Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar bugün KURAN okurken denk gelen 2 ayet dikkatimi çekti ve paylaşmak istiyorum.rabbim beni ve zürriyetimi namaz kılanlardan eyle.diğerisabredenlere selam olsun.
amin ....çoookk güzellll...rabbim hayırlı nesiller nasip etsin...:16:

ah canım eşim başımın etini yiyor aslında sınavlara gir evde bol bol vaktin var ders çalışabilirsin diye.ama benim tek amacım çocuk haline geldiği için eee biraz da zor grliyor bu yaştan sonra.ben üniversiteyi kazandıydım hiç çalışmadan,bir kiatp yüzü açmadan okuldaki bilgilerimle sadece.ama Rahmetli babam okutmak istemedi.hayırlısı böyleymiş.ama geri dönebilseydim üniversiteyi okumak için elimden geleni yapardım.artık geç.bende diyorum ki hayat üniversitesi kocoloji bölüünde okuyorum.ama bu hiç bitmiyor ömür boyu okuyacan:52::52:
aaaaaaaaa
yakıştı mı bu sana şimdi, canım değişik kuerlar var onlara git mutlaka geliştir kendini
yarın çocuguna faydan olur.
illa iş için mi boşver bebek bakımı aşçılık el sanatları ne varsa git derim:D
kızlar bugün KURAN okurken denk gelen 2 ayet dikkatimi çekti ve paylaşmak istiyorum.rabbim beni ve zürriyetimi namaz kılanlardan eyle.diğerisabredenlere selam olsun.
mesaj alınmıştır:)
Hamdolsun canım bende iyiyim,seni burda görmek ne güzel :21: :38:

Amin kuzum amin :nazar: Ay ama ne tatlı dimi ya,şu dişlere gözlere aman aman :nazar: :52: Arşivimde bunun gibi okadar çok bebek ve güzellik var ki,ara ara açıp bakıp huzur buluyorum :3: :3:

şimdi doya doya açıp bak ilerde bebeginin bezini açıp açıp temizlersin:)
rabbim hissettiriyo hepmiz anne olcaz bakın görün

aaaaaaaaa
yakıştı mı bu sana şimdi, canım değişik kuerlar var onlara git mutlaka geliştir kendini
yarın çocuguna faydan olur.
illa iş için mi boşver bebek bakımı aşçılık el sanatları ne varsa git derim:D

mesaj alınmıştır:)

şimdi doya doya açıp bak ilerde bebeginin bezini açıp açıp temizlersin:)
rabbim hissettiriyo hepmiz anne olcaz bakın görün

canım ben benim ufaklığa yağlı boya öğretirim artık.3 sene gittim resim kursuna.el işlerine sevmem.bazen örgü yaparımsadece.ama öyle nakış,dikiş bana göre değil.kitap okurum vaktim oldukça.en son küçük prensi okudum.güzeldi.birde sohbetlerim var işte.haftada bir gün.ama doğru söylüyorsun.insan kendini daima geliştirmeli.çünkü bizler çocuk yetiştireceğiz Allahın izniyle dimi amaa:emir_bebek:

muhat canım sana pekte sevinemiyeceğin birşey söylicem ama çekiniyorum ya:18::18:sürpriz06/elif ile hemşeri çıktık.hemde ikitaraflı.yani görüşmemiz an meselesi:17::17:

canım ben benim ufaklığa yağlı boya öğretirim artık.3 sene gittim resim kursuna.el işlerine sevmem.bazen örgü yaparımsadece.ama öyle nakış,dikiş bana göre değil.kitap okurum vaktim oldukça.en son küçük prensi okudum.güzeldi.birde sohbetlerim var işte.haftada bir gün.ama doğru söylüyorsun.insan kendini daima geliştirmeli.çünkü bizler çocuk yetiştireceğiz Allahın izniyle dimi amaa:emir_bebek:

öyle beceriksi gelin sevmem ben seyyan bak demedi deme:D

muhat canım sana pekte sevinemiyeceğin birşey söylicem ama çekiniyorum ya:18::18:sürpriz06/elif ile hemşeri çıktık.hemde ikitaraflı.yani görüşmemiz an meselesi:17::17:

gün geçmiyorki yeni bir hemşeri, yeni bir akraba bulmayasın seyyan......

Son düzenleme:
öyle beceriksi gelin sevmem ben seyyan bak demedi deme:D

anasına bak kızını al diyosun yani.ben başlıyorum ya ne kursu varsa gideyim bari:52:iyide tam tersi olursa seninki kız benimki erkek olursa yine dünür oluruz heralde dimi.:26:hayalimin mesleğini yapıyosun.hep edebiyat öğretmeni olmayı istedim.senden iyi dünür mü bulucam amaaaaaa baaaaaaaak ezme beni.

anasına bak kızını al diyosun yani.ben başlıyorum ya ne kursu varsa gideyim bari:52:iyide tam tersi olursa seninki kız benimki erkek olursa yine dünür oluruz heralde dimi.:26:hayalimin mesleğini yapıyosun.hep edebiyat öğretmeni olmayı istedim.senden iyi dünür mü bulucam amaaaaaa baaaaaaaak ezme beni.
ben öyle biri değilim kız:) valla aksine ben zenginleri sevmem nedense:) çok kolay mevki sahibi olanları da sevmem:)
tabiatım geregi yoksa bi mevzum olmadı:)
kim önce doğurursa o zaman:)
Amin Muhatcım inşaallah :31: :31:

Aff af :31:
aminnnn aminnn aminnn

ya canım ne yapayım ben şimdik.bu arad en çok interfilite sorunu bursa da var demekki.:53:

aaaaaaaaa
budra doğuramayan tek kadın ben miyim o zaman :S
:D
bursaya gel gel diyonuz gelmiyom işte:) iyce zorasokmayım bebişimi:D

Son düzenleme:
al sana bursalı ayrıcalığı:)
acep benim atalardan da mı bursalı olan vardı ki?
olabilir şekerim belki suyundan içmişlerdir yol seyahattlerinde bursada mola vermişseler... belkim özdilek havlusu bile almışlardır kim bilirrr:52:
:52:

olabilir şekerim belki suyundan içmişlerdir yol seyahattlerinde bursada mola vermişseler... belkim özdilek havlusu bile almışlardır kim bilirrr:52:
:52:

aaaaaaa ben bursanın havasını solumuştum otobüste giderken :(
hele ondandı :)

ay kız hakketten sorun bursa mı yaniii neyse benim köken allahtan oralı değil....:1:
kız sattın iki dakkada beni.kökene bakarsan bende bende yok benim köken de bursa.heeeeee dedeler nineler değil ama sayi.kız benim babannem izmirliymiş.
aaaaaaaaa
budra doğuramayan tek kadın ben miyim o zaman :S
:D
bursaya gel gel diyonuz gelmiyom işte:) iyce zorasokmayım bebişimi:D
sen doğur ozaman sonra gel.ama illede gel yani.
al sana bursalı ayrıcalığı:)
acep benim atalardan da mı bursalı olan vardı ki?

keşke böyle bir ayrıcalığım olmasaydı:43:hım senin öyle biri olmadığını biliyorum zaten.eee artık yavaş yavaş tanıyoruz birbirimizi.

Back
X