Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin diyorum ilk önce.öyle aklım karışıkki aranıza katılmak istedim.bana yardımcı olurmusunuz
Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin diyorum ilk önce.öyle aklım karışıkki aranıza katılmak istedim.bana yardımcı olurmusunuz
guunaydin kizlar insallah hersey yolundadir siz sohbeti koyultunca gecmisi okumak zor oluyor rabbim nazarlardan saklasinguzel gelismeler varmi muhat kays eslemliva hamilemi?bugun seyyanin opusu vardi galiba hatirladigima gore insallah iyi gecer ve mercimekleri 5 gunluk olana kadar buyurler de anneside onlari sonra buyutur...ayseden haberi olan varmi topigimizin 3.cinsiyeti belli olacakti
antisocialden haber varmi bana kisaca ozet gecin lutfen opuyorum hepinizi
![]()
canm bişey sormak istiyorum sana. senin ilk bebişin mi acaba merak ettimde
evet canim insallah ilk bebisim olacak![]()
Allah IM inşallah banada nasip ederbenim gibi sorunu olmayıp bebeği olamayanlardanmıydın sende . tekerleme gibi oldu ama :)
amiiiiin evet canim benim esiminde benimde hic bir sorunumuz yoktu kismet bu seneymis cok takma kafana daha yeni evlisin rahat davran tatlim doktora basladinmi?sana ne gibi tavsiyeler veriyorlar![]()
ilk 3 ay korunduk sonra bıraktık biz korunmayı. 1 sene denedik olmadı doktora gittik. hiç bi sorun yok dedi doktorlar aşılama önerdi.. ama ben gitmedim birz daha deneyelim dedik. olmadı bekliyorum işte hala.. eşimin iş yoğunluğu vs fırsat olmadı yalnız gitmek istemiyrum açıkçası. istanbuldayım ben. süleymaniye doğum evini önerdi doktor aşılama için. fırsat olduğu zaman gidicez doktora kısmet aslında ya.. Rabbim ne zaman isterse o zaman olur. belkide ben erteliyorum :)
canim bizde korunmustuk esim korunmustu bizde vucudumun dengesi bozulmasin diye 2 sene istemedik sonrada 1sene bekledik olmadi sonra butun tahliller falan iki sene aldi tedaviye basladik sonra ama olmadi 4 kere clomid kullandim 4 kere asilama yapildi ama 1i iptal oldu ve bir basarisiz tup bebek denemesi gecirdim bence cok fazla erteleme doktora git yasin kac bilmiyorum ama yas gectikcede durum kritiklesiyor biliyorsun tabiii en dogru zamani Rabbim bilir...sen yinede dua etmeye calis Rabbim belki tedavi baslamadan verir insallah melegini![]()
inşallah canım benim teşekkürler bu güzel dileklerin için. henüz yaşım 23 :) eşimin 27. aşılama ücretleri ne kadar peki muayene vs toplam bilgin vardır mutlaka.. Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
canim benim yasin cok iyi bence belli olmaz hemen bebis gelir sen stres yapiyorsun galiba olmuyor diye rahat birak kendini tatlim canim sana bu konuda bir bilgi veremeyecegim cunku ben yurt disinda yasiyorum ama turkiyedede bildigim kadariyla iki tup bebegi devlet karsiliyor ama asilama ucretini bilmiyorum topigi acan ayse arkadasimizinda asilamayla oldu bebisi o gelirse ondan kesin bir bilgi alirsin canim sogan kuru ve incir kuru yapiyor arkadaslar sende bir arastir dene bence yada kizlara yaz onlar sana donerler![]()
Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
emaxim bizde iyiyiz cnm cok sukur alinti yapamadim k.bakmayin..
aysecim gecmis olsun..ins. bida yasamazsin cnm dikkatli ol yorma kendini cnm..
bebisin cinsiyetinide cok merak ediyorum insallah ogrenirsin bugun..
krizantanem kac gundur yoktun merak ettim cnm seni iyisindir insallah..aysenin bebisinin cinsiyeti bugun belli olcak insallah
iyiyiz canim cok sukur temizlik yaptim evi kaldirdim biraz yavas yavas yapincada yeni bitti malumyarina evde kuran okutacagim insallah adamistim hamile kalirsam diye siz nasilsiniz canim iyisiniz insallah ayseye ne oldu hayirdir onemli bisey degildir insallah
![]()
ne guzel cnm Allah kabul etsin insallah.. bizde iyiyiz sukur.. ayse pazar gunu sinavdan sonra pazarda gezerken bayilmis.. sonrada cmenlere oturmaya gitmisler esiyle ordada beline top gelmis doktora gitmisler bikac saat kontrol altinda kalmis ama dun iyiydi ssukurler olsun.bugunde doktora gitti ins. guzel haberlerle gelir
amin canim insallah iyi oldugunuza cok sevindim....hay Allah kizin basina gelmeyen kalmamis ama bayilmasi bence fazla heyecandan olabilir insallah hersey yolundadir insallah bakalim kizmi erkekmi geliyor topige![]()