Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nası yaniiiiiiii
hiç adet görmemişmiii

kız yoksa bizde hamile oluyomuşuzzz:1::1:

ne güzel olurrrr :)

bende tam olarak bilmiyorum canim hamileligini ogrenince cok girmedi topige sanirim adet oldu bide rahim filmi falanda cekildi bu arada kismet iste :16:rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin canim

ben de okuyamadım tatlım, cumadan bugüne kadar. bahar dışında güzel haber varsa paylaşın kızlar?
esmacvs bugün kontrole gidecekti sanırım? ondan haber alan var mı?

Cnm ben aksam renkli ultrason cektircem 21:45 te. Dualarinda unutma bizi cnm..

İnşallah, ömrüm yeterse her birinizin güzel haberlerinizi alıp, herbirinizin bebeklerini aynı şekilde kucağınıza aldığınız günleri de en kısa sürede görmek, duymak nasip olsun bana.

Tüm içtenliğimle, can-ı gönülden şu an dualarım ve dileklerim bu yönde inanın...

Arka arkaya gelecek inşallah her birinizin güzel haberleri kısmetse...

Belli mi olur? Bakarsınız başka bebeklerin haberini buradan yazmak da en büyük teyze olarak belki yine bana nasip olur ?

Ayrıca, her zaman söylediğim gibi, tabii ki belki sizi siz kadar anlayamadığımı düşünüyor olabilirsiniz -ki ben sadece sizlerin duygularına ortak olmaya çalışan biriyim ve bu düşüncenizde haklı da olabilirsiniz sonuçta- ama sizler özel insanlarsınız ve bir ablanız olarak size söylemek ve hatırlatmak istediğim, hiç unutmamanız gereken hayattaki en önemli şey bildiğiniz gibi "Sağlık"...

Tabi ki şu an bunca maddi manevi yaşadıklarınız öyle az buz şeyler değil, bunları sizler çok daha iyi biliyorsunuz.

Fakat lütfen, bir yandan da hayatı başka taraflarından kaçırmamaya çalışın mümkünse...

Bu hem sizler için, hem eşleriniz için, bu süreçleri çok daha rahat atlatmanız açısından da çok önemli çünkü...

Tüm bunları ve çok daha fazlasını sizler hepiniz benden çok daha iyi biliyorsunuz ama benimki biraz da "ablalığın verdiği cesaretle edilmiş bir gevezelik işte" aynı zamanda hakikaten çok önemli bir hatırlatma sadece... :)

Sağlıkla, sevgiyle, iyiliklerle ve güzelliklerle kalın.

Hepinize en iyi dileklerimle ve dualarımla...

Sevgimle
candan abla çok sağoll güzel dileklerin için....inan bunlar bizlere ilaç gibi geliyor çünkü hislerimizin tercümanı bir yerde....hayat işte...bizlerde sizlere o güzel haberleri vermek nasip olur....allah sağlık sıhhat versin herkese.....inşallahh hepimiz için hayırlısı ne ise o olucaktır...

Kızlar Günaydınnnn
İyi Haftalarrr
Seyyancım ben dualarımı tamamladımmm :34::34::34:
Kızlar geçmişi okuyamadım varmı güzel haberler?
Bu arada Muhat yarış ne oldu?Ne durumdayız ya bi haftadır hiç takip edmiyorum ama bu hafta inşallah daha sık gelicem :)))
tünaydın canımmm gözükmüyorsun....onlar yetiştirmeye çalışıyorlarr ...

şekerler nasılsınız ben varken kaynatın tamamda ne olursunuz ben yokken biraz az konuşun oku oku gözlerim bozulacak acıyın biraz bana :9::9::9::9:
iyi canım şükür iyi haberler almaya başladık...okuyun bacım bir araben okuyordum göbeğim çatlıyorduu ..okumaktan zaman akıp gidiyorrduu..sohbete katılmak ne mümkün...neyse şimdlik aranızdayım..reglim bitince dualarım beni bekliyor...

mrhb kızlar nasılsınız benim girbim yeniledi yine bu kışı griple koyunkoyuna geçirdik valla
himall..
iyi canım sen nasılsın ne var ne yok....geçmişler olsun bu sene kışla aran iyii değil anlaşıldıı...sanırım havalardan kaynaklı birde bünye meselesii. kış olmadi ki bu seene resmen hastalık havasını tenefüs ediyoruz...kime slm versem hasta olması ihtimali yüksek

Merhaba kizlar.. Hepinize iyi haftalar..
Bahar dogum yapmis cok sevindim ama bi okadarda sok oldu:) mucize bebek dunyaya gozlerini acti demek. Vatana millete hayirli evlat olur insallah nehir bebek..rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari insallah..

