Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhatt gelmişşş:16::16::16::16:hoşgeldinn

yaa burda hangi ara kim hamile kalıyo anlamıyorummm :1::1::1:gözümdennn kaçıyorr sanırsamm:))

nehirimiz ugur getirdiii galiba:nazar::nazar::nazar::nazar:

selinimde hamişmişşş sağlıklaa al kucagına canımm ve diğer hamile arkadaşlarda sağlıklaa alsınn prenseslerini ve prenslerrini inşş

bizimdee tez vakitte olurr inşş özelliklle hamile arkadaşlarr sizin dularınızz çok önemlii ısrarla dua istiyoruzz..

selam kızlar,

hoşgeldin muhatcım....nasılsın?bir daha bilmediğin topiğe yazma emi tatlımmm. bizi sensiz bırakmaaaaaaa...

seyyan yumoş büyütme nasıl gidiyorrr büyüyorlar mı????..rabbim bebişini sana en kısa zamanda sağlıkla versin canımmmmmmmm....

eslemcim sen nasılsın???dualardandolayı mı giremeyeceksin????

muhatcım kelime-i tevhid 3000 oldu ama devam edicemmmmmmmm okumaya...bu aralar pek okuyamadım yaaaaaaa.......

adını yazmadığım bu topiğin melek anneleri hepinizeeeeeeeee selam olsun..rabbim dualarınızı kabul etsinnnn..

ayşecim eşinin süprizine sevindimmm..heleki seni şimdi el üstünde tutması lazımmm...içimden oğluşunu doğuracaksın diye geçtiii paşa geliyoooooooo galibaaa.....
ssönmezcim yumoşlar inşaallah büyüyodur.ilk kontrolüm çarşamba hayırlısıyla.elimden geleni yapıyorum.herşeye dikket ediyorum.daha kaliteli yaşıyorum kısacası.amaaaaaaaaaaa herşeye rağmen Rabbim ol derse olacaktır.ben yapmam gerekeni yapıp tevekkülle bekliyorum.duaya ve dualarınıza ihtiyacım var.
cadaloz hemen çıktın mı????
çıkmadım o sırada meyve hazırlamaya mutfağa gitmiştim.aktif olmayınca yeniden giriş yapmak zorunda kaldım.hem bilsem geldiğini meyve falan hazırlamazdım.zaten eslemde giremicekmiş artık.valla canım sıkıldı.bende diyodum kendi kendime bende girmicem yaaaaaaaaaaaaaa diye:19:

kızlaaarrr s.a.......
a.s. ne ara geldin ne ara kaçtın...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

nasılsınız arkadaşlar:51::51::51::51::51::51::51:
iyi canım sen nasılsın....bu sıralar bir koşuşturma gidiyor...

ben hayıt tohumu içmeye başladım ama
zor oluyo böyle kapsülünü alcam kıksa zamanda inşallahh:52:

inşallah şifa bulursun tatlım...bol bol bebiş olsun..
sölemedi daha olmamış dedi inş canım olur duaya çok ihtiyacım var
canım ekrandan takip ett...ya da sor...sormazsan bişey demezler ...

Rahatsızdım canım,hala ateşim var,haber vermek için girdim...Emacımda merak edip mesaj atmış,Allah razi olsun sizlerden.Eskisi gibi giremicem,çıkıyorum şimdilik,görüşmek üzere,Allaha emanet olun.
geçmiş olsun....allah şifanı versin tez zamanda...çift bebişlerin olsun...ilaç gibii gelir...:1:

a.s. ne ara geldin ne ara kaçtın...

iyi canım sen nasılsın....bu sıralar bir koşuşturma gidiyor...

inşallah şifa bulursun tatlım...bol bol bebiş olsun..

canım ekrandan takip ett...ya da sor...sormazsan bişey demezler ...

geçmiş olsun....allah şifanı versin tez zamanda...çift bebişlerin olsun...ilaç gibii gelir...:1:

yani insan hemşerisinden de bi alıntı yapmazmı:44:ne var ne yok canım nasılsın.

aaaaa güzel fikir :D

canım her gün yastık yüzünü değiştir 3 güne 1 de nevresim takımını. ayrıca elini çok sık yıka. 2 güne kalmaz geçiyo:D
bulaşıkları yıkarken makineye biraz sirke de koy. mikrop kırar. eger temizlik yapıyorsan viadaya da sirke koy.
aynı bitkileri içme. sadec bol su iç.

ankaralı arkadaş da çok canım. haber ver gelcen zaman ben de müsait olursam hep birlikte buluşuruz:d
bursalılardan önce olurmuş:D
habi bursalılar nehir bebeği görmeye gitmedi mi yaww

bahar seyyan seni mi vekil bıraktı :D
genel o derdi hep sen gel biz kalırız diye:D
ital misafir :D
zaten kalabalıksınız:D

bahar canmm çokk sevindimmm senin adına RABBİM hepiize yardım etsin

ayşecim canım ben kuzucuğun için 11. cüzü okudummm..

rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

darısı tüüüüüüüm isteyenlereeeeeeeeee....

kızlar sizden bişeyler isteyecem :17::17::17::17::17::17::17: yapmak ya da yapmamak size kalmışşşş

cuma günü istanbula gitmiştim dedim yaaa...bahçeci fulyada bir bayanla tanıştım.doktorumu beklerken 10 dak sohbet ettik...
..2 aşılaması var ama bebişi olmamış.. çikolata kisti varmış sorunu buymuş...kist çok büyük olmadığı için almaya gerek görmemiş doktoru.... bayanın adı Derya....bu çarşamba yani 20 martta transferi var..sizlerden dualarınızda bu arkadaşı da eksik etmemenizi isteyecem.......

birde çanakkale şehitlerimizin ruhu için herkes bir fatiha okuyabilir mi acaba??????

Allah şimdiden sizlerden razı olsun canlarımmmmmmmmmmm....:49::49::49::49:böyle olalım inşallahhhhhhhhhhhh

öptümmmmmmmmmm ben kaçıyorummmmmmmmm görüşmek üzere...Allah'a emanet olun

Son düzenleyen: Moderatör:
"Hayatta neyin önemli olduğunu keşfetmek için bir felaket beklememek gerekir" miş.

Herkese merhaba.

Öncelikle; Sadece bir günle değil, her anımızda hatırlamamız gerekenleri, bizlere bu günlerimizi armağan eden, bu güzel Vatan için çoluğuyla çocuğuyla, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, hayatları pahasına "Destan" lara taş çıkartacak, "Destanlara sığmayacak" gerçek destanlar yazmış olan "Çanakkale Şehitlerimizi" ve tüm Kurtuluş Mücadelesi şehitlerimizi, döneminde Gazi olan ve sonrasında ebediyyete intikal etmiş olanları, başta Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tümünü saygıyla, şükranla, minnetle ve rahmetle bir kez daha anarak başlamak istiyorum. Hepsinden Allah razı olsun, toprakları bol, mekanları Cennet olsun inşallah.

Üzerimizdeki hakları mümkün değil ödenemez...

Sayfaları tamamıyla takip edebilmem ve geriye dönük her birini okuyabilmem mümkün değil taktir edersiniz ki.

Hepinizin her günü ve her konusuyla ayrı ayrı ilgilenebilmeyi, herkese ayrı ayrı bir şeyler yazabilmeyi de çok istiyor olmama rağmen, yine aynı şekilde bu da pek mümkün olamıyor biliyorsunuz.

Mevsimlerden bahar geldi. Ben (hüzünle özdeşleştirilmiş olan sonbahar da dahil olmak üzere) her bir mevsimi çok seviyorum. Lakin, "doğanın da yeniden kıpırdanışından olsa gerek" bildiğiniz gibi ilkbahar, diğer mevsimlere göre biraz daha övgülerle anılan, hatta aşkları dahil herşeyiyle - insanı çarptığından söz edilen bir mevsim olmak gibi- biraz daha ayrıcalığa sahip sanki genellikle.

Hepinizin, odaklandığı, çabaladığı, burada da birbirinizle paylaşımlarınızdaki -ana tema olan- muradınız, malum...

Tabii ki, asla sizi birbirinizin anladığı kadar anlayamam. Aksi, çok iddialı ve afaki bir şey olur.

Ama olabildiğince anlamaya çalıştığımdan ve olabildiğince anlıyor olduğumdan emin olabilirsiniz.

Şu anda aranızda hamile arkadaşlarınız var ve hep beraber her biri dualarımızdalar.
Biraz göz gezdirebildiğim kadarıyla, sanırım tedavi süreçleri olumsuz sonuç vermiş olanlarınız, bebeği kendinden ayrılmış olanlarınız da olmuş.
Yine şu dönem bu süreçlere başlayanlarınız ve başlamak üzere olanlarınız da var.

Bunun yanı sıra, (zaman zaman herkeste olabileceği gibi) eşleriyle küçüklü büyüklü sıkıntıları olanlarınız da olması doğal. Ki ayrıca, yaşadığınız süreçler hem sizler, hem onlar için hiç de kolay süreçler değil.

Hem şu an bebek bekleyen arkadaşlarınız, hem de her biriniz ve dileyen herkes, sağlıcakla ve hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alsın inşallah.

Tüm kalbimle her zaman olduğu gibi tüm dualarım, öncelikle hakkınızda herşeyin hayırlısı olması ve ardından da hayırlısıyla en kısa sürede hepinizden güzel haberler gelmesi inanın.

