a.s. canım sanada hayırlı cumalarrr.. şifa olsun canım...durmay yok....inşallahh önümüzdeki ay müjdeleri sırayla veririz...
hayırlı cumalar....nasılsın...
merhaba canım...
a.s. canım nasılsın benim içinde yoğun oldu valla...
hayırlı cumalarrr...
neyse benimkide pc de takıldığından bana kızamıyorrr....tek olsa kızar belkim...
hayırlı cumalar canım nasılsın
hayırlı cumalar ...bizler iyi sen nasılsın ...ben bahar temizliğine kalkıştım...her gün ayrı bir iş....gelinde birlikte kirletelim....
a.s sen nasılsın...fazla takılmıyosun topiğimize..bebişş yoruyormu annnesii..
merhaba canım nasılsın....ayy koşuşturuyorum valla akşamları fırsat bulabiliyorum...3-4 gündür ara ara başağrılarım varr ...dün uzandım dinlendimm..

oleyyy seyyannnn anne oldun kız ...yumoşun sende gözün aydın.seninle olsun....rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin...

kendine dikkat et 3 gün sonra kıpırdayabilriisin tatlım...banyoyu geç yapp...benim hep kafama takıldı çünkü...
inşalalhhh hayırlı haberin doktorcuğuna başlamadan geliverir..sen nasılsın..
sağlık olsun hayatım...hamiş kaldığımız ann bziim için hep süpriz olucakk..inşalalhh o günler hepimiz için yakındır...
inşallahhh bu sınavıda atlatıcann...rabbim çabalarını boşa çıkarmasın..vayyyy teklifler yağıyorr...hakkında hayırlıısıı ne ise o olsun...
aminnnnnnnnnnnnnnnn.....nasılsın....
sayende aşure sever oldum.......oyum seninle
canım..hayırlısı ..inşalalhh o hayallerin önümüzdeki ayy gerçekleşir...

allah yardımcın olsun...
iyi canım sen nasılsın ...14. cüz okundu....tilavet secdesi kılındıı..alalh kabul etsin....
.
slm nasılsın...bizler iyii nehirimiz ne yapıyor annesiii....bziim için öpp
merhaba canım....hayırlı olsun...bir suprizde sen yaparsın inşalalhh..
a.s. canım iyi sen nasılsın...gündüz alıntı yaptım şimdi yazmak nasip oldu....
merhaba nasılsın...
vayyy bende tatlı getiririm.....
hayrettt hepimiz çatır çatır doktor ismi yazıyoruz. ya gözden kaçırdılar heralde..
bunlarıı almak bizede nasip olacak mı....:18:
kız seyyan özelden yazayım dedim ...alıntılarııı yazarken zaman geçmesin diyee ama mesaj kutun dolu.....burdan yazayım yazdım o kadarr...
canım ben 1 yasin okudum...hemen yazayım belki okuyanlar vardır tamamlanmazsa yarın yine okurum...temizlikle uğraşıyorum ..birde alıntılarım kaybolbasın diye burdan yazıyorum yazman yarım saati doldurur....topikte görürüşürüz..gözün aydın demeden geçemicemmm..annesine sıkıca tutunsun bak bebiş görmeye gelicez...