• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ya geçmişi oku oku bitmiyor..ben duaları okumakta geç mi kaldım ne ama okudum seyyannnn...
bu hafta çok yoğun ondan oldu...2 günde bir doktora gittik artık helak oldum...yumurtalar bir türlü gelişmiyor ya yavaş ilerliyor.
3000 ünite gonal f aldım hala bekliyoruz bide menegon verdi doktor...dua edin ne olur...yumoşlar büyüsün artık...
zaten benden 2 tane falan yumurta beklemiyordum ama bu kadar az da beklemiyordummm

herkese hayırlı cumalar benim adetliydim ama bugün biter diye umut ediyodum daha bitmedi bu hafta okuyamayacagım hakkınızı helal edin kızlar allah razı olsun hepinizden

ya geçmişi oku oku bitmiyor..ben duaları okumakta geç mi kaldım ne ama okudum seyyannnn...
bu hafta çok yoğun ondan oldu...2 günde bir doktora gittik artık helak oldum...yumurtalar bir türlü gelişmiyor ya yavaş ilerliyor.
3000 ünite gonal f aldım hala bekliyoruz bide menegon verdi doktor...dua edin ne olur...yumoşlar büyüsün artık...
zaten benden 2 tane falan yumurta beklemiyordum ama bu kadar az da beklemiyordummm

canım dularımız seninle o yumoşlar büyüyecek merak etme.

Hayırlı Cumalar Allah dualarımızı kabul etsin, hepinizi meleklerinize kavuştursun inşallah:16::emir_bebek::3:

okudum bile yerinde rahat yatsın allah yardımcısı olsun...ruhumu iyileştiriyorum ...nasıl olucaksa...kabuğuma çekildim diyelim...atışırız hayatım .sen nasılsın....hakkaten seyyanda yok...inşallah iyidiir...sıkıntıdadır şimdii nasıl heyecan yapıyordur...rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etmiştir...inşallah iyi haberler alırız...hep birlikte..

vayy yumoş doğduda ay dolduracak..maşşallahh..alllah nazarlardan saklasın ,korusun...kabızlığa kefirde iyi geliyor duymuştum sen yine araştır...bebek annelerinden duyduğumuda hatırlıyorum ama için rahat olsun ölçüsü neyse belki Google amca bilir...

hayırlı günlerimiz olsun hepbirlikte inşallah...allah kabul etsin...nasılsın..

merhaba canım nasılsınız...sizler bizim kıymetlimizsizniz...hamilelik nasıl gidiyor...ağırlaştıkça sıkıntılarda artar...dikkat ett...:nazar:

yok hayatım becerebilirmiyim dedim...seyyan muhat eslemi geçemedim kız memleketten bile yetişiyor maşşallahh...hatunlar her halleriyle hızlılarr...bunlar ikizleride hallederler..allahh çift versin onlara inşallah...görürler internetin iiiiiiii sinii.....:27:...muhabbet onlara güzell...ben hayatta kalmaya çalışıyorum yalnız başıma...:37:sende ne var ne yoookk..

hayatım benlede konuşan yok...nette değil tabii...ne yapalım...:55:evcilikmi oynasakk:52:

ayy onlarda mı tırt....kan çekiyor desene..size ayıp olmasın diye yapmıyorlarrr....vay kuşlarda yapamıyorlar biz ne yapalım...bu kuşlarda iş yoookk:17:

internet cafeyi kur bak nasıl kaynaşıyorlar....düğün ne zaman canım bak çağırmazsan güceniirim heee:1:
Evet canım pazartesi 1 aylık oluyor inşallah:nazar::emir_bebek: ve aşı günü:18:Kabızlık sorunuda bir geçseydi:17::18:Aminn Allah razı olsun darısıda sizlere inşallah:16::34:
duan sattine denk gelmemiş tatlım.öle bi uyudum ki sen seyyyyyyan seyyaaaaaannnnnnnnnn diye bağrırken bende pireler uçuşuyodu:52:girdim baktım yoksunuz canım sıkıldı uyumuşum.beni mi beklediniz uyuyayım diye bukadar lak lak yapmaya....

canım nehirimizi kokla bizim için.inş.bend egüzel haberlerle gelirim.

inan yatıyodum bugün öğlene kadar uyudum artık gece bekçiliği yaparım bu gece:27:napayım bekle bekle vakit geçmiyo uyuyorum bende. habire.

asbelove canım nasılsın.canım test günüm 8 n,isan.inşaallah güzel haberlerle gelirirm.:49:
Koklarım canım, inşallah hayırlı güzel neyse o olsun sizin için:16:
inşallah canım benim hepimiz için öyledir.
yaşadıklarımın bana en güzel öğretisi bencil değilim artık kendimden önce başkası içinde dua edebiliyorum.karşımdakinin yerine kendimi koyabiliyorum.ve bazı hikayeleri duyunca allahım ben daha yolun başındayım ama ona ferahlık ver istediğini ver diyebiliyorum.

