Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Hoşbulduk canım :10:

Hayırlı geceler canım hoşgeldin :16:

Canım listeden çıkmasan,az da okusan biz kalanını tamamlasak olmaz mı?Belkide o haftaki okuduğun dua bizden birine geçecek yada bizimki sana :49: Bir süre böyle idare ederiz,tamamen döndüğünde de sana düştüğü kadar okumaya devam edersin,ne dersin canım :16:

olur tabi canım neden olmasın 5 okumam da 2okurum inşallah aslında biliyorum 5yasin çok değil ama zorlanmasam zaten ayrılmak istediğimi söylemezdim bende istemiyorum listeden ayrılmak zaten inşallah canım dualarımız kabul olsun biraz daha işlerim azaldığında ne kadar okunması gerekiyorsa okurum

İyî geceler:3:
Nasılsınız bakimmm

Ben bu haftaki duaları okudum Allah kabul etsin inş amin

İyî geceler:3:
Nasılsınız bakimmm

Ben bu haftaki duaları okudum Allah kabul etsin inş amin

sanada iyigeceler canım.iyiyiz çok şükür sen nasılsın.:46::46::46::46:sana kocaman bir tebrik.haftanın birincisi ilan ediyorum seni.:124:

Canım evet bazen birinci günü adetim geliyo,bikaç gün gelmeyip 3. 4. gün çoğalmaya başlayıp devam ediyodu...Günüm geçti canım,ama bu belirti değil benim için,zaten düzensiz sayılan bi adetim var...Dün geldi,ama nasıl desem pembemsiydi ve afedersiniz çamaşırımda dahi bişey yok şu vakte okadar,sadece okadarlık oldu..Hayırlısı be canım inşaallah :16:

Canım inşaallah önemli bişey değildir..

Canım afedersin akıntı nasıl oluyo acaba? :26:

Ema hastaymış,burda biri yazmıştı öyle öğrendim.Sonra sordum ama arada kaynadı heralde..Ben mesaj attım ama girmemiş foruma,cevap gelmedi dolayısıyla..Nolmuş kızlar tam olarak nedir sorun :26:

Şimdilik şüpheli sayılır ama kaptırmıyorum kendimi çünkü bebeğe şartlanmıyorum artık,herşey Takdiri İlahi,Rabbim Ol derse olur inşaallah :16:

Amiiinn benim kardeşim girecek,az önce konuştuk,çok stres yapıyomuş kuzum benim,dua edin ablaları :16:

Rabbim herkesin ve kardeşlerimizin yardımcısı olsun,zihin açıklığı versin canım :16:

eslemmm inşallah hamilesin canımmm daha ne belirti olsun iştee pembe geliooo zatennn yerleşme kanamasıı ayy pzt mutlaka test yaptır yada yarin sabah ilk idarla test yapp:))):emir_bebek::emir_bebek:

sanada iyigeceler canım.iyiyiz çok şükür sen nasılsın.:46::46::46::46:sana kocaman bir tebrik.haftanın birincisi ilan ediyorum seni.:124:

İyi geceler :2::3:Bende bildiğiniz gibi ama bugün hem yattım. Her yerim ağrıyordu valla
Ballı süt, zencefilli bal sıcak su torbası filan biraz topladım kendimi. Sabah kalkamadım yatakdan za zor topladım kendimi.
Havada çok soğuk yaaaa. Resmen kar havası var.

Hadi ya birincimi oldum. Ödülüm eslemin aşuresi olsa ne iyi olurdu valla :29::1:

eslemmm inşallah hamilesin canımmm daha ne belirti olsun iştee pembe geliooo zatennn yerleşme kanamasıı ayy pzt mutlaka test yaptır yada yarin sabah ilk idarla test yapp:))):emir_bebek::emir_bebek:

Ay canım benim inşaallah ama bilmem ki :53: Pembe mi geliyomuş,ben araştırdım hep kahverengi akıntıdan bahsetmişler yerleşme kanamasında :44:

Aslında bugün eşimle çarşıya çıkacaktık alışveriş için,havadan dolayı benim canım istemedi.Haftaya Cumartesi yafa haftaiçi çıkarız dedim..Evde test yok,çıksaydık alcaktım bugün ama vardır bir hayır bunda da...Adetimin devamı gelecek belki de,hayırlısı olsun canımcım ya ne desek boş Rabbim takdir etmiştir zaten,hepimiz hakkında hayırlısı :16: :49: :49: :16:

Ay canım benim inşaallah ama bilmem ki :53: Pembe mi geliyomuş,ben araştırdım hep kahverengi akıntıdan bahsetmişler yerleşme kanamasında :44:

Aslında bugün eşimle çarşıya çıkacaktık alışveriş için,havadan dolayı benim canım istemedi.Haftaya Cumartesi yafa haftaiçi çıkarız dedim..Evde test yok,çıksaydık alcaktım bugün ama vardır bir hayır bunda da...Adetimin devamı gelecek belki de,hayırlısı olsun canımcım ya ne desek boş Rabbim takdir etmiştir zaten,hepimiz hakkında hayırlısı :16: :49: :49: :16:

canımmm dualarımız temennilerimiz adet olmayıp hamile olmannn yönünde içimize gelende buu inşallah da öle olurr:)))ama diğer tarafada hazırlıklı olmak lazım olursanda morel bozmaak yok şükürler olsun ALLAH (c.c)günü bitmedii bu ay olmaz gelecek ayyy olurr dimi ama yeterki canlarımız sağolsun sağlımız yerinde olsunn...

