• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım sorma ya:D
eşim gece geç geldi kahvaltıyı o yüzden geç yaptık bi de neti aldı aldı eline bırakmadı bana:D
sanırım idrar yollarımda sorun var:(
geçmişti bu sorun ama bugün de kötü oldum.
istemeye istemeye yarım antibiyotik yuttum :(
şimdiden iyi geldi.
seyyyyan dün merak ettim seni dk da kalmadı arayamadım.

gecmis olsun canim ayaklarini sicak tut

benimde malesef bi bilgim yok

hosgeldiin

evet dun burda kar yagdi

ayyy nedir bizim bu cilemiz bacim bu havadan:16::16:

canım 29 yaşındayım 9 aylık evliyim 1 ay kadar korunduk sonra bıraktık ben çok istiyodum çünkü bebeğimin olmasını adetim az geliyo diye doktora gitmiştim ondada fsh 21 çıktı bebek düşünüyosanız acil tüp bebek dedi şok oldum tabi beklemiyodum hiç böle bişey menopoz falan bizde hemen bi tüp bebek merkezine gittik geçen ay tahlillerim falan yapıldı amh bakıldı 0.01 çıktı oda çok kötü 1 tane yumurta bulabiliriz inş diyo doktor bu ay olcak tüp bebek tedavim 10u gibi adet olcam ilaçlar iğnelere başlancak yumurtam oluşursa oda embiriyo olursa nisan sonu gibi transfer işlemi gerçekleşi,r heralde sonucuda mayısta alırız artık herşey yolunda giderse..

insallah hersey yolunda gider canimhakkinda hayirlisi olsun tatlim

iyilik canim senden naber:16::16:

Nasılsınız kızlar:16::3:.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Geçen gece Nehirimiz korkuttu bizi.:18:Afedersiniz kustu oda genzine gitmiş.Çocuk tıkanmış kalmış.Bir baktıkki kıpkırmızı morarmış Allah korusun boğuluyor sandık .Hem ağzından hem burnundan nasıl geliyor.Burnunada bir şey yapamıyor Allah'tan burun aspritarörü vardıda onunla temizledik çok korkuttu bizi.Teyzeleri birer defa Nehir için nazar duası okuyup bağışlarmısınız.:34:Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle:16::3:

aaaaaaaaaaaaaaanediyosun sen????
ayyyy yazık o da çok korkmuştur:(
okuruz canım ya Allah'ın izniyle.
topiğimizin ilk prensesi :D

ihlas topiğine katılacak arkadaşlarım ya şimdi söylesin ya da sonsuza kadar sussun :D
hhihihihi

Nasılsınız kızlar:16::3:.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Geçen gece Nehirimiz korkuttu bizi.:18:Afedersiniz kustu oda genzine gitmiş.Çocuk tıkanmış kalmış.Bir baktıkki kıpkırmızı morarmış Allah korusun boğuluyor sandık .Hem ağzından hem burnundan nasıl geliyor.Burnunada bir şey yapamıyor Allah'tan burun aspritarörü vardıda onunla temizledik çok korkuttu bizi.Teyzeleri birer defa Nehir için nazar duası okuyup bağışlarmısınız.:34:Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle:16::3:

ayyy kiyamam ona ben annesi yan yatir sirtana destek koy ilk haftalar donmesin diye tabiki okuruz annesi nedemek kucuk melegimiz bizim o:16:

aaaaaaaaaaaaaaanediyosun sen????
ayyyy yazık o da çok korkmuştur:(
okuruz canım ya Allah'ın izniyle.
topiğimizin ilk prensesi :D

Evet canım korktu oda :17:Allah razı olsun sağolasın:16:Eeee Seyyanla bursa atışmaları devam ediyormu bakalım özledim bende o atışmaları:31::16:Nisanın 20 si gibi mevlud yapmayı düşünüyorum kısmetse buyurun gelin mevlude:34::10::16:Sen neler yapıyorsun nasılsın ?:34:

Hoşgeldinn taze anne :16: Hamdolsun sen nasılsın :21:

Ayy canım çok geçmiş olsun,Allahım korumuş :nazar: Rabbim seni de meleğini de korusun,yardımcınız olsun canımcım...İsmi de çok güzel prensesimizin,öpüyorum seni ve kızını canım :38: :38: Dualarından eksik etme Baharım :54:

1 haftaya biter canım:D
canım idrarımı tutamıyorum :D
o yüzden de abdes tutmuyo dua da edemiyorum:D
daha önce idrarım kanlıydı korkuttu bizi bayag :D
akşama tutar hale gelirim idrarımı :D

Canım bende idrarımda kan gördüm ikidir,daha yenilerde hemde geçen hafta..Acayip tırstım araştırdım,böbrek taşıymış..Bide hatırlar mısın,ben bi ara sürekli yanlarım ağrıyo diyodum..Meğer oda böbrek taşı belirtisiymiş,yanların çok ağrıması.Allah korusun ya,birsürü nedeni varmış bu idrardaki kanın.En basiti üşütme...Çok korkmuştum şimdi yine hatırladım bak :18: :18:

Sendeki kan nasıl geçti,ilk defa mı olmuştu :31:

iyilik canim senden naber:16::16:

Pek iyi değildim,hemde yorgundum,azıcık mola verdim moral ve enerji depolamak için :27: :27:

ayyy kiyamam ona ben annesi yan yatir sirtana destek koy ilk haftalar donmesin diye tabiki okuruz annesi nedemek kucuk melegimiz bizim o:16:

Sağol canım benim Allah razı olsun.:16:Genelde hep yan yatırıyorum canım.Sen nasılsın küçük melek nasıl iyisinizdir inşallah:16::nazar::emir_bebek::49:

Evet canım korktu oda :17:Allah razı olsun sağolasın:16:Eeee Seyyanla bursa atışmaları devam ediyormu bakalım özledim bende o atışmaları:31::16:Nisanın 20 si gibi mevlud yapmayı düşünüyorum kısmetse buyurun gelin mevlude:34::10::16:Sen neler yapıyorsun nasılsın ?:34:

yok canım atışmıyoruz:D
elimi attıgım ya bursalı çıkıyo ya da bursaya tayin oluyo :D
pes ettim :D:D
buluşmuyolar bu ara birazda ondan :D
biz değil ama aminlerimiz gelir inşaallah:D
ben aynı canım ya,
dr nin biri yumurtamın kiçik oldugunu söylemişti bu ay başka dr ye gittim normal dedi.
eşim test verdi bizim süpermenlerin vites arttırması gerekiyormuş :D
3 ay da düzelir dedi dr bakalım bekliyoruz:D
güzel haberleri nurusimadan, eslemden ve seyyandan bekliyoruz artık :D

Sağol canım benim Allah razı olsun.:16:Genelde hep yan yatırıyorum canım.Sen nasılsın küçük melek nasıl iyisinizdir inşallah:16::nazar::emir_bebek::49:

biz iyiyiz canim cok sukur sendende Rabbim razi olsun tembel benimkisi hic kipirdamadi ayseciminkisi tekme atmis 3 kere 23 nisani bekliyorum cinsiyet icin gelirmi bilmem safak 22 kaldi:16::16:

Ayy canım çok geçmiş olsun,Allahım korumuş :nazar: Rabbim seni de meleğini de korusun,yardımcınız olsun canımcım...İsmi de çok güzel prensesimizin,öpüyorum seni ve kızını canım :38: :38: Dualarından eksik etme Baharım :54:

Canım bende idrarımda kan gördüm ikidir,daha yenilerde hemde geçen hafta..Acayip tırstım araştırdım,böbrek taşıymış..Bide hatırlar mısın,ben bi ara sürekli yanlarım ağrıyo diyodum..Meğer oda böbrek taşı belirtisiymiş,yanların çok ağrıması.Allah korusun ya,birsürü nedeni varmış bu idrardaki kanın.En basiti üşütme...Çok korkmuştum şimdi yine hatırladım bak :18: :18:

Pek iyi değildim,hemde yorgundum,azıcık mola verdim moral ve enerji depolamak için :27: :27:

Hoşbulduk canım Allah iyi etsin:16:Bende evde değişiklik yok:1:Gelen giden oluyor.Günümün çoğu evi bebek ve evi toplamakla geçiyor:1:Sen nasılsın canım pek iyi değilim demişsin neden hayırdır ne oldu geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın çok sayfalar hızla ilerlediği için yetişemiyorum canlarım hızınıza:1::10:Aminn canım Allah razı olsun.Allahım en kısa sürede sizlerede yaşatsında bende teyze olayım inşallah:16::49::emir_bebek:Dualarımdasınız canım hepiniz:16::54:

evet canım ilk kez olmuştu 2 gün sürdü sırf kandı :(
ben böbrek yetmezliğinden döndüm proteinim çokmuş benim:D
1 hafta perhiz yaptım ekmek bile az yedim.
dr idrar yollarında da sıkıntı var dyip 3 ilaç yazmıştı.2 si bitmişti.
bu ilacı da antibiyotik diye içmemiştim malum bebek istiyorum diye.
bu ilacı ilk yuttugumda adet oldum bebek düşürdüm sandım kullanmadım bi daha zaten için de 3 tane var:d
3aydır ara ara böyle olunca bugünde yemek yemekte zorlandım:D
ilacı buldum yarısını yuttum şimdiden rahatladım ama:D
bebek gelmeden iyleşeyim deddim:

Hoşbulduk canım Allah iyi etsin:16:Bende evde değişiklik yok:1:Gelen giden oluyor.Günümün çoğu evi bebek ve evi toplamakla geçiyor:1:Sen nasılsın canım pek iyi değilim demişsin neden hayırdır ne oldu geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın çok sayfalar hızla ilerlediği için yetişemiyorum canlarım hızınıza:1::10:Aminn canım Allah razı olsun.Allahım en kısa sürede sizlerede yaşatsında bende teyze olayım inşallah:16::49::emir_bebek:Dualarımdasınız canım hepiniz:16::54:

Fırsat bulamıyon dimi nete girmeye,ayy inşaallah bizde öyle oluruz hiç girmemeye razıyım :52:

Canım benim altta bi komşu varda,sabredecek şeylerim kalmamış gibi bide o çıktı başıma :20: Az bi zaman sonra,elimde saçlarını gösteren bi resmi buraya atarsam şaşırmayın sakın :10: :10: Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim,neyseki anneme gidicem de bi müddet kurtulcam :4:

Amiiinnn gülüm aminn...Baharcım ya senin bu mucizen beni çok etkiledi,bende iki defa rüyamda kendimi iki aylıkken hamileyken gördüm önceden,inşaallah bizlerde sen gibi mucize yaşarız.. :69: Mevlam nelere kadir değil mi,örneğini sen yaşıyosun :69:

Sende bizim dualarımızdasın,Rabbim meleğinle sana ve eşine,uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin :16: :16: Nehirin kardeşleri de böyle habersiz gelsin zamanı gelince inşaallah :52:

yok canım atışmıyoruz:D
elimi attıgım ya bursalı çıkıyo ya da bursaya tayin oluyo :D
pes ettim :D:D
buluşmuyolar bu ara birazda ondan :D
biz değil ama aminlerimiz gelir inşaallah:D
ben aynı canım ya,
dr nin biri yumurtamın kiçik oldugunu söylemişti bu ay başka dr ye gittim normal dedi.
eşim test verdi bizim süpermenlerin vites arttırması gerekiyormuş :D
3 ay da düzelir dedi dr bakalım bekliyoruz:D
güzel haberleri nurusimadan, eslemden ve seyyandan bekliyoruz artık :D
Pes ettin demek.Doğru valla her hoşgeldin dediğin nerdeyse Bursalı çıktı:1::9::10:Gönüller bir olsun canım Allah razı olsun:16:.Canım eşin keçi boynuzu özü kullansın çakşır suyu var oda faydalı diyorlar.Benim eşimde kullanmıştı hadi inşallah düzelir canım hayırlı haberlerini alırız:16:İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırım canım.Allah'a emanet olun bizim kız uyanıyor çıkmam lazım acıkmıştır:21:Görüşürüz:3:
biz iyiyiz canim cok sukur sendende Rabbim razi olsun tembel benimkisi hic kipirdamadi ayseciminkisi tekme atmis 3 kere 23 nisani bekliyorum cinsiyet icin gelirmi bilmem safak 22 kaldi:16::16:
Allah iyilik versin canım.Seninkisi nazlı olacak annesi desene:1:Allah sağlık sıhhat versinde o günlerde gelir.Ne güzel tesadüf çocuk bayramında hadi inşllh sana bayram hediyesini verir annesi:16::emir_bebek:

Pes ettin demek.Doğru valla her hoşgeldin dediğin nerdeyse Bursalı çıktı:1::9::10:Gönüller bir olsun canım Allah razı olsun:16:.Canım eşin keçi boynuzu özü kullansın çakşır suyu var oda faydalı diyorlar.Benim eşimde kullanmıştı hadi inşallah düzelir canım hayırlı haberlerini alırız:16:İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırım canım.Allah'a emanet olun bizim kız uyanıyor çıkmam lazım acıkmıştır:21:Görüşürüz:3:

Allah iyilik versin canım.Seninkisi nazlı olacak annesi desene:1:Allah sağlık sıhhat versinde o günlerde gelir.Ne güzel tesadüf çocuk bayramında hadi inşllh sana bayram hediyesini verir annesi:16::emir_bebek:

keçiboynuzunu kullanıyoruz canım ayrıca hergün çilek, dag inciri ve havuç yiyo :d
hanımlar ben evimi temizleyeyim de geleyim.
seyyan cadalozu da gitti sessiz sedasız .

bu ilacı ilk yuttugumda adet oldum bebek düşürdüm sandım kullanmadım bi daha zaten için de 3 tane var:d

Canım ya baya ağır yaşamışsın ozaman sen,çook geçmiş olsun...

Doktorda hangi bölüme gidiliyo bunda..

Benim çok az geldi kan ama iki defa oldu...Bende böbrekle ilgili sıkıntı var sanırım,anneminde dedeminde böbreklerinde rahatsızlık var çünkü;muhtemelen bende de var...

Muhat annem son kardeşime hamile olduğunu bilmiyomuş,böbreklerim ağrıyo diye doktora gitmiş,oda adetini sormuş annemde olmadğını söyleyince test yapmış önce ve bizim 3 numara cee demiş :27: :27: Ayy benimde öyle olsa bari yaa :84: :31:

İnşaallah bebek gelmeden bomba gibi olursun :49: :49:

Fırsat bulamıyon dimi nete girmeye,ayy inşaallah bizde öyle oluruz hiç girmemeye razıyım :52:

Canım benim altta bi komşu varda,sabredecek şeylerim kalmamış gibi bide o çıktı başıma :20: Az bi zaman sonra,elimde saçlarını gösteren bi resmi buraya atarsam şaşırmayın sakın :10: :10: Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim,neyseki anneme gidicem de bi müddet kurtulcam :4:

Amiiinnn gülüm aminn...Baharcım ya senin bu mucizen beni çok etkiledi,bende iki defa rüyamda kendimi iki aylıkken hamileyken gördüm önceden,inşaallah bizlerde sen gibi mucize yaşarız.. :69: Mevlam nelere kadir değil mi,örneğini sen yaşıyosun :69:

Sende bizim dualarımızdasın,Rabbim meleğinle sana ve eşine,uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin :16: :16: Nehirin kardeşleri de böyle habersiz gelsin zamanı gelince inşaallah :52:

Canım buluyorum desem yalan olur.Bebiş olunca onunla ilgilenince ev işi yemek vs olunca zaman hızla gelip geçiyor gelen gidende oluyor vakit bulamıyorum yoksa her daim aklımdasınız ve dualarımdasınız.:16:Boşver cahil insanlar çok canım takma kafana napıyorki sen cahille bir olma boşver stres yapma kendine.Annene gidersen değişiklik olur senin için.Benim annem 13 saatlik uzaklıkta bana ve rahatsız bebeği görmeye bile gelemedi.Felç geçirmişti annem yaşta olunca o kadar saatlik yolu gelmesi çok zor:5:Napalım sağlık olsun inşallh kısmetse ben giderim.Annelik böyle işte hem çok güzel hem çok vefalı menfatsiz bir görev:16:İnşallah hayat süprizlerle dolu dilerim sizlerde güzel süprizlerle karşılaşın.inşlllh seninde güzel haberini alırım canım.Kendine iyi bak çıkmam lazım bebiş uyandıda acıkmıştır.Allah'a emanet ol öpüyorum:16::54:

Muhaatt bende mola vermiştim,tamam hep beraber kalkalım,sonra yine aynı saatte buluşalım.... :27:

Ben yarın anneme gidicem,sabahtır hazırlık yapıyom,dün kendimi yormadan temizledim biraz,bugünde devam ediyim temizliğe :6:

Görüşürüz akşama inşaallah :16:

Canım ya baya ağır yaşamışsın ozaman sen,çook geçmiş olsun...

Doktorda hangi bölüme gidiliyo bunda..

Benim çok az geldi kan ama iki defa oldu...Bende böbrekle ilgili sıkıntı var sanırım,anneminde dedeminde böbreklerinde rahatsızlık var çünkü;muhtemelen bende de var...

Muhat annem son kardeşime hamile olduğunu bilmiyomuş,böbreklerim ağrıyo diye doktora gitmiş,oda adetini sormuş annemde olmadğını söyleyince test yapmış önce ve bizim 3 numara cee demiş :27: :27: Ayy benimde öyle olsa bari yaa :84: :31:

İnşaallah bebek gelmeden bomba gibi olursun :49: :49:

kardeşiniz şaka yapmış size:D
canım ürolojiye gitmiştim.
idrar testinde çıktı.
hadi ben çıkıyorum, kocam gelince rezil olmayım :d

keçiboynuzunu kullanıyoruz canım ayrıca hergün çilek, dag inciri ve havuç yiyo :d

İyi canım kullansın inşallah şifasını görür.Kolay gelsin bende çıkıyorum Allah'a emanetsiniz :16::54:

canım benim geçmiş olsun.Allah nazarlardan korusun.okuruz okumazmıyız yeğenimize......
ayy canım ne olur dikkat et kendine.bol bol su iç.gerçi sen bilirsinde işini bilmişlik yapayım biraz ablalık edeyim dedim işte......
cadaloz sensin ....pc nin şarjı çıktı kapandı.ay takıyom takıyom açılmıyo.korktum açılmıcak diye.ondan ötürü öle sessiz ayrılmak zorunda kaldım heralde.......

Back
X