amin canım benim hepimizin inşallah maşallah topiğimizde hamişlerimiz artıyor bebeğimiz bile geldi inşallah listedeki herkes muradına ersin
Aminnnnnnnnnnn
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım benim hepimizin inşallah maşallah topiğimizde hamişlerimiz artıyor bebeğimiz bile geldi inşallah listedeki herkes muradına ersin
işler çok yoğun canım ya, hatta şimdi ofiste yemek yerken bakim dedim sizlere. ama şükür işim var ya olmasa daha da bunalırdım sorunlar içinde.
aynı işte işler güçler sorunlar sıkıntılar yoğunluk vs derken zaman su gibi akıp geçiyor. genel olarak koşturmaca akşamda bitmiş halde oluyorum.
yorgunlukdan uyuyamıyorum o derece yorgun oluyorum.
benden bu kadar haberler![]()
canım bence yaptır allah korusun bısey çıkarsa anne karnında tedavı baslıyor.. banada yaptırma dıyen bı kac kısı oldu dınlemedım
prensesımız olucak cnm rabbım nasıp ederse:)
hımm akıntı normalmiş.ya uclu testi yaptırma diyo etrafımdakiler allah ne verdiyse razı olcaksın nasılsa diyolar napapsam yaabende nısanda yaptırcam
işler çok yoğun canım ya, hatta şimdi ofiste yemek yerken bakim dedim sizlere. ama şükür işim var ya olmasa daha da bunalırdım sorunlar içinde.
aynı işte işler güçler sorunlar sıkıntılar yoğunluk vs derken zaman su gibi akıp geçiyor. genel olarak koşturmaca akşamda bitmiş halde oluyorum.
yorgunlukdan uyuyamıyorum o derece yorgun oluyorum.
benden bu kadar haberler![]()
kız doktorum karında mudahele olmaz diyo ancak gebeliği isterseniz sonlandırırız dedii..nebiilim müdahele olmaz bencedee..
oooooOOOOOOOOOOOOoooooooooooooo düşdün kocanın diline esma![]()
harbiden rahatına düşkün olursa anasının kızı der![]()
ay çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaaa burnunu sıkmak istedim![]()
cnm 2liyi yaptırmadın mı bence 3lu yerıne 4lu yaptır 3lude yanılma cok oluyomus.ben ınternetten okumustum benım doktorumda onayladı ben 2lıde yaptırmadım 4lu daha kapsamlı onu yapcaz demıstı. bende dedım nasıl olsa aldırmıycam ve bunun anne karnında bı tedavısı yok ama 4lu taramada sadece dowm sedromu deıl baska testlerde oldugu için yaptırmayı onermıstı doktor yınede sen bı ozaman ben 4 lu test yaptırmak itiyormmu diiim sadece dortlu test oof aslında sonuctan korkuyom ne yalan soliim::18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...balcorek-otu-tarcin-yariyo-yardim-kizlar.html
cnm burda yazıyo ben onların ıkı katını yaptım hatırladıgım dogruymus yanı. benım vesilem oldu inş senınde vesılen olur cnm
aynen cnm düştümki ne düştüm. ilk zamanlar bıle hep uyuyodu ozamandan berı dıyodu zaten bıde dunku bu keyfı gorunce aynı sen dedı:)) bana dıyodu uyu uyu cocuk olunca uyuyamıycan sımdıde cocuk hep uyuyunca sız ana kız uyursunuz artık dıyo![]()
cnm 2liyi yaptırmadın mı bence 3lu yerıne 4lu yaptır 3lude yanılma cok oluyomus.ben ınternetten okumustum benım doktorumda onayladı ben 2lıde yaptırmadım 4lu daha kapsamlı onu yapcaz demıstı. bende dedım nasıl olsa aldırmıycam ve bunun anne karnında bı tedavısı yok ama 4lu taramada sadece dowm sedromu deıl baska testlerde oldugu için yaptırmayı onermıstı doktor yınede sen bı ozaman ben 4 lu test yaptırmak itiyormmu diiim sadece dortlu test oof aslında sonuctan korkuyom ne yalan soliim::18::18:
korkma cnm bısey cıkmaz Allahın ıznıyle. boyle hep aklında kalıcagına yaptırmak daha iyi bence bende cok korkmustum bıde yanlış olma ıhtımalını netten okuyınca hıc ıstemıyodum doktorum dedıkı 35 yas ustunde genelde yanlış sonuc verıyor ve 3lu taramanın dogru cıkma oranı % 76 iken 4lu taramanın % 90 falan dı yanlıs hatırlamıyosam yanı 3lu taramada daha cok yanlış cıkıyomus..yınede sen bılırsın ama doktorunada danıs sonucta aynı sey ama 4lu daha kapsamlıymıs.senden sadece kan alıyo bıde bıkac soru soruyo sıgara kullanıyomusun akraba evlılıgımı aılede boyle hastalıgı olan varmı sende kalıcı bı rahatsızlık varmı gıbı sorular soruyo cnm.ozelden yazamadım 10dk engelıne takıldım
valla eşin dua etsin de bebiş geceleri uyusun, uyumazsa görür
ama siz evde 2-1 öndesiniz kocana karşı, 2 bayan 1 erkek![]()
ama inş çok uyuyan bebek olur huzurlu olur,
benim ablamın kızı bir uyurdu bir uyurdu sorma. altını değiştirirdik anacım gözünü bile açmazdı düşün nasıl uyuduğunu.gözü kapalı emerdi.
önce çok korktuk ama sonra normal olduğunu öğrenince çok sevindik. hiç ağlamaz uyku problemi olmayan bir bebekdi yaaaa
valla eşin dua etsin de bebiş geceleri uyusun, uyumazsa görür
ama siz evde 2-1 öndesiniz kocana karşı, 2 bayan 1 erkek![]()
ama inş çok uyuyan bebek olur huzurlu olur,
benim ablamın kızı bir uyurdu bir uyurdu sorma. altını değiştirirdik anacım gözünü bile açmazdı düşün nasıl uyuduğunu.gözü kapalı emerdi.
önce çok korktuk ama sonra normal olduğunu öğrenince çok sevindik. hiç ağlamaz uyku problemi olmayan bir bebekdi yaaaa
Esmacim ben seni azicik rahatsiz edicem canim kusura bakma. Sen nasil yaptin karisimi,ne zaman basladin,ne zaman ve ne kadar yedin ve ne zaman bitirdin ? Hepsini bi anda soylede bidaha rahatsiz etmiym seni
![]()
ayy masallah ıns benım bebıste oyle uslu olur uyur uyutur ıns![]()
inşşallah cnmm inşalllahhhh