Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben sordum eşime:)
uykumu bölmediğin zamanlar daha çok seviyorum şimdi git biraz daha seveyim dedi:)
şaka şaka:)

:1: :1: Benim sormam da iyi olmadı galiba,çıkmam için gözümün içine bakıyo :1:

:46:
:46::46::46::46::46::46::46:

benim kociş işe gitti.:43:giderken sölediydi zaten.:10::10:

Maşaallah canım,insan sevildiğini duyunca çok mutlu oluyo,bizde hep söyleriz birbirimize :16:

sa. nasılsınız canım arkadaşlarım ben bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım şükürler olsun.
seybil canım özel mesajına cevap yazamadım çünkü yine 10 dakika engeline takıldım burdan cevap vereyim bilmeyen arkadaşlarımada yardımcı olmuş olurum
fetih suresini 33 defa okuyorsun istediğin gün okuyabilirsin başkalarıda yardımcı olabilir kim kaçtane okumak istiyorsa okuyabilir ama dediğim gibi eftal olanı 33 kereymiş fazla olmasınında zararını görmedim
ben daha önceki okutmamda komşularımla birlikte yaptım herkes kuran tuttu bir kişi okudu sayıyı tamamladık.birde 28. ayette Muhammeden rasullullah dediğimiz zaman durup niyetimizi söylüyoruz
sonra devam ediyoruz kaldığımız yerden Rabbim herkesin duasını kabul etsin

teşekkür ederim canımm ben de 33 defa yapayım allah gönlündekini tez zamanda versin muckkk

iyiyim canım çok şükür.bu sabah abimler,annem,halam veeeeeeee benim canım yeğenlerim bendeydi kahvaltıda.eeeee tabi erken kalktım.yemekten geldik uyumuşum.eeee malum uyuyup gece sohbetlerine dinç olmam lazım değil mi?ay ne zor okunuyo bu enk yazı.bu renk sana denk geldi sibelcim.gözlerine verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürdilerim ama canım bu renk yazmak istedi.

sana da bu renk.iyilik senden ne haber .dualar ne alemde.ben söylememç ben söylemem:36:

kız insan yaşını büyük söylermi.hele 21 yaşında göğsünü gere söyle.bizim yaşa gelince zaten o göüs içeri kaçar:1:

kartopu kızmıydı erkekmiydi ya unuttum.ne güzel nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa be canım.torunlların bitanesine talibim ona göre:20:
tamam cnm senin olsun..kartopum kiz teyzesi...az once vakia suresini okurken oturup dinledi...
teşekür ederim cevaplar için ben evli değilim ama biliyrum bu konumu ablamdan oda yıllarca bekledi onada salatı tefriciye okumuştum çok şükür oldu hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin bu mesajıda onun için yazdım allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...aminn
cnm sagol belki senin duan kabul olurda bebeklerimiz oluverir...Allah ta senin hayatini guzel etsin insallh
kuranın yarısı okundu.
10000 ihlas bitmek üzere,
tefriciye bitmek üzere,
1001 la havle bitti.diğer dualardan da okudum işte biraz :)
72,000 in 6 000 i bitti bide :)
tefriciyeden 2 hatim olabilir:)
ayyyyyy ben kesin son siradayim..kurani kerim hatmi ne baslamadim cunki bitiremem...ama aslinda bitirdim de sayilir..3 ihlas 1 fatiha okumustum
kuzucum söyle hemen yardım edeyim sana...:52::52::52::52::52:
.sen birinci olucaksın demiştim yaaaaa merak etmeeeeeee.....
kimse geçemez seniiiiii bakma sen onlara.......

gaza gelmayelim muhatcim lutfen gaza gelmeyelim..canim sen ona bakma bak gaza gelme tamammi

Seyyan bize kocişlerden hayır var canım :1: :1:

Aşkitoom beni ne kadar seviyon dedim çook dedi :17: Beni ne kadar sevdiğini anlatsana dedim,anlatamam yaşatırım didi banaa uyhh kocama bak sen :24: :24:

Sende kocana sor,sevdiğini söylesin,duymak gururunu okşuyo insanın :52: Havalandım bi şimdi bahh :1: :1:

Ayyy ne kadan mutlu oldum şimdii,çok seviyon dimi,bende seni seviyom kiiiiii :52: :52:

Beni de seviyon dimiii (ay zorla sevdirtecem kendimi,sevgi arsızı mıyım neyim ) :1: :1:

Muhatt seviyon dimi,çok seviyon dimiii,en çok beni seviyon dimiiii :52: :52:

sevmem kızzzzzzzzzz sevmem mi hiç:)
bu arada pc nin sarjı bitince direk çıkmış olcam şimiden haber verem dedim.
az kaldı çünkü

ooffff yaaaa kizlar 2 dk. ciktim ortaligi sayfa goturmus..bu ne yaaa oku oku bitmuyo accik az yazin...ne dusuk parmaklariniz varmis:1::1:

tamam cnm senin olsun..kartopum kiz teyzesi...az once vakia suresini okurken oturup dinledi...

