Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canim iste sen anla duygu gecisi yasadim bir anda sok gecirmisde olabilirim yani..seninde mi kedi ne guzel bahcede duruyor biz binadayiz o yuzden bizimle...sen dikkat et aman astimin varsa gecmis olsun insallah...yazik yaaa bise oksusmiu kaldi garibim ama sen anne olmusun ona baksana

Sağol cnm öyle oldu bu sene torunları m olacak inşallah :-) bir yaşına girdi de dişi ya bi de benim bahcemden kedi hiç eksik olmaz kayinvalidem çok kızıyor ama öyle bırakmadım açlıktan ölürdü

anaaammm vallahi benim kedim yapsa gebertirdim onu:27::27::27:yazık yavruyu bi çırpıda yemiştir o yaaa:5::5:
benimkisi geçen yaz balkondan kuşu yakalamıştıda kendı kedim oldugu halde kafasına vura vura cıkartmıstım agzından:27::27:akşam bide babasından dayak yemişti yavrum :1::1:şimdik kuş uçsun kafasını bile kaldıramıyo garibim ben yanındaysam :9::9:

benimki daha yeni geldiya teyzesi alisacak ama bu arada kus gitti...

iyi canım topikte zaman geçiriyoruz...

ayyy yazık kız kuşaa....

kociş vardiyelimi canım...bencede sefamız olsun bazen kendime vakit ayırınca ayrıcanak mutlu oluyorum...:27:

ahhhhhhh canımmm nerdeeeeee
kendi dükkanımız var öğlen gidip gece geliyoooo...

tamam hemen gönder kediyi canım o zevki yaşamak istiyooommm...
gerçi bursa hatırasıııı kızzzzzzzzzzz acırımda şimdi:)
ama kılçıklarını bırakması lazım kocişe yem atmayı unuta unuta balıklar bu hale geldi dicem...yoksam bir balık kadar değerim olmaz canıma okurrrr

canim kediye baliklari yedirme konusunu senin dogumdan sonra konusalim bence...hormonlar tavan yapmis galiba niyee yediriyosun baliklari kediye olmaaaaz naayiiir naapaaamazsiinn

yanarım yanarım kuşa yanarımmm:25:
bizimkisi 3 seneden beri yanımda artık evin kızı teyzesi ama iş falan yaptığı falan yok :27:anca yan gelip yatsın hanımkız:1:

bizimki evvelki gun geldi daha...cnm tuy meselesi nasil cok tuyu oluyomu...bizimkinin pek yok ama esim cook titiz bu konuda odum kopuyo biyerde tuy bulacak diye

hoşbuldum kızlar iyiyim elhamdülillah :) siz nasılsınız? evet canım yeni evliyim. unuttun mu yoksaa :)

canim kediye baliklari yedirme konusunu senin dogumdan sonra konusalim bence...hormonlar tavan yapmis galiba niyee yediriyosun baliklari kediye olmaaaaz naayiiir naapaaamazsiinn

ben o doğumu 16 gün önce yaptım canım maalesefff:(((
yok kız şaka yapıorum zaten 4 senedir bakıyorum o balıklara ben onları bursadan tekirdağa tekirdağdan istanbula taşıdım şimdimi kıyabilcem.ama bazen çok kızıyorum akvaryum temizlerken işleri güüçleri yiyip......

:1::1::1::1:inşallahhhhhhhhh :52::52::52::52::52::52::52::52:

ben kpss çalışıyorum canım

okul önceciyim :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ayy senin iş kolay o zaman:)
mrb arkadaşlar hastaneden öğrendim kurul kararı çıkmış.artık haftaya tüp bebek için doktorla görüşmeye gidiyorum.ilk defa tüp bebek yaptırıyorum.nelere dikkat etmeliyim lütfen bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşır mı...
hadi hayırlı olsun:)

selam kizlaar...beklenen son en sonunda oldu...cook uzuldum coook guldum...yani ben kafayi yedim galiba...ne yapacagimi bilemedim,sonra evi temizledim halilari sildim vs.artik hayatimda yeni kararlar almaliyim...yani bi kusla kediyi bi evde koymamaliyim..sonra onu bidaha yikadim.bi kolye aldim bonuna taktim...KIIIIZZZZZLAAAARRR KEIM KUSUMU YEMIIIISSS....BEKLENEN SON....kafayi takmisti ama bu kadarini tahmin etmemistim..sabah evden ciktim kafes duruyodu,bi ana dusundum oteki odaya koyum diye,sonra artik alisti bisey yapmaz dedim ve ciktiim...3 saat kadar disarda kaldim eve geldimki her yaede kusun tuyu ucuyor..kaldim oyle kedide karnini doyurmus yuzunu yikiyor patisiyle kiyamadim hic kizmadimda.aslinda kizmistim ama onu oyle gorunce yumusadim...bi kedi beni bu hale getirdiyse bi bebek bana neler yapmazki..insallah bebeyim de gelir..muhaaat sen demiztin kusu kediye ver yesin diye uygulamis oldum boylece
:) ateşle barut yana yana bırakılırsa olacagı o:)
kızzzzzzzzzzzzzz oşşşşşşşşşşgeldin
oşşşş bulduk be a:)
selamun alyküm :)
aleyküm selam

bizimki evvelki gun geldi daha...cnm tuy meselesi nasil cok tuyu oluyomu...bizimkinin pek yok ama esim cook titiz bu konuda odum kopuyo biyerde tuy bulacak diye

alışırsınız canım zamanla:1:mevsımsel tüy döküşü artıyo ama özellikle kıştan yaza yazdan kışa geçerken :30:bunalıyo hayvanlar:15:
tüylerini kestirebilirsiniz ama çok çirkin oluyolar ben hiç kestirmedim kıyamıyorum:50:bide banyo yaptırın ve hergün tara tüylerini atan tüyleri alıyo azalıyo ozaman:27:bizimkisi çok döküyordu iğne vurduktan 1 ayda 2 defa.sonra kesıldı 3 ay oldu tık yok hala:1:bu ay tekrar goturucez aşıya:27:bide zaten alıştınmı tüyü falan hiç gözüne batmıyor çünkü ona göre seçim yapıyorsn artık.mesela benim ve eşimin hiç siyah koyu lacivert kıyafeti yok artık özellikle pantalon:9::9:açık renk giydinmi belli olmuyor en azından:52::52:
artık ortamızda yatıyor bizim kızımız:1:çok alıştık ve brgün giderse nolur halimiz bilmem:6:

Slm ben de cocuk istiyorum siz ne zamandır cocuk istiyorsunuz
canım hoşgeldin nerdeyse 4 yıllık evliliğim varr 3 yıldırda uğraşıyoruz....sen yeni evlimisin yoksa...

hoşbuldum kızlar iyiyim elhamdülillah :) siz nasılsınız? evet canım yeni evliyim. unuttun mu yoksaa :)
yok unutmak mümkün müü .takvim sağolsun.....hanii evliliğe alışmışmı mısındır ..ev hanımlığıda kolay olmuyor...

Back
X