Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım sağol ıns sızınde guzel haberlerınızı almak bızlerede moral olacak
24 martta sınav va ve ben hıc calısmadımm derslere yogunluk vermem lazım rahatsızlıgımdan dolayı sınav sonrası daha sık gırerım ıns
senın nasıl gıdıyo canım neler yapıyorsun

tabi çalış sınavlarına kuzucuk hazır rahat vermişken sana.
ben napiim be ayşem, ocak ayında o kadar stres yaptım gidemiyoruz şubatta tedaviye diye, şimdi bebeler donmuş beni bekliyo, ben ağırdan alıyorum. belki şu da beni korkutuyo. gene çözücez, tutmayacak ve bu son denemem. o yüzden geciktikçe gecikiyo ne zaman çözeceğiz kararı. bir de diş sıkıntısı çıktı başıma. kemiklerle ilgili sıkıntı var dedi doktor. onun tedavisi de biraz uzun sürüyomuş. hayırlısı ne zamansa allah o zmana kısmet etsin inş.

ben napiim be ayşem, ocak ayında o kadar stres yaptım gidemiyoruz şubatta tedaviye diye, şimdi bebeler donmuş beni bekliyo, ben ağırdan alıyorum. belki şu da beni korkutuyo. gene çözücez, tutmayacak ve bu son denemem. o yüzden geciktikçe gecikiyo ne zaman çözeceğiz kararı. bir de diş sıkıntısı çıktı başıma. kemiklerle ilgili sıkıntı var dedi doktor. onun tedavisi de biraz uzun sürüyomuş. hayırlısı ne zamansa allah o zmana kısmet etsin inş.

canım benım olumsuz dusunme buyuk bı ınancla duayla tedavının olacağı gunu bekle..
hamılelıkten once dış problemlerı halledılmelı canım ıns uzun surmeden tedavını olur bebısıde kucagına alırsın

vck dan haberi olan var mı kızlar? kaç yumoşu olmuş?
canım nurusimanın eşinde sperm çıkmıştı...dün döllemiş olsalarr ki öyle bugün bölünmelerinii bekliyorlardır....akşam üstüne doğru genelde arıyorlarr bizimde akşama haberimiz olur..akşam arayıp haber vericekler dedii kendiside.. ...iyi haberlerle gelir...kaç yumoş varda döllediler sormaya ırsat olmadı akşam sevinçten fazla konuşamadıı...haber verip çıktı canım..

canım sağol ıns sızınde guzel haberlerınızı almak bızlerede moral olacak
24 martta sınav va ve ben hıc calısmadımm derslere yogunluk vermem lazım rahatsızlıgımdan dolayı sınav sonrası daha sık gırerım ıns
senın nasıl gıdıyo canım neler yapıyorsun
canım sınavların iyi geçer inşallahh...allah gönlündekini versin..

s.a kızlar maşaallah yine herkes burda da muhabbet az hep akşam konuşuyorsunz biz olmuoruz sabah da oku oku bitmiyo...
a.s canım ...eeee biraz öyle oldu....neysekii akşam katılım iyi oluyorr..bende okumaktan kurtuldumm...

kayscım alıntı işini anladın mıı

ecrıncmm lısteyı hala sen takıp edıyosun mu bılmıorum ama?
listeden sorumlu arkadasa sewgılerle bır not:3:
ben hastalandıgım icin bu hafta dua lıstesıne katkım olamaycak haberınız olaa

yok anam nerde.....benim koca mayıs ayına attı..parasal durum anlıcannn....doktor konusuna gelince kesin bir karar olmamakla birlikte onur karabacak diye bir doktor varr .bilmem duydun mu bir yakınımız ona gidiyordu bir yıl dır...geçenlerde hamile kaldı ama bebiş düştü...ona mı gitsem diyorum birde ecrinin dediği cem akarsumuydu ankara tüpçü o olabilir...

yaptırsan iyi olur dişlerinii ..benimde var ağzımda dolguluk...kime gideceğimi şaşırdım dert bir değil ki...sporu zayıflama değilde ...keyif alarak yapp ben bursadayken hep yürürdüm..tek başımada olsa kafam dağılıyordu...inşallahh herşey güzel olucakk...yaz gelmeden hamiş olsakk...:46:
onur beyi duymadım canım. cem akarsu da sanırım ankara tüpte. ben oraya diğer doktora gitmiştim ama memnun kalmadım açıkçası. en kötü geçen tedavilerimden biriydi. hele taze transfer oldu, tutmayınca 3 ay sonra donma çözme yapacaktık. kontrole gittim, 2 gün sonra transfer var dedi doktor. 2 gün sonra bebeleri almaya gittik doktor yok. orda ki başka bir doktor girdi transfere şok geçirdik. adam 15 gün konferansa gitmiş. bari söle böle böle ben olmayacam ama diğer doktor yapacak de. pek profesyonel değiller yan..

canım nurusimanın eşinde sperm çıkmıştı...dün döllemiş olsalarr ki öyle bugün bölünmelerinii bekliyorlardır....akşam üstüne doğru genelde arıyorlarr bizimde akşama haberimiz olur..akşam arayıp haber vericekler dedii kendiside.. ...iyi haberlerle gelir...kaç yumoş varda döllediler sormaya ırsat olmadı akşam sevinçten fazla konuşamadıı...haber verip çıktı canım..

a.s canım ...eeee biraz öyle oldu....neysekii akşam katılım iyi oluyorr..bende okumaktan kurtuldumm...

amın allah razı olsun canım ..
annem dıyor kı karnında bebegıyle sınava gıdıyor tövbe tövbe
dalga gecıyo kadın benımle

canım hayırlıısı neyse olsun...geç olsun da güç olmasın ....

onur beyi duymadım canım. cem akarsu da sanırım ankara tüpte. ben oraya diğer doktora gitmiştim ama memnun kalmadım açıkçası. en kötü geçen tedavilerimden biriydi. hele taze transfer oldu, tutmayınca 3 ay sonra donma çözme yapacaktık. kontrole gittim, 2 gün sonra transfer var dedi doktor. 2 gün sonra bebeleri almaya gittik doktor yok. orda ki başka bir doktor girdi transfere şok geçirdik. adam 15 gün konferansa gitmiş. bari söle böle böle ben olmayacam ama diğer doktor yapacak de. pek profesyonel değiller yan..
evet ankara tüpteymiş...desene onuda listeden eleyeceğim...evett sende haklısın bizlerde haklıyız..ama onlarr alışmış umurlarında değil hayatım...benim herşeyii kendi doktorum yaptı hrs de ama bir türlü bağlantı kuramadık senin demen gibii adam yurt dışına gitmiş..yanındaki çalışanlarda ilgilenmedi....eşimde bende kızdık haliyle..eşim ben bir daha oraya gitmem deyince...fazla üstülemedim neden tutmadığı konusunda...verecek olan allah diğerleri sebep deyip geçiyorum napayım.. bir yanım öyle bir yanım acaba diyorr...eşimdesen stres yapasan hiç olmaz diyor...adamıda bunalttım..adam beni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor...allah onlarıı başımızdan eksik etmesin...hepimiz için hayırlısı neyse o olsun...sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...allah yolunuzu açık eylesin...biraz daha sabır...olsada olmsada deneme yanılma yöntemiyle nasibimizii arıcaz...elden ne gelirr ..

evet canım anladım teşekkr ederim...

amın allah razı olsun canım ..
annem dıyor kı karnında bebegıyle sınava gıdıyor tövbe tövbe
dalga gecıyo kadın benımle
ne olmuş boşverr...sen devam ett ...kadın alışık değil haliyle..ben aöf sınavlarına girdiklerimde ne hamişler görmüştüm...tabii çalışmayınca ara verdim...ısrarla bebek olsun dedik oda gelmedii...zaman akıp gittii...

ne olmuş boşverr...sen devam ett ...kadın alışık değil haliyle..ben aöf sınavlarına girdiklerimde ne hamişler görmüştüm...tabii çalışmayınca ara verdim...ısrarla bebek olsun dedik oda gelmedii...zaman akıp gittii...

rabbım tez zamanda nasıp etsın ıns canım

kızlar acaba yasın eksıgımız kactane ben lısteyı bulamıyorum bulsam da hoş duzenleyemıyorum ama eksıklerı bılseydık okurduk yaa

canım bebişinin cinsiyeti yakında belli oluyormuşş ne zaman öğreneceksiniz nasipse kontrollerin nasıl gidiyor...

canım hayırlıısı neyse olsun...geç olsun da güç olmasın ....

