Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Seyyanim nerdesin KIZ cevap stmayinca tefriciye topigine
uğradım.canim sanirim hasta olcam.ayaklarım yaniyo
2ay öncesine kadar 23ünde oluyordum.geçen ay erken oldum.ne dusunecegimi şaşırdım

evet canım tefriciye topiğinden dönmeni bekliyodum bende:50:cevap yazdım ben ama sen diğer topiğe gidince görmedin herhalde.bekle bakaalım bir iki gin daha canım.bişey düşünme boşver.düşünsende ,düşünmesende olacak olan oluyo nasılsa.seyrine bırak.ben ümitliyim senden ve eslemden ve kaysdan.hayırlısı bakalım.bu ay olmazsa bidahaki ay olur dimi ama yaaaaaaaa:49:

ema'yla konustuk az once dualrını okuyamayacakmıs
esmanın ve kendısının ya varıslernı çekmıs ama yasınler ve enbıya suresı kalmıs
bugun dra gıtmıs ..
dr.ultrasonda hamıle gıbı gorundugunu soylemıs ama kan negaıf sonuc vermıs
sonra kurtaj adı altında örnek almıslar sorunun ne oldugunu anlamak ıcın
15 gun sonra sonuc çıkıcakmıs
sancısı ve kanaması çok varmıs
dua edelım arkadasımıza ben çok uzuldum rabbım sıfasını versın ıns

evet canım tefriciye topiğinden dönmeni bekliyodum bende:50:cevap yazdım ben ama sen diğer topiğe gidince görmedin herhalde.bekle bakaalım bir iki gin daha canım.bişey düşünme boşver.düşünsende ,düşünmesende olacak olan oluyo nasılsa.seyrine bırak.ben ümitliyim senden ve eslemden ve kaysdan.hayırlısı bakalım.bu ay olmazsa bidahaki ay olur dimi ama yaaaaaaaa:49:

Seyyan topigine don artik:) gene yoksun.
Canim bu ay olmazsa surpriz olmayacak ama olursa surpriz olur.
Canim antisocialden haber var mi.

msn de oldugu gıbı keske burdada tıtresım olsaydı hepinizi tek tek tıtretırdım
yavvvv hadı yazıııınnnnnnnn:1::1::1:

Son düzenleme:
Seyyan topigine don artik:) gene yoksun.
Canim bu ay olmazsa surpriz olmayacak ama olursa surpriz olur.
Canim antisocialden haber var mi.
ben topikteyşmde sen değilsin.bende sen nereye ben oraya seni takip edip duruyom.sürprizlere bayılırım:52:o yüzden lütfen bana sürpriz yaaaaaaap:49:antisocialden haber yok canı maalesef.bende çok merak ettim.inşaallah kötü bişi yoktur ya.
bugun dra gıtmıs ..

nasıl ya anlamadım ultrasonda gözüküp kan tahlilinde niye çıkmaz ki.Allah Allah inşaallah iyiliklerle gelir.edelim canım bol bol dua edelim.

Canim enstantane mesaj yazdım olmadı telle zor oluyor:(
Canim haber yok ne yapsak ki. Teli falan yok mu kimsede

msn de oldugu gıbı keske burdada tıtresım olsaydı hepinizi tek tek tıtretırdım
yavvvv hadı yazıııınnnnnnnn:1::1::1:

evet az önce bende düşündüm aynı şeyi keşke olsaydı da şu muhatı bi dürtseydim.:52:

selam millet nasılsınız??muhat ve seyyan ve esmaa sizler nasılsınızz??

SEYYYANNNNNNNN BENDEN BEKLEMİYON MUUU BAKEMM HIIIII :23::23::23:

Ve süprizz ve ayşee sizlerde burdasınız yeni gördüm ayşecim kızın nasılll nasıl gidiyorrr cnmm hamilelik

Seyyyannnnnnnn benden beklemiyon muuu bakemm hııııı :23::23::23:

ah canım bana kalsa hepiniz aynı anda kalın isterim.ama sen neler yapıyon,hangi aşamadasın,son zamanlarda pek bilgim yok ya o yüzden.:30:hadi kız sürprizi sen yap:49:ben iyiyim teyzesi az önce yumoşlarımın mamalarını verdim,göbişten.

ah canım bana kalsa hepiniz aynı anda kalın isterim.ama sen neler yapıyon,hangi aşamadasın,son zamanlarda pek bilgim yok ya o yüzden.:30:hadi kız sürprizi sen yap:49:ben iyiyim teyzesi az önce yumoşlarımın mamalarını verdim,göbişten.

oyy yerim ben onlarıııı inşallahhhh önümüzde ay bu zamanlarrr konuşuyo olacaz bebikleriii:)))))

bende tıkk yok şekerimmm hayırlısını kısmett ben önümüzdeki ay aşılama istiyorum ama tabii eşime bağlıı benimm iyi çıkması lazım

evet canım evdeyım
sen ne yapıyorsun
bende evdeyim :1:....kardeşimin cüzlerini yetiştirmeye çalışıyorum...:21:

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız :21: :49: :21: :49:
a.s canım sen nasılsın düzeldin mi biraz...

Seyyanim nerdesin KIZ cevap stmayinca tefriciye topigine
uğradım.canim sanirim hasta olcam.ayaklarım yaniyo
2ay öncesine kadar 23ünde oluyordum.geçen ay erken oldum.ne dusunecegimi şaşırdım
en son ki ayını baz alıyorsun...doktorlarda öyle yapıyorlarr...en fazla bir gün oynarrr...

bugun dra gıtmıs ..
ayyy inşallahh bebişşş tutunuyordur....inşallah başka bişey değildir...allah yardımcısı olsun...

SEYYYANNNNNNNN BENDEN BEKLEMİYON MUUU BAKEMM HIIIII :23::23::23:
a.s. canım sen nasılsın....topiğe bakıyorum ...:34:

yok ben de teli.nasıl ulaşsak ki acaba.KIZLAR ANTİSOCİALİN TEL.NO.SUNU BİLEN VARMI.
maalesefff:50:

oyy yerim ben onlarıııı inşallahhhh önümüzde ay bu zamanlarrr konuşuyo olacaz bebikleriii:)))))

bende tıkk yok şekerimmm hayırlısını kısmett ben önümüzdeki ay aşılama istiyorum ama tabii eşime bağlıı benimm iyi çıkması lazım

belli mi olur canım aşılamaya gerek bile kalmaz belki.inşaallah hepimiz en kısa zamanda burda hamileliklerimizden bahsediyo oluruz.benim bulantım var:25:benim aşermem var:56:vs vs.:46::46:

belli mi olur canım aşılamaya gerek bile kalmaz belki.inşaallah hepimiz en kısa zamanda burda hamileliklerimizden bahsediyo oluruz.benim bulantım var:25:benim aşermem var:56:vs vs.:46::46:

baharda hamile kalmak çok kolaylaşıyormuş biliyormusunuz? hadi inşş:)))

ben bu aralar o kadar cok hamile haberi alıyorum kii ALLAHIM arttırsın inşşş bizlerinide aralarına katsınnn:))

yok bu ara herkes böyle bi gizem takılıyo.görünüyo kayboluyo:23:

Back
X