Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Bilmem ki canım ceviz diye yazmışlar,ne ki o biliyo musun?

Yorumlarda da kadın yumurtasına benziyo yazmışlar...Hani meyveler neye benzerse ona şifa oluyodu ya,benimde aklıma geldi o yorumu okuyunca,Rabbimin hikmetidir belki.İlk defa gördüm bende.İnşaallah yapan vardır da burda,bilgi alırız neymiş nasılmış :26:

canım hafif kestaneyi andırıyor. ama arabistanda buna ceviz diyor olabilirler.
ama kakaolu kurabiyeye de benzettim:D
pek kurabiye sevmem ama canım çekti yawf:D
kaysssssssssssssssssssss test yaptın mı
eslammmmmmmmmmmmm test yaptın mı
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ayaklara bakın yaa,Rabbim lütfen bizede nasip et hayırlısıyla,yerim ben minnacık ayakları

385892_507667319274695_505253369_n.jpg
bende istiyom baneane banane
Kendi kendime teselli bulayım bari biraz,gelince size de moral olsun :31: :31:

417735_507653642609396_1738097593_n.jpg
allahümme salli ala seyidina muhammedivveala alihi ve sahbihi
seyyancığım hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah hepsi bölünür sağlıklı embriyoların oluşur ve sonra bebişlerin göbişinde can bulur dualarımız senin için Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.:16::16::16::16::16::16::16::16:
inşaallah canım sanada herkesede banada nasip etsin.
Ay inşaallah isteyen herkesle birlikte benimde hayırlı sağlıklı ikizlerim olur da giydiririm böyle :21: :21:

317963_490711680970259_1489025759_n.jpg

Aminn diyen herkese nasip et Rabbim,en yakın zamanda nasip et hayırlısıyla :31:
aminnnnnnnnn
Benimkiler kesin tombik olur böyle,bende ısırırım yanaklarını bol bol :54: :54:

541681_484432618264832_1189285571_n.jpg
çok tatlılar yaaaaaaaaaaa
Kızlar bunu yapan bilen duyan oldu mu,ilk defa duydum :53: :26:

575596_368853179822777_2035843973_n.jpg

Cevizi bütünüyle eziyoruz;ezebildiğimiz kadar..Daha sonra 5 su bardağı suda kaynatıyoruz ve ılındıktan sonra süzüyoruz.1 bardak erkek kalan 4 bardak kadın içiyor..Erkekte kadında 1 fatiha 3 ihlas okuyup içicek ve o gece ilişkide bulunulacak;adetliyken yapılmıyor adett bittikten sonra yapın bir de içince eşinizle bol bol dua edinnn..

canım şu anda bende var.mekkeden gelen biri almış bana.ben yapmadım henüz.bu ceviz değil.değişik bişi.ikiye bölüyosun ama bölebilirsen biz satırla kestik:52:içinden hindistan cevizi gibi bişi çıkıyo.getiren nasıl yapıldığını tam bilmediği için yapamadım.ama ikiye bölüp yarısını suda kaynatıp hergün içiyomuşssun.özelliği nedir,bilmiyorum.yapayım bari ben.

canım hafif kestaneyi andırıyor. ama arabistanda buna ceviz diyor olabilirler.
ama kakaolu kurabiyeye de benzettim:D
pek kurabiye sevmem ama canım çekti yawf:D
kaysssssssssssssssssssss test yaptın mı
eslammmmmmmmmmmmm test yaptın mı
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ben şimdi bunu getirtsem nasıl getirtcem ya,patates soğana da benziyo :27: Ben bi araştırayım şunu iyice nette neymiş..

Benimde çekti şimdi ya,akşam yemek yedim ama acıktım gene :56:

Canım evde test yok,Perşembe günü çarşıya gidelim diyo eşim,o gün alırım artık.Ama bugün adet sancılarım çoktu,olcam artık heralde ya,hayırlısı...Senin düzenli geliyo mu artık,kesin regl misin :31:

canım şu anda bende var.mekkeden gelen biri almış bana.ben yapmadım henüz.bu ceviz değil.değişik bişi.ikiye bölüyosun ama bölebilirsen biz satırla kestik:52:içinden hindistan cevizi gibi bişi çıkıyo.getiren nasıl yapıldığını tam bilmediği için yapamadım.ama ikiye bölüp yarısını suda kaynatıp hergün içiyomuşssun.özelliği nedir,bilmiyorum.yapayım bari ben.

Canım sana getiren ne deyip getirdi peki?Öğrenmen mümkün mü,Orda bunun adı neymiş?Bak yukarda tarifi var,öyle yap istersen,şifanın nerden geleceği belli olmaz...

