Cnm ben bile gerçek anlamda emin değilim tekrar evlenmek istediğime açıkcası. Sadece anne olma iç güdüsü ağır basıyor bunu biliyorum.
Hayatıma yeni biri alabilir miyim alırsam tahammül gücüm nasıl olur sabırlı davranabilir miyim bilmiyorum.
Tek bildiğim tek yaşamak çok huzur verici, eve gidince kavga çıkacak korkusu yok, bağıran hakaret eden yok yokda yok yanî.
Şimdi buhuzuru bulmuşken evlenmek gözüm almıyor işin açıkcası bu.
Ya hayırsız olursa gene demekden kendimi alamıyorum.
Büyük konuşmayı sevmem o yüzden nasip diyorum. Eğer hayırlı olacaksa Rabbîm nasip etsin, ama hayırsız olacaksa olmasın diyorum. Şuan hayatıma girecek biride yok. Bakalım zaman ne gösterecek.
Ama şuan istediğim içime sinen huzurla yaşayacağım bir ev bulup taşınmak, evimide zamanla yenilemek geçmişten arındırmak herşeyi
Korkularını anlayabiliyorum,kolay değil canım.Merdivende ayağımız sendelediği zaman bile düşmemek için diğer basamağa daha dikkatli basıyoruz...Herkes aynı değil bu hayatta,inan bana senin kalbin böyle temizse,senin gibi olan insanlarda var daha..Sen yuvanın Cennet olmasını gönülden dile,inan bana Rabbim umduğundan dua ettiğinden çok daha salih hayırlı bir insan çıkaracaktır karşına...Geceler gebedir,sabaha ne olacağını ne doğacağını bilemeyiz.Her yeni bir gün,yeni umutlar ve hayırlar getirsin sana.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.Rabbim doğru kararlar verebilmeni nasip etsin her zaman,pişman ettirmesin hiçbirşeyden.Ve en önemlisi bekar yada evli nasıl devam edeceksen bu hayat yolunda,o huzuru hiçbir zaman kaybettirmesin.Huzur ve sağlık en önemli şey şu hayatta..