Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım ya bilinçli değil ama zaten en az ikiz doğurmamız lazım dünür olcaz ya burda birbirimizle.topikten başka topiklere kız vermek yok.topikten başka topikten kız almak yok.ona göre bol bol doğurmamız lazım...:52:şaka bi yana Allah söyletiyodur inş. canım

inş inşşş inşşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:gelecekkk bebişler

kız utanmasam sorcam da utanıyorumm :))işin sırrı isot değil onu anladık balıklıgöl desekk eeee bendee gidiommm havası desek ee bende burdayımm mutlak başka bişee ama neee:1::1::1::1:

Amaann şakaya vurarak sor kız,maşaallah sırrı var mı diye :1:

Evet canım maraştayım annemde kalıyorum yalnız değilim çok şükür

Havan batsın nasıl hatırlamam :1:

Ay iyi bari yalnız olmadığına sevindim canım :29:

Batmasın kız yoksa havasız kalırım hehe :27:

Ben böyle şeylere çok önem veririm canım,hatırlaman beni çok sevindirdi,gel bi sarıliim sana :29: :54: :54:

Ben böyle şeylere çok önem veririm canım,hatırlaman beni çok sevindirdi,gel bi sarıliim sana :29: :54: :54:

Nasıl hatırlamam canım :16: hem sayende beyin jimnastiği yapıyorummm

çok şükür canım ya.bak sizin için yollar açılıyor tek tek.yakında o yoldan gelecek bebişin.:49:

uyuyamıyosun ki zaten.nasılsa yarın uyutçaklar.yumoşlarım kaliteli ve güzel olsunlarda canım,yaşadığım herşeye değer.sonunda bide bebişimin haberini alsam.ohhhhhhhhhhh bal kaymak.
ay ne sabırsız çıktın sen:)bekle 18 gün Daha:)
nasılsınız kaçgundur gıremedım ozledım sızlerı
bu arada antısocıalden haber varmı
Yok canim haber.ne yapsak.sonmezde umudumuz
taa ilk sayfalaraa bir bakayım dedim dee nasılda hevesle okumaya başlamışızz maşallahh...bayagıda hamile kalanımız varmış aslında ama listeden ayrılmışlarr artıkk onlarr..kaç ay olmuşşş başlayalaııı hayat su gibi gidiyorr ilk yazımı okudumdaa ağustos gibi başlamışım buraya yazmaya ekimde aşılama yaptırcam demişimmm o zaman dan bu zamanaa hala tıkk yok herseyinn hayırlısı hala aşılama yaptırcam diorumm benim planlamam değill ALLAH (cc) planlaması önemlii defalarce kez anladığım gibi bir kez daha anladımmm

seyyancım bir kaç haftaya listeden ayrılacam haberin olsun canım sadece bana 2 kez okundu onu bekliyorum kimsenin hakkına girmemek adına
niye ayriliyosun listeden kiz.
kızlar berbat bı gundu yınede sukurler olsun
dun ossye gırdım evden cıktık arabanın tekerı patlaktı ve tamırcıye gıttıık yaptık yetıstım sınava..
sınavdan sonra da pazara gıttık esımle bıraz dolaştıktan sonra bayıldım
kendıme geldıgımde bı guzel ıslatmıslar benı
sonra acık havaya cıktık çımlıkte oturduk ordada çocuklar top oynuyormus futbol topuda belıme carptı
sancım basladı hemen hastahaneye gıttık
hastahanede 5 6 saat kaldıktan sonra gonderdıler
hersey normal ama bayılmamı normal bulmadılar
dua edın kızlar ya
bebis şaka yapmis annesi
malesef hayat bize oyun oynuyor bazen güzellikler bazen zorluklarla geçiyor ömrümüz. Rabbim sağlık versin gerisi boş.inşallah en yakın zamanda herkesten hamiş haberleri alırız.bende herşey aynı biraz daha iyiyim elhamdülillah.şimdi hüseyin ermişin kürünü kullanıyorum 20 günlük bir kür inşallah işe yarar birde 2 gün sonra soğan suyunu içmeye başlıycam inşallah birinden biri işe yarar Rabbimden umut kesilmez inşallah bende bu sıkıntıdan ameliyata gerek kalmadan şifa bulurum .mucizeler bize hep uğrasın inşallah.Allah hepinizden razı olsun duarınızlada destek oldunuz inşallah Rabbim hepimize mucizelerimize kavuşmamızı nasip etsin :49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşbulduk tatlım senin içinde yarın büyük gün inşallah herşey çok güzel olur bol bol ve sağlıklı embriyoların olur ve göbişinde can bulurlar Rabbim yardımcın olsun :16::16::16::16:
bebekler uslu uslu duruyo annesi. Sen onların yataklarini iylestir tek tek gelecekler:)
yine kayboldun nere gittiin kızzzzzzzzzzzzz
canim diziye dalmisim :D
Class neden yazmiyosyn canim.
Epeydir topiktesin.
Sende katil bize