Ben bugün sancı çektim ya geliyolar bana yavaş yavaş artık,tekrar sardım araştırmalara :31:

hey kızlar nerdesiniz ya özledim valla.muhat naber.kays ilan ettim bilmem anladınmı.eslemliva mesajımı okudunmu .

hey kızlar nerdesiniz ya özledim valla.muhat naber.kays ilan ettim bilmem anladınmı.eslemliva mesajımı okudunmu .

Canım ben senin mesajını okudum,bende sana gönderdim gelmedi mi okumadın mı,şimdi biraz daha iyiyim ama mesajı okuyunca endişelenip üzülme sadece dua ediver,ben iyiyim geçti gitti :3:

Canım sana getiren ne deyip getirdi peki?Öğrenmen mümkün mü,Orda bunun adı neymiş?Bak yukarda tarifi var,öyle yap istersen,şifanın nerden geleceği belli olmaz...

Ben bugün sancı çektim ya geliyolar bana yavaş yavaş artık,tekrar sardım araştırmalara :31:

orada araplar bunu çocuk için diye satıyorlarmış.alan arapça bilmediği için adını bilmiyo ne yazıkki:52:ne çok araştırdım yapayım hemen bu gece bari.gelmesinler o gelenleri gönder sevmediğin birine ona musallat olsunlar:52:sende rahat ve mutlu ol herşey güzel olacak çünkü.

Canım ben senin mesajını okudum,bende sana gönderdim gelmedi mi okumadın mı,şimdi biraz daha iyiyim ama mesajı okuyunca endişelenip üzülme sadece dua ediver,ben iyiyim geçti gitti :3:

şimdi sen bana hani uzun uzun yazmışsın.sonra bende sana upuzun yazdım.2.cevap okumadınmı kız.sevgiyle yazdım ben o satıları:16:dua zaten ediyorum ama iyi olduğunu da bileyim içim rahat etsin.:46:

orada araplar bunu çocuk için diye satıyorlarmış.alan arapça bilmediği için adını bilmiyo ne yazıkki:52:ne çok araştırdım yapayım hemen bu gece bari.gelmesinler o gelenleri gönder sevmediğin birine ona musallat olsunlar:52:sende rahat ve mutlu ol herşey güzel olacak çünkü.

Anneme çocuk için getir diyemem ki,kadın bilmiyo derdimi pöff :50: :50: Neyse araştırayım bakalım,vardır belki bi adı falan :12:

Canım bak belki benim bunu bu gece görmem ve gelip burda paylaşmam da vardır bir hayır,sende okadar araştırmışsın,belkide onu yapma zamanın gelmiştir tamda tedavi aşamasındasın,vardır bizim bilemediğimiz göremediğimiz hikmetler sebepler :49:

Gönderdim gitti,kapı açık ama herhangi bi rüzgarda sallantıda gelebilirler her an :27:

şimdi sen bana hani uzun uzun yazmışsın.sonra bende sana upuzun yazdım.2.cevap okumadınmı kız.sevgiyle yazdım ben o satıları:16:dua zaten ediyorum ama iyi olduğunu da bileyim içim rahat etsin.:46:

Yok kuzum gelmedi valla,bende girip çıkıp durdum yazdımı ki diye Allah Allah :26:

İçin rahat etsin artık canım merak etme,zırlayınca kalmadı stres attım iyiyim valla,eski Eslem sahalara geri döndü :27:

Ben şimdi bunu getirtsem nasıl getirtcem ya,patates soğana da benziyo :27: Ben bi araştırayım şunu iyice nette neymiş..

Canım evde test yok,Perşembe günü çarşıya gidelim diyo eşim,o gün alırım artık.Ama bugün adet sancılarım çoktu,olcam artık heralde ya,hayırlısı...Senin düzenli geliyo mu artık,kesin regl misin :31:

Anneme çocuk için getir diyemem ki,kadın bilmiyo derdimi pöff :50: :50: Neyse araştırayım bakalım,vardır belki bi adı falan :12:

Canım bak belki benim bunu bu gece görmem ve gelip burda paylaşmam da vardır bir hayır,sende okadar araştırmışsın,belkide onu yapma zamanın gelmiştir tamda tedavi aşamasındasın,vardır bizim bilemediğimiz göremediğimiz hikmetler sebepler :49:

Gönderdim gitti,kapı açık ama herhangi bi rüzgarda sallantıda gelebilirler her an :27:

canım bak sana bişi dicem.benim arkadaşım nisanda evleniyor.ve düğün ertesinde ümreye gidecekler.istersen sana getirteyim onlan.söylerim getirir.bende sana kargoyla falan yollarım olurmu.:28:

canım bak sana bişi dicem.benim arkadaşım nisanda evleniyor.ve düğün ertesinde ümreye gidecekler.istersen sana getirteyim onlan.söylerim getirir.bende sana kargoyla falan yollarım olurmu.:28:

Ay canım Allah razi olsun...Ben anneme resmini gösterip şifa niyetine getir diyim olmazsa,oda anlar heralde bebek için olduğunu,hem orda da çocuk için satıyolarmış ya,o zaman zaten anlar....Arkadaşını zahmete sokmayalım :17: Düşünmen yeter canımcım,sen yap bakalım inşaallah vesilen olur :49: :49:

selam kızlar yine yoksunuzzzzzzzzzzzzzzz.....

muhat bana küstün mü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......hiç cevap yamıyon banaaaaaa :50::50::50::50::50::50::50:

eslem ve kays test yapmanız bekleniyor inşallah hamilesinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

seyyan seyyannnnnnnnnnnn geeeeeelllllll

süpriz naber nasılsınnnnnnn

muhat bana küstün mü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......hiç cevap yamıyon banaaaaaa :50::50::50::50::50::50::50:

eslem ve kays test yapmanız bekleniyor inşallah hamilesinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

yettim gari.....geldim ...muhat telden giriyo ya canım sorun yaşıyo heralde.bazen yazılanları görmüyo.hele benimkileri tel.resmen kıskanıyo inanamazsın.dün konuşuyoruz telden pat diye kapandı.muhatın tel bana ,bende ona gıcık oluyoz:35:.seninkileride görmemiştir o yüzden.yoksa seni demi kıskanıyo bu tel.:47:nasılsın.okudunmu yazılıları .

kızlarrrrrrrrrrrrr pc deyim artıkkkkkkkk
bi geçmişe bakim geliyorummmmmmm:D

Hoşgeldin öğretmenlerin güzeli :54:

Kays yarın test için gidecek,inşaallah hayırlı haberler verir bize,dua edelim onun için :49: :49:

Canım benimki gelmedi daha ama sancılarım vardı bugün,yola çıkmış gelmek üzere yani :4: Hayırlısı yinede,en doğrusunu Rabbim bilir :31:

Muhat kayboldu yine,kurabiye yapmaya mı gittin kız bizede yolla :27:

Kızlar bu arada Mutluluk ve Ecrin23 tü galiba;uzun süredir yoklar :26:

Emacım yoksun bugün nerdesin iyisin dimi canımcım :38:

canım eşimde kestaneye benzetti:D
adını tam bilsek burdaki aktarlarda vardır belkim:D

:D:D:D:D:D
bu gece niye yapıyon kız:D
iyi bi zamanlama yap çatlamana yakın kullan:D

küsermiyim sana kız:D
cepteydim 2 haftadır şimdi pc deyim:D
eşim sağolsun:D

iyi geceler kızlaaaaaaaaar nasılsınız :) benimde adetime 9 gün var daha.. bakalım sabırla bekliyorum. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

yettim gari.....geldim ...muhat telden giriyo ya canım sorun yaşıyo heralde.bazen yazılanları görmüyo.hele benimkileri tel.resmen kıskanıyo inanamazsın.dün konuşuyoruz telden pat diye kapandı.muhatın tel bana ,bende ona gıcık oluyoz:35:.seninkileride görmemiştir o yüzden.yoksa seni demi kıskanıyo bu tel.:47:nasılsın.okudunmu yazılıları .
okumadım daha tatlımmmmmm nerdeeeeeeeeeee......gel sen oku seyyanım yaaaaaaaaaaaa.....:17::17::17::17::17:

Kays yarın test için gidecek,inşaallah hayırlı haberler verir bize,dua edelim onun için :49: :49:

Canım benimki gelmedi daha ama sancılarım vardı bugün,yola çıkmış gelmek üzere yani :4: Hayırlısı yinede,en doğrusunu Rabbim bilir :31:

ayyyyyyyy inşallahhhh kaystan güzel haberler alırızzz...bende hala adet olamadım yaaaaaaa karnım ağrıyorrr belim ağrıyor hala yok yok çıldıracammm sıkıntıdannnnnnnn.....olsamda rahatlasammmmmm...bişeyleri parçalayasım geliyorrrrrrr.......

muhat çabuk dönnnnnnnnnnnnnnnnn..fazla kalamayacam malum yarın okul varrrrrrrrrrrrrrrrr......kızlar hatta evde yalnızım topluca bana gelinnnnnnnnnnn....sabaha kadar sohbet edelimmmmmmmmm....:52::52::52::52::52:

kızlarrrrrrrrrrrrr pc deyim artıkkkkkkkk
bi geçmişe bakim geliyorummmmmmm:D
çok şükür geldin.pc de inş.beni yok göstermiyodur.:27:

mutluluk bana geçen hafta dualar için özel mesaj attı.ama ecrin23 yok.bo haftada gelmezse listede dondurucam.çıkarmak yok belki gelir.ama yine uzun süre girmezse bakarız.inşaallah iyidir bir sıkıntısı yoktur.

Back
X