- 14 Nisan 2012
- 773
- 69
- 68
slm balah hoşgeldin...nasılsın...
selam canım uğrayıp kaçmıştım şimdik gördüm :)işlerimi bitirdim geldim oh be
hem herkese selamlar olsun canlarrrrrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm balah hoşgeldin...nasılsın...
selam canım uğrayıp kaçmıştım şimdik gördüm :)işlerimi bitirdim geldim oh be
hem herkese selamlar olsun canlarrrrrrrrrrrr
hoşşşşşşş buldummmm
ne var ne yok :)
selam kizlaar...beklenen son en sonunda oldu...cook uzuldum coook guldum...yani ben kafayi yedim galiba...ne yapacagimi bilemedim,sonra evi temizledim halilari sildim vs.artik hayatimda yeni kararlar almaliyim...yani bi kusla kediyi bi evde koymamaliyim..sonra onu bidaha yikadim.bi kolye aldim bonuna taktim...KIIIIZZZZZLAAAARRR KEIM KUSUMU YEMIIIISSS....BEKLENEN SON....kafayi takmisti ama bu kadarini tahmin etmemistim..sabah evden ciktim kafes duruyodu,bi ana dusundum oteki odaya koyum diye,sonra artik alisti bisey yapmaz dedim ve ciktiim...3 saat kadar disarda kaldim eve geldimki her yaede kusun tuyu ucuyor..kaldim oyle kedide karnini doyurmus yuzunu yikiyor patisiyle kiyamadim hic kizmadimda.aslinda kizmistim ama onu oyle gorunce yumusadim...bi kedi beni bu hale getirdiyse bi bebek bana neler yapmazki..insallah bebeyim de gelir..muhaaat sen demiztin kusu kediye ver yesin diye uygulamis oldum boylece
mrb arkadaşlar hastaneden öğrendim kurul kararı çıkmış.artık haftaya tüp bebek için doktorla görüşmeye gidiyorum.ilk defa tüp bebek yaptırıyorum.nelere dikkat etmeliyim lütfen bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşır mı...
selam kizlaar...beklenen son en sonunda oldu...cook uzuldum coook guldum...yani ben kafayi yedim galiba...ne yapacagimi bilemedim,sonra evi temizledim halilari sildim vs.artik hayatimda yeni kararlar almaliyim...yani bi kusla kediyi bi evde koymamaliyim..sonra onu bidaha yikadim.bi kolye aldim bonuna taktim...KIIIIZZZZZLAAAARRR KEIM KUSUMU YEMIIIISSS....BEKLENEN SON....kafayi takmisti ama bu kadarini tahmin etmemistim..sabah evden ciktim kafes duruyodu,bi ana dusundum oteki odaya koyum diye,sonra artik alisti bisey yapmaz dedim ve ciktiim...3 saat kadar disarda kaldim eve geldimki her yaede kusun tuyu ucuyor..kaldim oyle kedide karnini doyurmus yuzunu yikiyor patisiyle kiyamadim hic kizmadimda.aslinda kizmistim ama onu oyle gorunce yumusadim...bi kedi beni bu hale getirdiyse bi bebek bana neler yapmazki..insallah bebeyim de gelir..muhaaat sen demiztin kusu kediye ver yesin diye uygulamis oldum boylece
canim inan kesinlikle buyuk bi istahla yerayyyyyyyy canım benim yaaaaaaa çokkkkk güldüm..
ayyy yazık kuşa yaaaaaaa
gelsin benim balıklarıda yesin o kediii akvaryum temizlemekten yoruldıummm yaaaa...
bi kedi gördüm sankiselam kizlaar...beklenen son en sonunda oldu...cook uzuldum coook guldum...yani ben kafayi yedim galiba...ne yapacagimi bilemedim,sonra evi temizledim halilari sildim vs.artik hayatimda yeni kararlar almaliyim...yani bi kusla kediyi bi evde koymamaliyim..sonra onu bidaha yikadim.bi kolye aldim bonuna taktim...KIIIIZZZZZLAAAARRR KEIM KUSUMU YEMIIIISSS....BEKLENEN SON....kafayi takmisti ama bu kadarini tahmin etmemistim..sabah evden ciktim kafes duruyodu,bi ana dusundum oteki odaya koyum diye,sonra artik alisti bisey yapmaz dedim ve ciktiim...3 saat kadar disarda kaldim eve geldimki her yaede kusun tuyu ucuyor..kaldim oyle kedide karnini doyurmus yuzunu yikiyor patisiyle kiyamadim hic kizmadimda.aslinda kizmistim ama onu oyle gorunce yumusadim...bi kedi beni bu hale getirdiyse bi bebek bana neler yapmazki..insallah bebeyim de gelir..muhaaat sen demiztin kusu kediye ver yesin diye uygulamis oldum boylece
Kızzzzz kedi kuşu yedi diye sevindin mi üzüldün mü anlamadımbenim de kuslarim vardı öldüler kedim de var ama o bahçede eve alamıyorum astım olduğu için annesi daha gözler i açılmadan öldü ben baktım bi saniye ayrılmıyor bahçeden öyle şirin ki kediler kendilerini sevdirmeyi iyi biliyorlar
)))
hayırlı akşamlar kızlar...
iyi canım topikte zaman geçiriyoruz...Hosbuldum cnm sana da hayirli cumalar senin de kadınlar günün kutlu olsun tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın
kociş vardiyelimi canım...bencede sefamız olsun bazen kendime vakit ayırınca ayrıcanak mutlu oluyorum...iyiyim canım çok şükür allah bugünümüzü aratmasın...
yemeğimi yaptım.namazımı kıldım.dersimi okudum geldim:)
kociş gelene kadarda burdayım ohhhhhhhh beeeeeeeeeee:)
evet kesinlikle oyleydi ama ne yazikki bizim kus twety kadar sansli deyilmis..kedi yanina gelince bagiriyodu cik cik ama ben evde yoktumki nasil aci cekmistir kim bilir yazik kiii....ama onunda omru bu kadarmis..bu arada kedi hala kusu sindiremedi galiba oyle yatiyorbi kedi gördüm sanki![]()
![]()
diyememişmi minik kuş
canim inan kesinlikle buyuk bi istahla yer