Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
Bende varım çok geç kalmamışımdır umarım.başka bir dua topiğinde de devam ediyorum ama ikisini de yetişririm Allahın izniyle
selamun aleykum kizlar nasilsiniz bu hafta benim icin cooooook yogun gecti yasinlersen sadece 2 tane okuyabildim ama simdi abdest aldim gerisinide tamamlayacagim insallah seyyancim sen okundu diye yazabilirsin yarim saat icinde hepsi bitecek Rabbimin izniyle tabi liste tamamlanmadiysa
bu arada kizlar gecmisi okuyamadim ve seyyanin yumoslar kac tane oldu transfer yapildimi? Aysenin bebis gostermismi kendini? Antisocialden haber varmi?kays hamilemi? nekadarzor nerelerde?Esma ve kizi nasil yani kisaca haber varmi ne olur bana yazin hepinizi opuyorum hemde ennnnn kokulusundan![]()
canım hoşgeldin.
canım çooook özür diliyorum vaktim olmadıgı için sana ayrıntılı anlatamıycam.sayfa 2062 ye bakarsan net anlarsın.
haftada 5 kişiye 41 yasin hatmi yapıyoruz.
hayırlı cumalar aeo.
as canım hayırlı cumalar
kays hamiş değilmiş canım,
antisocial geldi çok şükür,
ayşenin bebiş poposunu gösterip duruymuş yani hala sürpriz bizim için cinsiyeti,
nekadarzor ehliyet için teorilere çalışıyor,
seyyanın 6 yumurtası toplandı 3 ü döllendi.2si iyi oldugundan 2sini yerleştirdiler. göbişinde bebeş var:
esmayı bilmiyorum canım??
canım dün karşılaşamadık seninle.ney dinletisi kimbilir nekadar güzeldir.bende çok severim.davet etmedinki geleyim bende süpürgeme atlayıpevettttttttttt taze anneeeeeeeee....hoşgelmişsin canımmmmmmm..bebişler nasıl???seyyan kaç tane embriyo koydular??inşallah sağlıkla doğana kadar hep anneleriyle kalırlar ve hayırlı evlat olurlarrrrrrrr.canım yaaaaaaaa rabbim 12 yıllık hasretine son versin inşallah.....gönderecem yaaaaaaa bu yazılıları sanaaaaaaaa.....bende ctesi doktora gidiyorummm hala adet olamadım.hayırlısı olsun..sanırım spor yapmakta adet tarihini değiştiriyor....
nerdesinizzzzzzzzz hadi seyyan taze anne yatsın dinlensin ..kızlarrrrrr siz nerdesiniz???
muhatım çok sevindim yarın iş görüşmen varmış hayırlısı olsun canım hakkında....
eslemim aşureniçin oy kullandım tatlım..ayyyyyyy olsada yesek yaaaa...adet öncesi canım nasıl tatlı istiyr anlatamam.....
nekadarzor sen bu ehliyet işini halladeceksin canım türkiyede olsan çoooooooktan almıştın ama gavur memleketinde bu iler zor anacımmmm..kolay gelsinnnn sana....kediciğin napıyor....bütün kedilerin karnı burnunda yaaaaaaa bende istiyoooommmmmmm...
ney dinletisinden geldim çok güzeldiiiii....
Hoşbuldum canım
tabiki bakarım hatta hemen bakıyorum :) cevapladığın için çok teşekkür ederim.Sana da hayırlı cumalar fiyemanillah
inşaallah canım ya ne olur dualarında benide unutma.çok ihtiyacım var.bakalım topiğin ilk ikizleri benden olur belki..........bitanede razıyım hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat olsun da inş.Allah razi olsun canim seyyani okuyunca icim bir hos oldu ikizimiz gelecek insallah Rabbimin izniyle sen nasilsin canim?![]()
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın.Hayırlı cumalar kızlaar![]()
sa kızlar cumanız hayr olsun.... ben bu gün çörek otu bal tarçına başladım esmandan net tarifi alıp.... geçen ayda yapmıştım ama kafama göre karıştırmıştım hadi bismillah inşaallah hz Allah bu vesile ile emanetini gönderir... hepiniz aeo dualrınz kabul karnınız bebiş dolsun........ amin
seyyan ilgileniyo liste ile cnım gözdn kaçmasın istersen özeline de yaz o seni ekleyecektir...tamam haftada 5 adet yasin+ 100 adet enbiya süresi 89.ayet+707 adet Ya Varis pazartesi başlayıp cuma günü bitiriyoruz.pazartesi listeye beni de ekleyin o zaman şuan mazeret iznindeyim
seyyan beğenip beğenip nere kaçıyon gııı bende gidiyorum dahaa kahvaltı ypmadım cumacılar cumadan çıktı nerde ise....
inşaallah canım ya ne olur dualarında benide unutma.çok ihtiyacım var.bakalım topiğin ilk ikizleri benden olur belki..........bitanede razıyım hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat olsun da inş.
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın.