Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sanki hiiic hemseri bulamamisda..nasilda cagiriyor hemserim diyeee...Allahin bursalilari..seni seviyorum mudirem

bitlensin anam seni sevmeyen bitlensin....seni seviyorum sende beni sev tamami

oooyyy oooyyy sen ilgimi istuyon gulum benim...:131:sana dondurma aliyimmi...
alsana alsana ama ben çikolatayı daha çok severim.
Merhaba, Nehir bebeğin yanından geliyorum, şimdi eve daha bir kaç dakika önce girdim ve sizi de haberdar edeyim hemen düşüncesiyle direk bilgisayarın başına oturdum ve buraya yazıyorum.

:46::46:candan ablacım hoşgeldin.

iyi accik gel...ama cok gelme bak...masallah kiz seyyan sen gunde 3 belki 4 cuz okuyomusun..:53:masalllah subhanallah sana...bende zorlasam en cok 2 tane okurum onuda cok zorlarsam.....:43:cok calismaliyim cook..
canım alışkınım ben daha önce ramazanda 2 3 sene mukabele oluduydum.
Neden kimse bir şey yazmıyor ? :) Biraz daha ipucu vereyim ve alıştıra alıştıra söyleyeyim en iyisi. :)

nehir bebek yoksa pınar mı??????????????????

Anne Perşembe günü sancılanmış, gece hastaneye yatmış. Bebek, Cuma günü dünyaya gelmiş. Bu gün akşam üzerine doğru evlerindeydim zaten onlar da hastaneden yeni çıkmışlar.

Çok tatlı çok maşallah. Çene gamzesi var. :) Minicik, tatlı mı tatlı bir kız.

Dedesi kulağına ezanıyla adını koydu, bana da kısmet oldu orada bulunmak. Anne biraz yorgun ve bitkin tabii ki. Bir de dudakları falan çok çatlamış üst dudağında uçuk türü epey çatlakları ve kabarıkları vardı dudaklarında annenin, bunun dışında genel durum itibariyle anne de bebek de çok iyi durumdalar.

Önce Allah'a sonra da bebeğin babaannesine emanet ettiğimde çok iyiydiler ben yanlarından ayrılırken. :)

Anne Perşembe günü sancılanmış, gece hastaneye yatmış. Bebek, Cuma günü dünyaya gelmiş. Bu gün akşam üzerine doğru evlerindeydim zaten onlar da hastaneden yeni çıkmışlar.

Dedesi kulağına ezanıyla adını koydu, bana da kısmet oldu orada bulunmak. Anne biraz yorgun ve bitkin tabii ki. Bir de dudakları falan çok çatlamış üst dudağında uçuk türü epey çatlakları ve kabarıkları vardı dudaklarında annenin, bunun dışında genel durum itibariyle anne de bebek de çok iyi durumdalar.

Önce Allah'a sonra da bebeğin babaannesine emanet ettiğimde çok iyiydiler ben yanlarından ayrılırken. :)

çok sevindim iksininde iyi olmalarına.keşke haber verseydin gelebilirdim bende.neyse başka bir gün gideriz yine.bu arada kızlar anlamamış olabilir.KIZLAR BAHAR27 ALLHIN İZNİYLE BEBİŞİ ALMIŞ KUCAĞINA.İLK BEBEBĞİMİZ GELDİ DÜNYAYA.ÇOK ŞÜKÜR.TOPİĞİN İLK GÖZ AĞRISI.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

.KIZLAR BAHAR27 ALLHIN İZNİYLE BEBİŞİ ALMIŞ KUCAĞINA.İLK BEBEBĞİMİZ GELDİ DÜNYAYA.ÇOK ŞÜKÜR.TOPİĞİN İLK GÖZ AĞRISI.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:HALAYLAR ÇEKİLSİN:64:

:53::53::53::53::53:
çok sevindim iksininde iyi olmalarına.keşke haber verseydin gelebilirdim bende.neyse başka bir gün gideriz yine.bu arada kızlar anlamamış olabilir.KIZLAR BAHAR27 ALLHIN İZNİYLE BEBİŞİ ALMIŞ KUCAĞINA.İLK BEBEBĞİMİZ GELDİ DÜNYAYA.ÇOK ŞÜKÜR.TOPİĞİN İLK GÖZ AĞRISI.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canim bahar27 daha 6 aylik hamile deyilmiydi....yoksa baska bahrmi???ben anlamadim:53::53::53:

:53::53::53::53::53:

Canim bahar27 daha 6 aylik hamile deyilmiydi....yoksa baska bahrmi???ben anlamadim:53::53::53:

evet canım bahar27 yanlış anlamadın.bende senin bildiğin kadar biliyorum.detaylar hakkında bilgim yok.bende öyle biliyorum ama ........neyse iikiside iyilermiş.önemli olan bu.galiba 6.5 aylıktan fazlaydı...............

