• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

heyecan zayıflatacak ta aldığım ilaçlar buna müsaade etmiyor.şiştim ya.:51:iyiyim bekliyorum işte belki yarın transfer olabilir dedi.akşama kadar ararlar.bende s,ize haber veririm.bıkçanız benden valla.yok opu,yok transfer,yok sonuç,bitsede sizde kurtulsanız benden ........

hamişlik haberini alıp doğurmadıkça zor bıkarız:D:D:D
eeeee hazır mısın yani yarın için:D
kuluşkaya kuluşkaya:D

hamişlik haberini alıp doğurmadıkça zor bıkarız:D:D:D
eeeee hazır mısın yani yarın için:D
kuluşkaya kuluşkaya:D

hazırım tabi...gıdaklayıp dururum artık 12 gün boyunca.ama bakalım yarın mı olacak.teli afedersin tuvalte gitsem yanımda götürüyorum,ararlarsa duyamam diye.neyse biraz sakin olmak lazım yarında olabilir öbürgünde sonunda olacak nasılsa.heyecen yaptıkça içim kalkıyo valla...........relaks relaks relaks............bundan önceki tedavilerimde hep yattım.bu sefer yatmayı düşünmüyorum.çünkü psikolğun yazısında yatmanın kan dolaşımını yavaşlattığını bununda bu süreç için olumsuz olduğunu okumuştum.hergün kısa yürüyüşlere çıkmayı düşünüyorum inş.zaten bundan sonrası Rabbimin izniyle ol derse olacak.yatsan da yatmasanda O ol emrini verdiyse herşey bahane..

hazırım tabi...gıdaklayıp dururum artık 12 gün boyunca.ama bakalım yarın mı olacak.teli afedersin tuvalte gitsem yanımda götürüyorum,ararlarsa duyamam diye.neyse biraz sakin olmak lazım yarında olabilir öbürgünde sonunda olacak nasılsa.heyecen yaptıkça içim kalkıyo valla...........relaks relaks relaks............bundan önceki tedavilerimde hep yattım.bu sefer yatmayı düşünmüyorum.çünkü psikolğun yazısında yatmanın kan dolaşımını yavaşlattığını bununda bu süreç için olumsuz olduğunu okumuştum.hergün kısa yürüyüşlere çıkmayı düşünüyorum inş.zaten bundan sonrası Rabbimin izniyle ol derse olacak.yatsan da yatmasanda O ol emrini verdiyse herşey bahane..

öyle canım öyle.
ohhhhh rahatladım valla en azından hamile haberlerine yaklaştık:D
canım ben çıkıyorum biraz. öğrenci gelmeden yemegimi yapayım:D

yayınladıpın linke girdim ve katılmak istediğimi yazdım nekadar ve nazamana kadar okunacak bilgilendiriver beni bakem canım.

öyle canım öyle.
ohhhhh rahatladım valla en azından hamile haberlerine yaklaştık:D
canım ben çıkıyorum biraz. öğrenci gelmeden yemegimi yapayım:D
tamamcanım bende daha ikindimi kılmadım kılayım ,yemek yiyeyim sonra akşama görüşürük.ama önce şu aşağıdaki sorumu bi yanıtla öle çık.

yayınladıpın linke girdim ve katılmak istediğimi yazdım nekadar ve nazamana kadar okunacak bilgilendiriver beni bakem canım.

canım sayı netleşince başlanacak sanırım.
arkadaş 500 yasin yazmış ama daha netleşmedi.10 kişi olursa 1000er tane okunur 10 000 ihlas olur.
10 000 ihlas hatmine bi bak anım çok güzel ödülü var :D

canım özlemezmiyiz.özledik tabi.direksiyon derslerin devam ediyormuş.benim bildiğim nakadarzor bunun üstesinden gelir.o ehliyeti de alır.yumoşlarım toplandı.dua et sende .

