Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

merhaba canım hamdolsun bız ıyıyız hoşgeldın nasılsın

aleykum selam canım nasılsın
haylı zaman oldu gorusmeyelı canım

aleykum selam canım nasılsın.
evet canım yıne tıkınıyorum zaten

çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım inş.
sen nasılsın asıl, bebiş nasıl miden halen bulanıyor mu?
9. ayda doğacakmış bebeğin çok severim eylül ayını :34:

ewettttt sende bak hemen kaldırmadan :)

Aminnnn Allah hepimzin dualarını kabul etsin inşallahhh

:1::1::1::1::1::1: bide bizimki dün ne dese beğenirsin annemle nasıl güldük bugün Galatasarayın maçıvar onun içinde bi tefriciyye çekseydiniz ya :1::1::1::1: dedim koyun can derdinde kasap et :1::1::1:
Elifcim caım benim çok yoğunum bu aralar :1::1::1::1:

ayy bu erkekler oldururler ınsanı ya galatasaraya tefriciye demek :1::1::1::1:

ay gördüm çok duygulandım yaaaaaaaaaa:16:
hamile kaldığında hatırlıyor musun ilk haber verdiğin zamanı. şimdi kocaman olmuş ya yavruşş çok tatlı. burnuda ne güzelmiş öyle
ben sana diyim bu rahatına düşkün eller başın altında yatıyor gel keyfim gel.. :1::1::1:
Allah olmayanlara da nasip etsin inş hayırlı sağlıklı evlatlar:16:
41 kere maşallah :nazar::nazar::nazar:

aynen cnm 15 dkka ugrastık elını ceksın dıye genede cekmedı.eşim dıyo aynı sen rahatına duskun ve inatcı:))

merhaba canım hamdolsun bız ıyıyız hoşgeldın nasılsın

aleykum selam canım nasılsın
haylı zaman oldu gorusmeyelı canım

aleykum selam canım nasılsın.
evet canım yıne tıkınıyorum zaten

bende iyiyim ayşecim sizlerin güzel haberlerinizi okuyup daha da iyi oluyorum

çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım inş.
sen nasılsın asıl, bebiş nasıl miden halen bulanıyor mu?
9. ayda doğacakmış bebeğin çok severim eylül ayını :34:

canım sukur ıyıym gectı bulantım sık acıkıyorum hatta suan tıkınıyorum..
bende severım eylul ayını eşimle kavuştugumuz ay ..
eylul 11ı evlılık yıldonumumuz bebıs belkı o gun gelır

Son düzenleme:
aynen cnm 15 dkka ugrastık elını ceksın dıye genede cekmedı.eşim dıyo aynı sen rahatına duskun ve inatcı:))

aman buldu orda güzel yeri, ekmek elden su gölden misali :1::1::1: niye yatmasın yatsın bencede :1:
esma cnm cinsiyeti neydi acaba canım yazmışındır belkide bayadır gelemedim pek kaçırmışımdır

Canım sendemi yarıştasın :1::1::1:???? Tedaviye ne zaman başlıcaksın???Tüp bebekmi?

yok canım ben yarışa katılamadım çünkü başka dua arkadaşlarımda var onlarlada okuyoruz Allah kabul etsin işlerim de çok yoğun kısmetse mart sonu başlıyorum tedaviye tüp canım

canım sukur ıyıym gectı bulantım sık acıkıyorum hatta suan tıkınıyorum..
bende severım eylul ayını eşimle kavuştugumuz ay ..
eylul 11ı evlılık yıldonumumuz bebıs belkı o gun gelır

sağlıkla gelsinde cnm artık eylül 5 olur 3 olur oda kısmet artık :34::34:
iyi bulantının geçmesine sevindim. ye tabii sık sık ye az az ye, bebiş şimdi hızla büyüyordur gelişiyor ya ondandır..
seninkide o zaman desen boğazına düşkün olcak :1:

yok canım ben yarışa katılamadım çünkü başka dua arkadaşlarımda var onlarlada okuyoruz Allah kabul etsin işlerim de çok yoğun kısmetse mart sonu başlıyorum tedaviye tüp canım

Allah dualarımızı kabul eder inşalllah canımmmm
İnşşalh seninde hayırlı güzel haberlerini alırız

sağlıkla gelsinde cnm artık eylül 5 olur 3 olur oda kısmet artık :34::34:
iyi bulantının geçmesine sevindim. ye tabii sık sık ye az az ye, bebiş şimdi hızla büyüyordur gelişiyor ya ondandır..
seninkide o zaman desen boğazına düşkün olcak :1:

olsun annesının bıtanesı
ısler nasıl gıdıyo

canım ıkılı tarama yı yenı yaptım üçlüye daha var sanırım
özelden mesaj yazmıssın kusura bakma yazamadım cevabı
benım hala akıntım var

hımm akıntı normalmiş.ya uclu testi yaptırma diyo etrafımdakiler allah ne verdiyse razı olcaksın nasılsa diyolar napapsam yaa:(bende nısanda yaptırcam

aman buldu orda güzel yeri, ekmek elden su gölden misali :1::1::1: niye yatmasın yatsın bencede :1:
esma cnm cinsiyeti neydi acaba canım yazmışındır belkide bayadır gelemedim pek kaçırmışımdır

prensesımız olucak cnm rabbım nasıp ederse:)

hımm akıntı normalmiş.ya uclu testi yaptırma diyo etrafımdakiler allah ne verdiyse razı olcaksın nasılsa diyolar napapsam yaa:(bende nısanda yaptırcam

canım bence yaptır allah korusun bısey çıkarsa anne karnında tedavı baslıyor.. banada yaptırma dıyen bı kac kısı oldu dınlemedım

olsun annesının bıtanesı
ısler nasıl gıdıyo

işler çok yoğun canım ya, hatta şimdi ofiste yemek yerken bakim dedim sizlere. ama şükür işim var ya olmasa daha da bunalırdım sorunlar içinde.
aynı işte işler güçler sorunlar sıkıntılar yoğunluk vs derken zaman su gibi akıp geçiyor. genel olarak koşturmaca akşamda bitmiş halde oluyorum.
yorgunlukdan uyuyamıyorum o derece yorgun oluyorum.
benden bu kadar haberler :1:

Back
X