Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar hepinize günaydın malum çok bakamıyorum ve takip edemiyorum ama herkes iyidir inşallah Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
krizantem ben 100 tane tefriciyeyi okudum melek arkadaşın için rabbim işlerini feraha çıkarsın
seyyancım bu haftaki dualarımı bitirmek üzereyim ama ben sizden biraz izin istiyeceğim bir kaç ay listeden çıkarabilirmisiniz işlerim çok yoğun ve tedaviye başlama durumum var oyüzden daha da yoğunlaşıyor (tabi karar verebilirsem) aklım çok karışık biraz sakinleşmek istiyorum hepiniz hakkınızı helal edin ve kusuruma bakmayın olurmu hepinizi çok seviyorum ama temelli gitmiyorum sadece birkaç ay dua okuyamayacağım.

tesekkur ederim durucem Allah razi olsun:16:

günaydın arkadaşlar.bizim rapor işi tamam adet olamyı bekliyorum şimdilik.
size birşey soracam ben medicanaya gitmeye karar vermiştim dr selman laçin
kendisine direk ulaşacak telefon yoktu.hastaneyi aradım şimdi bana başka bir doktora gelip ona muayene olup ilaçlarınızı onlar yazacak dediler selman beyşn tüm randevuları doluymuş.
canım sıkıldı.şimdi başka doktora görün ona anlat ne yapacağımı şasırdım yaa..

canini sikma tatlim herseyde bir hayir vardir:16:

bu arada buranın hali ne ya kimsseler yok kızlar napıyosunuz

çok sıkıcı yahuu :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

kizlar yarismaya odaklandilar sanirim kimiside darlaniydur belki:1::1::1:

bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
9 ve 10. cüzler okunuyor

ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu

Son düzenleme:
bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..
1aya kadar tamamlayabılırsek umrede dualanabılır..allah hepinizden razı olsun canlarım
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
9 ve 10. cüzler okunuyor

ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu

canim ben basladim ama bir turlu basina bidaha oturamadim bu hafta icinde okurum insallah bende sana yazarim

burdayım ben canım :D nasılsın :)

AMIN ALLAH RAZI OLSUN INS
ALLAHIM SENIN YARDIMCIN OLSUN CANIM INS UYKUSU DUZENE GIRERDE GECELERI MISIL MISIL UYUR
UYKU NASIL DEPOLANIRKI :1::1::1:
GECELERI UYUYAMAMAK ZORDUR BEN 8 SAAT UYUMAZSAM BAYGIN BAYGIN DOLANIYORUM ETRAFTA
ALLAHIM CUMLESININ YARDIMCISI OLSUN
BEBISIN RESMININ KOYACAKMISIN:nazar::nazar::nazar:
Aminn canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Babası resim konusunda biraz hassas ama bakalım bir ara eklemeye çalışırım:34:
Bahar doğumun için dua edemedik ama hep birlikte nehir bebek için doğum sonrası dua edebiliriz. :) ilk bebek mevlütümüz olur...
Sağolun canım Allah razı olsun.Keşke yakın olsaydıkta hepiniz gelseydiniz bebek mevlüdüne:emir_bebek::nazar:
mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: bahar 27 ANNE OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM:nazar::emir_bebek: kızlar gelemedim kaç zamandır:50::50::50: ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor:50::50::50::50: biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldım:14:bunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim:40: ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım:40: limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum:27::27::27: ıhlamurla kardeş olduk :27::27:ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm :37::37::37::37:
Canım Allah razı olsun.Rabbim sizide sevindirsin inşallah:16::49:
:D
sen bebişine bak canım:D
ayyyyy kucagında melek var:D dua et dua çabuk kabul olur.
Öyle canım hepsi bir melek.:16:Ederim hepiniz için ediyorumda:16:
başak bebeğini kaybetmiş:(
Çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun:50:
sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim canim insallah bebiste yakinda gelecek
:16:

emacim Allah razi olsun:54:

canim dualarimdasin insallah yakinda duzelirsiniz bunca zaman evliligin var eminim birseylerin birikimi bu yasadiklariniz:16:

canim gecmis olsun Rabbim korumus yinede sizi

canim banada kitap onerisi yaparmisin turkiyeye gelince alayim hepsini:16:

canim cok sevindim insallah Rabbim kucagina almayida nasip etsin

canim insallah tez zamanda doktorunu bulur iyilesir ve bebislerine kavusursun dualarimdasin insallah:16:

Rabbim senden razi olsun suprizcim gonlundekini hayirlisiyla versin insallah

gecmis olsun canim

hosgeldin canim ve gecmis olsun yoklugun hissedildi:16:

oyyy kuzum benim Rabbim herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin acaba o gunler gelecekmi?

gecmis olsun yeteeercim Rabbim sifa versin ben taze zencefilli bal yapip iciyorum ilik suyla cok iyi geliyor tavsiye ederim

canim korkma bitanem daha o gunlere var birak hamileliginin tadini cikar kime benzeyecek falan diye dusun cok iyi geliyor:16::16:

etmislerdir canim merak etme kac tane transfer yapildi niye zorlandin tatlim
Aminnn canım inşallah umudunuzu yitirmeyin Allah yardımcınız olsun:16:
baharım canım nehir bebeğimiz ve seni çok merak ediyorum.iyi olmanız benide iyi ediyor.Rabbim sizi nazarlardan korusun.bende yumoşları büyütüyorum işte.dua et baharım şöyle kaliteli güzel yumoşlar olsunlarda hayırlısıyla nehire bir kardeş daha gelse dimi amaaaaaaaaaaaaaaaa.
Canım Allah razı olsun.Sende iyi ol bende mutlu olurum.Bunaltma kendini.hayırlısıyla olur inşallah.İnşallah Nehirin kardeşleri yakında çoğalacak hepinizin meleği olacak:16::49::emir_bebek:
kızlar yazmıştım size kese göründü ama bebek yok diye doktor baktı bugün bebeği gördük bir buçuk aylık her şey yolunda dedi.bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.şükürler olsun iyi ki varsınız
Gözün aydın canım Allah hayırlı etsin.Sağ salim kucağına alırsın inşallah:16::nazar:
kızlaaarrr s.a.......
A.s canım:3:
kızlar benide dua listesine eklermisinz bir mani çıkmadığı sürece bnde okurum inş Rabbim inş hepimizin gönlünün muradını verr isteyen herkes en kısa zamanda evladına kavuşur inş bnde inş
Aminn canım seninde gönlünce olsun hoşgeldin aramıza:16:
ben hayıt tohumu içmeye başladım ama
zor oluyo böyle kapsülünü alcam kıksa zamanda inşallahh:52:
Ben hayıt suyunu kullanıyordum:34:Daha pratikti o:34:
Rahatsızdım canım,hala ateşim var,haber vermek için girdim...Emacımda merak edip mesaj atmış,Allah razi olsun sizlerden.Eskisi gibi giremicem,çıkıyorum şimdilik,görüşmek üzere,Allaha emanet olun.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allah şifa versin canım görüşrüüz sende Aeo:16::3:
muhatt gelmişşş:16::16::16::16:hoşgeldinn

yaa burda hangi ara kim hamile kalıyo anlamıyorummm :1::1::1:gözümdennn kaçıyorr sanırsamm:))

nehirimiz ugur getirdiii galiba:nazar::nazar::nazar::nazar:

selinimde hamişmişşş sağlıklaa al kucagına canımm ve diğer hamile arkadaşlarda sağlıklaa alsınn prenseslerini ve prenslerrini inşş