canım ya nasıl merak ettik seni biliyomusun.çok korktuk.daha iyi olmana inan çok sevindim.bugün sohbette muhat tele mesaj attı.antisocial online diye.eve girdiğim gibi pc nin başına geçtim.canım daha iyi olman ve herşeyin yoluna girmesi için dualarımız ve gönlümüz seninle.daha iyi ol tamammı canım.herzaman yanındayız.ama ne olur bizi merakta bırakma.günlerdir senden nasıl haber alırız diye düşünüp duruyoruz.çok şükür iyi olduğunu yazmışsın.bi nebze rahatlattın bizi.daha iyi olman dileğiyle canım inş.

sanada hayırlı günler canım.listeyi henüz güncellemedim bu akşam yayınlarım yeni haliyle nekadar okunmuş nekadar eksik vcar herkes görür ona göre tamamlamaya çalışırız inş.

tamam canım benim :16:seyyan gözün aydın canım döllenmiş yumoşların hayırlısıyla gelcek meleklerın inşallah:16::16:

tamam canım benim :16:seyyan gözün aydın canım döllenmiş yumoşların hayırlısıyla gelcek meleklerın inşallah:16::16:

inşaallah canım.kusura bakmazsan ben çıkayım canım.tam sen geldin ben gidiyomuşum gibi oldu.ama ikindimi kılmadım daha sonra burda olursan görüşürüz canım.

Hayırlı geceler kızlar geçmişe bakamadım çok uykum var seyyanı ve ayşeyi merak ettim ikisi de hayırlı haberleri vermiştir inşallah.

Eslem kays sizler ne yaptınız canlar inş regl olmadınız.

Hepinizi öpüyorum :16::16::16:

Merhaba canımcım :16:

Oldum mu olmadım mı belli değil canım ya :26: Ne ibadet yapabiliyorum,ne hatimlerime devam edebiliyorum ne de başka bişey :31:

Anlamadım gitti hayırlısı olsun.İnşaallah Kays bize hayırlı haberler verir :49: :49: Sen nasılsın,biraz daha iyi misin :38:

kızlar nasılsınız sayfalara tam bakamadım ama seyyan opun olmuş hadi geçmiş olsun canım inşallah güzel güzel tutunsunlar sana
emacım canım tekrar geçmiş olsun
ayşe sen de iysindir inşallah cinsiyet belli oldumu canım
krizantem esma bebişler nasıl kızlar
muhat eslem reyyan sönmez süpriz kays antikdeniz nekadarzor ve topiğn güzel anne adayları hepinizi öpüyorum:16::16:
tedavide olan varmı herkesin Allah yardımcısı olsun
ben 1tane yasin okudum eksiklere eklersiniz okuyabilirsem yine yazarım görüşmek üzere kızlar hoşçakalın:3::3::3:

Hamdolsun güzelim sen nasılsın :21:

Bende öpüyom :54: :54:

ben onu buğday olarak duydum canım hatta yapan bi arkadaşta hamile kaldı ama meyve bu muydu bilmiyorum kii:44:

Benimde bunu görmem tevafuk oldu,dün baya bi kafa yorduk,elde edilen sonuç şimdilik muskat olduğu yönünde :1:

İnşaallah bize de artık bişeyler vesile olurda bizde hayırlısı ile hamiş oluruz :16: :16:

sende seviliyorsun asure guzeli....bu dunyada belki nasip olmaz gorusmamiz,ama dua ediyorum insallah hepimizde ameli guzeli kullardan oluruzda,cennette sen asure yaparsin,ssonmezle muhat limon yetistirir ben de sut sagarim,diger arkadaslarin ozelliklerini unuttum,onlarda onlari yapar hep beraber yeriz,yani insallah hepimiz cennette gorusuruz,ama asureyi cok yapacaksin ben cok severim...helede cennette sizlerle yiyosak oooohhh

Aşure güzelin kurban olsun sana :27: :27: Bak oraya gelirsem sıktırırım yanacıklarını,ne tatlısın :23: :23:

Amin canım benim,burda buluşturan Rabbim Cennetü Ala'da da buluşturup Cemalullahını seyre dalmayı nasip etsin cümlemize...Yapmaz mıyım siz isteyin,aşçınız olayım ben sizin :56:

aska olsun ayse bi bebeyin cinsiyetini soylemedinya..eslem, ayseye cennette az asure ver tamammi....simdi soyle bi durumda var,bebeyin cinsiyetini ogrenmis olsa coktan soylerdi..neyse eslem sen yine cok ver ayseyede bebekte varya yoooksaaa alamazsinda..

Tamam herkese bol kepçeden dağıtırım inşaallah :52:

herkese selamlar. kızlar sizleri merakta bıraktığım için affedin beni. ama yazamadım. yazacak gücüm de yok. ne oldu diye de sormayın ne olur. sadece şimdi biraz daha iyiyim. geçmişi okuyamadım ama bi bakayım yavaş yavaş.

Ve aleykümselam canım,seni öyle merak ettik ki...Çok şükür bi haber alabildik senden.İnşaallah daha da iyi olursun..Ne olduğunu sormuyoruz ama ne zaman hazır hissedersen ozaman anlatabilirsin,sevincine de derdine de herzaman ortak olmaya hazırız,yüreğimizin dualarımızın seninle olduğunu bil yeter...Rabbim yarin yardımcın olsun canım,sıkıntılarından feraha ulaşmanızı nasip etsin,hayır kapılarını açsın...:16:

hayırlı günler kızlar:3:
ben dualrımı okudum bu haftaki:16:listeyi aradım ama bir türlü bulamadım :27::27:
seyyan muhat eslem ayşem ema esma süprizim ismini sayamadığım canlarım nasılsınız:16:

Hayırlı günler canımcım,bizler hamdolsun iyiyiz sen nasılsın :38:

Yarışma nasıl gidiyo,mesajını bekliyorum bitince :27:

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?

Bugün öğlen wcye girdiğimde yine lekelenme vardı.Moralim bozulmadı değil ama tam regl gibi değil,lekelenme sadece;hemen aklıma krizantem geldi,onunda lekelenmeleri oldu hemen ümidini kesme diye teselli ettim kendimi...

Komşu çağırdı oraya gittim,kafa dağıttım biraz.Şimdi yine girdim wcye hiçbişe yok,ama belim var ya kopuyo ağrıdan.Nolcak böyle bilmiyorum...İbadetlerime de devam edemiyorum başka bişeyde yapamıyorum :31:

Ekmeğe salça sürüp yesem mi ki,adet olacaksam olamıyosam belki bu şekilde gelir devamı hahaha :27: :37: :52: :52:

kizlar size iyi sohbetler benim kocis ve benim evlatlik geldiler karinlari acmis sofra kurayim Allah emanet olun opuyorum hepinizi:16::16::16:

evlatlık kim kızz:))

Doğum tarihinize göre hangi bitki olduğunuzu bulun :)

Ocak 1 - 9 --- Isırgan otu
... Ocak 10 - 24 --- Ebegümeci
Ocak 25 - 31 ---Dereotu
Şubat 1 - 5 --- Bildiğimiz ot
Şubat 6 - 14 ---Çimen
Şubat 5 - 21 --- Maydanoz
Şubat 22 - 28 --- Kıvırcık
Mart 1 - 12 --- Sarmaşık
Mart 13 - 15 ---Dereotu
Mart 16 - 23 ---Ebegümeci
Mart 24 - 31 --- Bildiğimiz ot
Nisan 1 - 3 --- Isırgan otu
Nisan 4 - 14 ---Kıvırcık
Nisan 15 - 26 ---Ebegümeci
Nisan 27 - 30 --- Maydanoz
Mayıs 1 - 13 --- Sarmaşık
Mayıs 14 - 21 ---Çimen
Mayıs 22 - 31 ---Dereotu
Haziran 1 - 3 --- Ebegümeci
Haziran 4 - 14 ---Maydanoz
Haziran 15 - 20 --- Isırgan otu
Haziran 21 -24 ---Sarmaşık
Haziran 25 - 30 --- Bildiğimiz ot
Temmuz 1 - 9 ---Ebegümeci
Temmuz 10 - 15 --- Isırgan otu
Temmuz 16 - 26 ---Çimen
Temmuz 27 - 31 --- Bildiğimiz ot
Ağustos 1 - 15 --- Sarmaşık
Ağustos 16 - 25 ---Ebegümeci
Ağustos 26 - 31 --- Maydanoz
Eylül 1 - 14 ---Çimen
Eylül 15 - 27--- Bildiğimiz ot
Eylül 28 - 30--- Isırgan otu
Ekim 1 - 15 ---Sarmaşık
Ekim 16 - 27 --- Maydanoz
Ekim 28 - 31 ---Kıvırcık
Kasım 1 - 16 --- Dereotu
Kasım 17 -30 ---Bildiğimiz ot
Aralık 1 - 16 ---Isırgan otu
Aralık 17 - 25 --- Sarmaşık
Aralık 26 - 31 ---Çimen

Özellikleri :)

Isırgan otu

Çekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş
edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup
icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz...

Bildiğimiz ot

Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla
konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi
paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça
dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz.

Sarmaşık

Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan kıpır kıpırsınz Cok arkadaşınız var ve
sosyal yaşamınız cok renkli. Sizi taniyan sizin gibi biri daha
olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz...

Kıvırcık

Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasıl
davranacağınız pek belli olmuyor. Bazen herşeye salata oluyosunuz. Çoğu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yüzden cok ilgi
görüyorsunuz.

Ebegümeci

Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlısı,
sevilmeyi bekleyen tavırlarınuz ilgi çekiyor. Her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz Kucuk
bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla populer
olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz

Dereotu

Siz lider olmak icin doğmuşsunuz. Ama yapacak birşey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar. Sözünü dinleten,
dediğini yaptıran birisiniz. Kararlı tavırlarınız
çevrenizdekileri etkiliyor. İnsanlarIn arkadaş olmak
isteyebiliceği birisiniz.

Maydanoz

Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl
davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle
davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık
insanlara ve dedikoduya karşısınız.

Çimen

Cok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz. Ne çok utangac ne çok girişkensiniz. Arkadaş
grubunuzda kırılmaması için kollanan birisiniz..

Siz hangi bitkisiniz ?:)

ayy bildiğimiz çemen çıktım iyimii:27::52:

vavvvv benimde 9 mart doğumgünüm sarmaşıkmışım:))))

hadi yaww
rezil olmam inşallah ama reglken zor değil mi:(
ben şimdiden kötü oldum
muhattt alttanmı baktılar kızz bende burda doktorlara allttan baktıramıyomm üsten bakınca zaten pek belli olmuyo bencee:)))

herkese selamlar. kızlar sizleri merakta bıraktığım için affedin beni. ama yazamadım. yazacak gücüm de yok. ne oldu diye de sormayın ne olur. sadece şimdi biraz daha iyiyim. geçmişi okuyamadım ama bi bakayım yavaş yavaş.

ohhhhhh nihayett ses verdin aklımız hep sendeydi canımmm yaa daha iyi olmana sevindimm

gene dr maduru oldum:D
özeldeki dr ye diğer hastaneden alduğım sonucu gösterdim bu gayet normal dedi:D
bi kaç gün arayla gittiğiniz zaman belli olur dedi.
çok normal sıkıntı yok dedi:D

muhatcımm ben sana hep diorumm eşinde bir gitsin diee eşinin değerlerine mutlaka baktırın bence canımcımm bazen ufak bir sorun olabiliyorrr..

