• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:D
kızlar ya ben bugün 6 dan önce kalktım:D sanki benim operasyonum vardı :D
ben biraz test çözüp uyusam diyorum. yarın kps deneme sınavım var. rezil olmayım:D
bu arada bugün çok ilğinç bişi oldu. daha önce kabul etmediğim iş teklifini aylar sonra tekrar ettiler ve daha yüksek ücret garantisiyle yarın görüşmem var:D
başka bi dersane de ayrıca teklifte bulundu:D
canım benim ya.kız benim uykularım senin olsun.ben alıştım nasılsa uykusuzluğa.iş görüşmelerinde hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım inş.Allah bütün işlerini rast getirsin.bak kapılar açılmaya başladı.yakında:49:buda olcaaaaaaaaaak.:46:
hepinizi öpüyorum kızlar.
rabbime emanet olun. tatlı rüyalar, güzel dualar:D
seyyan sana bugünlük çok olmadı mı pc :D
uyu artık:D belki babasıda sarılmak isteyecektir:D
ay yok bi tam şöle giremedim ki girdim çıktım.misafir geldi.eşimin halasının oğlu.eltimlerde geçti karşıdan.bide bilmiyolar benim tedaviyi.söylemedim bu sefer.sizlerle paylaşıyorum heranımı dostlarım.birtek sizlerle.:16:
[QUOTE=EslemLiva;29601594]Ben gelene kadar uçmuşsunuz :10: :10:

Gelceniz mi geri,neyse ara ara bakarım :23:

Asenat hoşgeldin tatlım nasılsın :3:
[/QUOTE]

ben geldim sen nerdesin.............

canım sa ne hikmettir bilmiyorum üçtür sana özel msj yazıyorum gönder demeden pc donup kalıyo herhalde bi şaret bu pc donup kalm. ben yazayım sen anla olur mu gerçi eşm kızdı böle yazdığım için ama haber veremiyorum başka türlü.... ümr. tek. h.e. salatı nariye ve kurban demiş tabi nerde yapılması gerektiğini sen bilirsin başka bi duyum bilgi vs yokmuş hiç duymadım demiş... geri kalanını özelden göndermeye çalışacağım bakalım inş...(izin şart)

esma esma esma sa dur gitme bi bişey sorcam

canım sen bal çörek otu tarçını anlatmıştınya ben not almamıştım o kaçıncı sayfada idi nasıl yaptın hangi günler yedin zahmet olmazsa bi yazar mısın yada sayfsını hatırlıyorsan söyleybilrmisin teşk ederim sağol.... bu gün krmızı misafirlerim teşrif etmek üzerelerde....

canım sen bal çörek otu tarçını anlatmıştınya ben not almamıştım o kaçıncı sayfada idi nasıl yaptın hangi günler yedin zahmet olmazsa bi yazar mısın yada sayfsını hatırlıyorsan söyleybilrmisin teşk ederim sağol.... bu gün krmızı misafirlerim teşrif etmek üzerelerde....

as cnm.sayfayi hatirlamiyorum ama 12 yemek kasigi hakiki kestane balina 2 yemek kasigi tarcin ve 2 yemek kasigi corek otu koymustum.ama corek otunu bala karistirmadan kiriyosun..onceden kirilmis olmuyomus cnm.kestane bali bulamasanda hakiki cicek balinlada yapabilirsin..adetin 3, gunu baslayip yumurtlama gunune kadar sabah aksam 1 er tatli kasigi yiyosun cnm..

ben geldim sen nerdesin.............

Şimdi de ben geldim sen yoksun canım ya :50:

canım sa ne hikmettir bilmiyorum üçtür sana özel msj yazıyorum gönder demeden pc donup kalıyo herhalde bi şaret bu pc donup kalm. ben yazayım sen anla olur mu gerçi eşm kızdı böle yazdığım için ama haber veremiyorum başka türlü.... ümr. tek. h.e. salatı nariye ve kurban demiş tabi nerde yapılması gerektiğini sen bilirsin başka bi duyum bilgi vs yokmuş hiç duymadım demiş... geri kalanını özelden göndermeye çalışacağım bakalım inş...(izin şart)

Ve aleykümselam canımcım,dediğin gibi vardır bir hayır..Anladım canımcım,eşime de söyledim hemen..İstersen mesajını değiştirebilirsin tekrar girince...Salatı Nariye tamamda,Kurban kestirmeyi çok istiyorum,onlar gidene kadar hamile olduğumu bilsem adağım var Orda kestirsem ama hamile değilsem biraz zor gözüküyo şimdi...Canım sana özel mesaj atıcam yeniden,sen son gönderdiğim mesajla birlikte detayları bana gönderirsin yeniden...Belki mesajların dolmuştur yada benimki dolmuştur,birazını silelim ikimizde,öyle deneyelim bakalım :16: :16:

as cnm.sayfayi hatirlamiyorum ama 12 yemek kasigi hakiki kestane balina 2 yemek kasigi tarcin ve 2 yemek kasigi corek otu koymustum.ama corek otunu bala karistirmadan kiriyosun..onceden kirilmis olmuyomus cnm.kestane bali bulamasanda hakiki cicek balinlada yapabilirsin..adetin 3, gunu baslayip yumurtlama gunune kadar sabah aksam 1 er tatli kasigi yiyosun cnm..

Bu karışım ne için yapılıyo canım :31:

eveeeeeeeeeeeetbebişlerimi yerşleştirdiler çok şükür.şimdi içimdeler ve onları hissdiyorum.ilk ultrason resimleri elimde tam transfer yapıldığı ve onların rahme düştüğü anın resmi.bakıp bakıp duruyorum.çok mutluyum.çok rahatım.çok huzurluyum.ama akşam bir gram uyku uyumadım.sabah namazından sonra eşim ya ben birazdaha yatayım dedi.yattı ve fosur fosur uyudu:27:o zaman anladım.annelik böyle birşeydi.ben bir an uyumazken o uyumuştu.dularımı ettim.esmaül hüsnayı okudum gitmeden.ve gittik.hastanede tam 5 kez çok af buyrun tuvalete girdim.sıkışık oluncak dediler ben de vur demişler öldürmüşüm:1:.belkide heyecandan.artık Rabbime teslimiyetle bıraktım kendimi.O ol diyecek inşaallah ve olacak.bebişlerimle sürekli konuşuyorum.bana sıkı sıkıya tutunmalarını onlara ihtiyacım olduğunu,12 yıldır onların özlemiyle yaşadığımı vee onları kucağıma almak istediğimi söylüyorum.seviyorum onları sürekli.onları bana sevdiren Rabbime gözyaşlarıyla yalvardım.ne olur hayırlısıyla beni onlardan ayırma diye.artık nasip.ama biliyorum ki Rabbim benim için en hayırlı olanı nasip edecektir zaten bana.bu arada sizlerin desteğini ve dualarını inanın heran hissttim.hepinizden Allah razı olsun.sizleri seviyorum.Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguları en kısa zamanda inşallah.ssönmez canım hadi yolla şu yazılıları .kız benim vaktim bol okurum ben.kays çım sakın üzülme.üzülme demek çok kolay ama diyecek ne sözüm varki başka ......birdahakine olacak Allahın izniyle.dualrımdasın.bugün hepinize tek tek dua ettim.e taze anne sayılırım yani dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

evettttttttttt taze anneeeeeeeee....hoşgelmişsin canımmmmmmm..bebişler nasıl???seyyan kaç tane embriyo koydular??inşallah sağlıkla doğana kadar hep anneleriyle kalırlar ve hayırlı evlat olurlarrrrrrrr.canım yaaaaaaaa rabbim 12 yıllık hasretine son versin inşallah.....gönderecem yaaaaaaa bu yazılıları sanaaaaaaaa.....bende ctesi doktora gidiyorummm hala adet olamadım.hayırlısı olsun..sanırım spor yapmakta adet tarihini değiştiriyor....

nerdesinizzzzzzzzz hadi seyyan taze anne yatsın dinlensin ..kızlarrrrrr siz nerdesiniz???

muhatım çok sevindim yarın iş görüşmen varmış hayırlısı olsun canım hakkında....

eslemim aşureniçin oy kullandım tatlım..ayyyyyyy olsada yesek yaaaa...adet öncesi canım nasıl tatlı istiyr anlatamam.....

