Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ya.kız benim uykularım senin olsun.ben alıştım nasılsa uykusuzluğa.iş görüşmelerinde hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun canım inş.Allah bütün işlerini rast getirsin.bak kapılar açılmaya başladı.yakında
kızlar ya ben bugün 6 dan önce kalktımsanki benim operasyonum vardı
ben biraz test çözüp uyusam diyorum. yarın kps deneme sınavım var. rezil olmayım
bu arada bugün çok ilğinç bişi oldu. daha önce kabul etmediğim iş teklifini aylar sonra tekrar ettiler ve daha yüksek ücret garantisiyle yarın görüşmem var
başka bi dersane de ayrıca teklifte bulundu![]()
ay yok bi tam şöle giremedim ki girdim çıktım.misafir geldi.eşimin halasının oğlu.eltimlerde geçti karşıdan.bide bilmiyolar benim tedaviyi.söylemedim bu sefer.sizlerle paylaşıyorum heranımı dostlarım.birtek sizlerle.hepinizi öpüyorum kızlar.
rabbime emanet olun. tatlı rüyalar, güzel dualar
seyyan sana bugünlük çok olmadı mı pc
uyu artıkbelki babasıda sarılmak isteyecektir
![]()
canım sen bal çörek otu tarçını anlatmıştınya ben not almamıştım o kaçıncı sayfada idi nasıl yaptın hangi günler yedin zahmet olmazsa bi yazar mısın yada sayfsını hatırlıyorsan söyleybilrmisin teşk ederim sağol.... bu gün krmızı misafirlerim teşrif etmek üzerelerde....
ben geldim sen nerdesin.............
canım sa ne hikmettir bilmiyorum üçtür sana özel msj yazıyorum gönder demeden pc donup kalıyo herhalde bi şaret bu pc donup kalm. ben yazayım sen anla olur mu gerçi eşm kızdı böle yazdığım için ama haber veremiyorum başka türlü.... ümr. tek. h.e. salatı nariye ve kurban demiş tabi nerde yapılması gerektiğini sen bilirsin başka bi duyum bilgi vs yokmuş hiç duymadım demiş... geri kalanını özelden göndermeye çalışacağım bakalım inş...(izin şart)
as cnm.sayfayi hatirlamiyorum ama 12 yemek kasigi hakiki kestane balina 2 yemek kasigi tarcin ve 2 yemek kasigi corek otu koymustum.ama corek otunu bala karistirmadan kiriyosun..onceden kirilmis olmuyomus cnm.kestane bali bulamasanda hakiki cicek balinlada yapabilirsin..adetin 3, gunu baslayip yumurtlama gunune kadar sabah aksam 1 er tatli kasigi yiyosun cnm..
eveeeeeeeeeeeetbebişlerimi yerşleştirdiler çok şükür.şimdi içimdeler ve onları hissdiyorum.ilk ultrason resimleri elimde tam transfer yapıldığı ve onların rahme düştüğü anın resmi.bakıp bakıp duruyorum.çok mutluyum.çok rahatım.çok huzurluyum.ama akşam bir gram uyku uyumadım.sabah namazından sonra eşim ya ben birazdaha yatayım dedi.yattı ve fosur fosur uyuduo zaman anladım.annelik böyle birşeydi.ben bir an uyumazken o uyumuştu.dularımı ettim.esmaül hüsnayı okudum gitmeden.ve gittik.hastanede tam 5 kez çok af buyrun tuvalete girdim.sıkışık oluncak dediler ben de vur demişler öldürmüşüm
.belkide heyecandan.artık Rabbime teslimiyetle bıraktım kendimi.O ol diyecek inşaallah ve olacak.bebişlerimle sürekli konuşuyorum.bana sıkı sıkıya tutunmalarını onlara ihtiyacım olduğunu,12 yıldır onların özlemiyle yaşadığımı vee onları kucağıma almak istediğimi söylüyorum.seviyorum onları sürekli.onları bana sevdiren Rabbime gözyaşlarıyla yalvardım.ne olur hayırlısıyla beni onlardan ayırma diye.artık nasip.ama biliyorum ki Rabbim benim için en hayırlı olanı nasip edecektir zaten bana.bu arada sizlerin desteğini ve dualarını inanın heran hissttim.hepinizden Allah razı olsun.sizleri seviyorum.Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguları en kısa zamanda inşallah.ssönmez canım hadi yolla şu yazılıları .kız benim vaktim bol okurum ben.kays çım sakın üzülme.üzülme demek çok kolay ama diyecek ne sözüm varki başka ......birdahakine olacak Allahın izniyle.dualrımdasın.bugün hepinize tek tek dua ettim.e taze anne sayılırım yani dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Ay bu on dk ne uzun eşim geldi eslem ben şimdi çıkıyorum yarın ayrıntılı görüşelim kızıyo netten böle şeyler yazınca... Eşim faal canım kopmaz bağlar allah ın izni le gidp geliyo ilçeye işte...
Ziyaretçi,kimsin,niye gelmiyosun,niye alttasın,niye giriş yapmıyosun![]()
![]()
Bah ben gidiyom amaa![]()
Gelceksen gel
Gelsenee
![]()
Belki gelirsin birazdan![]()
Ben çay içeyim biraz![]()