bizimdee tez vakitte olurr inşş özelliklle hamile arkadaşlarr sizin dularınızz çok önemlii ısrarla dua istiyoruzz..
inşallah canım hepinize uğur getirir:16::49:
bahar canmm çokk sevindimmm senin adına RABBİM hepiize yardım etsin
Allah razı olsun canım :16:
kızlar hepinize günaydın malum çok bakamıyorum ve takip edemiyorum ama herkes iyidir inşallah Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
krizantem ben 100 tane tefriciyeyi okudum melek arkadaşın için rabbim işlerini feraha çıkarsın
seyyancım bu haftaki dualarımı bitirmek üzereyim ama ben sizden biraz izin istiyeceğim bir kaç ay listeden çıkarabilirmisiniz işlerim çok yoğun ve tedaviye başlama durumum var oyüzden daha da yoğunlaşıyor (tabi karar verebilirsem) aklım çok karışık biraz sakinleşmek istiyorum hepiniz hakkınızı helal edin ve kusuruma bakmayın olurmu hepinizi çok seviyorum ama temelli gitmiyorum sadece birkaç ay dua okuyamayacağım.
Canım hakkında hayırlısı olsun tedavin inşllh iyi olur bebeğine kavuşursun.Rabbim yardımcınız olsun kib görüşrüz canım:16::29:
durucuk mrb nasılsın?? ben dün akşam şahin beyle görüştüm çokta kafama yattı. biraz dinlenip kendisinde tadaviye başlıycam. :-))

Canım gözün aydın hakkında hayırlısı olsun.İnşallah güzel haberlerle dönersin:16:

sen nasıl istersen durucum.ben defterime okudu diye ekliyorum ama tamamen bitirince yine haber ver tatlım.hakkında hayırlısı olsun inşaallah.

ya sorma canım bu aralar ne tat var ne tuz.herkesler kısa süreliğine ayrılıyor topikten.nazara geldik.................:50:
:50::50::50::50::50::50:

reyyan canim gecende sordumya dugun davetiyenmi diye bizimkisi oyleydi guzel bir fikirdi bence ve hala seviyorum:16:

kizlar yarismaya odaklandilar sanirim kimiside darlaniydur belki:1::1::1:
herhalde canımmm
baksana kaçak oldular

cevap yazmıştım ama görmedin sanırım

düğün davetiyem değil

sonrada bi arkadaşı yazdı sağolsuın eşimin

düğün davetiyem bir kelime eksikle şiiri çok saçma oldu :)

ama aklıma gelseydi böyle bişey kesinlikle yaptırırdım güzel fikirmiş

bu arada 50 tefriciyemi okudum talım bunuda yazmıştım görmediysen belki

hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
9 ve 10. cüzler okunuyor

ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu
canımm ben okurum 26.cüzü

kaydet
burdayım ben canım :D nasılsın :)
hamdolsun canımm
hayıtımı içiyorum oda karnımı ağrıtıyo nedense
sen nasıl istersen durucum.ben defterime okudu diye ekliyorum ama tamamen bitirince yine haber ver tatlım.hakkında hayırlısı olsun inşaallah.

ya sorma canım bu aralar ne tat var ne tuz.herkesler kısa süreliğine ayrılıyor topikten.nazara geldik.................:50:
:50::50::50::50::50::50:

evet sanırım canım

neyse tez zamanda gelirler inşallah

Son düzenleme:
kızlar duydunuz mu bilmem ama bana bir arkadaş 70 bin tane 'lem yelid' okursan kısa sürede Allah muhakkak bebek nasip eder demişti.ben bitirdiğim gün bebeğimi gördüm.kısa sürede ve tek başına okuman gerekiyormuş.hemen olmasa bile Allah muhakkak bir çocuk verir dedi yer gök dua üstüne denemek isterseniz diye paylaşmak istedim.
duydukda sanki suya mı okunuyorduda eşinle birlikte içiyodun...tek başımızada okuruz...allah büyükkk...bakalım bizim vesilemiz ne olucak...

iyi bizler canım sen nasılsın...helal olsun ne demekk inşallahh iyi haberlerle dönersin...bizleri unutma...