nekadarzor sen bu ehliyet işini halladeceksin canım türkiyede olsan çoooooooktan almıştın ama gavur memleketinde bu iler zor anacımmmm..kolay gelsinnnn sana....kediciğin napıyor....bütün kedilerin karnı burnunda yaaaaaaa bende istiyoooommmmmmm...

ney dinletisinden geldim çok güzeldiiiii....

sönmez örtmenim sa bu karışım yumurta geliştirmek ve kolay çatlatmak için yapılıyo mesela ben geçen ay ilk ultr sol overde hiç yumurta yoktu 11 gün ise bu kaışımı kullandım tabi o güne kadar 18mm solda 20 ve 18 mm sağda oluşmuştu ama biz değerlendiremedik ayrı mesele kullanıp hamile kalan çok esmada onlardan...

eslem 10 dk tKILDIM eksilk yazmışım msj bu kişinide çocuğu yok endisi yaklaşık 65 -70 yaşında yani kesin bişey olsa A.E ABİ MUHAKKAK KENDİSİNE SÖLERDİ.. KURBANDA YİNE HATİM YAPILAN YERDE KESİLECEK CANIM ÖLE SÖLEMŞLER

Ay bu on dk ne uzun eşim geldi eslem ben şimdi çıkıyorum yarın ayrıntılı görüşelim kızıyo netten böle şeyler yazınca... Eşim faal canım kopmaz bağlar allah ın izni le gidp geliyo ilçeye işte...

Ay bu on dk ne uzun eşim geldi eslem ben şimdi çıkıyorum yarın ayrıntılı görüşelim kızıyo netten böle şeyler yazınca... Eşim faal canım kopmaz bağlar allah ın izni le gidp geliyo ilçeye işte...

Sorma benimkide kızıyo ama napalım :18:

Tamam kuzum yarın ayrıntılı görüşelim ozaman,Rabbim ayırmasın,hayırlı geceler :16: :16:

Ziyaretçi,kimsin,niye gelmiyosun,niye alttasın,niye giriş yapmıyosun :27: :27: :27:

Bah ben gidiyom amaa :23: :23: Gelceksen gel :19: Gelsenee :53:

Belki gelirsin birazdan :29:

Ben çay içeyim biraz :7:

Ziyaretçi,kimsin,niye gelmiyosun,niye alttasın,niye giriş yapmıyosun :27: :27: :27:

Bah ben gidiyom amaa :23: :23: Gelceksen gel :19: Gelsenee :53:

Belki gelirsin birazdan :29:

Ben çay içeyim biraz :7:

afiyet olsun canim.. bu karisim yumurta gelisimi icin cnm.. ben yapmistim ama sonradan corek otunun kist yaptigini okumustum cok korkmustum ama sukur oyle bisey olmadi bebegime kavustum;)

GÜNAYDINNNN
hepinize hayırlı cumalar olsun inş. aminnnnnnnnnnn

Allah ım bu mübarek günde istediklerimiz hayırlı uğurlu şekilde inş bizlere tezzzzzzz zamanda nasip etsin inş. amin amin amin
Ya Rabbim :16::16::16::16::16:

seyyan ın iş bebişlerin hep seninle olur. büyür büyürde karnın kocaman olur inş. inş karnında büyüsünlerde ayaklarını karnından göremee:1::1::1: inş hayırla sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inş... amin :16::16::16::16::16: :54: öpüyorum seni canım..
canım birde ben regli olucam diye önümüzdeki haftanın dualarınıda okudum Allah kabul etsin inş.

eee kıslar napıyorsunuz bayadır görüşemiyoz. telefonum int kotası bitmişşşşş:14::14: bir süre pek görüşemeyeceğizz...

eslem; ben nasıl oy vereceğimi bulamadım. bir gösterir misin?
ayrıca oy karşılığında aşure istiyom bennnnnnnn :56::56::56::56::27::27::27::27::27:
göster ama yedirme olur mu hiçççç :1::1:

Arkadaşlar banada dua edin 8 aylık evliyim çalışıyoruz ama hala sonuç yok bi sorunda yok ama Rabbim Ne zaman evlat verir bekliyoruz banada dualarınızda yer açarsanız çok sevinirim şimdiden herkezden Allah Razı olsun Dileyen isteyen herkeze Rabbim Evlat nasip etsin en kısa zamanda İnşallah

Back
X