Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hoşbulduk hemşerim,geliyorum gidiyorum yok kimse muhat şimdiye geldiydi ama dualara yoğunlaştı sanırım.

bilmem valla olabilir....kızın maşşallahı var he yere yetişmeye çalışıyor sağolsun....bi kaç kişi kırmızılıyız....topiğe katılım yapalım dedikkk....belki rekor kırarız...:34:

32. Leveldeydim sanirim yada o civarda. Gecemeyince bi kac defa biraktim oynamiyorum bi kac gundur :-)

Mrb kays cim nasılsın dün muhat gebelik testinin daha doğru çıkması için bi karisimdan falan bahsetti bilmiyorum okudun mu bende birkaç güne yapabilir im de bi sorayım dedim

:10::10::10::10::10::10: Kaç yıldır bu işin içindesin sen:37::27::27::27::27: :1::1::1::1:

çok zor yaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:
valla canım şöyle ki ankaraya ayak basınca can sıkıntısından bütün oyunları oynar oldum...sağolsun şuna yardım buna yardım kilidi derken bende başladım oynamaya....tahminen 1.5 sene olucak çokk emek verdim haliyle....ilerdeki leveller gittikçe zorluyorr...ay kız kpss ye çalışsamdımda adam olsaydım....nerdeee...

:)) Hosbuldum cnm iyiyim elhamdülillah sen nasılsın
çok şükür canımmmm iyi olmaya çalışıyoruz...yakında sıyırmazsak iyiii...onun dışında herşey yolunda....

Sizde hepiniz sağ olun ve tüm içtenliğmle amin diyorum.Ben bu hafta okuyamıyorum malum günler daha bitmedi ama gelecek Perşembe'ye kadar Allahın izini ile dualarımı tamamlarım canlar.

anam bir kırmızı daha .....artık bu hafta geçtii ...inşallah dualarımız tamamlanır...haftaya yeni listeye başlamak nasip olur...biliyosun cumadan cumaya bitmesi lazım ama ...hayırlısıı

valla canım şöyle ki ankaraya ayak basınca can sıkıntısından bütün oyunları oynar oldum...sağolsun şuna yardım buna yardım kilidi derken bende başladım oynamaya....tahminen 1.5 sene olucak çokk emek verdim haliyle....ilerdeki leveller gittikçe zorluyorr...ay kız kpss ye çalışsamdımda adam olsaydım....nerdeee...

şu anki level yeterince zor zaten:43:

Benimde ders çalışmam lazım

ama bunun başına oturunca kalkamıyorum

:43::43::43::43::43::43:

şu anki level yeterince zor zaten:43:

Benimde ders çalışmam lazım

ama bunun başına oturunca kalkamıyorum

:43::43::43::43::43::43:
ay canım çalış valla bende yapamadım maalesef...yada sınır koy kendine mola anlamında canların bitene kadar falan...sonra ilaveler yaapmamak şartıyla...oyun zaman öldürmek amaçlı eskiden oynardım ama sizlerle dualara başlayalı beri çok sık takılmıyorum...birde abartıp eşimin facede can yolluyordum kendime:52:neyseki şimdide reklam varr

ay canım çalış valla bende yapamadım maalesef...yada sınır koy kendine mola anlamında canların bitene kadar falan...sonra ilaveler yaapmamak şartıyla...oyun zaman öldürmek amaçlı eskiden oynardım ama sizlerle dualara başlayalı beri çok sık takılmıyorum...birde abartıp eşimin facede can yolluyordum kendime:52:neyseki şimdide reklam varr

:) evet o reklamıda keşfettik mileeten isteyip beklemesi vardı :1:

Sen bana eda bu oyunu bıraksın diyede dua et arada

sağlığa zararlı bi alışkanlık:1::27:

Kızlar sanırım siz bu saatleri muhabbete akıyosunuz ama ben uyumaya gidiyorum

size bol muhabbetler

artık sabah namazlarından sonra yatmama kararı aldım uygulayabilirin inşallah hoşcakaln....:10::10::10::10::10::10::10::10::10:

:) evet o reklamıda keşfettik mileeten isteyip beklemesi vardı :1:

Sen bana eda bu oyunu bıraksın diyede dua et arada

sağlığa zararlı bi alışkanlık:1::27:

tamam hayatım....duam şöyle allahım sen bu eda kuluna tez zamanda bebiş verki oyun oynayamasın...

Kızlar sanırım siz bu saatleri muhabbete akıyosunuz ama ben uyumaya gidiyorum

size bol muhabbetler

artık sabah namazlarından sonra yatmama kararı aldım uygulayabilirin inşallah hoşcakaln....:10::10::10::10::10::10::10::10::10:
hadi hayırlısıı inşallah uygulayabilirisen bende yapsam süper olucak yaa...neysee iyi geceler

tamam hayatım....duam şöyle allahım sen bu eda kuluna tez zamanda bebiş verki oyun oynayamasın...

Hadi hayırlısıı inşallah uygulayabilirisen bende yapsam süper olucak yaa...neysee iyi geceler

kocaman aminnnnnnnnnnnn
inşallah sanada
308 levelini geçemeden 2 şer tane versin kocaman göbekli ol 9 ay dolaş öyle inşalaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:52::52::52::52::52::52:

Back
X