Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlaar ben kactim eltimin bebelerine bakmaya basladim yine ve yeniden..3.yude buyutuyorum benden 2 sonra evlenmisti...Taktir iste

masllah subhanallah..kiz valla kendini oku bol bol nazara gelme Allah korusun..o kadar isinin arasinda gunde 2 cuz okuyabiliyosun...ben cesaret edemiyorum bitiremem diye..ama ben baslayim bitiremesemde yarida kalsin demi.fetih suresinide ekledinmi sen ben onuda okuyorum...

canım sn başla. inşaallah biz de yardımcı oluruz.
yok daha ona başlamadm canım.
ayyyyy çok uykum var:(
kızlar ben bi gidip uyuyayım hadi siz de uyuyun:)
gelince 40 sayfa birden okumak istemiyorum::D

kızlar bursa lafımı duydum ben kim bursalı
oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy canım bursa insan hiç türkiyede yaşayıpda sıla hasreti çekermi çağır bizi bursa en kısa zamanda.....

yasin suresinde 7 ayet var sonu mübiyn diye bitiyor canım.
oraya gelince ya başa dneceksin ya da mübin duasını okuyacaksın
hanımlar benim çıkmama lazım. yasini yetiştireyim. dersleri düzenledim yarın dr ya gitcem mımırtalarım için:D
seyyan bitirme kız duaları hemen:D merak ettim umaraım önemli bişi yoktur.
merak mı ettin?bir bursali eksik diye rahatmışsın gibi geldi:9:zaten bir ben kaldım bursali ya bak baharda giremiyor.ezmeyin beni kızım ya:43:
canım bu hafta benimkileri de çıkarsak 184 yasine ihtiyaç var.
sanırım 3 er 4 er tane yeter:)
sen 3 er tane dağıt. canım seyyan gelmedi daha belki o ilğilenebilir.
nerde bu seyyan?
sevil61 in kb dan haber var mı?
yarın nurisimanın eşi ameliyat oluyor mu?
yarın birinin test günüydü değil mi?
giderayak bunlar geldi aklıma:)
listeyle ilgilenirim canım.okuyanları not aldım bile.
Dr den geldim suan Dersteyim. Sonuç sanirim pek içaçıcı degil. Ama olsun onu farkederek biraz Daha yaklaştim bebeğime
merak ettim canım önmeli bişi yoktur inşaallah diyecektim ki...............
Canim yumurtalar 12 ve 15 mm buyuklugundeymis. Tembelmis bi de. Tanı olarak kadın infertilitesi tanimlanmamis yazıyor. Reglken tekrar gitcem. Suan ne yapabilirim
oda sorunmu kızım ya:34:incir k,ürü yapmanı tavsiye edrim.ibrahim saraçoğlunun sitesinden araştırabilirsin canım ama kafaya takacak bişi yok.
bak o olur::) bursalı değilsin demi. seyyan sayfaları bitirmek üzeredir, gelir şimdi::)

anca bitirdim sayfaları.işte geldim burdayım.internet bozuktu bugün gelip yaptılar.ayyyyy çok zormuş kk sız kalmak ya....özledim diyecektim ama bursalı eksildi diye pek bi sevinmişsin yawwwww:46:

oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy canım bursa insan hiç türkiyede yaşayıpda sıla hasreti çekermi çağır bizi bursa en kısa zamanda.....
ne bursası bi de onu çıkarmayın:)
merak mı ettin?bir bursali eksik diye rahatmışsın gibi geldi:9:zaten bir ben kaldım bursali ya bak baharda giremiyor.ezmeyin beni kızım ya:43:

listeyle ilgilenirim canım.okuyanları not aldım bile.

merak ettim canım önmeli bişi yoktur inşaallah diyecektim ki...............

oda sorunmu kızım ya:34:incir k,ürü yapmanı tavsiye edrim.ibrahim saraçoğlunun sitesinden araştırabilirsin canım ama kafaya takacak bişi yok.

anca bitirdim sayfaları.işte geldim burdayım.internet bozuktu bugün gelip yaptılar.ayyyyy çok zormuş kk sız kalmak ya....özledim diyecektim ama bursalı eksildi diye pek bi sevinmişsin yawwwww:46:

bi ben konuştum sanki hep benden alıntı yapmuışsın:D
canım eşime dedim 2 kğ incir al bak dedim:) cadalozluk yaptım :D
canım ben bi süreliğine çıkıyorumç azcık uyuyum çok yorgunum. aeo

benim benim.ay muhat gene sinir olacak bir bursalı dahamı diye...(muhaaaaat bak ne yapayım ) canım sende mi bursalısın.sıla hasreti yazmışsın da neredesin şimdi.bu arada aramıza hoşgeldin.

canım benim hazırda 15 bitmiş vardı.
ama yenisine başlayacagım. bende günde 2 cüz rahat okuyorum. 15 günde biter yani:)
benim soyadım çalışkan bide:) utanmıyo yumurtam tembel olmayaaa:D
başka bi dr ye daha götürme kararı aldık eşimle.
Oh maaşallahhh ben bi cüzü bitirsem başka ne isterim ki helal sana tatlımmm

ne bursası bi de onu çıkarmayın:)

bi ben konuştum sanki hep benden alıntı yapmuışsın:D
canım eşime dedim 2 kğ incir al bak dedim:) cadalozluk yaptım :D
canım ben bi süreliğine çıkıyorumç azcık uyuyum çok yorgunum. aeo

gerçekten bir tek senden alıntı yapmışım.hiç farkında değilim neyse sen uyu dinlen.akşama görüşürüz canım.