kızlar sohbetiniz gercekden güzelll kendinize iyi bakınnn iyi geceler tatlı tatlı rüyalarr

seyyancımmm seninn adına çok mutluyumm inan kalbim o kadar güzel şeylerle dolukii inşş güzel haberlerini alacazz ,,,

eslemcimm şakayla karışık da soramıyom kızz bennnn ama deneyecemmmmm:34::34::34:

sonracımaa herkeseee iyi gecelerrr gece kuşlarııı öpüldnüzz

ama banada sarıl ya.:29:ne kıskancım dimi:27:muhat nerdesin bak dünürler sarıldı birbirine ben yanlız kaldıııııııııııııııım:14:

kızlar sohbetiniz gercekden güzelll kendinize iyi bakınnn iyi geceler tatlı tatlı rüyalarr

seyyancımmm seninn adına çok mutluyumm inan kalbim o kadar güzel şeylerle dolukii inşş güzel haberlerini alacazz ,,,

eslemcimm şakayla karışık da soramıyom kızz bennnn ama deneyecemmmmm:34::34::34:

Hayırlı geceler canım :16:

canım benim ya bende çok mutluyum sizleri tanıdığım için.iyiki varsınız.sende öpüldün:54:iyi gecelerrrrrrrrr

Nasıl hatırlamam canım :16: hem sayende beyin jimnastiği yapıyorummm

:16: :16: :16: :16: :16:

Ay bende soramazdım heralde canım :26:

Sanada hayırlı geceler,sende öpüldün Allaha emanet ol :16: :16:

ama banada sarıl ya.:29:ne kıskancım dimi:27:muhat nerdesin bak dünürler sarıldı birbirine ben yanlız kaldıııııııııııııııım:14:

Sen iste :29: :29: :29:

Benim kollarim uzun dunurum ben Daha cok sarilirim :)
Antikdeniz listeden niye çıkıyor.
Seyyan altta senin adın hiç yok bul kıskanıyor seni:)

Benim kollarim uzun dunurum ben Daha cok sarilirim :)
Antikdeniz listeden niye çıkıyor.
Seyyan altta senin adın hiç yok bul kıskanıyor seni:)

senin bu tel bana gıcıklık yapıyo:47:.kıskanç bişi o.bugün konuşurken de yaptı.pat diye kapadı kendini:27:.o zaman anladım beni kıskandığını.sen değiştir o telefonu.birde rica ediyorum boyunun uzunluğunu söleme sürekli.komplekse gircem kız.ben küçücük bişeyim.:52:hadi sarıl şimdik:29:

Kızlar yumurta çatladıktan sonra kaç gün bebiş için uygun acaba,aman derdimi de anlatamadım ama anladınız dimi siz :31: :31:

senin bu tel bana gıcıklık yapıyo:47:.kıskanç bişi o.bugün konuşurken de yaptı.pat diye kapadı kendini:27:.o zaman anladım beni kıskandığını.sen değiştir o telefonu.birde rica ediyorum boyunun uzunluğunu söleme sürekli.komplekse gircem kız.ben küçücük bişeyim.:52:hadi sarıl şimdik:29:

Aa gerçekten kapandı demi:)
Canim telle adasim nisanliyken almıştı eşim kiyamamki.
Canim ben derse bakayım biraz Yarin 4 gibi netten olcam görüşürüz. Duam seninle.
Bütün arkadaşlarım hepinize yazamıyorum Yarin pc den yazcam.muck Aeo

Kızlar yumurta çatladıktan sonra kaç gün bebiş için uygun acaba,aman derdimi de anlatamadım ama anladınız dimi siz :31: :31:

canım çatlamadan birkaçgün önce ve birkaç gün sonara yani diyelim 14 ünde ovu tarihiyse 11,12,13,14,15,16,17, tarihleri sıkı çalışma gerekir.:6::6:ovu tarihi hesaplama yaz google ordan bi bak.daha ayrınylı öğrenirsin.

Canim ben derse bakayım biraz Yarin 4 gibi netten olcam görüşürüz. Duam seninle.

tamam neyse idare etçez artık.teline söle bana alışsa iyi olur.sanada iyigeceler.yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz.:16:

gördüğüm en güzel ve en anlamlı çizelge.çok beğendiiiiiiiiim.aman bende karıştıruyodum ilk zamanlar kim kimdi diye alıştım şimdi.bunaklıktan değil kız daha genciz çocuk yapçaz,sünnet yapçaz,askere göndercez,okutucaz,evlendircez,anneanne,babaanne olcazzzzzzzzzzzzzz
inşallahhh canım :16::16:
canım dediğim ilaca bak istersen bir aylık 140 felan oluyor ki diğeriyle içeriği aynı ama bayagı uygun birde klomen için rapor çıkarabilirsun ..ayrıcaa kaan hoca bizee teeeeeeeeee 23 mayıs için mail randevusu verdi kızmıyorum desem yalan olurr ama ne yapalım artık bu ugurda her bişeyi yapıyoruzz gitmediğimiz doktor kalmadı malatyadaa süper bir doktor buldum eger yakın bir şehirdeysen önerebilirimm ahmet soylu doçent çok iyi ve ilgili gecen hafta da ona gittikk bakalım şehir şehir geziyoruzz canım artıkk..reyyan nohut kürü de çok iyii canım deneyin istersenn haa birde günde bir tane muzz mutlaka:69::69::69:

canım bu arada kendin içinde tüp bebek veya aşılama ne yaptırmaya karar verdiniz bilemiyorum ama bişeler yap çünkü eşin kadar sende önemlisin tüp dee ..
folik asit ve b 12 çok faydalıı yumurtaya daha doğrusu folik bebege b 12 sana:6::6::6:şimdiden çalışmalara başlamak lazımmm
canım aslında bana aspirin ve folik asit verdi ama tembellik yapıyorum sana zahmet bana özelden göndersene ilacın ismini
unuttumda:17::17:
canlarım yarın sabah 08:30 da opu var.dua edin yumoşlarım şöle güzel,kaliteli pofuduk bişi olsunlar ..dualarınıza ihtiyacım var.eksik etmeyin ki etmeyeceğinizi biliyorum.hatırlatayım dedim yarın için ................:17:

heyecan var canım.bide benim bu narkozdan ayılmalarım çok maceralı oluyo.yarın da bi vukuatım olur kesin.en son histereskopide hemşieleeeeeeeeeeer kolay gelsiiiiiiiiiiiiin deyip el sallamışım odaya alırlarken.daha neler neler.eşime sölicem bu sefer telefona çeksin.
canımmm ALLAH cc yar ve yardımcın olsun inşallahh

güzel güzel embriyocuklar olsunn

dularımız seninle:16:
kızlar berbat bı gundu yınede sukurler olsun
dun ossye gırdım evden cıktık arabanın tekerı patlaktı ve tamırcıye gıttıık yaptık yetıstım sınava..
sınavdan sonra da pazara gıttık esımle bıraz dolaştıktan sonra bayıldım
kendıme geldıgımde bı guzel ıslatmıslar benı
sonra acık havaya cıktık çımlıkte oturduk ordada çocuklar top oynuyormus futbol topuda belıme carptı
sancım basladı hemen hastahaneye gıttık
hastahanede 5 6 saat kaldıktan sonra gonderdıler
hersey normal ama bayılmamı normal bulmadılar
dua edın kızlar ya

canım kalbini ferah tut
bidaha top oynayan çocuklardan uzak dur
dua ve selametle..........:16:

canım çatlamadan birkaçgün önce ve birkaç gün sonara yani diyelim 14 ünde ovu tarihiyse 11,12,13,14,15,16,17, tarihleri sıkı çalışma gerekir.:6::6:ovu tarihi hesaplama yaz google ordan bi bak.daha ayrınylı öğrenirsin.

Adetlerim düzensiz olduğundan bir türlü öğrenemedim şu ovu tarihimi...Neyse Allah denk getirsin diyelim :12:

Kızlar ben ya,gerçekten hamileyim,ya adetim gelicek bikaç güne yada yumurtam çatlıyo şuan,garip bişeyler oluyo hissediyorum.Ama tabi son iki seçenek daha yakın bana :31: :31: En doğrusunu Rabbim bilir,hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin :31:

Seyyancım senin için çok dua edicem,bol bol Ya Varis oku canım.

Ben çıkıyorum kızlar,hayırlı geceler Allaha emanetsiniz :54: :54: :54: :54: :54:

Hayırlı geceler canım sende Aeo :16:

Adetlerim düzensiz olduğundan bir türlü öğrenemedim şu ovu tarihimi...Neyse Allah denk getirsin diyelim :12:

Kızlar ben ya,gerçekten hamileyim,ya adetim gelicek bikaç güne yada yumurtam çatlıyo şuan,garip bişeyler oluyo hissediyorum.Ama tabi son iki seçenek daha yakın bana :31: :31: En doğrusunu Rabbim bilir,hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin :31:

Seyyancım senin için çok dua edicem,bol bol Ya Varis oku canım.

Ben çıkıyorum kızlar,hayırlı geceler Allaha emanetsiniz :54: :54: :54: :54: :54:

İnş hamilesindir canım dualarımız seninle hayırlı geceler :16:

Seyyannn reyyannn hayırlı geceler canlar seyyan hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah :16:

Back
X