eşinin sonuçalarına mı normal dedi senin yumurtalarına mı.amaaaaaaan neyse hangisi ise de sonuç güzel ya ...bak demekki bidahaki ay alıcaz senin:49:haberi..oh oh bugün topikte iiyi şeyler oluyo.antisocialde daha iyiymiş.senden iyi haber aldık.nekadarzor da iyi ehliyeti alacak,bendende iyi haber var.yani iyi d,iye görüyorum ben.benim 6 yumoştan 3 ü döllenmiş.kalitesi yarın belli olur dedi.belki de yarın transfer olabilir dedi.akşama kadar arayıp hebr vereceklermiş.sabahtan beri istifra ediyorum ya heyecandan,ya da kullandığım ilaçlardan artık bilmiyorum.çok heyecanlıyım.Allahım sana sığındım YA RABBİ.
,

oyyy oyy ben yerim ooo üçünüde maşallah dielimm desen 15 günee ikiz anne adayı olacaksınnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh

Bugün öğlen wcye girdiğimde yine lekelenme vardı.Moralim bozulmadı değil ama tam regl gibi değil,lekelenme sadece;hemen aklıma krizantem geldi,onunda lekelenmeleri oldu hemen ümidini kesme diye teselli ettim kendimi...

Komşu çağırdı oraya gittim,kafa dağıttım biraz.Şimdi yine girdim wcye hiçbişe yok,ama belim var ya kopuyo ağrıdan.Nolcak böyle bilmiyorum...İbadetlerime de devam edemiyorum başka bişeyde yapamıyorum :31:

Ekmeğe salça sürüp yesem mi ki,adet olacaksam olamıyosam belki bu şekilde gelir devamı hahaha :27: :37: :52: :52:

ekmeek salçamıııııı sen ciddimisinnnnn:1::1::1::1::1:

ah be kuzumm yok mu sana test getirecek birii yap artık şu testi ben çatladımmmm vallahhh :10::10::10::10::10:gelecemmmm kolundan çekip götürecem seni testtee:1::1::1::1::1:inşşş bebeğin seninledirr cnmm

Son düzenleme:
vee kaysss hadi hamileyimm haberiyle gel bombayı patlattt canımmmm bekliyoruzz haberinii şekerimmmmm

bana gelince arkadaşlarrr..bugün yarin adet olacam eliikulağındaa gelmese bir süprizz yapsaa hiç fena olmaz haniii:)))ama olacak gibi sancılarr başladııı birde heyacanla cumartesiyi bekliyoruzz cumartesi kesin ve net durumumuzz bellii olacakkk inşşş eşiminn değerleri iyidirrrrrrrr inşşşşşşşşş inşşşşşşşşş cumartesi gelmez bana artıkkkk kızlarrrrrr :66::66::66::66::66:

kızlar nasılsınız sayfalara tam bakamadım ama seyyan opun olmuş hadi geçmiş olsun canım inşallah güzel güzel tutunsunlar sana
muhat eslem reyyan sönmez süpriz kays antikdeniz nekadarzor ve topiğn güzel anne adayları hepinizi öpüyorum:16::16:
ben 1tane yasin okudum eksiklere eklersiniz okuyabilirsem yine yazarım görüşmek üzere kızlar hoşçakalın:3::3::3:

Allah razı olsun canımcım :16:Sen nasılsın bu arada iyisin inşallah

Canım hoşgeldin biraz daha iyi olmana sevindim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

ben dualrımı okudum bu haftaki:16:listeyi aradım ama bir türlü bulamadım :27::27:
seyyan muhat eslem ayşem ema esma süprizim ismini sayamadığım canlarım nasılsınız:16:

Ben iyiyim hamdolsun canım benim sen nasılsın :16:

Merhaba canımcım :16:

Oldum mu olmadım mı belli değil canım ya :26: Ne ibadet yapabiliyorum,ne hatimlerime devam edebiliyorum ne de başka bişey :31:

Anlamadım gitti hayırlısı olsun.İnşaallah Kays bize hayırlı haberler verir :49: :49: Sen nasılsın,biraz daha iyi misin :38:

Hamdolsun canım daha iyiyim bende namaz kılıp kuran okuyamıyorum kanama bitmedi ah bir bitse de rahatlasam

bana gelince arkadaşlarrr..bugün yarin adet olacam eliikulağındaa gelmese bir süprizz yapsaa hiç fena olmaz haniii:)))ama olacak gibi sancılarr başladııı birde heyacanla cumartesiyi bekliyoruzz cumartesi kesin ve net durumumuzz bellii olacakkk inşşş eşiminn değerleri iyidirrrrrrrr inşşşşşşşşş inşşşşşşşşş cumartesi gelmez bana artıkkkk kızlarrrrrr :66::66::66::66::66:

İnş bebişin seninledir canım benim :16:

Ayşeden hala haber yok çok merak ettim.

Kays hadi hayırlı haberlerle gel canım

ekmeek salçamıııııı sen ciddimisinnnnn:1::1::1::1::1:

ah be kuzumm yok mu sana test getirecek birii yap artık şu testi ben çatladımmmm vallahhh :10::10::10::10::10:gelecemmmm kolundan çekip götürecem seni testtee:1::1::1::1::1:inşşş bebeğin seninledirr cnmm

Belki dedim kırmızı kırmızıyı çeker :27: Yok kuzum yaa :31: Kasabadayız biz :31: Yarın eşimle inşaallah bişey çıkmazsa merkeze gidicez,ozaman test alcam...Alcam almasına ama büyük ihtimal boşa gitcek,çünkü kırmızıların devamı gelecek gibi gibi,hayırlısı olsun hepimizin hakkında :3: :3:

İnşaallah adet olmazsın canım.bu ay sonu güzel haberi senden alırız...İnşaallah eşinin değerleri de iyi çıkar,herşey yolunda gider,Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın :38:

Aminn Emacım inşaallah da,işte durum anlattığım gibi,olursa mucize gibi olur bizim için,hayırlısını versin Rabbim :16:

Evet Ayşe hala girmedi,inşaallah herşey yolundadır :nazar:

Kaysı çok merak ediyorum,merkeze gittilerse büyük ihtimal akşama orda kalmışladır,işlerini halledip dönerler...İnşaallah hayırlı haberler verir bize,inşallah hamiledir Kays :49: :49:

Canım hoşgeldin biraz daha iyi olmana sevindim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Belki dedim kırmızı kırmızıyı çeker :27: Yok kuzum yaa :31: Kasabadayız biz :31: Yarın eşimle inşaallah bişey çıkmazsa merkeze gidicez,ozaman test alcam...Alcam almasına ama büyük ihtimal boşa gitcek,çünkü kırmızıların devamı gelecek gibi gibi,hayırlısı olsun hepimizin hakkında :3: :3:

hadi o zaman inşş gelir kaç gün geçmiş oldu şimdiii...sakın öle söktüreyim diye bişeler yiyip içme canımmmmmmmm

İnşaallah adet olmazsın canım.bu ay sonu güzel haberi senden alırız...İnşaallah eşinin değerleri de iyi çıkar,herşey yolunda gider,Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın :38:

süprizz yapmayı çok isterimmm canımcım kısmet nasip bellii olmaz:34::34::34:

inşşşşş canımmmm bu bekleyişdeki hayaller bile beni mutlu ediyorrr yaaaaaaa

kızlarr sayenizde kafayı yedim az önce dalgın bir şekilde sayfalara bakıyordum okudukça sonraki sayfaya tıklamaya o kadar alışmışım ki...10-20 sayfaları okuyunca haliylee sonu yakalamak zor oluyordu...birde ciddii ciddii sonundamıyım diye numaraları kontrol ettim....anaa bitmişşş yaa...:27:

Hayırlı geceler kızlar geçmişe bakamadım çok uykum var seyyanı ve ayşeyi merak ettim ikisi de hayırlı haberleri vermiştir inşallah.

Eslem kays sizler ne yaptınız canlar inş regl olmadınız.

Hepinizi öpüyorum :16::16::16:
hayırlı geceler...canımmm sen nasılsın...valla bekliyoruz bakalım ...ilk kim olucakk....

iyi canım sen nasılsın...bizde seni öpüyoruz...daha sık gellin ayol...

