• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cnm insallah insallah temizdir heryerin...o masaya bende bugun ciktim masa masaliktan cikti resmen iskence masasi gibiydi...neyse insallah o masaya bir daha bebeyini gormek icin cikarsin

Hepimiz bebişimizi görmek için çıkalım inşallah canım

oo masa kadar canımı bişi sıkmamıştır arkadaş boy uzun sıgmıyorum.
dr kızıyo mu bi yandan:)
napıyım dedim boy uzun kesiyim mi yarısını dedim en son :)

Benimde her çıkışım olay.Devirip döküyorum her yeri acayip titriyorum çıkarken sağa sola çarpıp duruyorum .

arkadaşlarım minik bi ricam olacak;
dün 19 yaşında bi kardeşimizi kaybettik,
bugün defnedilmiş, burayı okuyunca ona da dua eder misiniz??
kabir azabı çekmek çok kötüdür eminim ki azabını iğne ucu kadar hafifletsek ne mutlu ona......

kabir azabı çekmek çok kötüdür eminim ki azabını iğne ucu kadar hafifletsek ne mutlu ona......

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.Ederiz tabii canım hatta yasin okuyup bağışlayalım adı ne canım

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.Ederiz tabii canım hatta yasin okuyup bağışlayalım adı ne canım

adı oğuzhan canım.
boğularak vefat etmiş,
umarım şehittir.
canım ben de çıkıyorum bugün çok yorucu geçti :*
yarınnnnn o masadan kalkınca benim için tükürür müsün:)
intikamımı al :)

Muhatcım,Rabbim rahmetiyle muamele etsin,sevdiklerine sabrı cemil ihsan eylesin..

Tabiki dua ederiz,eğer ayrı bişey okuyacak olursanız ekleyin benide,banada özel mesaj atın bende okurum...

Geçmişi dolandımda geldim hemen,hadi çıktım ben kesin,Allaha emanetsiniz :16: :16:

Muhatcım,Rabbim rahmetiyle muamele etsin,sevdiklerine sabrı cemil ihsan eylesin..

Tabiki dua ederiz,eğer ayrı bişey okuyacak olursanız ekleyin benide,banada özel mesaj atın bende okurum...

Geçmişi dolandımda geldim hemen,hadi çıktım ben kesin,Allaha emanetsiniz :16: :16:

eslem çocukların yatma saati bayag bi geçti zaten.
kaybollllll bakiiiiimmmm
elinde kahve fincanıyla doğar bunun bebeleri mazallah:)
aeo muck hatunlarrrrr
canım ben 41 yasin okuycam ema da yasin okurum dedi sağolsun.
senin demen yeter şuan meşgulsun.
şuan sorgu zamanı onun için şuan dua edersen çooook sevinirim :)

Son düzenleme:
adı oğuzhan canım.
boğularak vefat etmiş,
umarım şehittir.
canım ben de çıkıyorum bugün çok yorucu geçti :*
yarınnnnn o masadan kalkınca benim için tükürür müsün:)
intikamımı al :)

Boğularak yanarak karın ağrısıyla vefat edenler şehitlik diye okumuştum inşallah o mertebededir canım.

Seve seve intikamını alacam canım hiç merak etme.

Tamam canım bende çıkacam artık hayırlı geceler tatlı rüyalar.Rüyanızda en sevgiliyi adı güzeli görürsünüz inşallah.:16:

Kızlar günaydın,mis gibi kahvaltı hazırladım size,yiinn gariii :1: :1: :1:

kahvalti.jpg

Geç yattığım halde erkenden uyandım :53: Kızlar size fikir danışacağım bişey var,şimdi herkes kendi fikrini yazsın aranızda ayarlayın ona göre bişey yapalım....Duaları nasıl düzenleyip vereyim anneme...Mesela şöyle mi yapayım,

Muhat: 123 Yasin,4444 Tefriciye,41 Vakıa.......