aynen süprizcim yaaaaaa..bende çok bitlendim ve benimde saçımı erkek gibi kestirilerdi..sinir olurdummm...annem bir keresinde saçımı omoyla yıkamıştı.gaz yağı sürmüştüüüüüüüüüüüüü.....offf neler çektim ben o bittennn......:27::27::27::27::27:

hee birde gaz yağı vardııı oda ayrı dertt kafamın diplerii sızlıyordu yawww...
Ayyy ne kadan mutlu oldum şimdii,çok seviyon dimi,bende seni seviyom kiiiiii :52: :52:

Beni de seviyon dimiii (ay zorla sevdirtecem kendimi,sevgi arsızı mıyım neyim ) :1: :1:

Muhatt seviyon dimi,çok seviyon dimiii,en çok beni seviyon dimiiii :52: :52:
senide seviyorum...şimdi diğer kızlarda teker teker dermiş...en iyisii ben burdan yazayım hepiiiiciiiiiiniiiiziii seviyorum...

Sağolasın canım,bende seni seviyorum,hepinizi Allah için seviyorum,iyiki varsınız hep olun :16: :16:

Seven sevdiğine sevdiğini söylesin... :69:

Bende çıkıyorum,eksik etmeyin dualarınızdan :16:

Öpüyom hepinizi,hayırlı geceler,Allaha emanetsiniz :54: :54: :54:
hayırlı geceler..

benim şu malum kan testlerin sonuçları çıktı.benimkinde heterozigot taşıyıcı yazıyor.daha doktora göstermedim ama netten baktımda biraz kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey.bilginiz vamıdır?benim başarısız tedavilerimin ve düşümün sebebi bu galibaa.
canım hiç fikrim yookk...

ayyy baharın mışşş...maşşallah bu harika bir haber hemde ilk bebekkk....allah analı babalı büyütsün ismide çook güzelll....teşekkür ederiz candan abla....sizler nasılsınız...

evet canım bahar27 yanlış anlamadın.bende senin bildiğin kadar biliyorum.detaylar hakkında bilgim yok.bende öyle biliyorum ama ........neyse iikiside iyilermiş.önemli olan bu.galiba 6.5 aylıktan fazlaydı...............

:53::53::53:ben yatiyim bari...kizin hayati suprizden gecilmiyor...masallah bebeyinede annesinede...Allah hayirli uzun omurlu evlat olmasini nasip etsin

candan ablacım müsaitsen telefonda görüşelimmi.ben müsaitim ama.sen??????????

Seyyancığım pardon, kusura bakma. Ben diğer taraftan Bursalılar topiğine de bir iki satır haberdar etmek için o tarafa geçmiştim ve üstteki alıntıyı henüz gördüm. Yoksa hemen arardım seni. Kusura bakma lütfen olur mu?

Haber verme olayına gelince, bebek görmeye falan şeklinde değildi ki gidişim...

Benim de öğleden sonra haberim oldu ve zaten iki haftadır sürekli hızlı ve yoğun bir şekilde her gün çarşıdaydılar neredeyse ama yine de böyle erken de gelince, ben hani hastane dönüşü evde en azından hastanede kullanılan şeyler, çantalar falan boşaltılması lazım, makineye atılması lazım, yine başka ihtiyaçları falan olur vs. düşüncesiyle gittim hemen.

Yani bebeği görmeye şeklinde ve planlı bir gidiş değildi.

özel mesaj kutuna bakabilirmisiiiiiiiiiiiiiiiin.lütfeeeeeeeeeeeeeen.

herkese iyi geceler.....tekrar görüşmek üzere..aklım burda kalıcak ama...çok uykum geldii.. allaha emanet olun...:34:

özel mesaj kutuna bakabilirmisiiiiiiiiiiiiiiiin.lütfeeeeeeeeeeeeeen.

Rahat ol lütfen. Estağfurullah, hiç olur mu öyle şey ? Ne demek ? Üzülürüm sonra bak...

Ayrıca hemen buraya oturunca ben, telefon henüz çantada ve benden uzakta girişte olduğu için, sen söylemesen benim haberim bile yoktu şu ana kadar aramış olduğundan. :)

Rahat ol lütfen. Estağfurullah, hiç olur mu öyle şey ? Ne demek ? Üzülürüm sonra bak...

Ayrıca hemen buraya oturunca ben, telefon henüz çantada ve benden uzakta girişte olduğu için, sen söylemesen benim haberim bile yoktu şu ana kadar aramış olduğundan. :)

:17::17::17:gerçekten kusura bakma.

herkese iyi geceler.....tekrar görüşmek üzere..aklım burda kalıcak ama...çok uykum geldii.. allaha emanet olun...:34:

ay canım ya sanada iyigeceler bende çıkıyorum biraz kuran okumam lazım.sonrada tombalaki yatak.sende allaha emanet ol tatlım...

Back
X