• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam haftada 5 adet yasin+ 100 adet enbiya süresi 89.ayet+707 adet ya varis pazartesi başlayıp cuma günü bitiriyoruz.pazartesi listeye beni de ekleyin o zaman şuan mazeret iznindeyim

tamam yeni listeye eklicam canım.hadi hayırlı olsun.

çok şükür canım iyiyim bende.sen neler yapıyosun bu ara hiç sesin çıkmıyo.inş.güzel haber verirsin en yakın zamanda canım.

İnsALLAH canım. Ya hic sorma bilgisayarsız kaldik.fan intihar ettide bizim.yenisini bekliyoruz bakalim.daha gelecek. Bu arada gobisinde bebeler varmis canim hayirli olsun :-) insALLAH ayrilmazlar senden

canım nasılsınnn Rabbim bebişlerinin sana sımsıkı tutunmasını nasip eder inşallahhhhh:16:

amin canım inş.iyiyim çok şükür bebişlerime bakıyorum inş.tutunsunlar diye bol bol dua ediyorum.sende iyiyisindir inş.

İnsALLAH canım. Ya hic sorma bilgisayarsız kaldik.fan intihar ettide bizim.yenisini bekliyoruz bakalim.daha gelecek. Bu arada gobisinde bebeler varmis canim hayirli olsun :-) insALLAH ayrilmazlar senden

hımm.iyi biran önce gelir inş.evet canım bebiş var.inş benimde duam o.sıkı sıkı tutunmaları annelerine.kısmet bakalım.

kızlar ben kusura bakmazsanız çıkayım.sonra yine gelirirm görüşürüz.Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inş.

kızm bu gün rüyamı hayal mi yoksa bana mı öyle geliyo tam seçemiyorum ama sana film tavsie edşyordum hani krizanem diyo ya komedi filmleri izle diye o yüzden bende sana tavsiye ediyordum böyle uykuyla uyanıklık rası bi vaziyette bak krizantem böle yapmış sende şunları izle diyordum o filmlerde amir khan ın üç idiots filmi ile jim kerry nin salak la avanak filmi kızım bu filmler acaip komik bebek bile yıkılır gülmmekten öle deyim hele üç idiots süper hem komik em öğüt verici belki senin oğlanda ordaki idiot gib dahibi mühndis olur:))))) filmi izle neden idiots dediğimi alarsın:))) amir khanın bütün filmleri güzel gerçi...

inşaallah canım ya ne olur dualarında benide unutma.çok ihtiyacım var.bakalım topiğin ilk ikizleri benden olur belki..........bitanede razıyım hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat olsun da inş.

sanada hayırlı cumalar canım nasılsın.

dua ediyorum tatlim Rabbimin izniyle dedigin gibi salih kullardan eylesin Rabbim ikisinide canimm sen benden daha tecrubelisin biliyorum ama dikkat et kendine lutfen arada bir dolas evin icinde biliyorsun kan dolasimi cok onemli tutunmalari icin ben transferin 3.gunu hissetmistim tutundugunu ama hamileligimi ogrendikten sonra anladim hissettigimin bebegim oldugunu sakin tvde haber falan izleme ve mumkunse tatlim benim paylastigim dualari sen bastan yapmaya calis insallah hersey yolunda gidecek insallah he bide evi ve kendini sicak sicacik tutki annelerinin karninda oldugunu hissetsinler Ayyy sana yazarken cok bi hos oldum yaaa icim kipirdadi gozum yasardi gercekten gozume ikiz gobusu geldi kocaman olmus :52::52::52::52::52::52:

kızm bu gün rüyamı hayal mi yoksa bana mı öyle geliyo tam seçemiyorum ama sana film tavsie edşyordum hani krizanem diyo ya komedi filmleri izle diye o yüzden bende sana tavsiye ediyordum böyle uykuyla uyanıklık rası bi vaziyette bak krizantem böle yapmış sende şunları izle diyordum o filmlerde amir khan ın üç idiots filmi ile jim kerry nin salak la avanak filmi kızım bu filmler acaip komik bebek bile yıkılır gülmmekten öle deyim hele üç idiots süper hem komik em öğüt verici belki senin oğlanda ordaki idiot gib dahibi mühndis olur:))))) filmi izle neden idiots dediğimi alarsın:))) amir khanın bütün filmleri güzel gerçi...

kayscim nasilsin?senden umitliydim canim cok ama bebis gelmemis Varki Rabbimin bildigi olmadi sende icini ferah tut canim rabbimin izniyle olacak en kisa zamanda cumalarin yuzu suyu hurmetine
benim icinde sela ve ezan dinleyin kizlar cok ozledim

kayscim nasilsin?senden umitliydim canim cok ama bebis gelmemis Varki Rabbimin bildigi olmadi sende icini ferah tut canim rabbimin izniyle olacak en kisa zamanda cumalarin yuzu suyu hurmetine
benim icinde sela ve ezan dinleyin kizlar cok ozledim

ses kaydı gödermek mümkün olsa idi hemen gönderirdim sana sela ezan yada canlı canlı dinletirdim camininiçinde oturuyorum:))) aynı avludayız hz allah çektiğin bu ezan hasrtini dindirsim evladını öle yetiştirki o memlekette ezansız büyüdüğü halde kemilerine ilklerine kadar ezanı hissedenlerden olsun inşallaahh....

ses kaydı gödermek mümkün olsa idi hemen gönderirdim sana sela ezan yada canlı canlı dinletirdim camininiçinde oturuyorum:))) aynı avludayız hz allah çektiğin bu ezan hasrtini dindirsim evladını öle yetiştirki o memlekette ezansız büyüdüğü halde kemilerine ilklerine kadar ezanı hissedenlerden olsun inşallaahh....

ezan ve sela hasreti zor oluyor gercekten bes vakiti hatirlatan sadece telefondaki ezanim ama maneviyat olarak yeterli gelmiyor malesef dinle canim benim icinde dinle Rabbim dedigin gibi yetistirmeyi nasip etsin insallh tum herkese neyseki mayis 3de turkiyede olacagim ve doyasiya dinleyecegim belki gidebilirsem guzel camileri gezecegim

selamunaleykum seyyancım listedeki tüm duaları isim isim okudum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepsine inşallah

kizlaar ne okuyorsunuz ve kactane bende okumak istiyorum

canim haftada 5 kisiye 5 yasin 707 ya varis ve 100 tane enbiya suresinin 89. ayetini okuyoruz..ama devamlilik isteyen bir sey canim bazen okumak isteyip gelenler oluyorlar ama okumuyorlar onun icin sikintiya dusuyoruz sadece mazeret gunlerinde bildirirsen okuyamayacagini cok guzel olur bu hafra icin istersen okuyabilirsin eksiklerimiz cok seyyan arkadasimizda seni yeni listeye ekler insallah

Back
X