Yada:

123 Yasin : Muhat,Eslem,Seyyan,Kays......

Bu şekilde mi olsun?Şimdi anneme birsürü hatim veren var.Oda ben gibi isim isim yazmış....Bizimkileri ayrı yazcam ben dedim..Ama nasıl yazalım,bence Tefriciye başka bi yerde,Yasin bi başka bi yerde vs dualansa diyorum ama ayarlamayı nasıl yapıcaz,dahiyane fikirlerinizi bekliyorum canlarım :27: :27:

Kızlar bide Meryem Suremizin nerde bağışlanağını buldum :52: Annem az önce,Hz.Aişe'nin sürekli dualarını ettiği bi yerden bahsetti...Bende anne sen Meryem Surelerini o direkte bağışla madem dedim :49: :49: :49: Kızlar Rabbim geri çevirmeyecek inşaallah yaa :3: :3: :3:

Bu arada,hatimlerinizi yazmak için girdim,bana özel mesaj atmayanlar atsın kızlar :10: :10:

Konu hakkındaki fikirlerinizi merakla bekliyorum fıstıklar,gündüz gelen olmazsa girerim ben,olursada gece girip okurum,Öpüyom eksik etmeyin dualarınızdan :54: :54: :54:

Son düzenleme:
seyyan ben bu haftaki vazifemi dün tamamladım canım okundu yazabilirsin.şu 12 gün çok zor geçiyor biliyorum ama öyle neğatif falan olmak yok.neyse ki toparlamışsın sonradan şafak 3 bişey kalmamış kendine de bebeklere de çok iyi bak

Kızlar günaydın,mis gibi kahvaltı hazırladım size,yiinn gariii :1: :1: :1:

kahvalti.jpg

Geç yattığım halde erkenden uyandım :53: Kızlar size fikir danışacağım bişey var,şimdi herkes kendi fikrini yazsın aranızda ayarlayın ona göre bişey yapalım....Duaları nasıl düzenleyip vereyim anneme...Mesela şöyle mi yapayım,

Muhat: 123 Yasin,4444 Tefriciye,41 Vakıa.......

Yada:

123 Yasin : Muhat,Eslem,Seyyan,Kays......

Bu şekilde mi olsun?Şimdi anneme birsürü hatim veren var.Oda ben gibi isim isim yazmış....Bizimkileri ayrı yazcam ben dedim..Ama nasıl yazalım,bence Tefriciye başka bi yerde,Yasin bi başka bi yerde vs dualansa diyorum ama ayarlamayı nasıl yapıcaz,dahiyane fikirlerinizi bekliyorum canlarım :27: :27:

Kızlar bide Meryem Suremizin nerde bağışlanağını buldum :52: Annem az önce,Hz.Aişe'nin sürekli dualarını ettiği bi yerden bahsetti...Bende anne sen Meryem Surelerini o direkte bağışla madem dedim :49: :49: :49: Kızlar Rabbim geri çevirmeyecek inşaallah yaa :3: :3: :3:

Bu arada,hatimlerinizi yazmak için girdim,bana özel mesaj atmayanlar atsın kızlar :10: :10:

Konu hakkındaki fikirlerinizi merakla bekliyorum fıstıklar,gündüz gelen olmazsa girerim ben,olursada gece girip okurum,Öpüyom eksik etmeyin dualarınızdan :54: :54: :54:

$muttertag-blumenstrauss-verlosung-58217.webp

Gününüz aydın neşeniz sevginiz bol olsun dualarımız kabul olsun.
kahvaltı sofrası nefis görünüyor.......:16:

kizlar film cekilirken cok canim yandi.agladim,anladimki yeni bir tedaviye hazir deyilim henuz,biraz para biriktirip turkiyede yaptiracagim,buzdolabi gibiler,kendimi nasil diktiysam bacaklarim kollarim agriyor ...doktorun bana cevabi ne oldu biliyormusunuz...tup bebek yapmadan once tam olarak goremedik cunki bu yontem yoktu yeni geldi...avrupa ulkesine bakarmisiniz,avrupanin doktoruna bakarmisiniz,nasil olmaz bu yontem yillardir kullaniliyor...neyse polip buyuk oldugu icin haftaya anestezi altinda alicaklar polipi...morelim bozuk bu aralar,iyiki kedim varmis hergun iyiki varsin diyorum ona..evimin nesesi diye seviyorum

gecmis olsun canim insallah tez zamanda toplanirsin avrupada zaten saglik diyince korkuyor adamlar kendilerini gelistiremiyorlar diyecem ama ozele gidince is farkli oluyor dunyanin en iyisi oluyorlar sigorta berbat ama guc buna yetiyor ben ingilterede ozele gidiyorum diyen duymadim her gidis 300 sterlin islemi sorma bile dogum bile 20 bin sterlinse gerisini dusunemiyorum

sa akadaşlar nasılsınz muhat seyyan eslem sönmez sürpriz nekadarzor reyyan bahar ve diğer arkadaşlar umarım hepiniz çok çok çok iisnzdir kızlar biz eşimle bahçe yapmaya karar verdik köyden birisi bahçesinden bi köşe bize ayırmış arada sırada gidip oraile ilgilencez..... taze nane maydonoz tere biber falan yapcaz inşaallah....aayyyy heyecanlandım...
İyiyim canım hamdolsun inşallah sende iyisindir.Bebişle vakit geçiriyorum gelen giden derken fırsatım olmuyor benimde buraya gelmeye.Bahçe işi zevkli olur herhalde:)Taze nane maydonoz soğan kopartıp yersiniz bol bol ne güzel:16:
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız

Kocamı özlemek dışında iyiyim galiba seyyanım :14::14::14:
İyiym canım sen nasılsın?:16:Allah kavuştursun eşinede inşallah:16::38::10:
günaydın kızlar:16::16::16::16::16::16:nasılsınız kaç gündür gelemedim:50::50::50::50: annem bendeydi biliyorsunuz gözünden ameliyat olmuştu :26::26::26::26: dün annemi gönderdim :10::10::10::10: sizede bir slm vereyim dedim:38::38::38::38::38::38::38:
Günaydın canım çok geçmiş olsun annene Allah şifa versin.A.s sağolasın:16:
merhaba kızlar, arada ses verdim ama tekrar girememiştim. yeniden merhaba.

saol muhatçım, daha iyiyim şimdi. sorunlarda biraz halloldu.
bebeği ertelemedik çok şükür. adet oldum, çözme için ilaca da başaladım. o yüzden duaları da okuyamadım.
cuma günü yeni listeyle başlarım inşallah.

seyyan, transferin olmuş, sonuç bekliyorsun galiba. hadi güzel haberlere çok ihtiyacım var. ver güzell haberleri bi halay çekelim. teavide olan var mı başka?
Merhaba canım hallolmasına sevindim umarım dahada iyi olursunuz:16:
Selamm bebiklerim naberr :52: :52:

Annecimdeyim ben,kahvaltıdan önce bi size haber vereyim dedim :16: :16:

Kızlar dün geldim..Pazartesi babamı aramıştım,ben yarın gelcem baba,anneme haber verme süpriz olsun diye :23: Babamla plan yaptık,o beni aldı;eve geldik zili bastık,oyy canım annem bi şaşırdı :52: :52: Yerim onu ben,çok mutlu oldu beni görünce,bende onu :16: Dedem ağladı,bu yaşlılar ne kadar duygusal oluyo dimi :29: Neyse şimdi annemdeyim fazla vaktim yok :4:

Kızlar aklıma ne geldi,lütfen araştırıp bana özel mesaj atın,Meryem Suresi okuduk ya...Şimdi ben düşündüm ki bu Meryem Sureleri,Hz.Meryem'in kabrinde bağışlansa ne güzel olur dimi :21: :21: :21: Hem bize göre daha makbul olur gibi sanki :49: Ama biz sorunumuz var,Hz.Meryem'in kabri nerede,Mekke Medine'de olabilir mi?Benim hiç bilgim yok konuda,size danışayım dedim,bi araştırsanız da bana özel mesaj atsanız canlarım :17: :17: :17: Eğer Mekke yada Medinede değilse,Hz.Aişe'nin kabrinde bağışlansa nasıl olur,Aişe validemizinde bebeği yoktu :16: Öyle düşündüm dün gece,bakalım hayırlısı sizlerin mesajlarını bekliyorum :3: :3: :3:

Bu arada hala adet olmadım :27: Bir iki güne korkusuz giriyodum wccye,şimdi korkuyorum ya olduysam diye öyle giriyorum,demekki olcam galiba heralde :24: Oyy annem kahvaltıya çağırıyo,hadi uçtum :10: :10: :10: Öpüldünüz :54: :54: :54:
Ne güzel kavuşmuşsun ailene Allah bozmasın tadını çıkar:16::nazar:Bizdende selam söyle ellerinden öperim:34::16:
selam kizlar..doktordan geldim polip icin,kocaman bi polip rahimikapatmis,tup bebekten oncede vardi bisey olmaz diye almadilar,haftaya alacaklar,yani gecenki tup bebeyim bosu bosuna gitti...o koca poliple bana tup bebek yaptilar...Allah onlari bildigi gibi yapsin...sine sinirlerim oynadi...Rabbim hazinesi bol bunlarin eline koymasin insallah,kendiliginden versin insallah...Allah bunlarada hidayet ihsan etsin insallah
A.s canım çok geçmiş olsun sinirlerini bozma canım.Gerçekten doktor seçerken iyi seçmek lazım malum insan sağlığıyla oynayan çok oluyor:31:
slm kizlar nasilsiniz ben galiba benim yumosu ilk defa hissettim soluma yatmistim 3 kere seyirme gibi bisey oldu inanilmaz bir duygu her hissedisimde sizin icinde dua ettim Rabbim sizede yasatsin insallah en yakin zamanda:16::16::16:
A.s canım gözün aydın ne güzel darısıda sağlıkla kavuşmana bebişine inşallah:16::49::emir_bebek::nazar:
kizlar film cekilirken cok canim yandi.agladim,anladimki yeni bir tedaviye hazir deyilim henuz,biraz para biriktirip turkiyede yaptiracagim,buzdolabi gibiler,kendimi nasil diktiysam bacaklarim kollarim agriyor ...doktorun bana cevabi ne oldu biliyormusunuz...tup bebek yapmadan once tam olarak goremedik cunki bu yontem yoktu yeni geldi...avrupa ulkesine bakarmisiniz,avrupanin doktoruna bakarmisiniz,nasil olmaz bu yontem yillardir kullaniliyor...neyse polip buyuk oldugu icin haftaya anestezi altinda alicaklar polipi...morelim bozuk bu aralar,iyiki kedim varmis hergun iyiki varsin diyorum ona..evimin nesesi diye seviyorum
Haklısın vatanımızın doktorları başka.Allah inşllh bebekle taçlandırır yuvanızı:16:
Kızlarr iyi geccelerr,niye kimse yokkk :27: :27:

Ben çok yorgunum :24: Aman Allahım bugün o kadar çok misafir ağırladık ki,birileri geldi birileri gitti :10: :10: Rabbim geleni gideni eksik etmesin :31:

Bugün bi ablanın 4 aylık kızını aldım kucağıma onunla ilgilendim sürekli...Sonra akşam kim geldi bilin bakalım...Hani benim aşık olduğum,koca dudaklı,sarışın,boncuk gözlüm,gamzelim vardıya o geldi,onuda indirmedim kucağımdan sevdim sevdimm....Sonraa bide yıllar sonra tedaviyle bebeğine kavuşmuş bi abla geldi,eşi Allah yolunda şehit oldu :5: :5: O kızlarla vakit geçirdim,annesi dedi ki Eslem ablanıza da dua edin,ikizlerden biri dediki Eslem ablanın bebeği mi var anne :52: :52: Dua ettiler bana :16: :16: :16: Annem dediki,kızıda oğlanıda aldın kucağına dedi,e dedim anne ben boşuna mı diyorum benim ikizim olcak diye :1: :1: :1:

Çok yoğun ama çok güzel bigün geçirdik..Yoruldum ama ben gelmeseydim annecim daha çok yorulacaktı,iyiki gelmişim erkenden :3: :3: Böyle işte kızlar,hala adet olmadım,benden şimdilik bu kadar :9: :9: Başka anlatacağım bişey olursa yazarım daha birazdan :37: :27: :27:
Allah kolaylık versin canım.O yorgunluk bendede var maşallh sağolsunlar bebiş için gelen giden oluyor.Olsun tatlı yorgunluk bunlar:16:Hadi hayırlısı inşallah hamilesindir:49:
Kızlar şu eczaneden alınan şey neydi,hamilelik öncesi vitamin gibi...Folik bişeydi omuydu eminde değilim kullanmadım hiç öyle şeyler,hamileyken de devam ediliyomuş hani...Bende alıyım bari,ney onun adı,ne deyip alınıyo :26:
Folic asit canım:34:
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun:5:
günaydın kızlarrrr NASILSINIZZZZ

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın:3::16:

Ben folik asit alabilir miyim mi dicem peki canım,hamile misin falan diye sormaz dimi bana :55:

canım folbiol en uygun olanı hergün 1tane alman yeterli:16:

Canım Rabbim mekanını cennet etsinnnnnnn:16:

[TABLE="width: 525"]
[TR]
[TD="class: xl45, width: 700, bgcolor: transparent, colspan: 4"]Dualarımız,MELEK181,SEYBİLL:49::nazar:,ESMA,GURBETKIZiçin okunacak…
***ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ ***

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlere de göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver Aminnn…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"] DUA LİSTEMİZ
[/TD]
[TD="class: xl47, width: 508, bgcolor: transparent, colspan: 3"]
05.04 .2013 tarihine kadar tamamlanması gereken dualar

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 192, bgcolor: white"]NİCK
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 124, bgcolor: white"]YASİNİ ŞERİF
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 191, bgcolor: white"]ENBİYA SURESİNİN 89.AYETİ 100 ADET/YA VARİS 707ADET
[/TD]
[TD="class: xl24, width: 193, bgcolor: white"]NE İÇİN OKUYORUZ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]DURU1616
[/TD]
[TD="class: xl36, width: 124, bgcolor: white"]senelik izinde
[/TD]
[TD="class: xl36, width: 191, bgcolor: white"]senelik izinde
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]BAHAR27O ARTIK ANNE
[/TD]
[TD="class: xl33, width: 124, bgcolor: white"]HOŞGELDİN NEHİR BEBEK
[/TD]
[TD="class: xl33, width: 191, bgcolor: white"]HOŞGELDİN NEHİR BEBEK
[/TD]
[TD="class: xl33, width: 193, bgcolor: white"]HOŞGELDİN NEHİR BEBEK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ANTİKDENİZ
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 124, bgcolor: white"] 5ADET
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 191, bgcolor: white"]100/707 ADET
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]SARDUNYA
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 124, bgcolor: white"] 5ADET
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ANTİSOCİAL
[/TD]
[TD="class: xl36, width: 124, bgcolor: white"]herşey güzel olsun hayatında
[/TD]
[TD="class: xl36, width: 191, bgcolor: white"]en kısa zamanda aramıza dön
[/TD]
[TD="class: xl35, width: 193, bgcolor: white"]TÜM SIKINTALARI,AİLE HUZURU VE HAYIRLI EVLAT İÇİN:16::emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ORLİC :49::nazar:
[/TD]
[TD="class: xl34, width: 124, bgcolor: white"]bir süre olmayacak
[/TD]
[TD="class: xl34, width: 191, bgcolor: white"]bir süre olmayacak
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 193, bgcolor: white"]Sağlıklı Hamilelik&Kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]HAYALOT
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 124, bgcolor: white"]5 ADET
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]MELEK04 :49::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ESMACVS :49::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]AYŞE035 :49::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]TURKUAZ8 OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı Eş&Hayırlı evlilik :16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]SSÖNMEZ
[/TD]
[TD="class: xl33, width: 124, bgcolor: white"]sensiz olmaz
[/TD]
[TD="class: xl33, width: 191, bgcolor: white"]sensiz olamıyor
[/TD]
[TD="class: xl27, width: 193, bgcolor: white"]yazılılar nerde bekliyorum:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]SEYYAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]E_M_A
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]CANDAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 193, bgcolor: white"]Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması :16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ECRİNN07/ASLI
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]DİLEK
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]SEVİL61
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]MUHAT
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ECRİN23
[/TD]
[TD="class: xl35, width: 124, bgcolor: white"]uzun zamandır yoksun
[/TD]
[TD="class: xl35, width: 191, bgcolor: white"]uzun zamandır yoksun
[/TD]
[TD="class: xl28, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]NEKADARZOR
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl28, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]SÜRPRİZ06/ELİF OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ESLEMLİVA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]REYYAN1984/EDA
[/TD]
[TD="class: xl36, width: 124, bgcolor: white"]senelik izinde
[/TD]
[TD="class: xl36, width: 191, bgcolor: white"]senelik izinde
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]KAYS
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]KRIZANTEM83 :49::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]MELEK181
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]SEYBİLL:49::nazar:
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ESMA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]GURBETKIZ
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]MUTLULUK27
[/TD]
[TD="class: xl43, width: 124, bgcolor: white"]herşey yolundamı
[/TD]
[TD="class: xl44, width: 191, bgcolor: white"]ne zamandır yoksun
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]DERİNSUBERFU
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar :emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]A.SENA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]NURUSİMA81
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]LEBENSFREUDE
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl30, width: 191, bgcolor: white"]100/707 ADET
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: white"]Kalbindeki Dilediği İstediği Her şeyin Olması:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ZELALPERD
[/TD]
[TD="class: xl34, width: 124, bgcolor: white"]senden haber yok
[/TD]
[TD="class: xl42, width: 191, bgcolor: white"]bayadır
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: white"]Hayırlı ve Sağlıklı Evlatlar:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]SİBELKOÇAK OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]SUMEYYAB
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]BEBİSİMSU OKUNDU++
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]PIEDRA3321
[/TD]
[TD="class: xl32, width: 124, bgcolor: white"]5 ADET
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]BALAH
[/TD]
[TD="class: xl40, width: 124, bgcolor: white"]gelecekmisin
[/TD]
[TD="class: xl41, width: 191, bgcolor: white"]senide bekliyoruz
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]YALANDUNYAAA
[/TD]
[TD="class: xl39, width: 124, bgcolor: white"]sende yoksun
[/TD]
[TD="class: xl38, width: 191, bgcolor: white"]hayırdır
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]LAVEMİN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]ALEV99
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]AYİS
[/TD]
[TD="class: xl37, width: 124, bgcolor: white"]5 ADET
[/TD]
[TD="class: xl38, width: 191, bgcolor: white"]100/707 ADET
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]SEDACAN
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 192, bgcolor: white"]DAFNİYA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl49, width: 192, bgcolor: white"]NOTLAR:bahar35baha 5 yasin,mutluluk27 5 yasin,bahar27 5 yasin
[/TD]
[TD="class: xl51, width: 124, bgcolor: white"]164
ADET YASİN

[/TD]
[TD="class: xl50, width: 191, bgcolor: white"]3500enbiya suresi 89.ayeti, 24745 ya varis
[/TD]
[TD="class: xl29, width: 193, bgcolor: white"]bahar35baha 2+707 ya varis,2+100 enbiya,mutluluk27 707 yavaris,100 enbiya,bahar27 7070 ya varis, 100 enbiya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
canım ben 3 yasin okudum 2 tanesini de okucam yavarisleri ve diğer ayetide çektim allah kabul etsin tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize....
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:49:
:49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

esleeeem sendemi silkelettin kendini,bizde gecen ay denedik vee nur topu gibi polipiz olduuuu...:1::1::1: ama polip alininca deniycem cikmadik candan umut kesilmezmis belki kendi kelir emanin dedigi gibi...ben bide pre-seed almistim onuda kullaniyim insallah bide bakmisiz onumuzdeki ay hamisiiimm insallah
inşallah canım önümüzdeki aylara bakıcaz artık....bende silkelettim:1:...hatta tırt çıktım...
slm kizlar nasilsiniz ben galiba benim yumosu ilk defa hissettim soluma yatmistim 3 kere seyirme gibi bisey oldu inanilmaz bir duygu her hissedisimde sizin icinde dua ettim Rabbim sizede yasatsin insallah en yakin zamanda:16::16::16:
a..s.iyi şükür sen nasılsın...bebiş hareketlenmiş....hayırlısıylan kucağınada alırsın sağlıklı inşalalhh..:21:
eslem ne geziyon sen burda :D
:52:
canım geçmiş olsun ...şükür bir şekilde atlattın...inşallah poliptende kurtulacan....bebeğin çabuk gelicek annesiiine...
Kızlarr iyi geccelerr,niye kimse yokkk :27: :27:

Ben çok yorgunum :24: Aman Allahım bugün o kadar çok misafir ağırladık ki,birileri geldi birileri gitti :10: :10: Rabbim geleni gideni eksik etmesin :31:

Bugün bi ablanın 4 aylık kızını aldım kucağıma onunla ilgilendim sürekli...Sonra akşam kim geldi bilin bakalım...Hani benim aşık olduğum,koca dudaklı,sarışın,boncuk gözlüm,gamzelim vardıya o geldi,onuda indirmedim kucağımdan sevdim sevdimm....Sonraa bide yıllar sonra tedaviyle bebeğine kavuşmuş bi abla geldi,eşi Allah yolunda şehit oldu :5: :5: O kızlarla vakit geçirdim,annesi dedi ki Eslem ablanıza da dua edin,ikizlerden biri dediki Eslem ablanın bebeği mi var anne :52: :52: Dua ettiler bana :16: :16: :16: Annem dediki,kızıda oğlanıda aldın kucağına dedi,e dedim anne ben boşuna mı diyorum benim ikizim olcak diye :1: :1: :1:

Çok yoğun ama çok güzel bigün geçirdik..Yoruldum ama ben gelmeseydim annecim daha çok yorulacaktı,iyiki gelmişim erkenden :3: :3: Böyle işte kızlar,hala adet olmadım,benden şimdilik bu kadar :9: :9: Başka anlatacağım bişey olursa yazarım daha birazdan :37: :27: :27:
slm canım ...seni buralarda görmek ne güzel ..giremezsin nete diye düşünüyordum...ohh yumoşlarıı sıkıştırdınn...rabbim sanada çift vericek inşallah...
cnm cim siringa derken????pre-seed diyosan siringalar icinde siringayla kullaniyoruz....ayy bizim spermler cok utangac yumurtayi gorunce eli ayagina dolasiyor dalamadan geri geliyorlar galiba....tabi benim yumurtalarda oyle hemen kabul etmiyor ilaa kosturacak pesinden
ahhhh bana kalsa şimdiye olduyduu benim herife çektiyse yandık....daha çoook beklerim benn...böyle geniş adamm...:37:
Hayırlı geceler canım

Benimde 10 da randevum var ama o masaya çıkacam ya yine uyku girmiyo gözüme stresten
ayy canım inşallah iyi haberlerle gelirsin...o kısmıda ayrı dert...artık ne doktor ne muayane olmak ve görmek istiyorum..o derece soğudum...başlasak belki gerisi gelicek ama...neyse siz hayırlısylan bi kalın:49:
canım ilacı isterken masaya 2 tl bırak o anlar :)
oo masa kadar canımı bişi sıkmamıştır arkadaş boy uzun sıgmıyorum.
dr kızıyo mu bi yandan:)
napıyım dedim boy uzun kesiyim mi yarısını dedim en son :)
kız allah iyiliğini versin....iyiki varsınız...uzun aradan sonra hiç böyle içten gülmemiştim...yazılarınızı okurken atışmalarınız o kadar sevimli geldi..rabbim hepinizin yüzünü güldürsün....sen deyince doktor nedi acaba pis pis sırıttımı kii:27:
allah rahmet eylesin...çook genç ..allah ailesinede sabırlar versin...okumak isterdim ...erken gördüm kırmızı kartı:5:
günaydın kızlarrrr NASILSINIZZZZ

tünaydın canım...iyi şükür bu günlerimizede sen nasılsın.....yazıyoruz hep ama geçmişte kalıyor...fazla takılmıyosun...sende ne var ne yokk...:34:

Canım sonucunu 8 nisanda öğreniyormuşsun kızım 1 aylık oluyor 8 nisanda:nazar::emir_bebek:.O gün aşı vurdurmaya gideceğiz ayrıca.İnşallahhh o gün hayırlı güzel haberi alırsın canım.:16::49::emir_bebek::emir_bebek:
Ayrıca Ya varis enbiya suresini okuttum yasinler kaldı söz vermeyim adetim bitmedi hala az az geliyor.İnşallah yarına kadar okuturum.Okutamasamda hakkınızı helal edin.

inşallah canım önümüzdeki aylara bakıcaz artık....bende silkelettim:1:...hatta tırt çıktım...

a..s.iyi şükür sen nasılsın...bebiş hareketlenmiş....hayırlısıylan kucağınada alırsın sağlıklı inşalalhh..:21:

canım geçmiş olsun ...şükür bir şekilde atlattın...inşallah poliptende kurtulacan....bebeğin çabuk gelicek annesiiine...

slm canım ...seni buralarda görmek ne güzel ..giremezsin nete diye düşünüyordum...ohh yumoşlarıı sıkıştırdınn...rabbim sanada çift vericek inşallah...

ahhhh bana kalsa şimdiye olduyduu benim herife çektiyse yandık....daha çoook beklerim benn...böyle geniş adamm...:37:

ayy canım inşallah iyi haberlerle gelirsin...o kısmıda ayrı dert...artık ne doktor ne muayane olmak ve görmek istiyorum..o derece soğudum...başlasak belki gerisi gelicek ama...neyse siz hayırlısylan bi kalın:49:

kız allah iyiliğini versin....iyiki varsınız...uzun aradan sonra hiç böyle içten gülmemiştim...yazılarınızı okurken atışmalarınız o kadar sevimli geldi..rabbim hepinizin yüzünü güldürsün....sen deyince doktor nedi acaba pis pis sırıttımı kii:27:

allah rahmet eylesin...çook genç ..allah ailesinede sabırlar versin...okumak isterdim ...erken gördüm kırmızı kartı:5:

tünaydın canım...iyi şükür bu günlerimizede sen nasılsın.....yazıyoruz hep ama geçmişte kalıyor...fazla takılmıyosun...sende ne var ne yokk...:34:

düşünmen yeter canım benim bi elham bile okunsa onun için çooook şey :(
canım bu ara atışmıyoz:)
seyyanla eşi belki buraya gelebilirlermiş:)
hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnn
nasılsınızzzz
iyi olunnnnn tamama mııııııııı??????
özledim sizi nerdesiniz dünden beriii

Back
X