Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar kefir icmeye basladim bugun 2.gun ama biraz sor gidiyor cok faydaliymis...bide icince acayip tok tutuyo zayiflatir haaaaa....icen varmi......ben maglum doneme girdim bugun sukurki yasinleri okumustum...yarismanin dualari hala duruyo oldugu yerde...kizlar hastayken ihlas,tevriciyye,tevhid,okunurmu?????/okuyummu ???

canım ıhlası bilmiyorum ama
tefrıcıye tevhıd adetlı ıken okunur

ayy sınır oldum okuyunca nasıl dr bunlar ya
rabbım sızlerı korusun yar ve yardımcınız olsun canım ya

amın canım
nasılsın

sorma cnm yaa dun sinirimden aglayacaktim....mahsuz sordum dedimki eger tedaviye devam edersek ne yapacaksin?yuksek dozda ilac dedi yani cozum bumudur dedm yaziyo yaziyo yaziyo sanki is yapiyo..hic yazma ayarlama bidaha burda teda vi olmuycak dedim.... izine geldikce a dan z ye turkiyrdeki doktorlara gorunup geliyoruz,Allah zarar vermesin onlara...burdaki doktorlar turkiyede goreve gelse,bizim dokdorlarimiz bunlari anca hasta bakici olarak ice alir.hemsire bile deyil yani o kadar....hepsi bi alem,ama sonucta imanlarida yok Allah korkusu yok kork Allah tan korkmayandan sozu ne dogru

cnm ben cikiyorum..esime ekmek yapacagim:6:maglum baris imzaladik...:74:
çook sevindim....eşlerimiz bizim her kahrımızı çekiyor.....bazen haksızlıklarımız...oluyor birbirimize karşı ama önemli olan....doğru yolu bulmakkk...:46:
kızlar herkese günaydın.nasılsın iyisinizdir inşallah herkes.
seyyancıım ben bu liste için dualarımı bitirdim.

ayrıca bugünlerde adet olacağım için yeni liste için de 5 tane yasin 100 tane enbiya süresi ve 1000 tane y a varis de okudum.yeni listeye eklersin diye.allah tez zamanda kucaklarımızı bebeişlerle doldursun. inşallah...

iyi canım sen nasılsın...aminn tez zamanda hepimiz meleklerimize kavuşalım...
nasılsınız
benım sınavıma 4gun kaldı ve hazırlanamadan gırecegım dualarınızı eksık etmeyın lutfen
seyyancım ben yenı okuyacak olurmu dıye lısteyı guncellıyorum umreye yetısmez çünkü eksık çok
turkuazcım canım esım hatırladı dogum gunumu
o gun annem bendeydı esım alısverıse gıtmıstı geldıgınde ellerıne baktım yıyeceklerden baska bısey yoktu ıctenıce sınır olmustum
5 dk oturdu bızımle sonra çıktı 5 dk sonra kapı çalındı actım pastayla ıcerı gırdı kapının onunde hazırlamıs pastayı
çok mutlu oldum rabbım bın kere razı olsun ondan
iyi ayşe sen nasılsın...ben yarısını okudum bugün tamamlarım cüzümü...süpriz yapmazsa ayıp olurduu yani...senin adına sevindim...allah mutluluğunuzu daim etsin...

cok sagol cnm benim birazda malum gunun stresi varimis yeni anladim simdi sut doktuk,iyiz sukur olsun...ama doktora sinirim gecmedi hala,bes dk.gec kalmisizda onun hesabini soruyo,nasilsiniz demiyoda..cnm valla burda ogle doktorlarin eline dusmisizki Allah yoluna hayattayiz...benimkucuk gorumcemin guatrinda problem vardi,dr.lar bisey yok diyip diyip yolladi.turliyede bi gitmis doktora kanser baslangici.ordaki testlerini kagitlarini alip geldi bunlarin yuzune carpinca,sok oldular,sonrda daha exta ilgi arastirma ameliyat oldu guatrini aldilar,hadi turkiyede doktora gitmeseydi bu kiz ne olucakti??k.babam kalp krizi geciromus,ev doktoru bozuntusu filim cekmeden etmeden ne anlarsin bisey yok diyo en sonunda adam nerdeyse oluyoduda kalp krizi geciriyosun diyo,adam daha once atlatmis krizleri...esiminde kalbinde agri varidi gitti,diyoki ev doktoru,babanda kalp krizi var diyemi kalbinin agridigini dusunuyosun,zorla filmini ne cektirdi kas agrisiymis sukur bisey cikmadi...yani bu doktorlardan ben daha ne bekleyimki,basindan hataydi benim burda tedavi olmam....polipe bakacaklar profsor yapacak...benim doktorumda daha ilac ayari yapiyo ne var ne yok bakalimda demiyoda...Rabbim hayirlisini versin insallah...bidahaki denememi memorial sislide yaptirmayi dusunuyoruz insallah...
ayy deli mi bunlarr ne işe yarıyor... bilmiyorsan yönlendir...ben burdakilere kızıyordum...yinede hepsi aynıı deneme tahtasıı yapmadan şifayı bulamıyacaz heral...parayıda al işinide yapp ama nerde....allah yardımcımız olsun...

