uff ya bir sürü alıntı yaptım gittmişş normalde hafızada tutardııı....neysee bu şekilde yazayım...
slm kızlarrr herkesin cuması mübarek olsun..ben iyi sayılrıım şimdi 3 gündür diş ağrım vardıı hafif bugün akşam saatlerinde azdııı ..hafta sonu için doktordan randevu aldım...ama bugünde yanağım şiştiii iki katına çıktıı...dolgu yapmazlar diye ertelicez...dayanamayınca eşim thlol hot yaptı içtim..biraz hafifledi ağrı .napayım yaa doktora gitsem hap vericekk..şiş geçince gidicez artık...
ara ara yazdıklarınızı bugün okumaya çalıştım....yazmaya mecalim yoktuuu.... şuan kim ne demiş inan tam hatılamıyorm...inşallahh bi kaç kişinin iyi haberlerini almak nasip olur...
kays doktorunu değiştirmişsin inşalalh hayırlı olur...gazideydi sanırım..
antikdeniz sitem etmiş sin hayatım ...neden yazmayayım...
sönmez a.s sen nasıslın....
ayşe sen nasılsın....
kim vardı başka yaww.....
eslemcim yazını okduum gerçekten güzel...hayatt devam ediyor...hakkımızda hayırlısını versin rabbim..
birisi vardıı : bebek haberi alınca kötü olan hayatım hep kötü oluyoruz....ama onlar adına seviniyoruz tabii...içimizin acısıı bizi bu hale getiriyor..gerçekten gizlemekk bizlerede zor...ben tanıdıklarla telde konuşurken kendimi zor tutuyorum...tedavi görüyormusunuz diyen varr..iki kelimeyle atlatmak bile beni üzüyor...
muhatıma hamiş dedik inşallahh öyledir...
cetrodite kullanan arkadaş...yumurtaların çatlamasını önlüyor ..önde giden yumurta çatlamasın diye vuruluyor..birde arkadan gelen yumurtaların aynı ölçüde olmasını sağlıyor...bunu doktorun...yumurta geliştirici yapılırken sonrasında(sonuna doğru) doğru veriyor..catlatma iğensi olana kadar vurluyorsun...yanlış hatırlamıyorsam...allah yolunuzu açık etsin..
rabbim kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın ...hayırlısı böyleymiş...

allah dualarımızı kabul etsin ...yardımını esirgemesin bizlerden inşallahh..