Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

$Görüntü0020.webp bunda daha net görünüyor gibi yada bana öle geliyo

bebişimsu seni canı gönülden kutluyorum:D:D:D:D
akşam halay mı çekiyoruz:)
hanımlar bu arada banlanabilirim. bi süre giremezsem çok konuşmaın ha:)

bebişimsu seni canı gönülden kutluyorum:D:D:D:D
akşam halay mı çekiyoruz:)
hanımlar bu arada banlanabilirim. bi süre giremezsem çok konuşmaın ha:)

inşaallah canım biraz erken yaptım diye herhalde silik çıktı akşama halayı çekeriz rabbim sizlere nasip etin inşallah ıpam benledir

senledir canım senledir:D
ayyy ne güzel ya:D
maaşallah bu ara arttı güzel haberler:)

anammmmmmmm
ilk kez banlanacam ben duramam burdan ayrı :(

Selam güzellikler,keyifler nasıl :23:

Sonunda abdestimi aldım ve ibadetlerime başlamam için engel kalmadı :52:

Rakibelerim yarışmaya kaldığım yerden devam ediyorum,hadi kolay gele :1:

S.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacak ve sperm çıkarsa tedavim devam edecek yoksa tüpbebek tedavim iptal olacak.benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9 eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim

Canım ben okurum,okuduktan sonra mesaj atarım sana nasipse...Herkesin bir tane mi okuması gerekiyor?Rabbim yariniz yardımcınız olsun,inşaallah güzel haberlerle dön :38:

bende de saydıkların bitti kelime-i tevhidi tamamlıyorum şimdiiiii:52::52::52:
Ben çok geride kaldığımı düşünüyordum ama iyi gidiyormuşum yineeee:16::16::16::16:

Ben en iyisi birkaç gün girmiyim topiğe,maşaallah kızlar ne hızlı çıktınız yaff :27: :27:

Canım ben okurum,okuduktan sonra mesaj atarım sana nasipse...Herkesin bir tane mi okuması gerekiyor?Rabbim yariniz yardımcınız olsun,inşaallah güzel haberlerle dön :38:

Ben en iyisi birkaç gün girmiyim topiğe,maşaallah kızlar ne hızlı çıktınız yaff :27: :27:

Özledik seni canım gitme bi yere kaç gündür yoksun zatennn:52::52::52::52:

bu kadar anlama körü olunabilir mi yahu?
ısrarla aşagılık kompleksine giriyorlar.
onlar ezilmeyi mi seviyodur ne dir?
hoş söz duyunca ters tepki verdiler:D

neyse hanımlar lafa daldım eşim gelecek onu unuttum:D
ben banlanmazsam gene gelirim. banlanırsam da aşagıdaki misafir benşm.
ona göre yazın haaa:)

Back
X