evet ankara tüpteymiş...desene onuda listeden eleyeceğim...evett sende haklısın bizlerde haklıyız..ama onlarr alışmış umurlarında değil hayatım...benim herşeyii kendi doktorum yaptı hrs de ama bir türlü bağlantı kuramadık senin demen gibii adam yurt dışına gitmiş..yanındaki çalışanlarda ilgilenmedi....eşimde bende kızdık haliyle..eşim ben bir daha oraya gitmem deyince...fazla üstülemedim neden tutmadığı konusunda...verecek olan allah diğerleri sebep deyip geçiyorum napayım.. bir yanım öyle bir yanım acaba diyorr...eşimdesen stres yapasan hiç olmaz diyor...adamıda bunalttım..adam beni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor...allah onlarıı başımızdan eksik etmesin...hepimiz için hayırlısı neyse o olsun...sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...allah yolunuzu açık eylesin...biraz daha sabır...olsada olmsada deneme yanılma yöntemiyle nasibimizii arıcaz...elden ne gelirr ..
ben o konuda bahçeciden çok memnun kaldım, başlıcam zaman mustafa hoca ilk 2 gün yoktu. dedi ki istersen gelecek aya başlayalım, ya da ilk muayeni aytun hanım yapıcak. sonra dönünce hep o yaptı kontrollerimi, opu ya da girdi. mesela timur gürgan a gitmiştim geçen sene. adamı 1 kere gördüm. beni muayene bile etmedi. prof parası ödedik üstelik görüşme için.10 dk sadece başlıcaz, şöle böle olcak dedi.aklım nerdeyse işte bi umut başlamış bulundum. opu, transfer zaten hak getire. tamam bu iş ekip işi ama ben onun için gitmişim oraya ve adamı hiç görmedim. sonucum olumsuz olduğunda bile aramadı. 6 ay sonra sekreter kız aradı. ücretsiz muayene hakkınız var gelin diye. daha da kıl olduum tabi ben.

Son düzenleme:
[TABLE="width: 525"]
[TR]
[TD="class: xl31, width: 700, bgcolor: transparent, colspan: 4"]Dualarımız, MELEK04:49: , ESMACVS:49: , AYŞE035:49: okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl34, bgcolor: transparent"] DUA LİSTEMİZ
[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent, colspan: 3"]
08,03,2013 tarihine kadar tamamlanması gereken

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 192, bgcolor: white"]NİCK
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 124, bgcolor: transparent"]YASİNİ ŞERİF
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 191, bgcolor: transparent"]ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 193, bgcolor: transparent"]NE İÇİN OKUYORUZ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]DURU1616
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 124, bgcolor: transparent"]4 ADET
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 191, bgcolor: transparent"]100/707 ADET
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]BAHAR27:49::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ANTİKDENİZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SARDUNYA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ANTİSOCİAL OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"] :49::nazar:ORLİC OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 193, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]HAYALOT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]MELEK04 :49::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 193, bgcolor: transparent"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"] :49::nazar:ESMACVS OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"] :49::nazar:AYŞE035 OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]TURKUAZ8 OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı Eş&Hayırlı evlilik :16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SEYYAN OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]E_M_A OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]CANDAN OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: transparent"]Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması :16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ECRİNNN07/ASLI OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]DİLEK OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SEVİL61
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]MUHAT OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ASBELOVE
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl28, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ECRİN23
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl28, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]NEKADARZOR OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SÜRPRİZ06/ELİF OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ESLEMLİVA OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]REYYAN1984/EDA OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]KAYS OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]KRIZANTEM83 :49::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]MELEK181 OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]:49::nazar:SEYBİL OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ESMA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]GURBETKIZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]MUTLULUK27
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]DERİNSUBERFU OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]A.SENA OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]NURUSİMA81
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]LEBENSFREUDE
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, width: 191, bgcolor: transparent"]100/707 ADET
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]ZELALPERD
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: transparent"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: transparent"]SİBELKOÇAK OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]BEBISIMSU OKUNDU++
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 124, bgcolor: white"]4 ADET
[/TD]
[TD="class: xl30, width: 191, bgcolor: white"]100/707 ADET
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl35, width: 192, bgcolor: white"]NOTLAR:reyyan1984 2 yasin,melek181 2 yasin,muhat 27 yasin,sürpriz06 2 yasin,lavemin 3 yasin,turkuaz8 2 yasin(laveminya varis ve ayeti okudu),Candan 2 yasin,duru 707 ya varis
[/TD]
[TD="class: xl37, width: 124, bgcolor: transparent"]148
ADET

[/TD]
[TD="class: xl36, width: 191, bgcolor: transparent"]3.700 enbiya suresi 89.ayeti, 26.159 ya varis
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

sanırım lıstemızın son halı bu
melek04
esma
sevıl61
zelalperd okudu
benımde 1 yasınım var

kızlar acaba yasın eksıgımız kactane ben lısteyı bulamıyorum bulsam da hoş duzenleyemıyorum ama eksıklerı bılseydık okurduk yaa
sayfa 1720 de en son seyhan 20 eksiğimiz var yazmıştı..okuyan da okumayanlarda yazmıştı ama not almadım olmazsa bir toparlayalım ..ben hastayım okuyamıyorum kendi dualarımı hastalanmadan okudum şükür...

ben o konuda bahçeciden çok memnun kaldım, başlıcam zaman mustafa hoca ilk 2 gün yoktu. dedi ki istersen gelecek aya başlayalım, ya da ilk muayeni aytun hanım yapıcak. sonra dönünce hep o yaptı kontrollerimi, opu ya da girdi. mesela timur gürgan a gitmiştim geçen sene. adamı 1 kere gördüm. beni muayene bile etmedi. prof parası ödedik üstelik görüşme için.10 dk sadece başlıcaz, şöle böle olcak dedi.aklım nerdeyse işte bi umut başlamış bulundum. opu, transfer zaten hak getire. tamam bu iş ekip işi ama ben onun için gitmişim oraya ve adamı hiç görmedim. sonucum olumsuz olduğunda bile aramadı. 6 ay sonra sekreter kız aradı. ücretsiz muayene hakkınız var gelin diye. daha da kıl olduum tabi ben.
yuhh 6 ay sonra benide mi 6 ay sonra ararlar bende hrs ye gitmiştim...başlangç hep iyi idi...ne derse yaptık... testide aynı yerde yaptırdım.. sonuç için kız aradı haber verdii ne doktorla konuştuk nede gördük....biz size döneriz dediler.. heralde benim gidip tedavinin neden olumsuz olduğunu sormamı bekliyorlar..ama geçtii o işş ben aradım not alsınlarr yok ..illa sen dürtükleyecenn....doktor bey yurt dışında şu tarihte gelicek siz arayın....neyse nasipp değilmişş hepte profa gittim hepte kazık yedim....bursada art ye bile gitmiştim...

sayfa 1720 de en son seyhan 20 eksiğimiz var yazmıştı..okuyan da okumayanlarda yazmıştı ama not almadım olmazsa bir toparlayalım ..ben hastayım okuyamıyorum kendi dualarımı hastalanmadan okudum şükür...

yuhh 6 ay sonra benide mi 6 ay sonra ararlar bende hrs ye gitmiştim...başlangç hep iyi idi...ne derse yaptık... testide aynı yerde yaptırdım.. sonuç için kız aradı haber verdii ne doktorla konuştuk nede gördük....biz size döneriz dediler.. heralde benim gidip tedavinin neden olumsuz olduğunu sormamı bekliyorlar..ama geçtii o işş ben aradım not alsınlarr yok ..illa sen dürtükleyecenn....doktor bey yurt dışında şu tarihte gelicek siz arayın....neyse nasipp değilmişş hepte profa gittim hepte kazık yedim....bursada art ye bile gitmiştim...

canım seyyan 20 eksık dedıyse bugunde 4 arkadas okudu haberını verdı 16 bı tane de benım okudugum vardı 17 o zaman eksık 3 tane mı kaldı acaba

canım nasıpse 26 martta kontrolum var ozaman ogrenrız ıns ..
oncekı kontrol 28 subattaydı dr çok guzel poz verıyo demıstı:1::1::1:

hadi az kaldıı bende takviminde okudum zatenn...ay hep kız geçiyor içimden hadii hayırlısıı..

ya su lısteyı duzenlemeyı bılseydım ıyı olacaktı ama neyse artık seyyan gelınce ılgılenır..
bende okurum ıns eksıkler ıcın

geçmişe dönmem gerekk ...sen 10 sayfa yı kontrol ettiyesen doğrudur ...seyyan akşama gelicek bugün köyde...

Back
X