- 1 Eylül 2012
- 1.602
- 20
- 158
zafer plazamm
tophanemm
çekirgede karagözüm hacivatım
iyi akşamlarr...ohh çok şükür bebiş napıyor uyuyormuydu bu sefer
hanımlar sizede ii geceler görüşürüz....![]()
yok cnm busefer uyumuyordu zaten çikolata meyvesuyu içip gelin ve yanınızda getırın dedıler eger uyursa onları içicektim:))
gözünaydın canım benim.daha güzel günler seninle olsun.
Allah razı olsun cnm..rabbım isteyen herkeze nasıp etsin inşallah bu duyguları..
Merhaba
Ben de çok sevindim bu iyi habere. Hadi hayırlısı inşallah.
Allah sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip edecektir. Yavaş yavaş artık geri sayım başlamak üzere zaten. :)
Eslemlivacığım,
Son yazdığımdan beri hala bir iki sayfa açılsın diye beklemekten, konuya cevap ver seçeneğini tıkladığımda da aynı şekilde dakikalarca beklemekten sana yetişemedim ablacığım, kusura bakma. Hoşbuldum, sağolasın. Hamdolsun. Senin de iyi olduğunu bilmek çok güzel. :)
Bir arkadaşınız daha vardı şimdi adını hatırlayamadım, ama geriye dönüp bakarsam bu aşamaya gelmem en az yarım saat alacak gibi görünüyor, o yüzden kendisini de yanıtsız bırakmayayım ve sağolun hoşbulduk diyeyim bu şekilde de olsa.
Seyyancığım,
Tamam, teşekkürler. :)
Ben kaçayım en iyisi, sanırım benim bilgisayarda virüs dolaşıyor galiba çünkü hakikaten çok sıkıntılı.
Size iyi sohbetler olsun.
Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyi hayırlısıyla inşallah.
Hayırlı geceler ve hayırlı günler diliyorum hepinize. Sağlıcakla kalın.
Sevgimle
allah razı olsun candan ablacım..evet şimdi görünce dahada heycanlandım bıran önce dogsun istiyorum:)