beni eklememişsiniz ama ben okumaya başladım ve 707 adet ya varis 100 adet enbiya 89 ayet ve 2 adet yasini şerif okudum 2 tane daha okuyacağım allah kabul etsin allahım herkese bebek hamiş olanlarada hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.

canım listeye ekleneceğini bilmiyordum:(((
Kızlar bide bi arkadaş vardı Eren isminde birine Yasin topluyodu hatırlayamadım :((( nese belki okur annem ve ben okuduk Erenin sağlığına kavuşması için Rabbim kabul eder inşallahhhh
Seyyancım listeyle ilgilenecekmişsin çok sağol canım ben bu hafta zaman kısıtlı die 3 kişiye okunacak şekilde hazırladım listeyi cumadan sonra inşallah tamamlanır yine 6 kişiye döneriz :)))

ecrinnn canım ben küçük yasin hatmi yaptım. 10 tane geçenki listeden eksikti 10 oraya gitti. kaldı 31.şimdide 148 tane listemizde var. yani 4 kişi için bu seferlik rahat okunur.

ecrinnn canım ben küçük yasin hatmi yaptım. 10 tane geçenki listeden eksikti 10 oraya gitti. kaldı 31.şimdide 148 tane listemizde var. yani 4 kişi için bu seferlik rahat okunur.

olur canım artık Seyyancıma sölersin listeyle ilgili arkadaşımız :1::1::1:
Kızlar bu arada diğer topikten arkadaştan duydum Seybil hamileymiş galiba ama değeri biraz düşükmüş diye okudum hayırlısı bakalım neyse kızlar ben kaçar iyi akşamlarrr
Seyyancım dualarımı bitirince haber veririm :9::9::9::9:

s.a.kızlar hepinize hayırlı akşamlar.nekadarzor bebişler sana uğur getirir inş.canım yakında kendi bebişine bakarsın.ssönmez seninde iyi olduğuna sevindim.baharcım herşey güzel olacak inş.güzel düşün güzel olsun.mutluluk sende iyisindir inş.bayadır yoktun.ben 1 gün girmedim oku oku bitmiyor.hamişlerimiz nasıl bakalım.herşey yolunda gibi gözüküyor.yeğenlerimize kocaman sevgilerimi gönderiyorum.kızlar hepiniz ayrı ayrı iyisinizdir inş

olur canım artık Seyyancıma sölersin listeyle ilgili arkadaşımız :1::1::1:
Kızlar bu arada diğer topikten arkadaştan duydum Seybil hamileymiş galiba ama değeri biraz düşükmüş diye okudum hayırlısı bakalım neyse kızlar ben kaçar iyi akşamlarrr
Seyyancım dualarımı bitirince haber veririm :9::9::9::9:

ay bak heyecan yaptım ecrin07 beni yalnız bırakma arada bir giriver kalite kontrol amaçlı.:18:listeye 1 kişi daha mı ekliyeyim(.okunacaklar arsına)

sa kızlar ya bi kaç saat girmedim çenelerinz düşmüş yine .... bu gün bi teyze gelip belimi ovacak benim ve yakı yapıştıracak gelini ve kızlarıda beline yakı yapıştırdıktan sonra hamile kalmış bu köyde herkesyapıyormuş bunu bi abl beni söylemiş oda ovayım demiş dua edin emi.... aslında birz korkuyorum anneme sordum teyzemde yapıyormuş aynı şeyi korkma dedi hadi aeo dua edin...

seyyanım yeni hükümet senmisin koalisyon mu yaptınz ecrinle... eğer işler yolunda gitmezse darbe yaparım ona göre haaaaa....:1::1::1::1::1::1::1:

benim benim.ay muhat gene sinir olacak bir bursalı dahamı diye...(muhaaaaat bak ne yapayım ) canım sende mi bursalısın.sıla hasreti yazmışsın da neredesin şimdi.bu arada aramıza hoşgeldin.

sağolasın canım
ben bursalı değilim aslında ama eşim bursalı biz maalesef istanbulda yaşıyoruz ama birgün oraya dönmenin hayalleriyle yaşıyoruz.bursada okudum çalıştım eşimle orda tanıştım o yüzden çok özel hem insanı bile güzel:)

sa kızlar ya bi kaç saat girmedim çenelerinz düşmüş yine .... bu gün bi teyze gelip belimi ovacak benim ve yakı yapıştıracak gelini ve kızlarıda beline yakı yapıştırdıktan sonra hamile kalmış bu köyde herkesyapıyormuş bunu bi abl beni söylemiş oda ovayım demiş dua edin emi.... aslında birz korkuyorum anneme sordum teyzemde yapıyormuş aynı şeyi korkma dedi hadi aeo dua edin...

evet canım duyduydum bende bir de bardak çekiliyomuş.şifanın nerden olacağı belli olmaz canım .inşaallah sana şifa vardır bunda ve hemencik alırız bebiş haberini.

Back
X