• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım sonucunu 8 nisanda öğreniyormuşsun kızım 1 aylık oluyor 8 nisanda:nazar::emir_bebek:.O gün aşı vurdurmaya gideceğiz ayrıca.İnşallahhh o gün hayırlı güzel haberi alırsın canım.:16::49::emir_bebek::emir_bebek:
Ayrıca Ya varis enbiya suresini okuttum yasinler kaldı söz vermeyim adetim bitmedi hala az az geliyor.İnşallah yarına kadar okuturum.Okutamasamda hakkınızı helal edin.

ayyy aşı mı :( ben dayanamam.
nehir nasıl canım:)
canım sen yasinleri okumasan da sorun değil sen prensese iyi bak iyi haberlerini ver o da yeterli:)
seyyyaaaaan daha mı yatıyonnn kakkkkkk gariiii
hepiniz seyyan yazında kulşagı çınlasın :):)

Canım sonucunu 8 nisanda öğreniyormuşsun kızım 1 aylık oluyor 8 nisanda:nazar::emir_bebek:.O gün aşı vurdurmaya gideceğiz ayrıca.İnşallahhh o gün hayırlı güzel haberi alırsın canım.:16::49::emir_bebek::emir_bebek:
Ayrıca Ya varis enbiya suresini okuttum yasinler kaldı söz vermeyim adetim bitmedi hala az az geliyor.İnşallah yarına kadar okuturum.Okutamasamda hakkınızı helal edin.

Maaşallah suphanallah doğmuşta 1aylık bile olmuş Rabbim hayırlı evlat etsin canımmmm:16:

canım sen yasinleri okumasan da sorun değil sen prensese iyi bak iyi haberlerini ver o da yeterli:)

Evet canım aşıya götüreceğim:(Napalım sağlıkları yerinde olsunda.Bir kitapta aşı yaptırmayın ne olduğu belirsiz şeylerle çocuklarımızı kendi ellerimizle hasta ediyoruz diye okumuştum.Ama elden ne gelirki.Yaptırmazsın Allah korusun birşey olsa bu sefer ömür boyu onun vicdanıyla yaşarsın.Nehir biraz afedersin kabız oldu teyzesi zeytinyağıyla biraz rahatladı gibi ama yinede var:18::17:Sen nasılsın iyimisin?Kıskandım şekerim Seyyanla aynı şehirdeyiz daha biz görüşemedik demek sana gelicek hııı:19::52:Allah kavuştursun muhabbetiniz bozulmasın.İnşallah benimde görüşme fırsatım olur.Bak nazarın değdi görüşemiyoruz:1::9::52:Canım inşallah biraz zaman geçsin okurum inşallah duaları yine.Ama şuan adetliyim.Allah razı olsun sağol Muhatcığım:16::54:

çok merak ediyorum bende yaaaaa ne zaman yapacak testi kiiiii
seyyaaannnnnn gelde merakta koma bizi gariiiiiiiiii:52::52::52:

Evet canım aşıya götüreceğim:(Napalım sağlıkları yerinde olsunda.Bir kitapta aşı yaptırmayın ne olduğu belirsiz şeylerle çocuklarımızı kendi ellerimizle hasta ediyoruz diye okumuştum.Ama elden ne gelirki.Yaptırmazsın Allah korusun birşey olsa bu sefer ömür boyu onun vicdanıyla yaşarsın.Nehir biraz afedersin kabız oldu teyzesi zeytinyağıyla biraz rahatladı gibi ama yinede var:18::17:Sen nasılsın iyimisin?Kıskandım şekerim Seyyanla aynı şehirdeyiz daha biz görüşemedik demek sana gelicek hııı:19::52:Allah kavuştursun muhabbetiniz bozulmasın.İnşallah benimde görüşme fırsatım olur.Bak nazarın değdi görüşemiyoruz:1::9::52:Canım inşallah biraz zaman geçsin okurum inşallah duaları yine.Ama şuan adetliyim.Allah razı olsun sağol Muhatcığım:16::54:

:) acaba kimin nazarı değdi :)
canım sırtını falan da yagla ya :)

merhaba kizlar..
seyyancim ben 5 tane yasinimi okudum cnm rabbim kabul etsin ins.

gecelerin kuşu olmuşsunuz yaaaa o saate kadar muhabbet ediyorsunuz gündüz gözüyle saklanıyor musunuz napıosunuz kızçeler:4:

kizlar film cekilirken cok canim yandi.agladim,anladimki yeni bir tedaviye hazir deyilim henuz,biraz para biriktirip turkiyede yaptiracagim,buzdolabi gibiler,kendimi nasil diktiysam bacaklarim kollarim agriyor ...doktorun bana cevabi ne oldu biliyormusunuz...tup bebek yapmadan once tam olarak goremedik cunki bu yontem yoktu yeni geldi...avrupa ulkesine bakarmisiniz,avrupanin doktoruna bakarmisiniz,nasil olmaz bu yontem yillardir kullaniliyor...neyse polip buyuk oldugu icin haftaya anestezi altinda alicaklar polipi...morelim bozuk bu aralar,iyiki kedim varmis hergun iyiki varsin diyorum ona..evimin nesesi diye seviyorum

Merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın hiç kolay değil tedavi süreci.İnşallah anne olduğunda hepsi anı olarak kalacak.Nolur morelini bozma.Kedileri ben de çok severim çok istiyorum ama biz de kuş ve balık olduğu için alamıyoruz

Merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın hiç kolay değil tedavi süreci.İnşallah anne olduğunda hepsi anı olarak kalacak.Nolur morelini bozma.Kedileri ben de çok severim çok istiyorum ama biz de kuş ve balık olduğu için alamıyoruz

bizim de 2tane kuşumuz var eşim onlar yavru versin diye elinden ne geliyorsa yaptı ama bizimkiler hiç oralı değiller:52:

bizim de 2tane kuşumuz var eşim onlar yavru versin diye elinden ne geliyorsa yaptı ama bizimkiler hiç oralı değiller:52:

Sorma yaa bizim papağanda öyle mal sahibine çekermiş (o da bizim gibi kısır çıktı) biz de dişi getirttik belki flört ederler diye ama bizimki hırlayıp durdu korktuk zarar verecek diye gönderdik.Ara sıra soruyor eşim arkadaşına benim gelin napıyor diye

Back
X