folik asit diyolar cnm
Ben folik asit alabilir miyim mi dicem peki canım,hamile misin falan diye sormaz dimi bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
folik asit diyolar cnm
:)muhaaat nereye gittin bak biyere takilma banlanirsin yinee...
kız bak uykusuzluk yorgunluk, moklu bezler, kumuklu bluzler,yemek bekleyen koca, temizlik bekleyen ev vb. olacak emin misin :)Alayı gelse başederim ben Allah'ın izniyle :)
canım ben de yatayım:)kizlaaaar saat 1 olmus uykum geldi.gidiyimde accik uyuyum sabaha kadar...hadi sizde gidin yatin
Hayırlı geceler canım
Benimde 10 da randevum var ama o masaya çıkacam ya yine uyku girmiyo gözüme stresten
:)
yok canım başka topiklere siz yokken giriyorum:)
ama ihlas topiği var bide oraya bakıyorum :)
kız bak uykusuzluk yorgunluk, moklu bezler, kumuklu bluzler,yemek bekleyen koca, temizlik bekleyen ev vb. olacak emin misin :)
canım ben de yatayım:)
Allah hepimize rahatlık versin:)
sonrada bebek :)
bu arada nurusima henüz ameliyat olmadı çünkü riskliymiş.
rahmin alınma ihtimali bile varmış.
şuan kürlerle küçültmeye çalışıyor.
rabbim yardım etsin, onun çogu gitti azı kaldı inşaallah :)
folikasitcanım:)Kızlar şu eczaneden alınan şey neydi,hamilelik öncesi vitamin gibi...Folik bişeydi omuydu eminde değilim kullanmadım hiç öyle şeyler,hamileyken de devam ediliyomuş hani...Bende alıyım bari,ney onun adı,ne deyip alınıyo :26:
neden???Hayırlı geceler canım
Benimde 10 da randevum var ama o masaya çıkacam ya yine uyku girmiyo gözüme stresten
Ben folik asit alabilir miyim mi dicem peki canım,hamile misin falan diye sormaz dimi bana![]()
folikasitcanım:)
hamilelik falan sormazlar.
benden ufak bi tavsiye hepsinin içerigi aynı oluyormuş 15 tl lik almana gerek yok 1.50 tl liklerden al:)
hem onların içinde daha çok var :)
neden???
Ben folik asit alabilir miyim mi dicem peki canım,hamile misin falan diye sormaz dimi bana![]()
masaya cikmak icin randevumu aldin,cik evdeki masanin ustune isteeemasa ne oluyo gulo stresli olduguna gore iyi bisey deyilde
Emaa kontrol için mi randevu aldın,herşey ylundadır inşaallah canım,sıkma canını dua ederek gir seninle dualarım![]()
![]()
Canım tamam öyle yapayım,bide değişik mi onlar,ayrı ayrı isimleri mi var...Hangisinden verelim derse ne diyim :26:
cnm ben dedimki hamile ve hamile kalmak isteyenler icin folik asit dedim verdi,zaten doktorde yazmisti ismini vs.sormsin cnm onlarda onlara nee ver ilacimi..ama sen rahatsiz olursan sormalarindan,yok de kardesim icin de yada evet de yada sanane de,aslinda sormamasi lazim satanin
Canım 2 hafta önce kürtaj oldum o yüzden doktora gidecem anladın sen o masayı.Diğer adının kibarcası :) Ama inan bu yazdıkların gelecek aklıma stres falan kalmayacak :)
Benim sonuçlar çıkmış gideyim bakalım ne diyecek.Allah razı olsun dualarınız için canımcım![]()
canım ilacı isterken masaya 2 tl bırak o anlar :)
kizlaaar kesin cikiyorum ben...ah ssonmez ah bulastirdi bu cikamama hastaligini bana...ema cnm ben baska bisey sandim sen masa deyince...kusurum olduysa affet cnm...insallah bi sorun yoktur,,,,ben cik tim hadi opuldunuz hatunlar
Canım 2 hafta önce kürtaj oldum o yüzden doktora gidecem anladın sen o masayı.Diğer adının kibarcası :) Ama inan bu yazdıkların gelecek aklıma stres falan kalmayacak :)
Benim sonuçlar çıkmış gideyim bakalım ne diyecek.Allah razı olsun dualarınız için canımcım![]()
Kuzular bende çıkıyom,yorgunum yatayım biraz,sonra yine gelirim![]()
Canlarım benim![]()
Hayırlı geceler Alah rahatlık versin,güzel rüyalar görün
![]()
Allaha emanetsiniz![]()
![]()
![]()
folbiol dersin canım onlar verir :)
emaaaaaa
canım bencede rahat ol. bebginin öşegi bozulmuşta onu düzeltiyolarmış gibi gelsin aklına :)
hanımlar ben gideyim artıkkk:)
ama gitmeden seyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan deyip gece gece kulagını çınlatayım da öyle gideyim:)
dönsün dursun uyuyamasın:)