Kızlarrr Günaydınnnnn
Duru canım benim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tedaviye başlıcaksın onun stresi de var üzerinde Allah yardımcın olsun canım :16:
merhaba canım nasılsın....

günaydın arkadaşlar.bizim rapor işi tamam adet olamyı bekliyorum şimdilik.
size birşey soracam ben medicanaya gitmeye karar vermiştim dr selman laçin
kendisine direk ulaşacak telefon yoktu.hastaneyi aradım şimdi bana başka bir doktora gelip ona muayene olup ilaçlarınızı onlar yazacak dediler selman beyşn tüm randevuları doluymuş.
canım sıkıldı.şimdi başka doktora görün ona anlat ne yapacağımı şasırdım yaa..
gözünüz aydın canım...inşallahh tedavinde hayırlı olur...

günaydın kızlarrrrr :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: Keyifler nasıl:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

iyi canım yuvarlanıp gidiyoruz...sen nasılsın...

ayy canım benimm .....bende iş güç ve dua arasında dolanıp duruyorum...kızlar gibi yarıım yok ama...ekstralarda olunca...sürelerde yakın olunca...topiğe takılamaz oldum...baharda geldii ev i full temizlemem lazım..yavaş yavaşş onlarıı halletmeye çalışıyorum...biraz uzun sürecek gibii...tedaviyede başlamayı düşününce bu tarz işlerim kalmasın istiyorum...yazada gelen giden olur belki ben kaçarım o yüzden bişey anlamıyorum...şu işlerden kurtulayım en kısa zamanda iyi değerlendirmek lazım...yaşlandım mı nee.. çook zor geliyor herşeyy...

sen nasılsın ne var ne yoookk...

Son düzenleme:
ya kızlar dünden beri canım çok sıkkın.birşey sormak istiyorum size. :( bilen yardımcı olsun,yada bilene yönlendirin beni nolur :26:

slm hemşerim nasılsın....ben dualarımın hepsini okudum...allah kabul etsin..

ayy canım benimm .....bende iş güç ve dua arasında dolanıp duruyorum...kızlar gibi yarıım yok ama...ekstralarda olunca...sürelerde yakın olunca...topiğe takılamaz oldum...baharda geldii ev i full temizlemem lazım..yavaş yavaşş onlarıı halletmeye çalışıyorum...biraz uzun sürecek gibii...tedaviyede başlamayı düşününce bu tarz işlerim kalmasın istiyorum...yazada gelen giden olur belki ben kaçarım o yüzden bişey anlamıyorum...şu işlerden kurtulayım en kısa zamanda iyi değerlendirmek lazım...yaşlandım mı nee.. çook zor geliyor herşeyy...

sen nasılsın ne var ne yoookk...

hamdolsun canım bende iyiyim

bende bi ton iş var
1 ay sonra 1 haftamı ayıracam bende eve
halıları yıkatcam

perde vs.

kpss çalışmam lazım zaten :(
ders çalışmayı sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorummmmmmmmmmm:26:

ALLAH cc kolaylıklar versin işlerinde

tedaviye ne zaman başlayacaksın

ben ağustosta yaptıracam inşallahh

slm hemşerim nasılsın....ben dualarımın hepsini okudum...allah kabul etsin..
a.s.canım özel mesaj atmışsın gördüm.bugün bende cam ,perde işlendim biraz.tedavinin sonlarına doğru yapapmam diye biraz evi elden geçireyim dedim.bahar gelince temizlik ister ya hep insanın canı.ama yaşlanmışız ya yoruldum çok.dualrını not aldım okundu diye Allah kabul etsin canım.
hamdolsun canım bende iyiyim

bende bi ton iş var
1 ay sonra 1 haftamı ayıracam bende eve
halıları yıkatcam

perde vs.

kpss çalışmam lazım zaten :(
ders çalışmayı sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorummmmmmmmmmm:26:

ALLAH cc kolaylıklar versin işlerinde

tedaviye ne zaman başlayacaksın

ben ağustosta yaptıracam inşallahh

ağustosta tedaviye başlıcakmışsın hadi hayırlı olsun canım.inş güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim senide buradaki herkeside.kpss dede başarılar dilerim.sanda muhatada Rabbim ikinizide diğer kpssye girecek arkadaşlarımıda muvaffak etsin.

a
ağustosta tedaviye başlıcakmışsın hadi hayırlı olsun canım.inş güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim senide buradaki herkeside.kpss dede başarılar dilerim.sanda muhatada Rabbim ikinizide diğer kpssye girecek arkadaşlarımıda muvaffak etsin.

canım ALLAH cc razı olsunnn:16::16::16:

Back
X