Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Muhat boşver kuzum,senin ordaki ilk mesajını ve ardından gelen diğer mesajı okudum.Ne kadar gereksiz bir cevap yazılmış...Onlar çekiyorsa evlat hasreti bizde çekiyoruz.Rabbim aratmadan versin ama kaderimizde yoksa belki bizde böyle bir yola başvurucaz...Nolmuş yani bu durumun dini açıdan faziletinden bahsettiysen...Kimseyi rencide edecek tek bir laf etmemişsin,kendi görüşünü yazmışsın..Kimileri sevap-günah ölçüsünde şekillendirir hayatını,kimileriyse tercih etmez...Zaten illa sevap diye de evlatlık alınmaz,eşya almıyoruz;maddi-manevi olarak kendimize güvenip hazır hissedersen olur o ancak..Boşver sen,zaten sana ilk gerizekalı deyip hakaret eden o,uğraşma en iyisi,sayfalar dolusu yazsan da,herkes ne isterse onu anlar;yorma kendini....

Yürü be eslemimmmmmmm:15:
Aynen katılıyorum muhatım takmaaaaaaaa gördüğüm kadarıyla herkesin onları ezmeye çalıştığına şartlandırmışlar kendilerini iyi bi söz bile batmış:34:

Muhat boşver kuzum,senin ordaki ilk mesajını ve ardından gelen diğer mesajı okudum.Ne kadar gereksiz bir cevap yazılmış...Onlar çekiyorsa evlat hasreti bizde çekiyoruz.Rabbim aratmadan versin ama kaderimizde yoksa belki bizde böyle bir yola başvurucaz...Nolmuş yani bu durumun dini açıdan faziletinden bahsettiysen...Kimseyi rencide edecek tek bir laf etmemişsin,kendi görüşünü yazmışsın..Kimileri sevap-günah ölçüsünde şekillendirir hayatını,kimileriyse tercih etmez...Zaten illa sevap diye de evlatlık alınmaz,eşya almıyoruz;maddi-manevi olarak kendimize güvenip hazır hissedersen olur o ancak..Boşver sen,zaten sana ilk gerizekalı deyip hakaret eden o,uğraşma en iyisi,sayfalar dolusu yazsan da,herkes ne isterse onu anlar;yorma kendini....
ne bieyim ben iyilikten maraz dpğacagını?
kötü bişi desem anlarım ama msj okunca şooook oldum.
Neymiş bizi bırakıp bi yere gitmeyecekmişsinnnnnnnnnn:52::52::52:

kız topiklere gezerken denk geldim arada okuyordum bugünde yazayım dedim:)
siz benim ilk gözagrımsınız, bırakır gidermiyim:)

ne bieyim ben iyilikten maraz dpğacagını?
kötü bişi desem anlarım ama msj okunca şooook oldum.

kız topiklere gezerken denk geldim arada okuyordum bugünde yazayım dedim:)
siz benim ilk gözagrımsınız, bırakır gidermiyim:)

Kompleks çok kötü bişey canım daha kendileri hazmedememişler durumlarını o yüzden durmadan bi savaş halindeler koyver gitsinnnnnnn
Sensiz olmaz seviyorum seniiiiiiii:16:

muhatcım canım takma kafana az önce yazdıklarını gördüm ve sonra okudum aynı topiğe bende yazmıştım geçenlerde aslında senin gibi benimde kötü niyetim yoktu sana gösterdikleri tavrı bana da gösterdiler bende laf uzamasın diye bişey yazmadım bi daha

Kompleks çok kötü bişey canım daha kendileri hazmedememişler durumlarını o yüzden durmadan bi savaş halindeler koyver gitsinnnnnnn
Sensiz olmaz seviyorum seniiiiiiii:16:
ben de sizi çok seviyorum valla, eşim sizi kısmanya başladı zaten neti kapatcam diyo:)
muhatcım canım takma kafana az önce yazdıklarını gördüm ve sonra okudum aynı topiğe bende yazmıştım geçenlerde aslında senin gibi benimde kötü niyetim yoktu sana gösterdikleri tavrı bana da gösterdiler bende laf uzamasın diye bişey yazmadım bi daha

ne denirki canım ya?
bu psikolojiyle evlatlarına bakmaları da sıkıntılı olur.
biri ne kadar güzelmiş dese batar, maaşşaallah dese batar,
yazık ne deyim ki, üzüldüm onlara.
belki bizde bu yolla kavuşamayacagız ne malum?
hayır o değilde ben çıktıktan sonra duayla ilğili bişi yazmış o arkadaş tam anlamadım.
hem dini şeyler hoşuna gitmiyo hem de dua ediyo.
tez zamanda olsun inşaallah.
hanımlar ben çıkıyorum.
sönmez gibi 4.cüyü bulmadan çıkayım.

muhat... ben çıkınca hep olaylar oluyo bi çıktım neler neler olmuş... anaaammmm bizim topiğimiz onların topiğini döver:)yok yok dövmez dua eder ıslah olsunlar diye:))) neyse dur daha okumadım şimdi seni takip edip okuyacam:))))

ben de sizi çok seviyorum valla, eşim sizi kısmanya başladı zaten neti kapatcam diyo:)

ne denirki canım ya?
bu psikolojiyle evlatlarına bakmaları da sıkıntılı olur.
biri ne kadar güzelmiş dese batar, maaşşaallah dese batar,
yazık ne deyim ki, üzüldüm onlara.
belki bizde bu yolla kavuşamayacagız ne malum?
hayır o değilde ben çıktıktan sonra duayla ilğili bişi yazmış o arkadaş tam anlamadım.
hem dini şeyler hoşuna gitmiyo hem de dua ediyo.
tez zamanda olsun inşaallah.
hanımlar ben çıkıyorum.
sönmez gibi 4.cüyü bulmadan çıkayım.
canım bence inanmasada öyle laflar söylemsi gereksiz kendini acıkca belli etmiş zaten inançsızlığını herkesin kendine kalmış gerçi inanmak inanmamak ama saygıda duymalı

:32::32:sonucunu öğrenmişsin inşallah katlanarak artacak değerin hiç korku düşürme yüreğine çok sevindim:64::64::64::64::64:

kızlar merhaba nasılsınız
listeyle seyyan mı ilgileniyor artık Allah razı olsun ondan ben cuma gününe kadar okuyamayabilirim
ben çok bakamıyorum çok yoğunum herkes iyidir inşallah

Back
X