanı olarak kadın infertilitesi tanimlanmamis yazıyor. Reglken tekrar gitcem. Suan ne yapabilirim

Canımmm regliyken hormonlarına bakılınca daha iyi anlaşılır zaten büyük bi problem değil çok şükür hem öğrenmen bebeğe bi adım daha yaklaştırdı sizi ne güzel bence kürlerle çözersin sen bu işi:16:

Back
X