Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Emadan haber var ni.
Eslem nasilsin ben iyiyim canim.
Seyyan çıkartma reyyani
Kiziyorym ha!

ema dan en son ayşenin dediklerini biliyorum.başka bişi yok henüz.inş.iyidir.ben kimseyi çıkartmıyom ya herkes çıkmak istiyo ben nediyim.ama reyyanı çıkartmayız .rican başım üstüne hocam.:34:

ben bilirim.kız dedektif gibi sizi takip ediyom ben.:1:aman ne heyecanlanıyosun.kesin birinçsin.:72:eslem eslem eslem:46::46::46:

Allah iyiliğini versin Seyyancım ya çok güldürdün,dedektifliğe başladın hee :52: :52:

Ay inşaallah gülüm,çok güzel oldu tadıda ama bakalım amaann hayırlısı :52:

sen var ya hamilesin sanki.ay ne bileyim ya öyle gibi geliyo bana.bu ay 3 kişi dediydik muhatla.bak bunlardan biri sen.öbürü muhat ve kays.:46:

İçine gerçekten doğuyo mu ya,Allahım inşaallah vardır ama bilmiyorum ki ya,hayırlısı,kaptırmıcam kendimi...Şuan yoksa bile yakında olacak,inancımı yitirmicem :49: :49: :49: İnşaallah Muhatla Kaysada hamiledir :49: :49::49:

Emadan haber var ni.
Eslem nasilsin ben iyiyim canim.
Seyyan çıkartma reyyani
Kiziyorym ha!

Canım seni gördüm daha iyi oldum :21:

Telden mi giriyosun,canım ne zaman bilgisayardan gircen,nasıl oluyo sizinki anlamadım ben,ama eskisi gibi sık gir ya olmuyo böyle :19:

Kızlar noluyo kim çıkıyo ya,noldu sorun mu oldu yoksa,okuyamadım bugünkü konuşmaları..Lütfen çıkmasın kimse,birbirimizin dualarıyla yaklaşıyoruz meleklerimize..Belkide çıkanlardan birinin duası geçiyodu bize,yada bizimki çıkanlardan birine...Bilemeyiz,tefekkür gözüyle bakalım...Nete girememe gibi sorunlar yoksa,istemem kimsenin çıkmasını...Net sorunu varsada tel vasıtasıyla devam edebilir herkes,okudukça mesaj atar.İnşaallah ayrılmayın ya,noluyo ya,nazar mı değiyo :50: :50: :50: :50: :50:

Kızlar noluyo kim çıkıyo ya,noldu sorun mu oldu yoksa,okuyamadım bugünkü konuşmaları..Lütfen çıkmasın kimse,birbirimizin dualarıyla yaklaşıyoruz meleklerimize..Belkide çıkanlardan birinin duası geçiyodu bize,yada bizimki çıkanlardan birine...Bilemeyiz,tefekkür gözüyle bakalım...Nete girememe gibi sorunlar yoksa,istemem kimsenin çıkmasını...Net sorunu varsada tel vasıtasıyla devam edebilir herkes,okudukça mesaj atar.İnşaallah ayrılmayın ya,noluyo ya,nazar mı değiyo :50: :50: :50: :50: :50:
nazar nazar.ya bi problem yok topikte çok şükür.öyle tartışma falan.ama kişisel yani özel sorunlarından dolayı çıkmak isteyenler var.orlic,antisocial,duru1616 ve reyyan.
hayırlı akşamlaar :16:

anada iyi akşamlar canım nasılsın.

nazar nazar.ya bi problem yok topikte çok şükür.öyle tartışma falan.ama kişisel yani özel sorunlarından dolayı çıkmak isteyenler var.orlic,antisocial,duru1616 ve reyyan.

iyiyim elhamdülillah canım sen?

Kızlar bugün geçmişten ne zaman adet olduğumu araştırırken,Antisocial'in mesajını gördüm,çok huzursuz oldum çok canım sıkıldı...Eşiyle büyük bir sorun var sanırım.Aklım onda,ulabileceğimiz face,tel var mı?Aramızdan birileriyle görüşüyor mu acaba yada kk'da onu tanıyan bilen biri var mı ki?Ben çok merak ediyorum,çok kafam takıldı üzüldüm...İnşaallah sorun her neyse güzel bir şekilde halletmişlerdir,inşaalah en kısa sürede hayırlı haberle döner bize....Bence listeden çıkartmayalım,karşısındaki dileğe bebek değil hakkında herşeyin hayırlısı-dualarının kabulü olarak yazılsın bence...Bu sıkıntılı dönemde daha çok ihtiyaç oluyor dualara,bence çıkartılmasın listeden.Ve bişeyler yapalım,ulaşalım ona inşaallah ama nasıl :26: :26:

hayırlı akşamlaar :16:

Canım sanada hayırlı akşamlar,hoşgeldin nasılsın :16:

Gerçekten nazar galiba ya :18: Orlic hamile okuyamam diyodur belki,antisociali gördüm yazısını öyle üzüldüm ki.Duru ne zaman söyledi görmedim,Reyyancım sende burdasın gördüm altta hayırdır canım ya,inşaallah büyük bir sorun yoktur.Rabbim işlerinizi rast getirsin...

iyiyim elhamdülillah canım sen?
iyilik canım çok şükür nolsun.tedavi sürecindeyim işte.heyecanlı bi şekilde bekliyorum.
Kızlar bugün geçmişten ne zaman adet olduğumu araştırırken,Antisocial'in mesajını gördüm,çok huzursuz oldum çok canım sıkıldı...Eşiyle büyük bir sorun var sanırım.Aklım onda,ulabileceğimiz face,tel var mı?Aramızdan birileriyle görüşüyor mu acaba yada kk'da onu tanıyan bilen biri var mı ki?Ben çok merak ediyorum,çok kafam takıldı üzüldüm...İnşaallah sorun her neyse güzel bir şekilde halletmişlerdir,inşaalah en kısa sürede hayırlı haberle döner bize....Bence listeden çıkartmayalım,karşısındaki dileğe bebek değil hakkında herşeyin hayırlısı-dualarının kabulü olarak yazılsın bence...Bu sıkıntılı dönemde daha çok ihtiyaç oluyor dualara,bence çıkartılmasın listeden.Ve bişeyler yapalım,ulaşalım ona inşaallah ama nasıl :26: :26:
evet canım bizde muhatla onu konuşuyoduk.kötü bir mesajdı ve bidaha hiç girmedi.endişeliyim bende çok.inş.bir anlık öfke ile yazılmış bir mesajdır ve herşey güzeldir.ama ona ulaşamamak insanı dahada endişelendiriyo.girdiği topiklere bi bakalım.oralara yazalım.hakkında bilgisi olan varmı yada teli falan.çıkarmayalım listeden dediğin çok doğru karşısındaki dileğede senin dediğin gibi yazalım.

Canım sanada hayırlı akşamlar,hoşgeldin nasılsın :16:

Gerçekten nazar galiba ya :18: Orlic hamile okuyamam diyodur belki,antisociali gördüm yazısını öyle üzüldüm ki.Duru ne zaman söyledi görmedim,Reyyancım sende burdasın gördüm altta hayırdır canım ya,inşaallah büyük bir sorun yoktur.Rabbim işlerinizi rast getirsin...

hoşbulduk canım.iyiyim elhamdülillah sen nasılsınnn :16:

evet canım bizde muhatla onu konuşuyoduk.kötü bir mesajdı ve bidaha hiç girmedi.endişeliyim bende çok.inş.bir anlık öfke ile yazılmış bir mesajdır ve herşey güzeldir.ama ona ulaşamamak insanı dahada endişelendiriyo.girdiği topiklere bi bakalım.oralara yazalım.hakkında bilgisi olan varmı yada teli falan.çıkarmayalım listeden dediğin çok doğru karşısındaki dileğede senin dediğin gibi yazalım.

İnşaallah canım,içim sızladı benimde...Profilinden arkadaşlarına bakalım kimlerle arkadaş,bide belki başka yerde de yazmıştır,bi takip edelim.İnşaallah dediğin gibi,anlık öfkedir,kısa sürede hayırlı haberle dönsün aramıza...

hoşbulduk canım.iyiyim elhamdülillah sen nasılsınnn :16:

Elhamdülillah canım bende iyiyim,başım çatlıyo onun dışında elhamdülillah :31:

hayırlı akşamlar :16::16::16::16::16::16:

Hayırlı akşamlar prensesss hoşgeldinn :16:

Son düzenleme:
İnşaallah canım,içim sızladı benimde...Profilinden arkadaşlarına bakalım kimlerle arkadaş,bide belki başka yerde de yazmıştır,bi takip edelim.İnşaallah dediğin gibi,anlık öfkedir,kısa sürede hayırlı haberle dönsün aramıza...

benide eklermisiniz

ALLAH iyilik versin canıım :16:

benide eklermisiniz

Hoşgeldin canım...Elbette.. :16: Ama nete girmende sakınca var mı,biz burda haftada birkaç arkadaşa belli sayılarda dualar okuyoruz,Cumadan Cumaya yetişmesi gerekiyo...Devamlılık isteyen bişey yani...Okumanda ve nete girmende sakınca yoksa şimdiden hoşgeldin aramıza diyelim...Yaparım devam ederim diyosan,listeyle Seyyan arkadaşımız ilgileniyo canım,onla görüş istersen :34:

Kızlar benim çıkmam lazım..Yemek yapıcam daha,bugün kociş nöbetçi,gece gelirim belki...Hepiniz öpüldünüz görüşmek üzere :54: :54: :54:

Muhaaaatttttt bugün test yapıcaktın canım noldu yaptın mı :49: :49: :49: İnşaallah yapar görürsün 2.çizgiyi :49: :49:

Hadi Allaha emanetsiniz hepiniz :16: :16:

Seyyan ben yasinleri ve diğerlerini okudum haberin olsun cnm internet yok giremiyor um ancak bugün girebildim bu arada nasılsınız kızlar

Back
X