Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam kizlaaar:42:nasilsiniz..aysecim sen nasilsin iyisindir insallah bebisimiz nasil???hepiniz iyi olun insallah...:16::16::16:
a.s canım iyi sen nasılsın

Nasılsın cnm hoşgeldin
hoşbulduk ne var ne yok bir taraftan nett karıştırıyorum bir taraftan yazılanları okuyorum...:27:

birazdan dizim başlıcak hemen yazamazsam kusuruma bakmayın..bırakamadım şunlarııı...allahtan koca bişey demiyor...:1:

a.s canım iyi sen nasılsın

hoşbulduk ne var ne yok bir taraftan nett karıştırıyorum bir taraftan yazılanları okuyorum...:27:

birazdan dizim başlıcak hemen yazamazsam kusuruma bakmayın..bırakamadım şunlarııı...allahtan koca bişey demiyor...:1:

Iyilik sağlık çok şükür cnm benim koca bir saatten fazla izin vermiyo onun telinden giriyorum zaten evde internet yok telden giriyorum bende

iyi akşamlar canlar nasılsınız
iyi akşamlarrr bizler iyi sen nasılsın...

Iyilik sağlık çok şükür cnm benim koca bir saatten fazla izin vermiyo onun telinden giriyorum zaten evde internet yok telden giriyorum bende
hımm sıkıntılıı desene....neyse bizim kinde limit yokta rahat rahat giriyorum.....hatta hiç kapatmıyorum desemm...:34:

canım işe gidiyorum ya pek giremiyorum gündüz:D
wawwwwwwww
bayag bi bitirmişin :D
maaşşaallah :::::D
seyyan görmesin :)
2 gündür okuyamıyo
canım benim dua yarışında tek benmi varım yaaaaaaaaaaa.gördüm işte hıh gördüm nolmuş.
hep seyyanların yüzünden.
ben öğrenciyim diyorum
gündüz konuşalım diyorum yok.
dua ediyolar şimdi kesin:D
canım ben ihlası la havleyi birdim.
diğerleride yarısında :D
hep seyyen hep seyyen nedir kızım senin benimle derdin yaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww.
S.a kızlar hayirli akşamlar
a.s.sanada hayırlı akşamlar canım.
az önce bir film seyrettim "her çocuk özeldir" hint filmi, çooooookkk güzellll. eğitimci arkadaşlara özellikle tavsiye ederim, bazı yerlerinde güldüm ama çoğunlukla ağladım, harika bir film çocuk sahibi olan ve olmak isteyenler mutlaka izlesin....

o filmi izledim.çok güzeldi.çok ağladıydım.

inşallah bir gün oda olur geçen sene bende öyleydim hızı yavaştııı deli oluyordum

slm hemşerim...sende mi dizi kolik çıktın...

Aynen yaa bi saatte bi sayfayiı açmıyor bilgisayar var ama internet yok kaynim internet olunca ders falan calismiyo diye internet baglamadilar bi türlü

Son düzenleme:
inşallah bir gün oda olur geçen sene bende öyleydim hızı yavaştııı deli oluyordum

slm hemşerim...sende mi dizi kolik çıktın...
sana da selam olsun hemşerim .yok ben dizilere pek takılmam da bu seksenler hoşuma gidiyor.aile dizisi.
bu aralar durgun musun bana mı öyle gel,iyor???
durgun değil yorgunum yarışta sizi geçicem ya ondan...............:1:

Back
X