Tüm bunlarla birlikte;

Ara ara sürekli değindiğim bir şeyleri de yinelemek, girişi başlangıçtaki cümleyle yaparak ,naçizane bu hususu bir kez daha hatırlatmak istedim.

Geçen sefer yazdığımda; İçinde bulunduğunuz şartlar ne olursa olsun, sadece onlara odaklanmak suretiyle, hayatı farkında olmadan başka taraflarından kaçırmamaya çalışın, diye bir paylaşımda bulunmuştum zaten.

Yazmayı sürdürürken birden aklıma bir şey geldi. Sanırım -yerinde olacak- düşüncesiyle hemen onu da paylaşayım bari. Ben bunu okuduğumda çok şaşırmıştım ve hayata uyarlanması gereken önemli şeylerden biri olarak yer etmiştir bende.

"Bir kağıt parçasını ikiye katlayıp, tekrar katlayıp, katlamaya devam ettiğinizde;

42 kez katlanıldığında kağıdın oluşturacağı yükseklik, yeryüzünden Ay'a ulaşıyor. (yani, 384.400 km. oluyor)

İnanılmaz gibi geliyor değil mi? Ama gerçek.

Öte yandan, 20 kez katlandığında oluşturduğu yükseklik ise; sadece 105 metre.

Dilerseniz, bu satırların geçtiği kitabın tamamını da okuyabilirsiniz. Kitaplarıma, okumuş olduğum tarihleri notladığım için mutlaka bunda da yazıyordur ama sanırım -kitaplık fazlası olanların arasında- ve şimdi bakmaya üşendim. Muhtemelen, bu kitabı bir solukta okumuş olduğum zamanın üzerinden üç dört yıl geçmiş olmalı diye tahmin ediyorum ve aslında ben de bir ara yeniden okusam olur hani.

Cengiz Erşahin - Kafesin İçerisindeki Hayat

Evet, yazarken birden aklıma gelen şey yukarıdaki şaşırtıcı gerçekti işte.

Hayatı erteleme ve ıskalama lüksümüz yok. Hayatın provası da yok çocuklar, bunu hiç bir zaman unutmayın lütfen...

Ve yine unutmayın ki; yukarıdaki katlama örneğinde gördüğünüz o sayıların gücü, hayatımızda yinelediğimiz duygularımız, düşüncelerimiz, üzerinde bazen gereğinden fazla takılıp kaldığımız, bazen gereğinden fazla sıkışıp kaldığımız bütün durumlar için de aynı şekilde geçerli. Çünkü matematikte sonuçlar nettir ve matematik yanılmaz.

Kısaca şunu söylemek istiyorum.

Demek ki;

Hayatın içindeki tekrarlarımızı, hangi şeyden yana kullanırsak, hangi duygularımızdan yana kullanırsak (olumlu veya olumsuz) onlar bizim farkında olamayacağımız ve inanamayacağımız kadar büyüyebiliyorlar.

O zaman elimizdeki bu formülü, olabildiğince "bize bir kere verilmiş olan hayatı" çok daha iyi hale getirebileceğimiz ve bizi üzen değil, mutlu eden şeylerden yana kullanmak, bu tekrarları sıkıntı duyduklarımız için deği,l olabildiğince mutlu olduklarımız için kullanmak çok daha mantıklı ve doğru değil mi? sizce de.

Başta sağlık olmak üzere, daima iyiliklerle, güzelliklerle, hoşluklarla ve mutluluklarla kalın ve hep öyle olun inşallah.

Bu arada yine aklıma bir şey geldi. Sayısız kereler izlemiş olduğum bu şeyi de ekleyeyim bari. Belki bilmeyenleriniz veya daha önce izlemeyenleriniz olabilir, bilenleriniz için de sanırım bir kez daha tekrardan bir zarar gelmez diye düşünüyorum.

Hangimizin hayatındaki engeller, bu gün yıldönümünde andığımız "Şehitlerimizin durumu kadar" veya aşağıdaki videodaki insan kadar zor acaba? Mutlu olunacak o kadar çok şeyimiz var ki pek çoğumuzun, işte bunu keşfedebilmemiz ve unutmamamız lazım galiba... :)

https://www.youtube.com/watch?v=zd0mMBC3Zko

Peşinde koştuğunuz güzellikler, vakti saati tamam olduğunda zaten gelecek ve sizlerle birlikte olacaktır nasıl olsa, öyle değil mi?

O zamana kadar; Hazır bahar da gelmişken, hayatlarınızı bir kez daha gözden geçirip, var olan güzellikleri bir kez daha keşfedip, bir yandan da her daim asıl onları katlamaya ne dersiniz?