Kızlar Merhaba
Nasılsınız?
Varmı güzel haberler geçmii okuyamadım?
iyi sen nasılsın...beklemedeyiz radarlarııda açtık...tık yokkk.......senin herşey yolunda mı..

selamun aleykum kizlar...bi kacgundur giremiyorum,ozledinizmi beni,hem maglum donemdeyim ama galiba yarin biter bende yasinlerimi okurum insallah,ben ha bire teori calisiyorum,bugun yine direksiyon dersim var,su direksiyona bi turlu sahip cikamiyorum,alip basini gidiyor,bende direksiyonu dondermeden gidip carpmasini bekliyorum sanki,tutulup kaliyorum,ama ilk oldugundan diye dusunuyorum,bugun ikinci dersim var..insallah olur ben azimli bir hatunum tuttugumu Allah izin verdiigi muddertce basarmadan birakmam..kartopum cok hareketli kizlar evin heryerinde kosuyor,yapmasini istedigim sey icin kizinca inadina yapiyor,guzelce soyleyince yapmiyor,bir kedi bile guzel dilden anliyor,sizler nasilsiniz,varmi bi gelisme hamis varmi,seyyan yumoslarin toplanmis insallah A kalite embrio olsunlar...
a.s. evtt sen dahil bir kaç kişi kayıplarda...kız direksiyonda ne varr.... vites le aran nasıl sen onu söyle...birde geri geri gelmeyi bayırda kalkışı iyi öğretsin..

a.s. canım hoşgeldin seni görmek ne güzell...iyi olduğunu bilmek bziim için yeterlii...şükür kavuşturana...o kısmı sormuyoruz..anladık..:21:geçmişe dalma boğulursun....hiç tavsiye etmem..bizler günlük okurken göbeğimiz çatlıyor bazen...hele sohbettte değilsen ayvayı yedin yaniii:1:
iyi akşamlar canım...bizler iyi sen nasılsın...tedavideki ve de reglli gelemeyen arkadaşları hamiş yapmaya çalışıyoruz...:9:

gene dr maduru oldum:D
özeldeki dr ye diğer hastaneden alduğım sonucu gösterdim bu gayet normal dedi:D
bi kaç gün arayla gittiğiniz zaman belli olur dedi.
çok normal sıkıntı yok dedi:D

benim doktorlara hiç güvencem yokkii...herkes başka alem..neysee...normal se iyi:6:durmak yok yola devam..
eşinin sonuçalarına mı normal dedi senin yumurtalarına mı.amaaaaaaan neyse hangisi ise de sonuç güzel ya ...bak demekki bidahaki ay alıcaz senin:49:haberi..oh oh bugün topikte iiyi şeyler oluyo.antisocialde daha iyiymiş.senden iyi haber aldık.nekadarzor da iyi ehliyeti alacak,bendende iyi haber var.yani iyi d,iye görüyorum ben.benim 6 yumoştan 3 ü döllenmiş.kalitesi yarın belli olur dedi.belki de yarın transfer olabilir dedi.akşama kadar arayıp hebr vereceklermiş.sabahtan beri istifra ediyorum ya heyecandan,ya da kullandığım ilaçlardan artık bilmiyorum.çok heyecanlıyım.Allahım sana sığındım YA RABBİ.
seyyannnnnnnnnnnnn bebişşler yoldaaa annesine kavuşmayıı bekliyorr....3ünüde koysunlar sana 1 taşla 3 dünürlük oluverirsin...heyecanlı olman normalll...allahhh yardım etsin...rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...hayırlı haberlerini almak nasip olsun..sen annne bizde teyze oluruz inşallahh...aminnnnnnn

a.s. canım sen nasılsın....inşallahh yerleşmedir.. hayatım allah büyükkk...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

sende mii herkes teker teker emekliye ayrılıyor...inşallahh önümüzde ki ay kimse görmez o kırmızıları..bu ayda gelmese iyiydi ....bebiş yoksa gesin bizii strese sokmasın .. .belkide hepimize supriz yapar...biriiisii yapacak ama o senmi olursun bilemiyorumm..:49:

Back
X