Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız
tna da 22 gündür hiç gelmemiş canım.
ayyy sonradan gelen arkadaşlarımıza ne oluyo.
kk ya ugramıyolar topik neyse artık
sağol canıııııım sen nasılsın.
Kocamı özlemek dışında iyiyim galiba seyyanım![]()
mutlu oldum faydam olduysa
benimde gizli gizli nete girme isteğim bundanmış demekki
herşeyde bir hayır var:)
seyyan canım doğru hatırlamışsın5 yasin-i,707 ya varisi,100 enbiya 89. ayeti okudum.mevlam kabul etsin inşaallah...
sen dayaklıksın seyyannnnnnnnnnvalla canım aslında çok kızıyorum.kendi adıma değil herkes adına.çıkmak istediklerini söylesinler,okuyamıyoruz desinler ne bileyim bişey desinler ama böle olmazki.çocuk oyuncağı değil bu yani.bak sinirlendim şimdik.neyse mercimekler rahatsız olmasın dimi sakin olayım.......
![]()
Kocamı özlemek dışında iyiyim galiba seyyanım![]()
iyi geceler kizlar![]()
canım kıyamam ya çok zor hakkatten.ben işteyken özlüyorum hala bileama olsun sağlıklı olsun da,iş sonuçta.ne zaman gelecek daha varmı çok.kız gelelimsana biz kalmaya.pijama partisi yaparız
![]()
rabbim hissettirmiş sana
seyyan canım doğru hatırlamışsın
sen dayaklıksın seyyannnnnnnnnn
kızım sana atraksiyon yasakkkkkk
canım hoşgeldinnn
eşin nerdeki canım ya
iyi geceler kizlar![]()
canım ya 2000 değil 3000 ekleyeceksin tevhide.
Gerçekten çok zormuş canımgelin valla ne iyi olurdu ne çok kaynatırdık ama hayali bile mutlu etti beni :) Rabbim eşlerinizle daha çok muhabbetinizi artırsın inşallah hepinizin canım
Aman nazar değmesin maşallah diyelim.Eşim bu ay sonunda gelecek birkaç gün kalıp tekrar gidecek bu yıl sonuna kadar böyle artık canım.
Hb canım iş için şehirdışında canım ilk defa ayrı kalıyoruz da
İyi geceler canım nasılsınız![]()
canım Allah yardımcın olsun.Gerçekten çok zormuş canımgelin valla ne iyi olurdu ne çok kaynatırdık ama hayali bile mutlu etti beni :) Rabbim eşlerinizle daha çok muhabbetinizi artırsın inşallah hepinizin canım
Aman nazar değmesin maşallah diyelim.Eşim bu ay sonunda gelecek birkaç gün kalıp tekrar gidecek bu yıl sonuna kadar böyle artık canım.
Hb canım iş için şehirdışında canım ilk defa ayrı kalıyoruz da
İyi geceler canım nasılsınız![]()
canım sen her hafta bu liste için 41 yasin okuyosun.birazda bizim sana faydamız olsun dimi:))
seyyan ben çok senle sönmez okuyu :):):)
canım ben dayanamazdım
sen iyi dayandın:)
ben çok özlek bi insanım:)
eşim işten gelene kadar çatlarım
bu yıldan sonra düzene girecek mi canım.
canım ben dayanamazdım
sen iyi dayandın:)
ben çok özlek bi insanım:)
eşim işten gelene kadar çatlarım
bu yıldan sonra düzene girecek mi canım.
olsun canım ya dilim döndükçe okurum,canım Allah yardımcın olsun.
canım sen her hafta bu liste için 41 yasin okuyosun.birazda bizim sana faydamız olsun dimi
hadi hayırlısı olsun o zamanBende dayanamam derdim ama mecbur katlanıyorum galiba canım.Bu yıldan sonra toparlar işleri inşallah eşim gitmez ama çalışanları gider şehirdışına diye çok büyükkkk umut ediyorum :)
canım Allah yardımcın olsun.
canım sen her hafta bu liste için 41 yasin okuyosun.birazda bizim sana faydamız olsun dimi
olsun canım ya dilim döndükçe okurum,
umarım rabbim katında da makbule geçiyordur:)
ben özleğim, sn de ağlak
hadi hayırlısı olsun o zaman
son ayrılıgınızdır inşaallah:)
hastaneden sonuç alacaktın aldın mı
canım Allah yardımcın olsun.
Bende dayanamam derdim ama mecbur katlanıyorum galiba canım.Bu yıldan sonra toparlar işleri inşallah eşim gitmez ama çalışanları gider şehirdışına diye çok büyükkkk umut ediyorum :)
Amin canımmm.
Seyyanım ben esmacvs ve kendi adıma 707 ya varis ve yine esma ben ve sevil için 400 enbiya suresi okudum 100 fazla okudum eksiklere eklersin canım.
Yasinleride okuyunca yazarım inşallah.
Muhatttttttttttt bende 5.000 tevhid çektim bugün senin adına canım
Amin canımmm.
Seyyanım ben esmacvs ve kendi adıma 707 ya varis ve yine esma ben ve sevil için 400 enbiya suresi okudum 100 fazla okudum eksiklere eklersin canım.
Yasinleride okuyunca yazarım inşallah.
Muhatttttttttttt bende 5.000 tevhid çektim bugün senin adına canım