Sevgimle

yani insan hemşerisinden de bi alıntı yapmazmı:44:ne var ne yok canım nasılsın.
evet en son mesajımda ileti yapmadım haklısıın ama mutlaka alıntı yapmışımdır....valla ne olsun hafta sonu misafirim vardıı yoğun geçtii..bugün bir taraftanda temizlik yaptım...2 saat tel konuşması falan yetişmiyorr zamann...ben zamanı ,,zaman beni kovalıyor resmen...sen nasılsın...herkes girip çıkıyor artık....yumoşlarr büyüyor dimi annesii...bende malum dönemdeyim çalışmalara devamm ayy tedaviye gerek kalmadan geliverse....rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn...

$487783_441363395946415_202706789_n.webp

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::51::51::51::51:

Arkadaşlar buralar niye bu kadar ıssız

internetmi yok darlaniymusunuz :27:

kızlar duydunuz mu bilmem ama bana bir arkadaş 70 bin tane 'lem yelid' okursan kısa sürede Allah muhakkak bebek nasip eder demişti.ben bitirdiğim gün bebeğimi gördüm.kısa sürede ve tek başına okuman gerekiyormuş.hemen olmasa bile Allah muhakkak bir çocuk verir dedi yer gök dua üstüne denemek isterseniz diye paylaşmak istedim.

kızlar duydunuz mu bilmem ama bana bir arkadaş 70 bin tane 'lem yelid' okursan kısa sürede Allah muhakkak bebek nasip eder demişti.ben bitirdiğim gün bebeğimi gördüm.kısa sürede ve tek başına okuman gerekiyormuş.hemen olmasa bile Allah muhakkak bir çocuk verir dedi yer gök dua üstüne denemek isterseniz diye paylaşmak istedim.

günaydın selin aynı şeyi banada dediler sadece lem yelidmi dicez peki yoksa ihlas suresinde geçio ya onumu okucaz

kızlar hepinize günaydın malum çok bakamıyorum ve takip edemiyorum ama herkes iyidir inşallah Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
krizantem ben 100 tane tefriciyeyi okudum melek arkadaşın için rabbim işlerini feraha çıkarsın
seyyancım bu haftaki dualarımı bitirmek üzereyim ama ben sizden biraz izin istiyeceğim bir kaç ay listeden çıkarabilirmisiniz işlerim çok yoğun ve tedaviye başlama durumum var oyüzden daha da yoğunlaşıyor (tabi karar verebilirsem) aklım çok karışık biraz sakinleşmek istiyorum hepiniz hakkınızı helal edin ve kusuruma bakmayın olurmu hepinizi çok seviyorum ama temelli gitmiyorum sadece birkaç ay dua okuyamayacağım.

kızlar hepinize günaydın malum çok bakamıyorum ve takip edemiyorum ama herkes iyidir inşallah Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
krizantem ben 100 tane tefriciyeyi okudum melek arkadaşın için rabbim işlerini feraha çıkarsın
seyyancım bu haftaki dualarımı bitirmek üzereyim ama ben sizden biraz izin istiyeceğim bir kaç ay listeden çıkarabilirmisiniz işlerim çok yoğun ve tedaviye başlama durumum var oyüzden daha da yoğunlaşıyor (tabi karar verebilirsem) aklım çok karışık biraz sakinleşmek istiyorum hepiniz hakkınızı helal edin ve kusuruma bakmayın olurmu hepinizi çok seviyorum ama temelli gitmiyorum sadece birkaç ay dua okuyamayacağım.

durucuk mrb nasılsın?? ben dün akşam şahin beyle görüştüm çokta kafama yattı. biraz dinlenip kendisinde tadaviye başlıycam. :-))

Kızlarrr Günaydınnnnn
Duru canım benim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tedaviye başlıcaksın onun stresi de var üzerinde Allah yardımcın olsun canım :16:

günaydın arkadaşlar.bizim rapor işi tamam adet olamyı bekliyorum şimdilik.
size birşey soracam ben medicanaya gitmeye karar vermiştim dr selman laçin
kendisine direk ulaşacak telefon yoktu.hastaneyi aradım şimdi bana başka bir doktora gelip ona muayene olup ilaçlarınızı onlar yazacak dediler selman beyşn tüm randevuları doluymuş.
canım sıkıldı.şimdi başka doktora görün ona anlat ne yapacağımı şasırdım yaa..

canm bende duydum ama manası ne ki doğmamiş doğurulmamişsa garip geldi biraz

hmmm olabilir ben bugün başlarım inşALLAHHHH:16::16:

anlamını doğmamış doğrmamış ama hikmetinden sual olmaz Mevla mın

neyin vesile olacağını bilemeyiz

inşallah tüm isteyenlerle ALLAH ım tez zamanda verir bebeklerini

Son düzenleme:
bu arada buranın hali ne ya kimsseler yok kızlar napıyosunuz

çok sıkıcı yahuu :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20: