Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sana da selam olsun hemşerim .yok ben dizilere pek takılmam da bu seksenler hoşuma gidiyor.aile dizisi.

durgun değil yorgunum yarışta sizi geçicem ya ondan...............:1:

yaaaaaaaa vay uyanık vayyyy
ben de yarın giremiycem nete.
ablamla yegenim geliyo:D dua et hadi fark atma fırsatı doğdu :D

bu aralar durgun musun bana mı öyle gel,iyor???

asıl konuya gelirsek şu.tedavim yaklaştıkça biraz heyecan biraz stres var.ama onun dışında iyiyim canım.sizlerin sayesinde inan.bu arada çok dikkatlisin.seviyom kız seniiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16:

asıl konuya gelirsek şu.tedavim yaklaştıkça biraz heyecan biraz stres var.ama onun dışında iyiyim canım.sizlerin sayesinde inan.bu arada çok dikkatlisin.seviyom kız seniiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16:

:D
bak nurunisadan sonra sıra sende.
bütün kalbimle dua etcem.
ne geliyosa artık elimizden dilimizden.
sanırım bi kişiye yoğunlaşınca daha çabuk oluyo :D

:D
bak nurunisadan sonra sıra sende.
bütün kalbimle dua etcem.
ne geliyosa artık elimizden dilimizden.
sanırım bi kişiye yoğunlaşınca daha çabuk oluyo :D

sağol canım benim.herzaman dediğim gibi hepberaber yakın zamanlarda yaşıyalım o güzel duyguları inş.

bizim hamişler baya bi sohbet etmişler bugün.ne güzeldi okudunmu......nerde bu eslemliva,nekadarzor,kays,nurusima .sürprüzde girdi çıktı.kızım bak en çok ikimiz burdayız.artık sonunculuk tamı yarışçaz senle ne..........:1:

Himm evet düşündüm ama nasıl olur bilmiyorum ki kadınlar kulübünde de var galiba öyle satış yapan kişiler

canım blog açıyosun orda yaptıklarının ve yapacaklarının resmini yerleştiriyosun.
senle o şekilde iletişime geçiyo.
bebek nevresimleri falan güzel olur :D

bizim hamişler baya bi sohbet etmişler bugün.ne güzeldi okudunmu......nerde bu eslemliva,nekadarzor,kays,nurusima .sürprüzde girdi çıktı.kızım bak en çok ikimiz burdayız.artık sonunculuk tamı yarışçaz senle ne..........:1:

bak doğru dedin onu :D
kays zaten hastane ayagına okuyup okuyup bitiriyo :D
canım yarına 41 yasin okuyacagım ben. başka fırsatım olmaz çünkü.
şimdiden söyleyim sen eksikleri ona göre düzenlersin :D
tedavi nasıl gidiyo.
evet okudum onların deneyimlerinden faydalanıyoruz:D

bak doğru dedin onu :D
kays zaten hastane ayagına okuyup okuyup bitiriyo :D
canım yarına 41 yasin okuyacagım ben. başka fırsatım olmaz çünkü.
şimdiden söyleyim sen eksikleri ona göre düzenlersin :D
tedavi nasıl gidiyo.
evet okudum onların deneyimlerinden faydalanıyoruz:D

canım ya eğer sıkıştıysan ben okuyayın senin yerine beş yasin.tedavi için adetimi bekliyorum işte .18.inde olmam gerekiyo.adetin 2.günü çağırdı doktor.başlıcaz inşaallah o zaman.daha başmadı yani.dün kan tahlillerinin sonucuda geldi.şu karyotip denen testler.eşiminkilerde benimkilerde temiz çıktı şükür.dualrımızıda edyoruz.artık tevekkül etmekten başka yapacak birşey yok.Rabbim hayırlısıyla inş nasip eder.

canım ya eğer sıkıştıysan ben okuyayın senin yerine beş yasin.tedavi için adetimi bekliyorum işte .18.inde olmam gerekiyo.adetin 2.günü çağırdı doktor.başlıcaz inşaallah o zaman.daha başmadı yani.dün kan tahlillerinin sonucuda geldi.şu karyotip denen testler.eşiminkilerde benimkilerde temiz çıktı şükür.dualrımızıda edyoruz.artık tevekkül etmekten başka yapacak birşey yok.Rabbim hayırlısıyla inş nasip eder.

ayyy hadi bakalım
tüm hepsi ardı ardına temiz çıksın:D
şimdi sen ANNE mi olcan :D

canım bu ara sıkışmadım.
sadece okuyamayan olursa diye dedim:D
önümüzdeki hafta çogu kişi tedavide olacak sanırım:D

canım bu ara sıkışmadım.
sadece okuyamayan olursa diye dedim:D
önümüzdeki hafta çogu kişi tedavide olacak sanırım:D
canım tedavi okumaya engel değil ki.ama ben haftaya hasta olucam.gerçi ben adet olacağıma yakın hemen peşinen okuyorum.aksamasın diye.ama evet bu hafta da okumayanlar olacak baya galiba.bahar27 okuyamaz.birkaç kişi var geçen haftada okumadı bakalım bu hafta ne olacak.

canım tedavi okumaya engel değil ki.ama ben haftaya hasta olucam.gerçi ben adet olacağıma yakın hemen peşinen okuyorum.aksamasın diye.ama evet bu hafta da okumayanlar olacak baya galiba.bahar27 okuyamaz.birkaç kişi var geçen haftada okumadı bakalım bu hafta ne olacak.

reyyanın hastalığı bitmemiş
melek 181 regl hala
nurusima ameliyat olursa o da okuyamayacak.
ssönmezde tedavi olacaktı(ama tarihi bilmiyorum)

Back
X