• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım inşaallah.
darısı bize.
bi rahatlık var üzerimde yawww 3 ay sonrasına attık ya topu sanırım ondan:D
2 ay daha az beklentim olacak.ama olursa da piyango hissi uyandırır:D

Amin canım..Rahatlık o hissi veriyo..Benimde kafam rahat,daha iyi hissediyorum kendimi....

Kızz Seyyan ne diyo,sen regl olmadın mı,niye bizden bişeyler saklıyon :20: :20:

okusana gulüm yazdıklarımı niye cevap vermiyon..........sesim oraya gelmiyomu:47:

yok ya ssen adamı gıcık edersin..ama belli sen regl regl olmamışsın belli sende var bişiler artık gelinmi geliyo bana damat mı bilemicem:46::46::46:

canım 3. regl oldum:D
olmasan yasin okurdum demi :D
ama bu reglim iyi oldu eşim test yaptırdı.
bizim mercimekler size daha önce de dediğim gibi hımbıl çıktılar:D
artık Allah ne verdiyse yiyo eşim.
sadece patetes ye ye nereye kadar.
ben çocuk olsam ben de gelmem dogunca sade pattes mi yiycem diye:D
bu ara meyve de güzel yiyo. ben bişi demiyorum o kendisi alıyo yiyo. diğer zamanlarda yiyecegi varsa da yemezdi:D

bebişimsu sen eşinle nasıl tanıştın:D
başka topikte rasgeldim okudum çok hoşuma gitti:D
benimki de ona benziyo:D

Hadi hayırlısı Muhatcımm..Bugün 3.günün mü,sen benden önce mi olmuştun canım? :26:

Kızlar ben 19 Şubatta adet olmuşum en son :26:

canım 3. regl oldum:D
olmasan yasin okurdum demi :D
ama bu reglim iyi oldu eşim test yaptırdı.
bizim mercimekler size daha önce de dediğim gibi hımbıl çıktılar:D
artık Allah ne verdiyse yiyo eşim.
sadece patetes ye ye nereye kadar.
ben çocuk olsam ben de gelmem dogunca sade pattes mi yiycem diye:D
bu ara meyve de güzel yiyo. ben bişi demiyorum o kendisi alıyo yiyo. diğer zamanlarda yiyecegi varsa da yemezdi:D

iyi tamam ne kızıyon ümitlendim birden ama hala tatmin olmadım ben şahsen.neyse sürprizi yaparsın belki.inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallah.

Hadi hayırlısı Muhatcımm..Bugün 3.günün mü,sen benden önce mi olmuştun canım? :26:

onun ne zaman olduğu ve yada oldumu muaamma.:44:bende soracaktım.3.regl oldum ne demek muhat????sana gelince sende hala test yapmadın ya:53:

canım sen olmadın mı daha???
ben 3gün geciktim öyle oldum.
şubatın 28 çektiğini gözönüne aldım.
iyi tamam ne kızıyon ümitlendim birden ama hala tatmin olmadım ben şahsen.neyse sürprizi yaparsın belki.inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallah.

seyyan bu tam nisan 1 lik bi olaydı güzel de şakası olurdu ama ne yazıkki48 saatimiz hala:D
candan ablaya kadar mı anlattın kız şakayı :D

onun ne zaman olduğu ve yada oldumu muaamma.:44:bende soracaktım.3.regl oldum ne demek muhat????sana gelince sende hala test yapmadın ya:53:

Canım bugün noldu bak anlatayım...Eşimle şükür çarşıya çıkabildik :27: Alışveriş yaptık,yemek yedik,gezdik..Eşime dedim ki bak eczaneye uğrcaz dönmeden unutturma dedim,noldu bil,test almayı unutmuşuz :50: :1: :1: Eve geldik,sonra eşim tekrar çıktı.Ben o esnada Candan ablayı aradım görüştük uzun uzun :16: Sonra eşim geldi,test aldırmış...Duruyo şuan öyle yapmadım daha :26:

Canım bende 19.unda başlamışım adet görmeye...Lekelenme oldu bikaç defa...Adetim gelmedi daha...Yemektan sonra dizlerim ağrımaya başladı belimde ağrıyo hala,sanırım olcam artık ya..Yapmasam ki diyorum testi boşu boşuna,yada beklesem mi biraz daha :26:

seyyan bu tam nisan 1 lik bi olaydı güzel de şakası olurdu ama ne yazıkki48 saatimiz hala:D
candan ablaya kadar mı anlattın kız şakayı :D
anlattım ya........çok güldü.....48 saat

bu alıntıyı yanlışlıkla yaptım.ne yazacağımı bilmiyom.

Canım bugün noldu bak anlatayım...Eşimle şükür çarşıya çıkabildik :27: Alışveriş yaptık,yemek yedik,gezdik..Eşime dedim ki bak eczaneye uğrcaz dönmeden unutturma dedim,noldu bil,test almayı unutmuşuz :50: :1: :1: Eve geldik,sonra eşim tekrar çıktı.Ben o esnada Candan ablayı aradım görüştük uzun uzun :16: Sonra eşim geldi,test aldırmış...Duruyo şuan öyle yapmadım daha :26:

Canım bende 19.unda başlamışım adet görmeye...Lekelenme oldu bikaç defa...Adetim gelmedi daha...Yemektan sonra dizlerim ağrımaya başladı belimde ağrıyo hala,sanırım olcam artık ya..Yapmasam ki diyorum testi boşu boşuna,yada beklesem mi biraz daha :26:

hadi yappppppppppppppppppppppppppppppppppppp
sen tam dayaklıksı onu deyim de

Muhatcım lekelenme var ya,benim sıpa anca mı yerleşiyo ki diye bekliyom :27: Şimdi negatifi görünce bi süre beni aranızda görmeyebilirsiniz :10: Şaka şaka ne olursa olsun Rabbime tevekkül ediyorum,Rabbimin takdiri neyse onu yaşatsın :16:

Nekadarzor için verdiğin link açılmıyo bende,o ne canım :26:

anlattım ya........çok güldü.....48 saat

bu alıntıyı yanlışlıkla yaptım.ne yazacağımı bilmiyom.

o kadar bekledin de bunu mu yazdın seyyan ben de uzun uzun yazıyon sandım:p
bigün adını yazdığımyanetici yapacak bana o şakayı
kkdan mesaj var:
yönetici adını kullanarak kk üyelerine şaka yaptıgınızdan dolayı üyeliğiniz süresiz olarak iptel edilmiştir.
not: sıkıyosa bi daha yapınız aynı şakayı :D:D

biliyorum test almayı unuttuğunu candan abla söledi.sen bilirsin canım.baskıda yapmak istemiyorum.kızım.bak yapppppppppp:47:

Muhatcım lekelenme var ya,benim sıpa anca mı yerleşiyo ki diye bekliyom :27: Şimdi negatifi görünce bi süre beni aranızda görmeyebilirsiniz :10: Şaka şaka ne olursa olsun Rabbime tevekkül ediyorum,Rabbimin takdiri neyse onu yaşatsın :16:

Nekadarzor için verdiğin link açılmıyo bende,o ne canım :26:

canım yapaydın iyi olurdu:D
sen zaten hastalanma modundasın negatif çıkarsa bişi değişmez ama pozitif çıkarsa daha dikkatli olursun.
bi de çoooooooooooook mutlu olursun.
sabah yap eger olmazsan.ilk şidikle:D

biliyorum test almayı unuttuğunu candan abla söledi.sen bilirsin canım.baskıda yapmak istemiyorum.kızım.bak yapppppppppp:47:

:27: :27: Sabaha kadar wcye girip çıkayımda duruma göre yaparım belki yarın :10: Ya bide şöyle oluyo Seyyancım,,yabi afedersin sürekli sanki akıntıım oluyo hissi oluyo,kendimi wcde buluyom bakıyom bişey yok.Geldi gelcek gibi sanki....Bugün yarım salçalı ekmek yedim işi hızlandırmak için haha :27: :27:

canım yapaydın iyi olurdu:D
sen zaten hastalanma modundasın negatif çıkarsa bişi değişmez ama pozitif çıkarsa daha dikkatli olursun.
bi de çoooooooooooook mutlu olursun.
sabah yap eger olmazsan.ilk şidikle:D

Elim gitmiyo nedense teste,ciddi söylüyorum önceden olmadığını bildiğim halde kaçıncı testi yapardım ama bu sefer elim gitmiyo,atıverdim dolabın üstüne :37:

İnşaallah hepimiz o mutluluğu yaşarız canım.Seyyana da söyledim,duruma göre belkide yaparım... :31:

o kadar bekledin de bunu mu yazdın seyyan ben de uzun uzun yazıyon sandım:p
bigün adını yazdığımyanetici yapacak bana o şakayı
kkdan mesaj var:
yönetici adını kullanarak kk üyelerine şaka yaptıgınızdan dolayı üyeliğiniz süresiz olarak iptel edilmiştir.
not: sıkıyosa bi daha yapınız aynı şakayı :D:D

kız bi yandan yazıyom bi yandan tıkınıyom.........

evet seyyan baskı yapma
sonuçta o değince biz hemencik yapıyoduk biz kaç kere dedik yapmıyorsa onun özgür iradesi,
şahsen ben bu kadar bekleseydim o da yap dersi ve ben yapardım 2 gün içinde YAPTIMDA.
yok yani 11 gün geçmiş bide. aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo.
ne yani eslem 2 damla ......ini mi testle paylaşamıyonnnnnnnnnnnn" diyesim falan da geliyo ama demem
kocaman insan sonuçta:D
bak benim gibi sakin davran seyyan:D

Back
X