evet canım 3 cuma sabah namazından sonra 1 yusuf ve 1 meryem süreleri okunacak ..burda bir akadaş öyle yaşmıştı bende deneyim dedim ama 2. cuma firarr ettik..bir daha hatırlatma yazpıcam tele...
sağol canım biraz iyi oldum sankii hafif var ama ben bunada razıyım...
kız seyyannnn anammm ne ler olmuş şmdi sen detaylı yazınca anladım kız benim kafa kıyak zatenn...muhatıda tebrik etmek lazım hiç aklıma gelemz böyle cinlikler....
a.s. canım..dayanamadım size bir bakayım dedim...
gonal f 450 nin 75 ünite olarak kulllanıyorsan doktorun gerek görmemiş demektir....ama netice alamıyorsanız yükselmesi gerek...ben 300 üniteyle 6 yumrta ancak oldu bunada şükür...yanii burda fabrika gibii arkadaşların yanında bizimki ne kii
helall vallahii
canım yumurta gelişirken o sümüksü akıntıı daha çok geliyor hani bende öyle olmuştuu öncesinde varla yok arası bişeydii...zor farkedilcek gibii..ilaçlar oluk oluk getirtiyor...ve farkettim ki başladığında yumurtalar büyüme aşamasında..idi..çatlar anam ilaç alıyosun ya yumurta için çabuk çatlar şimdii...bazen kocaya diyorum bir yumurtanın hakkından gelemedin diye
uff beee kızz canım çektii....ben öyle bilmem yapmak hazır yufka sağolsun..inegölde de boşnak böreğini hazır alırdım benim komşunun akrabasıydıı...geldiğimde hep yerim...
iyi geceler