Kizlar bu arada aksam benim renkli ultrason icin randevum var dualarinizi eksik etmeyin bu son tahlilimiz insallah bi sorun cikmaz..
merhaba canım...çok şükür iyi haftalar bizi bekliyor artık....güzel haberler almayada başladık...artık bir nehir bebeğimiz var...amin canımmm..hepimize rabbim yaşattsın inşallah sende sağlıkla kucağına alıcaksın...inşallahh iyi haberler verirsin sen akşam bizee...görüşrüüz..allah yardım etsin..

kızlar, cuma akşam evden bağlanamadım, telden baktım, eksikler tamamlanmıştı geçen haftaki liste için. okumadım o yüzden. ama telden yazamadım bir türlü. kusuruma bakmayın. bu hafta yine 6 okuyoruz değil mi? geçen haftaki gibi 4 mü yoksa?
önemli değil canım benim aklımda sendeydii...acaba okudumuu...sıkıştırma diye kendinii...inşallah bu haftada tez zamanda tamamlanır..5 okuyoruz sanırım öğrendin

Canımmm dün gece için kusura bakma geçmişi okumaya başladım ama ne beğene tıklayabiliyorum ne cevap yazabiliyorum çıkış bile yapamadım bende tamamen kapattım pc yi.Şimdi de sana cvp yazmak için geldim.
Pc bile dayanamadı maşallah sohbetinize :)
heytt biz neymişiz....teknoloji bile bozuldu...onlarr insanlardan daha mı çabuk bozuluyor ne :))

baharla telden konuştum.nehir bebeğimiz 7 aylık dünyaya gelmiş.2 gün küvez sürecinden sonra şimdi anneciğiyle birlikte evdeler.ve her ikisininde durumları iyi.hepinize çok dua ettiğini ve selammlarını iletmemi söyledi.
iyii çok şükürrr...6.5 haftalık hamileyim deyince afallamıştım hamileydi de ben mi kaçırdım diye sanırım adet gördüü....allahın işi yaa ...şıp diye geldi çocukk...önemli olan netice sağlıkları çok şükür iyiii...
a.s. canım sende bizden slm söyle herşeyy zamanla yoluna girecekk..kız bile şaşırmıştır...o kadar hızlı gelişiyor kii..allah yardımcılarıı olsun...

evet canım.bilmiyorum artık benim eşim o kadar inatçı ki zaten zor başlatmıştım.öyle olunca artık katiyen içmez.zaten keçiboynuz kürünü de içmedi akşam delirtti artık beni valla..
canım fayda faydadır bence devam edin....sonrasında pişmann olmaktansa...

Merhaba kızlar,nasılsınız? :3:

Benim fazla vaktim yok,napıyosunuz diye geldim ay iyikide gelmişim..Elhamdüliilah ne güzel bir haber aldık bugün :21:

Tekrar tebrik ediyorum Baharcım :16:

Kızlar güya sabah kalkıp dualara başlıcaktım nerdee uyumuşum :24:

Ben şimdi fazla kalamıyorum,çıkıp biraz dualarımı okuyayım :31:

Sizlere keyifli sohbetler diliyorum,öpüyorum görüşmek üzere inşaallah :10: :10: :10:

merhaba canım iyiyiz haberlerde iyii oluncaa ..insan bir gün bizde bebeğimizi sağlıkla alıcaz diye ümitleniyoruz...sen nasılsın ...inşallah hepimiz çabalarımızın karşılığını alıcaz...

selamınaleyükm kızlar nasılsınız:16:

bahar27 ne zaman hamile kaldı kızlar :53::53:

ben yanlışmı hatırlıyorum tüpe gitcekti oo

neyse bebişini dünyaya getirmiş
ALLAH cc sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah fıstık kızına:52::52::52::52::52:

a.s. canım bizler iyi sen nasılsın..valla canım bir duydum hamiş sıkıntılıydıı yani sözlerinden öyle anlamıştım..bir duyduk doğum yaptıı....

selamlar kizlar nasilsiniz?yine sayfalar dolmus okuyamadim ama Baharin guzel haberini aldim cok sukur Rabbim ikisinede saglik sihhat versin insallah ne kadar buyuk surprizlerle geldi ya masallah

seyyancim ben dualarimi bitirdim rabbimin izniyle msj yollayamiyorum sana niyeyse:16:

Sukur cnm biz iyiyiz sen nasilsin?

hep dualarımdasınız canım. inan ki ilk önce hamilelere sağlıklı doğum diyorum her duamda.
renkli ultrason rutin bir uygulama mı?

Allah razi olsun cnm.
Evet cnm rutin butun gebelerden istiyolar bu son tahlilimizmis oyle dedi doktor anneyle bebek arasindaki kan akimina bakiliyo ve insallh bebegimin yuzunude renkli olarak gorebilcem:)

Pko vardu cnm bahar arkadasimizda adet gormuyodu ama ara ara lekelenmesi oluyodu.rabbimin mucizesi..
ayy allahh ...gerçekten alahın mucizesiii..rabbim ol dedimii olur....engel mi tanır....birde çevredekiler anlasa...hepsii bahanee.......
esma sıra sende mi oluyorr şimdii...2. bebeğimiz..:46:

ayy allahh ...gerçekten alahın mucizesiii..rabbim ol dedimii olur....engel mi tanır....birde çevredekiler anlasa...hepsii bahanee.......
esma sıra sende mi oluyorr şimdii...2. bebeğimiz..:46:

Tabi cnm rabbim ol desin yeter.bahara asilama bile tutmaz direk tup bebek yaptir demislerdi.ama hic birine gerek kalmadi sukurler olsun.
Evet cnm bildigim kadariyla sira bende .insallah hayirlisiyla bende alirim bebegimi kucagima. Ve sirayla hepiniz cnm rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah.

Tabi cnm rabbim ol desin yeter.bahara asilama bile tutmaz direk tup bebek yaptir demislerdi.ama hic birine gerek kalmadi sukurler olsun.
Evet cnm bildigim kadariyla sira bende .insallah hayirlisiyla bende alirim bebegimi kucagima. Ve sirayla hepiniz cnm rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah.
evett hiçbirşeye gerek kalmadıı....hala şaşkınlığımı gizleyemiyorum...allah yardımcımız olsun....canım inşallahh sende bebeğine kavuşacaksın...:emir_bebek:

selam canlar nasılsınız?
aramızdan bir arkadaş bebeğini kucağına almış sanırım rabbim hayırla huzurla sağlıkla büyütmesini nasip etsin inşallahhh
darısı başımıza :)

canım fayda faydadır bence devam edin....sonrasında pişmann olmaktansa...

bence de canım inşallah ikna ederim de içmeye devam eder. en azından aldığımız kutuyu bitirelim...valla akşamlar bir yandan keçiboynuzu kayanıtorum bir yandan incir havuç .artık yoruldum.bahar 6 ay hamile olduğunu anlamamış mı ya.valla hi şaşırdım sayfaları okuyorum anlamaya çalışıyorum.
allah evladını sağlıkla huzurla ona bağışlasın.bunlar allahın mucizeleri başka bir şeye gerek yok ...

arkadaşlar ben kaçtım işyerindeki mesaim bitti..şimdi eve gidiyorum ev mesaisi başlıyor.lütfen bana dua edin eşim ilacı içmemekte diretmesin.kendinixe iyi bakın sevgiler

selam canlar nasılsınız?
aramızdan bir arkadaş bebeğini kucağına almış sanırım rabbim hayırla huzurla sağlıkla büyütmesini nasip etsin inşallahhh
darısı başımıza :)
a.s. iyi bizde sen nasılsın....evett çok şükür bir arkadaşımız doğum yaptıı hemde allahın mucizesiyle...allah sağlık ve uzun ömürler versin onlara...hayat bundan sonra onlar için dahada renkli olucaktır..inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün...

a.s. iyi bizde sen nasılsın....evett çok şükür bir arkadaşımız doğum yaptıı hemde allahın mucizesiyle...allah sağlık ve uzun ömürler versin onlara...hayat bundan sonra onlar için dahada renkli olucaktır..inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün...

ammiiiiiinnnnnnn inşallah canım benimmm
iyiyim çok şükür
heyecanla beklemekteyim
eşimden haber gelcek ona göre hazırlık yapcam yarın bursaya gidebiliriz :)
ay dua et ne olur....

geçen haftaki duaları bugün okudum çünkü reglim dün bitti.4 yasin 707 ya varis.enbiya suresi 89. ayeti 100 defa okudum .Allah kabul etsin.

geçen haftaki duaları bugün okudum çünkü reglim dün bitti.4 yasin 707 ya varis.enbiya suresi 89. ayeti 100 defa okudum .Allah kabul etsin.
selam ....nasılsın..istersen özelden de yolla ....görmeyebilir....geçen haftanın duaları tammm..yeni listeye başlandı ..5 yasin 100 ayat 707ya varis okunuyorr....eksiklere tamamlarr sanırım....

Back
X