cnm sagol belki senin duan kabul olurda bebeklerimiz oluverir...Allah ta senin hayatini guzel etsin insallh

ayyyyyy ben kesin son siradayim..kurani kerim hatmi ne baslamadim cunki bitiremem...ama aslinda bitirdim de sayilir..3 ihlas 1 fatiha okumustum

gaza gelmayelim muhatcim lutfen gaza gelmeyelim..canim sen ona bakma bak gaza gelme tamammi

accık da mı gelmeyim gaza :(
böyle edepli kedin olsun :)

sevmem kızzzzzzzzzz sevmem mi hiç:)
bu arada pc nin sarjı bitince direk çıkmış olcam şimiden haber verem dedim.
az kaldı çünkü

Sağolasın canım,bende seni seviyorum,hepinizi Allah için seviyorum,iyiki varsınız hep olun :16: :16:

Seven sevdiğine sevdiğini söylesin... :69:

Bende çıkıyorum,eksik etmeyin dualarınızdan :16:

Öpüyom hepinizi,hayırlı geceler,Allaha emanetsiniz :54: :54: :54:

Sağolasın canım,bende seni seviyorum,hepinizi Allah için seviyorum,iyiki varsınız hep olun :16: :16:

Seven sevdiğine sevdiğini söylesin... :69:

Bende çıkıyorum,eksik etmeyin dualarınızdan :16:

Öpüyom hepinizi,hayırlı geceler,Allaha emanetsiniz :54: :54: :54:

eeeeeeeeeeeeeee sen sölermisin kocişine öyleler.böyle muhabbetin koyusunda çıkarsın işte:1::1:

canım ders çalışamıyorum o zaman:)
şarj bitince ders saatim başlıyo:D
3 e4e kadar Allah ne verdiyse artık:D

sence:) gözümn içine bakıyo deyince ☺o☺☺☺

ay canım ya Allah kolaylık versin.şu kpss yaklaşsın sana da okuyalım bişiler.inşaallah çalışmanın mukafatını alırsın.

eeeeeeeeeeeeeee sen sölermisin kocişine öyleler.böyle muhabbetin koyusunda çıkarsın işte:1::1:

canım ders çalışamıyorum o zaman:)
şarj bitince ders saatim başlıyo:D
3 e4e kadar Allah ne verdiyse artık:D

sence:) gözümn içine bakıyo deyince ☺o☺☺☺

hihihihhahahah heheheh
ayyyyyyyy çok güldüm:D

Amaan sizin içiniz fesat dermişiimm :27: :27:

Neyse ben kaçtım,yarın görüşmek üzere inşaallah şekerler :54: :54:

Allaha emanetsiniz,dualarınızda unutmayın :16:

benim şu malum kan testlerin sonuçları çıktı.benimkinde heterozigot taşıyıcı yazıyor.daha doktora göstermedim ama netten baktımda biraz kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey.bilginiz vamıdır?benim başarısız tedavilerimin ve düşümün sebebi bu galibaa.

hemşerim nerdesin yaaaaaaaaaaaa.sende beni seeeeeeeeeeeeeeeeeev:16:
sanki hiiic hemseri bulamamisda..nasilda cagiriyor hemserim diyeee...Allahin bursalilari..seni seviyorum mudirem
Seyyancım bak bu teselli olsun bize :27: :27: :27:

1180522b.jpg
bitlensin anam seni sevmeyen bitlensin....seni seviyorum sende beni sev tamami
beni kim seveceeeeeeeeeeeeeeeeeek.hem yazık bana ben tedaviye başlıcam ilgiye ihtiyacım var.:38:
oooyyy oooyyy sen ilgimi istuyon gulum benim...:131:sana dondurma aliyimmi...

Merhaba, Nehir bebeğin yanından geliyorum, şimdi eve daha bir kaç dakika önce girdim ve sizi de haberdar edeyim hemen düşüncesiyle direk bilgisayarın başına oturdum ve buraya yazıyorum.

accık da mı gelmeyim gaza :(
böyle edepli kedin olsun :)

iyi accik gel...ama cok gelme bak...masallah kiz seyyan sen gunde 3 belki 4 cuz okuyomusun..:53:masalllah subhanallah sana...bende zorlasam en cok 2 tane okurum onuda cok zorlarsam.....:43:cok calismaliyim cook..

Neden kimse bir şey yazmıyor ? :) Biraz daha ipucu vereyim ve alıştıra alıştıra söyleyeyim en iyisi. :)

Back
X