canım 1 tane kaliteli olsa yeter ...stres yokk..panik yokkk yarın çoooooooook güzel haberlerle geliceksin inşallah...

bende 15- 20 arası yumurtluyommm:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ohh maşşallahh...benden tüpte 6 çıkmıştı..ay zaten gerekli olan bir yumurta bir sperm ama...hala kavuşamadılar...:19:

Kızlarr Günaydınnnn
Nasılsınız? Varmı güzel haberler???
iyi canım sen nasılsın....güzel haberler olucak inşalalhh eslemden bekliyoruz....

2 gün sonrada benim günüm var. Son reglimiz olsun insaallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......:21:

eslemliva ,sen,ve sonrada beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:49::49::49:arkadan herkes sırayla:49::49::49::49::49:sonra bebişler için dua topiğinde buluşuruz:46::46:
aminnn inşalalhh...:46:

benim malesef yumurta rezervim çok parlak değildi.en fazla 5 oluyodu.bakalım yarın ne çıkacak.
sağlıklı ve kaliteli olur inşallahh.....:34:iyi haberler le gelll

Hanımlar nasilsiniz iyisiniz demi :) netim kotası doldu cepten giritorum.ama bunun kotasi DA bitmesin. Insafsizlar amma konusmussunuz :) dualarima hiz vermeye çalıştıkça ağırlık çöküyor :( ama bitireceğim insaallah.var mi güzel haber. Şeytani geçmiş olsun.Noldu sana dunurum. Sönmez sen nasılsın karsiladamiyoruz:(
iyi sen nasılsın...vayyy o da mı iflas ettii...inşallahhh hayırlısyla bitirirsin...allah kolaylık versin yarişta ki arkadaşlara...

aminnnn evet eslemcim canım yaaaaaaaaa 40 oldummmm hemde negatif test sonucumu aldığım günnnnnnnnnnnnn...
yaşın önemi yok...allah sağlık versin...bende 30 a girdiğimde bir tuhaf oldum...galiba iyiden iyiye olgunlaşıyoruz...düşüncelerim bile değişti bir durgunluk varr ....bebişlerimiz gelsin ...bizi hareketlendirsin inşallahh..:49:

30 cuk benim yaşım :1: cuk yazdım küçük duraun diye :1:
Allah dan tipim küçük gösteriyormuşşş :1:
Amin cnm inş.
Evlenmiş bışanmış biri olarak anne olma içgüdüm hala çok ağır basıyor :34:

boşverrr bizi hiçbişey tutamaz...bende göstermiyormuşum ...bence gösteriyorum neyse polimik yapamıcamm...sana bi koca lazım o da bu gece lazım:1: ay şarkı vardıı herkesler bilir...
Seninde tickerına maşallah yaaaa 41 kere hemde
Banda dua edin ya bende inş öyle uzun yıllar hayırlı insan ile hayırlı bir evlilîk yaşarım inş :16:
aminnn güzel günlerin olsun...alalhh iyi merhametli anlayışlı seni seven sana bağlı olan birini nasip etsin..

selam kizlaar...nasilsiniz ben iyim cok sukurkocayla aramiz iyi yani idare eder,zaten hey heylerim tepemde bide bugun hastaneye gittik,konusmaya tutmadiya...dedim yeni tedavide ne yapacaksiniz?yuksek dozda ilac verecez dedi..uyuz kari kan fihtilasmasini sordum 5 6 dusuk yaptiktan sonra diyo yaa...bekleyim 5 6 dusugum olsun sonunda aaa sende kan pihitlasmasi var diyecek...deli oldum yaaa,rahimdeki polip e bakacaklar ne alemde diye...bidahaki denemeye yuksek doz ilac verelim dedi...gerek yok bidaha olmuycak burda dedim, 5 6 dusuk yaptiktan sonra sizin arastirmanizi beklemiycem dedim oooww diyo zilli...ay kizlar hala sinirim gecmedi yaa,benim bebeyimi koymadan oncede varidi bu niye bakmadiniz dedim ses yok.cok sinirliyim kizlar benden boyle iyim merak etmeyin canlartim benim
iyi canım...senin sinirlerinle aran iyi değil galiba...haklısında banzen sinirlenmeyelim desek bile insanın üstüne üstüne gelir...bulur seni yanii...gıcık mı bunlarr...allah iyilerle karşılaştırsın...doğru zaman doğru insan doğru tedavilerimiz olsun hepimizin inşalllahh.

iyi akşamlar herkese:3:
ben gitmeye devam ediyorum hastaneye sonuçlar yavaş yavaş çıkıyo:46::46:
bitek rahim filmim kaldı ve eşim ürolojiden rapar alması gerekiyormıuş onu çıkarıcaz.
bu arada kafam çok karışıyo gitgide benim:31:
zeynep kamil devlet hastanesine geçmiştim geçen ay özelden çare bulamayınca..ama burdakiler çok suratsız bir cevap alamıyorum sorularıma adama dedimki ne için rapor alıcak eşim aşılamamı diyorum adam suratıma bakıyor:5:geçen sefer kkda bir yazı okumuştum hsg çektirmeden makineler dijitalmi diye sorun diyordu bi bayan:31:bende sordum hay sormaz olaydım şimdi iyice soğudum o hastaneden kızlar ya :26:acaba radyomar diye biyer varmış orda çektirsem zeynep kamile götürsem bişey derlermi :44:ben illaki ordamı çektirmeliyim bu filmi bileniniz varmı:40:
hadii hayırlısı allah yolunu açık etsin...hiçbir fikrim yok....

supriz cimmm
dileklerin için canı gönülden bir amin diyorum.

ama şarkıyı bilmiyodum ben :24::24::24:

kizlar kefir icmeye basladim bugun 2.gun ama biraz sor gidiyor cok faydaliymis...bide icince acayip tok tutuyo zayiflatir haaaaa....icen varmi......ben maglum doneme girdim bugun sukurki yasinleri okumustum...yarismanin dualari hala duruyo oldugu yerde...kizlar hastayken ihlas,tevriciyye,tevhid,okunurmu?????/okuyummu ???

canım selam, ben kefir çok severim çok faydalı imiş.
sen evdemi mayalıyorsun.ben evde yapıyordum dışarda satılan çok daha güzel tadı ve çok faydalı imiş harbiden.
sonra yetişemedim kefir mayasının hızına, ne hızla ürüyorlar onlar. bıraktım mayasıda bozuldu ama attım

canım benim bildiğim kadarı ile tevriciye okuyunuyor hasta iken.

ihlas ve tevhid okunmuyor. tevhid okunuyor ama tevhidin içine karıştırılmıyor (bir arkadaşaa sordum tevhidi)

nasılsınız
benım sınavıma 4gun kaldı ve hazırlanamadan gırecegım dualarınızı eksık etmeyın lutfen
seyyancım ben yenı okuyacak olurmu dıye lısteyı guncellıyorum umreye yetısmez çünkü eksık çok
turkuazcım canım esım hatırladı dogum gunumu
o gun annem bendeydı esım alısverıse gıtmıstı geldıgınde ellerıne baktım yıyeceklerden baska bısey yoktu ıctenıce sınır olmustum
5 dk oturdu bızımle sonra çıktı 5 dk sonra kapı çalındı actım pastayla ıcerı gırdı kapının onunde hazırlamıs pastayı
çok mutlu oldum rabbım bın kere razı olsun ondan

ay çok sevindim yapmasına. hamile iken insna daha hassas olurmuş.
çok iyi oldu yapması :16::46::46::46::46::46:
nice sağlıklı yaşlara inş.

tamam canım çok sağol ben bi araştırım şu aşılama işini buyuk ihtimal zeynep kamilde yaptırmıcam hsg çekimide dahil:26:ama bi arkadaş sen yinede raparunu çıkar elinde dursun dedi oyuzden adet olana kadar raparu çıkartım belli yerlerlede konuşım bakım bi netten nereler uygun fiyatlı:25:ayşemde öyleymiş evet demişti inşallah allahım rabbım ona kolay doğum nasip etsın:16:dualarım sızlerle:54:

:54::54::54::54::54::54:

rabbım hayırlı zamanda güzel anlayışlı bir eş karşına çıkarsın canım :16:boy boy bebeleriniz olsun:46::46::46:

amin canım amin Allah razı olsun hepinizden.
Rabbim sizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.
leylek amca artık yolu bulsunda getirsin bebeği dime amaaa.:16:

senin avatarın bana küçüklüğümü hatırlatıyor.:16::24: hatta daha önce yazdım ama sanırım sen görmedin:34:

sagolasın canım allah razı olsun
ne yapıyorsn nasıl gıdıyo

napim canım ya çalışıyom
bugün biraz daha az işim girim bakim napıyosunuz dedim.
akşam olsada eve gitsem duş alım uzansam ya. acayip yorgunum ve uykum var yaaa
ev bakıyoım bende taşıncam nasip kısmetse inş. bütçeme uygun bir ev bulursam.
dua et ayşe bana emi.
hayırlı bir evim hayırlı huzurlu yuvam eşim sağlıklı bebişlerim olsun inş amin :16:

napim canım ya çalışıyom
bugün biraz daha az işim girim bakim napıyosunuz dedim.
akşam olsada eve gitsem duş alım uzansam ya. acayip yorgunum ve uykum var yaaa
ev bakıyoım bende taşıncam nasip kısmetse inş. bütçeme uygun bir ev bulursam.
dua et ayşe bana emi.
hayırlı bir evim hayırlı huzurlu yuvam eşim sağlıklı bebişlerim olsun inş amin :16:

ıns canım gonlunce guzel bı ev bulursun o evle bırlıkte rabım sana ahlaklı ıyı bı es ve sonrası çocuk nasıp eder ıns

canım selam, ben kefir çok severim çok faydalı imiş.
sen evdemi mayalıyorsun.ben evde yapıyordum dışarda satılan çok daha güzel tadı ve çok faydalı imiş harbiden.
sonra yetişemedim kefir mayasının hızına, ne hızla ürüyorlar onlar. bıraktım mayasıda bozuldu ama attım

canım benim bildiğim kadarı ile tevriciye okuyunuyor hasta iken.

ihlas ve tevhid okunmuyor. tevhid okunuyor ama tevhidin içine karıştırılmıyor (bir arkadaşaa sordum tevhidi)
tmm canim o zaman tefriciyyemi okuyum kalanlarida temizlenince okuyum
Dua ile olacak is degil bunlar..
neyse bol sans size..
arkadaslarim gereken cevabi vermis...bunu dun yazmis olsan sinirimi sana patlar rahatlardim cnm...galiba sen hic dua etmemissin yazik sana yaaaa

insallah sende birgun o dua ile almayacak sandigin islerinin dua ile nasil yoluna girdigini gorursun...o zaman hergunkinden daha cok dua etmek isteyeckisn...

kızlar size bişey danışacağım ya geçendede sordum ama yanlış anlaşıldı sanırım sorum şimdi çatlatma iğnesi tamamen vücuttan ne zaman atılıyor vurulduktan kaç gün sonra bitiyo vücutta hani o iğne testi pozitif gösteriyormuşya yanılgıya düşmememk iin kaç gün geçmesi lazım...

TURKUAZCIM ben evet evde mayaliyorum..iki gun oldu alali o kadar cabukmu buyuyor,aldigim kadin 2 3 ayda anca buyur demisti,ama kefirin sekli simdiden degisti buyuyor yani,once icemezsem diye tereddud ettim ama ayran gibi tadi var ayranida severim problem yok yani simdilik

Back
X