kizlaar ne okuyorsunuz ve kactane bende okumak istiyorum
İkizimmm anammmm ewet sende gel sende katıl dualara niye daha önce sölemedimki sana ayıp valla bana

Yasin okuyoruz tesbih çekiyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlaar ne okuyorsunuz ve kactane bende okumak istiyorum
seyyan ilgileniyo liste ile cnım gözdn kaçmasın istersen özeline de yaz o seni ekleyecektir...
tamam yeni listeye eklicam canım.hadi hayırlı olsun.
kızm bu gün rüyamı hayal mi yoksa bana mı öyle geliyo tam seçemiyorum ama sana film tavsie edşyordum hani krizanem diyo ya komedi filmleri izle diye o yüzden bende sana tavsiye ediyordum böyle uykuyla uyanıklık rası bi vaziyette bak krizantem böle yapmış sende şunları izle diyordum o filmlerde amir khan ın üç idiots filmi ile jim kerry nin salak la avanak filmi kızım bu filmler acaip komik bebek bile yıkılır gülmmekten öle deyim hele üç idiots süper hem komik em öğüt verici belki senin oğlanda ordaki idiot gib dahibi mühndis olur:))))) filmi izle neden idiots dediğimi alarsın:))) amir khanın bütün filmleri güzel gerçi...
dua ediyorum tatlim Rabbimin izniyle dedigin gibi salih kullardan eylesin Rabbim ikisinide canimm sen benden daha tecrubelisin biliyorum ama dikkat et kendine lutfen arada bir dolas evin icinde biliyorsun kan dolasimi cok onemli tutunmalari icin ben transferin 3.gunu hissetmistim tutundugunu ama hamileligimi ogrendikten sonra anladim hissettigimin bebegim oldugunu sakin tvde haber falan izleme ve mumkunse tatlim benim paylastigim dualari sen bastan yapmaya calis insallah hersey yolunda gidecek insallah he bide evi ve kendini sicak sicacik tutki annelerinin karninda oldugunu hissetsinler Ayyy sana yazarken cok bi hos oldum yaaa icim kipirdadi gozum yasardi gercekten gozume ikiz gobusu geldi kocaman olmus![]()
Seyyan ben de seni arıyordum cnm beni de listeye eklermisin diyecektim sen beni bulmuşsun bile bu topiği çok sevdim yaw mesajlarım cevapsız kalmıyor kendimi yanki gibi hissetmedim sana ve diğer kızlara teşekkür ederim.Hayırlı olcak inşallah
canım dün karşılaşamadık seninle.ney dinletisi kimbilir nekadar güzeldir.bende çok severim.davet etmedinki geleyim bende süpürgeme atlayıp.hem yazılıları da alırdım gelmişken
akşam görüşürüz inş.kızım,bak gel
canım hoşgeldin.listeyi ben hazırlıyorum.senide yeni listeye eklerim ama devamlılık gerekiyor.mazeret dışında üst üste okumamak arkadaşalrı zor duruma düşürüyo ve hakka girliyor.kişi başına genelde 5 yasin,707 adet ya varis,100 adet enbiya suresinin 89. ayeti ki bu listenin başında yazıyor.bunları okuyoruz.cumadan cumaya.bu haftaki liste henüz tamamlanmadığı için yeni listeyi yayınlayamıyorum.belki akşama belki yarın yayınlıcam.
canım benim tecrübeliyim belki ama herşeyi biliyorum anlamına gelmezki.......sağolasın.düşüncelerin ve tavsiyelerin için.dediğin gibi yapıyorum canım.dolaşıyorum.pek yatmıyorum.biliyomusun bundan önceki tedavilerimde bu kadar bilinçli değildi.hep yattıydım.ama dediğin gibi hep yatmak kandolaşımını olumsuz etikelediğini ve bununda bebişin tutunmasında olumsuz olabileceğini bilmiyırdum.yayınladığın duaları zaten hemen pc ye kaydettim.ay nasıl hissttiydin ya.ne olduda anladın ki canım merak ettim.Rabbim bebğini hayırlısıyla kucağına almayı ve onu doya doya koklamayı nasip etsin sana.o yaşaran gözlerinden sevinç gözyaşları eksik olmasın.kıyamam sana.inşaallah canım ya.sen neler yaptıydın başka beklerken varsa bişler anlat sevinirim.şey sorucam acaba diyorum böle kısa yürüyüşlere çıksam olurmu.yani günde bir kere mesela ekmek almaya.sakıncalı olmaz dimi.
canim ben cikmistim 10 dak yuruyuslere ama cok uzatma ve yorulma bence bisey olmaz tabi sen nasil rahat edersen oyle olmasi gerek canim transferin 3.gunu istahim oyle bir acildiki anlatamam esim beni disari goturmustu soylemesi ayip canim lahmacun istemisti herzaman iki tane soylerim ama hic birzaman birden fazla yiyemem o aksam hepsini bitirdim hatta ve hatta yanina soyledigimiz ekstralarida yedim esim beni izlemis kalmis oyle diyeyim sonra icerde biyerde sanci gibi kucuk vurmalar basladi 1. denememde hic boyle olmamisti sonra ates basmisti bana menopozlu kadinlar gibievde afedersin incecik seylerle dolastim ama herkeste ayni olmuyormus herkes farkli anlatiyor he bide ayetel kursi okudum firsat buldukca ve diger dualarida okudum elimi karnima koyarak konustum da cok onunla bilmem konusmanin o an faydasi varmi
dualarin icinde cok tesekkurler insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder test tarihin ne zaman canim?![]()
canım bu topiğe girdiğine hiç pişman olmazsın.çünkü burada hem birbirimiz için dua ediyor,birbirimize tedavi aşmalarımızda yardımcı ve moral oluyoruz.bazen geyikte yapıyoruz hatta hep yapıyoruz.birbirimize saygılıyız ve birbirimizi çok seviyoruz tanımasak bile.
REKLAMLARI DİNLEDİNİZ.şimdi konuya geleyim.seni listeye ekleyeceğim.liste ya akşam yayınlanır yada yarın inş.takip et canım olurmu.aramıza yeniden hoşgeldin.![]()
seyyancım idiotsun manasını elbette biliyorum kasdım tamda senin anladığın gibi bi dahi.... filmde çevresindekiler onu anlamıyo ama bizim kahramanımız gerçek bi mühendis ya işte hayatda ne olursa olsun kim ne derse desin kendi yetenklerinin farkında olsun senin küçük mühendisin inşaallah...sen bu filmleri bu gün mü izledin daha önce izlemişmiydin yoksa....film konusunda eşim uzmandır benim ben pek anlamam o açar ben izlerim... komik film değil ama sana hz. meryemin hayatını ve ashabı kehf i tavsiye ederim bölüm bölüm süper ikişer defa izledim ikisinide.....öyle sahneler varki imanımızın nasıl olduğunu onların neler çektiğini düşündürüyo... eğer izlersen sizde bebeişle tefekkür edersinz....cancağzım bu filmilerin hepsini izledim.hepsi haikaydı.ama senin oğlanda ordaki idiot dibi demişsin ya kız şaka mı yapıyon sen idiot aptal demek.tövbe tövbe..........filmi izledim neden idiots dediğini anladım keşke öyle bi idiots olsa yani dahi mühendis bir idiots.doğru mu anlamışım.......doğru anlatabilmişmiyim.kız çabuk gel anlat bakem..bunu demek istedin herlade dimiiiiiiiiiiiiiibaşka film varsa tavsiye edeceğin izlerim.vakit geçmiyo kardeşim ya..
![]()
ay seyyan ben müsait değil oldum.... okumayı çok isterdim benmde adım var listede inşaallah arkadaşlar yardım eder.....kızlar eslemlivanın 5 yasiniyle ve candan ablanın 4 yasiniyle ve benim 4 yasinimle eksik sayısı 3 tane kalıyor.yardım ediiiiiiiiin.
seyyancım idiotsun manasını elbette biliyorum kasdım tamda senin anladığın gibi bi dahi.... filmde çevresindekiler onu anlamıyo ama bizim kahramanımız gerçek bi mühendis ya işte hayatda ne olursa olsun kim ne derse desin kendi yetenklerinin farkında olsun senin küçük mühendisin inşaallah...sen bu filmleri bu gün mü izledin daha önce izlemişmiydin yoksa....film konusunda eşim uzmandır benim ben pek anlamam o açar ben izlerim... komik film değil ama sana hz. meryemin hayatını ve ashabı kehf i tavsiye ederim bölüm bölüm süper ikişer defa izledim ikisinide.....öyle sahneler varki imanımızın nasıl olduğunu onların neler çektiğini düşündürüyo... eğer izlersen sizde bebeişle tefekkür edersinz....
seyyan esaretin bedeli de süper bi filmmmm bi gecede hiç uyumadan seyretmiştim ilk defa eşim acaip şaşırmıştı beni bile uyutmadıysa düşün artık heyecanı.... korku yada komedi filmi değil tamamen bi akıl zeka işi.....
sa kızlar cumanız hayr olsun.... ben bu gün çörek otu bal tarçına başladım esmandan net tarifi alıp.... geçen ayda yapmıştım ama kafama göre karıştırmıştım hadi bismillah inşaallah hz Allah bu vesile ile emanetini gönderir... hepiniz aeo dualrınz kabul karnınız bebiş dolsun........ amin
hayırlı cumalar....nasılsın...hayırlı cumalar canlarımmmmm![]()
merhaba canım...Herkese merhaba arkadaşlar
a.s. canım nasılsın benim içinde yoğun oldu valla...selamun aleykum kizlar nasilsiniz bu hafta benim icin cooooook yogun gecti yasinlersen sadece 2 tane okuyabildim ama simdi abdest aldim gerisinide tamamlayacagim insallah seyyancim sen okundu diye yazabilirsin yarim saat icinde hepsi bitecek Rabbimin izniyle tabi liste tamamlanmadiysa
bu arada kizlar gecmisi okuyamadim ve seyyanin yumoslar kac tane oldu transfer yapildimi? Aysenin bebis gostermismi kendini? Antisocialden haber varmi?kays hamilemi? nekadarzor nerelerde?Esma ve kizi nasil yani kisaca haber varmi ne olur bana yazin hepinizi opuyorum hemde ennnnn kokulusundan![]()
hayırlı cumalarrr...Hayırlı cumalar kızlaar![]()
Ay bu on dk ne uzun eşim geldi eslem ben şimdi çıkıyorum yarın ayrıntılı görüşelim kızıyo netten böle şeyler yazınca... Eşim faal canım kopmaz bağlar allah ın izni le gidp geliyo ilçeye işte...
neyse benimkide pc de takıldığından bana kızamıyorrr....tek olsa kızar belkim...Sorma benimkide kızıyo ama napalım :18:
Tamam kuzum yarın ayrıntılı görüşelim ozaman,Rabbim ayırmasın,hayırlı geceler![]()
![]()
hayırlı cumalar canım nasılsınKızlar Günaydınnnn Hayırlı Cumalarrrr
Seyyancım ben dualarımı tamamladım canımmmm
hayırlı cumalar ...bizler iyi sen nasılsın ...ben bahar temizliğine kalkıştım...her gün ayrı bir iş....gelinde birlikte kirletelim....GÜNAYDINNNN
hepinize hayırlı cumalar olsun inş. aminnnnnnnnnnn
Allah ım bu mübarek günde istediklerimiz hayırlı uğurlu şekilde inş bizlere tezzzzzzz zamanda nasip etsin inş. amin amin amin
Ya Rabbim
seyyan ın iş bebişlerin hep seninle olur. büyür büyürde karnın kocaman olur inş. inş karnında büyüsünlerde ayaklarını karnından göremeeinş hayırla sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inş... amin
![]()
öpüyorum seni canım..
canım birde ben regli olucam diye önümüzdeki haftanın dualarınıda okudum Allah kabul etsin inş.
eee kıslar napıyorsunuz bayadır görüşemiyoz. telefonum int kotası bitmişşşşşbir süre pek görüşemeyeceğizz...
eslem; ben nasıl oy vereceğimi bulamadım. bir gösterir misin?
ayrıca oy karşılığında aşure istiyom bennnnnnnn![]()
göster ama yedirme olur mu hiçççç![]()
a.s sen nasılsın...fazla takılmıyosun topiğimize..bebişş yoruyormu annnesii..s.a kızlarrrr nasılsnızzz![]()
merhaba canım nasılsın....ayy koşuşturuyorum valla akşamları fırsat bulabiliyorum...3-4 gündür ara ara başağrılarım varr ...dün uzandım dinlendimm..evettttttttttt taze anneeeeeeeee....hoşgelmişsin canımmmmmmm..bebişler nasıl???seyyan kaç tane embriyo koydular??inşallah sağlıkla doğana kadar hep anneleriyle kalırlar ve hayırlı evlat olurlarrrrrrrr.canım yaaaaaaaa rabbim 12 yıllık hasretine son versin inşallah.....gönderecem yaaaaaaa bu yazılıları sanaaaaaaaa.....bende ctesi doktora gidiyorummm hala adet olamadım.hayırlısı olsun..sanırım spor yapmakta adet tarihini değiştiriyor....
nerdesinizzzzzzzzz hadi seyyan taze anne yatsın dinlensin ..kızlarrrrrr siz nerdesiniz???
muhatım çok sevindim yarın iş görüşmen varmış hayırlısı olsun canım hakkında....
eslemim aşureniçin oy kullandım tatlım..ayyyyyyy olsada yesek yaaaa...adet öncesi canım nasıl tatlı istiyr anlatamam.....
nekadarzor sen bu ehliyet işini halladeceksin canım türkiyede olsan çoooooooktan almıştın ama gavur memleketinde bu iler zor anacımmmm..kolay gelsinnnn sana....kediciğin napıyor....bütün kedilerin karnı burnunda yaaaaaaa bende istiyoooommmmmmm...
ney dinletisinden geldim çok güzeldiiiii....
eveeeeeeeeeeet.hemde elimde ultarason resimleri de var.ya canım sabah evden tuvaletimi yapıp çıktım.abdestimide aldım.gittik hastaneye uyih gene geldi benim...........
.5 kez tuvalete girdim ve 5 kez abdest aldım.heyecandan oldu heralde öle.sonra 5 dk.lık bir işlemle bebişlerimi bana yerleştirdiler ve ben her anına şahit oldum.izledim onları monitörden.ay yavrularım benim.sonra 1 saat dinlendim ve eve geldim.....inşaallah mucizelerim can bulurlar içimde Rabbimin izniyle.
inşalalhhh hayırlı haberin doktorcuğuna başlamadan geliverir..sen nasılsın..antikdeniz canım tedaviyi yazmayı untmuşum
canım dr sonuçlarımıza göre 3 sonra dedi
yani 3 ay sonraya da ben güzel haber vermeye çalışacagım![]()
sağlık olsun hayatım...hamiş kaldığımız ann bziim için hep süpriz olucakk..inşalalhh o günler hepimiz için yakındır...ah kuxum hic deme diz gec gelionuz ben. erkenciyimm....canimm bende bu ay cok umutluydum size supriz yapacaktim ama bugun geldiler benimkilerr cumartesi duruma gore karar vercez cnm ya tup ya asilamaaaa artik hayirlisi yaaa nasipden ote gidilmiyor ki cnmm....sen neler yapiyorsun cnmm tedaviler ne durumdaa
inşallahhh bu sınavıda atlatıcann...rabbim çabalarını boşa çıkarmasın..vayyyy teklifler yağıyorr...hakkında hayırlıısıı ne ise o olsun...
kızlar ya ben bugün 6 dan önce kalktımsanki benim operasyonum vardı
ben biraz test çözüp uyusam diyorum. yarın kps deneme sınavım var. rezil olmayım
bu arada bugün çok ilğinç bişi oldu. daha önce kabul etmediğim iş teklifini aylar sonra tekrar ettiler ve daha yüksek ücret garantisiyle yarın görüşmem var
başka bi dersane de ayrıca teklifte bulundu![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnn.....nasılsın....Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver
:
sayende aşure sever oldum.......oyum seninleKays canım,hayırlısı olsun,inşaallah bidahaki ay hayalini kurduğun süprizi en güzel şekilde verirsin bizeSana özel mesajla bişey sormuştum,gördün mü canım
Sönmez link istemişsin hayatım..Dün Seyyan benim için yarışmayla ilgili sizlere yazınca çekinip mahcup olmuştum ama bugün gördüm ki millet gözü kapalı oy vermişO yüzden mahcup olunmaya bile değecek bişey değilmiş,veriyorum linki
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar.html
Ordaki kutucuğu işaretleyip,onaylaya basmanız yeterli fıstıklar
Annecimle konuştuk,şimdi yazabildim ancak![]()
canım..hayırlısı ..inşalalhh o hayallerin önümüzdeki ayy gerçekleşir...antikdeniz olmadı bu ayda.... size nasıl haber vereceğimi bile hayal etmiştim sizin halay çekişlerinizi gülen yüzlerle ifade ettiğiniz duygularınızı size edecem duaları hepsini hayal etmiştim ama hz Allah braz daha zaman var sen kendini biraz daha geliştir daha çok dua et diye birazcık erteledi emanetini göndermeyi.... Rabbime sana güvenim sonsuz katından hayılar indir üzerimize.....
iyi canım sen nasılsın ...14. cüz okundu....tilavet secdesi kılındıı..alalh kabul etsin....Canlarım nasılsınız
ozledım sızlerı yaaaa
ne var ne yok topikte gecmısı okuyamadım
ama antısocıal gelmıs çok sukur ıyıymıs
hepiniz ıyısınızdır ıns![]()
.Nasılsınız arkadaşlar geçmişi fazla okuyamadım kusuruma bakmayın,malum bebişli olunca artık internete bile giremiyorum öyleBende aynı dün biraz keyifsizdim kayınvaldem bizde kalıyordu bir iki lafına takılmıştım ama gelip geçti bugün daha iyiyim.Kızımda iyi evde kızımla başbaşayım uyuyor.Dün yarı kırkıydı Nehirimin
günler çabuk gelip geçiyor daha dün gibi.Kırkından sonra mevlüt yapmayı düşünüyorum keşke hepinizi çağırabilseydim
Bende bir topiğe bakayım dedim merak ettim sizleri.
Antisosyal canım haber vermene çok sevindim.Toparlanmaya çalış canım.İnşallah dahada iyi olursunuz.
Seyyancığım bugün transferin varmış canım hadi Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerin seninledir canım.Dualarım seninle
Diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizdir umarım hamiş olan varmı?Ben henüz duaları bitiremedim.Yarına kadar biter inşallah.Öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun.Görüşmek dileğiyleBu arada doğum günlerine göre bitkilere baktımda ben çimen, kızımda sarmaşık çıktı
![]()
merhaba canım....hayırlı olsun...bir suprizde sen yaparsın inşalalhh..arkadaşlar mrhebe hepinize.biz dün itibariyle iğnelere başladık.ctesi kontrol ve kan tahlil var.allah hayırlısnı nasip etsin inşallah.
ben dua listesini göremedim.dün giremediğim için bayağı ilerlemiş.geriye doğru okuyorum bakalım bulacam herhalde
a.s. canım iyi sen nasılsın...gündüz alıntı yaptım şimdi yazmak nasip oldu....Selaamm kızlar naber nerdesiniz![]()
Tedaviye başlayan herkese hayırlı olsun diyorum,inşaallah son tedaviniz olur,melekleriniz sizi bulur hayırlısı ile![]()
merhaba nasılsın...merhaba kızlar..
seyyancım ben 10 tane yasin okudum cnm eksıkler için 5 tane fazladan okudum rabbım kabul eder inşallah..
vayyy bende tatlı getiririm.....plan değişti.iskender yiyoz.ama zeytinde getiririm.iskender sonrası zeytin börek yeriz.eeeeeeee tatlıyı kim getirecek.
hayrettt hepimiz çatır çatır doktor ismi yazıyoruz. ya gözden kaçırdılar heralde..Sevgili muhatcığım hepinizi çok özledim evet dr.ismi verdim iyilik yapayım dedim kötü niyetim yoktu.....Şükür kavuşturana hamiş haberi varmı ne olur sevindirin beni......![]()
bunlarıı almak bizede nasip olacak mı....:18:
kız seyyan özelden yazayım dedim ...alıntılarııı yazarken zaman geçmesin diyee ama mesaj kutun dolu.....burdan yazayım yazdım o kadarr...kızlar eslemlivanın 5 yasiniyle ve candan ablanın 4 yasiniyle ve benim 4 yasinimle eksik sayısı 3 tane kalıyor.yardım ediiiiiiiiin.