Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ay kız bende gördüm maşşallah ne şeker.:nazar::emir_bebek:..yazamadım bir tel geldiii ancak kapattık...

hımmm ben şuan bile çok uyuyorum çocuk olursa nasıl olur uykusu bilmem ama..benim koca uyu diyor ..çocuk olsun görürsün ..en azından hala umudu var..

canım yaptır tabiii.. allah büyük...inşallahh herşey hakkınızda hayırlı olucaktır..

hoşgeldin...niye kabul etmezlerr hep böyle bunlar kız kime hangi hastaneye giidiyon...allah korumuş bizde geçen hafta sonu atlattık ..bu anka trafiği bi acayipp...inşallahh kendiliğinden gelir ...başlamadann

saol cnm rabbım herkeze nasip etsin inşallah.. eşinin tabı umudu olcak rabbım nasıp edıcek inşallah sizede en kısa zamanda..

selamınaleykümmmmmmmm:16::16:

nasılsınz canlarrr

regl daha bitmesi
yasinlere başlayamadım galiba perşembe anca başlıcam yetişi inşallahhh

ALLAH cc emanet olun:16:
a.s. iyi canım bugün nasıl geçti hiç anlamadım...yetişir canım bende o zaman okuyabilirim nasipse

selam kizlaaar:42:nasilsiniz..aysecim sen nasilsin iyisindir insallah bebisimiz nasil???hepiniz iyi olun insallah...:16::16::16:

ben gelddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm..... çok şükür iki gün aradan sonra evimdeyim.... ay kızlar o gün dıaşrı çıktıkya bi yağmur bi yağmur sormayın kaza atlattık az kalsın bi kamyonla giriyoduk birbirimize allah esirgedi...sonra dün hastaneye gittim işte yumurtalarım çift sarılı 20ve 18 mm iki tane yumurtam oluşmuş hamd olsun hiç bi sorun çıkmadı aşılama yapacaktık hiö sorun yapmayan doktor eşimin testi başka hastaneye ait diye aşılamayı gelecek aya erteledi çatlatma iğnemi oldum bakalım hayılısı inş... hiç bişeye gerek kalmadan hayırlısı ile gelir kuzucum ve sizlerin kinide getirir inş. kollarından tuttuğu gibi....

oh oh iyi masallah yumurtalarina..veee gecmis olsun cnm Allah korumus Allah kaza bela vermesin...yumurtanin cift sarilisi iyi olur insallah cif tutar...ikikizin olusun ikiz ikiside birbirine benzesin ayirama insallah birinin kolunada boncuk takarsin ordan bilirsin insallah ne guzel olur..ben bu duayi kendim icin ediyordum simdi hepimiz icin edeyirum....:16:

ben gelddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm..... çok şükür iki gün aradan sonra evimdeyim.... ay kızlar o gün dıaşrı çıktıkya bi yağmur bi yağmur sormayın kaza atlattık az kalsın bi kamyonla giriyoduk birbirimize allah esirgedi...sonra dün hastaneye gittim işte yumurtalarım çift sarılı 20ve 18 mm iki tane yumurtam oluşmuş hamd olsun hiç bi sorun çıkmadı aşılama yapacaktık hiö sorun yapmayan doktor eşimin testi başka hastaneye ait diye aşılamayı gelecek aya erteledi çatlatma iğnemi oldum bakalım hayılısı inş... hiç bişeye gerek kalmadan hayırlısı ile gelir kuzucum ve sizlerin kinide getirir inş. kollarından tuttuğu gibi....

oh oh maaşallah canım.hadi bakalım bu ay bebiş gelir inş.canım ayrıca çok geçmiş olsun.Allah korumuş.akşama görüşürüz inş.

Hoşgeldin şekerim gözlerim yollarda kaldı :))))
Ya bir haftadır uzak kaldım sizlere şu dua konusunda da geçmişi de okuyamadım ne durumdayız?

Ya bir haftadır uzak kaldım sizlere şu dua konusunda da geçmişi de okuyamadım ne durumdayız?

canım sanırım listeyi sen yapıyodun ben adet oldum ve sadece 1 yasin okumuştum diğerleri kaldı okuyamadım

hoşgeldin canım :)

hayırlısı olsun canım.

CANIM ne olduğuna bile sevinemiyorum şimdi kursağımda kaldı tam olarak sevincim.:-(
canım diğer topiklerde de dr kesin bebek var dedi diye yazmışsın?
bebegin oldugunu biliyorsun değil mi?
bu bilgiyi sanırım paylaşmadın ben paylaşmış olayım senin adına.
günaydın kızlar....nasılsınız....
ben 1 yasin okumuştum ama adet oldum benim eksikleri kim tamamlayabilir:26:
canım merak etme fazlamız da var
canım sınır oluyorum ya nısan23 e çok var benım 26 martta catlayacam nerdeyse nasıl bı uygulama bu ya

erkek olursa benım esmacım kızını alırım :1::1::1:

nasıpse bı dahakıne sorarım dra
çatlak kremı kullanmadım hıc dr dan ısteyecegım ıns..
26 martta randevum var bebıs ızın verırse ögrenırız sanırım
23 nisanda tatil değiş mi, nasıl gitcen dr ye:)
selam şekerler nasılsınız:16::16::16::16::16:bende şimdi miyom ameliyatı için doktorla görüşmeye gidicem inşallah insafa gelrde fiyatta indirim falan yapar 5000tl az para değil hayırlısıyla bu sıkıntıyıda atlatırım sonra gelsin bebişlerim:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
işte görmek istediğimiz hareketler bunlar :)
canım valla herkes farklı farklı okudugu içinnet bişi demek zor ama nekadarzor önde gibi :D
15 sayfam kaldı okunacak. ben bi geçmişi okuyup geleyim :d

canım diğer topiklerde de dr kesin bebek var dedi diye yazmışsın?
bebegin oldugunu biliyorsun değil mi?
bu bilgiyi sanırım paylaşmadın ben paylaşmış olayım senin adına.

canım merak etme fazlamız da var

23 nisanda tatil değiş mi, nasıl gitcen dr ye:)

işte görmek istediğimiz hareketler bunlar :)

canım valla herkes farklı farklı okudugu içinnet bişi demek zor ama nekadarzor önde gibi :D
15 sayfam kaldı okunacak. ben bi geçmişi okuyup geleyim :d
anladım canım geçmişi okuyamadım ara ara girip gelen giden varmı die baktım
Canım bende de durum şöyle
Hatimim bitti
Salatı Tefriciyyem bitti
Ayetel Kürsi bitti
La havle bitti
İhlası şerif bitti
Vakıa surem bugün biter
Meryem Surem yarın son bitiyo
geriye
Salatı münciye kaldı
Yasini şerif kaldı
Kelime-i tevhid kaldı(10,000 çektim)

Karşılaşamıyoruzzz???
canım işe gidiyorum ya pek giremiyorum gündüz:D
Hatimim bitti
Salatı Tefriciyyem bitti
Ayetel Kürsi bitti
La havle bitti
İhlası şerif bitti
Vakıa surem bugün biter
geriye
Salatı münciye kaldı
Yasini şerif kaldı

wawwwwwwww
bayag bi bitirmişin :D
maaşşaallah :::::D
seyyan görmesin :)
2 gündür okuyamıyo

gunduz degılde gece dokturuyorsunuz ya malesef gece ben gıremıyorum
hep seyyanların yüzünden.
ben öğrenciyim diyorum
gündüz konuşalım diyorum yok.
dua ediyolar şimdi kesin:D
canım işe gidiyorum ya pek giremiyorum gündüz:D

Canım bende bi kaç güze hastalanacam o zamana kadar bitiriyim istiyorum ama bakalım nasip kısmettt inşallah tamamlayabilirim sende durum ne?

canım ben ihlası la havleyi birdim.
diğerleride yarısında :D

hanımlar birazdan öğrencim gelecek.
9 dan sonra görüşürüz aeo :?

Hatimim bitti
Salatı Tefriciyyem bitti
Ayetel Kürsi bitti
La havle bitti
İhlası şerif bitti
Vakıa surem bugün biter
geriye
Salatı münciye kaldı
Yasini şerif kaldı
ooooooo:53:masallah yaaa ben o kadar olmadi benimde bi ayetel kursi bitti geriside yarida...hatim yapamiyorum ben yetistirememki..tefriciyyeleride adet olunca cekerim simdi sureleri bitirmiye calisiyorum..masallah ya siz cok hizli okuyosunuz ben o kadar okuyamiyorum...
hamdolsun ıyıyız canım sukur sımdılık bı problem yok rabbım boyle devam etmemızı nasıp eder ıns
sen nasılsın
iyim vnm dua icin haril haril calisiyorum ama nerdeeeehanimlar bitirmis nerdeyse ecrini goruyonmu sen hepsi bitmis masallah..ecrin hevesimi kirdin yaaa bidaha yazmayin bitirdiklerinizi aglayasim geliyor bitiremiyorum okuyorum okuyorum bitmiyor....ama bitecek insallah

maşallah yumoşlara
hangi hastaneye gidiyorsun? doktorun kim? zekai tahire mi gidiyorsun hala?
iğneden sonra nasıl ilişki önerdi?
ben de yarın sabah yaptırıcam çatlatma iğnesini,
hakkımızda hayırlısı bakalım.

Back
X