ama kahverengi olabildiği gibi pembe de açık kırmızıda olabiliyor canımmm ben duydummm yakın bir arkadaşımdann hatta onun tıpkı böle olmuştu test yaptı hamile değilim dedi çıkmadı adeti geçtii 4 gün sonra cıktıı idrarda

kızlarr ben rüyamdaa dün gecee çok alakasız ama bir koca poşet dolusuu kıyma gördümmm:1::1::1::1:hatta rüyamda kocama dioorum bu bizim mi diee oda hiç bana cevap vermiooo bagırararak uyandım çok etkilendimmm

Sağol canım,azıcık çaldır kapatıver :27: :27:
ay çaldırdım ama bir faciaya sebep olmaam dimi............:4:
İyi geceler :2::3:Bende bildiğiniz gibi ama bugün hem yattım. Her yerim ağrıyordu valla
Ballı süt, zencefilli bal sıcak su torbası filan biraz topladım kendimi. Sabah kalkamadım yatakdan za zor topladım kendimi.
Havada çok soğuk yaaaa. Resmen kar havası var.

Hadi ya birincimi oldum. Ödülüm eslemin aşuresi olsa ne iyi olurdu valla :29::1:

evet hava soğuk.aferin sana kendine iyi bak zaten. lazımsın kız sen bize.daha düğününe gelcez,lohusa mevlidine gelceeeeeez.:21:aşuremiiiiiiiiii ahh ahhhhh esleme söle yollasın sana ödül bana da komisyon....:56:

Turkuazcım buyur gel başım üstüne,ben sana aşure değil neler neler yaparım canımmm :16: :16:

Ahhhhh cnm keşke imkan olsa yaaa. Sıkıldım yalnızlıkdan bayağı bu aralar
Bunaldım sürekli koşturmaca va derken bide hasta oldum.
Bende çay içiyom şimdikkk.
Sen hangi şehirdesin?
Bu arada cnm hayırlısı ile inş hamilesindir.
Yaptırabilecek yer varsa kana baktır cnm. 1 saate sonuç garanti çıkıyor. Alah ım inş hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin cümlenize amîn

canımmm dualarımız temennilerimiz adet olmayıp hamile olmannn yönünde içimize gelende buu inşallah da öle olurr:)))ama diğer tarafada hazırlıklı olmak lazım olursanda morel bozmaak yok şükürler olsun ALLAH (c.c)günü bitmedii bu ay olmaz gelecek ayyy olurr dimi ama yeterki canlarımız sağolsun sağlımız yerinde olsunn...

ama kahverengi olabildiği gibi pembe de açık kırmızıda olabiliyor canımmm ben duydummm yakın bir arkadaşımdann hatta onun tıpkı böle olmuştu test yaptı hamile değilim dedi çıkmadı adeti geçtii 4 gün sonra cıktıı idrarda

İnşaallah canım benim dua ettiğimiz gibi olur,Rabbim hepimizin müjdesini sıra sıra duymamızı nasip etsin :49: :49: :49: :49: :49:

Eşimle bi karar vermiştik zaten biz kuzum,bebeğe bağlayıp herşeyi üzülmek yok diye ogünden beri öyle rahatım ki anlatamam...Şimdi de dün regl belirtisi akıntımı görünce üzülmedim hiç..Hala da üzülmüyorum,çok rahatım..Dediğin gibi bu ay olmasa Rabbim daha hayırlı zamanda verecek,biz kalbimizi bozmayalım Rabbimizi gücendirmeyelim yeter ki :16: :16:

İnşaallah arkadaşın gibi benimkide öyle olur,adetim gelmezse eğer en geç haftasonu bende yaparım test,hayırlısı :16: :16:

kızlarr ben rüyamdaa dün gecee çok alakasız ama bir koca poşet dolusuu kıyma gördümmm:1::1::1::1:hatta rüyamda kocama dioorum bu bizim mi diee oda hiç bana cevap vermiooo bagırararak uyandım çok etkilendimmm

Rüyan hayırlara çıksın canımcım,canın köfte mi istedi yoksa :52: :52:

ay çaldırdım ama bir faciaya sebep olmaam dimi............:4:

evet hava soğuk.aferin sana kendine iyi bak zaten. lazımsın kız sen bize.daha düğününe gelcez,lohusa mevlidine gelceeeeeez.:21:aşuremiiiiiiiiii ahh ahhhhh esleme söle yollasın sana ödül bana da komisyon....:56:

İnşaallah canım :3:

Ahhhhh cnm keşke imkan olsa yaaa. Sıkıldım yalnızlıkdan bayağı bu aralar
Bunaldım sürekli koşturmaca va derken bide hasta oldum.
Bende çay içiyom şimdikkk.
Sen hangi şehirdesin?
Bu arada cnm hayırlısı ile inş hamilesindir.
Yaptırabilecek yer varsa kana baktır cnm. 1 saate sonuç garanti çıkıyor. Alah ım inş hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin cümlenize amîn

Kütahyadayım ben canım.İnşaallah buyur gel bende sıkılıyorum tüm gün evde,her zaman beklerim inan.Yazın çok güzel oluyo buralar,iznin falan varsa yolun düşerse beklerim her zaman :38: Afiyet olsun canım :21:
Canım birkaç gün daha bekliyimde adetimin devamı gelmezse yaparım bi test..Bazen öyle oluyo çünkü,önce geliyo bikaç gün gelmeyip sonra devamı geliyo.Ama bu seferki pembemsiydi...İnşaallah öyledir hayırlı haberler veririm size ama adet sancılarım da var,olmasa acaba derim de işte,hayırlısı inşaallah yinede :21:

Back
X