ama işte kuluz sonuçta.hele ben kendimi bazen yapayalnız hissediyorum allah razı olsun ok iyi bir eşim var.ama bazen anneme o kadar çok ihtiyacım oluyorki akıl alacak birine yüreğimdeki yangına tek bir söz söylesede su serpse diyorum ben hastayken başımda kalsında bana bir yudum su veren o olsa evet bunları annemin yerine yapan bir eşim var ama anne başka.kayınvalideme yaklaşıyorum diyorum sonuçta o bir anne ama her defasında daha büyük hayal kırıklığına uğratıo beni.allah herkese evlat nasip etsin ama her evladada anne babasıyla büyümeyi nasip etsin.
çok istiyorum evladım olsun ama dua ederkende rabbim ben ona iyi bir anne olacaksam anneli babalı büyüyeceklerse nasip et diyorum.

offff başını şişirdim kusuruma bakma canım
Allah herşeyin hayırlısını versin.Evladınıda doğru zamanda hayırlı ve sağlıklı olarak sizede nasip eder inşallah:16:
selam şekerler nasılsınız:16::16::16::16::16:seyyancığım dualarım seninle inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur .kızlar şimdi geçmişi okumak çok zor varmı bir değişiklik:34::34::34::34::34:
A.s canım:3:Bende koşturmalar devam:10: sen nasılsın:34:
iyiyiz canım sen nasılsın.inşaallah canım öyledir.topikte bir değişiklik yok.eslem hala regl olmadı.:49:inş.bebiş geliyo.ben beklemedeyim.ssönmez hala yazılı okuyo......muhat biz dağıldıkça bizi toplamakla meşgul herşey bıraktığın gibi yani.heeee ayşe ev taşıyo bu aralar yoğun.kızlar varmı unuttuğum bişiiiiiiiiiiiiii
Aaa Ayşe evmi taşıyor gözümden kaçmış.Allah kolaylık versin ee hamilede kendini çok yormasa bari:18::10::21:
selam kızlarrrrrr ben geldimmmm..

nasılsınız??? var mı güzel haberlerrrrr
A.s hamdolsun sen nasılsın canım:3:
Allah daha iyi etsin bende şükürler olsun biraz daha iyiyim nihayet saraçoğluyla görüşebildim .bana soğan suyunu tavsiye etti normalde 15 gün kullanılıyormuş ama benim miyomum büyük olduğu için 21 gün kullanmamı tavsiye etti bildiği başka bir tedavi şekli yokmuş bitkisel olarak peki işe yarar mı dedim inşallah dedi %30 bakalım demek yine bize %130 yolu göründü :9::9::9::9::9::9::9::9:dört elle sarılmış durumdayım bitkisel kürlere inşallah işe yarar Rabbim tarafından şifa versin inşallah ameliyata gerek kalmadan miyomdan kurtulurum temennim böyle:32::32::32::32:canım demek eslem henüz kırmızı kart görmedi inşallah 9 ay boyunca görmez:49::49::49::49:tabi sende ve evlat isteyen herkes:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ssönmez bu gidişle rekor kıracak sanırım öğrenciler dökülmüş sorular kolay olduğu halde baharın rehaveti çökmüş ve çocuklarda yazılıdı tökezlemişler olan bizim arkadaşımıza oldu:9::9::9:muhatın başka işimi var her dağılanı topluyor muhatçığım bu arada beni boşladın bak dağıldım sonra parçalarımı bulamayacaksın:9::9::9::9:ay canım ya ayşede tam zamanında ev taşıyor inşallah kendini ve bebişimizi fazla yormaz Rabbim kolaylık versin
İnşallah Allah şifa verirde ameliyata gerek kalmadan bebişine kavuşursun canım.Geçmiş olsun:16:
kızlarrrrrrrrr ne çoooooook konuşmuşsunz yaaaaaaaaaaa oku oku bitmiyooooooooo
Evet aynen bitmiyor:1::37:
Bende bilmiyorum canım
uzaylı mıyım neyim... bilmediğim için canım sıkkın zaten eşim de yok ağlıyorum :(
Canım hayırdır inşllh kötü bir durum yoktur.Kıyamam Allah kavuştursun eşine inşllh hemencecik:16::38::10:
La ilahe illallahü-l Halim-ül Kerim-ü,Sübhanallahi Rabb'il-Arş'i-l Azim.
kızlar önce bu dilek duasını okuyup sonra dileğinizi ALLAHa söylüyormuşsunuz.hayırlısıyla kabul oluyormuş.nihat hoca söyledi.size söylemek için girdim vallahi
Allah razı olsun canım:16:
ah canım öz halam bile mercimeklerimi hiç düşünmeden beni üzdü geçen gün,ağlattı resmen.şimdi az önce mesaj atmış ara diye .kapadım telimi.beni böle bi zamanda üzebildiğine inannamıyorum.bide biz onla çok yakınızdır arkadaş gibi.aman neyse niye anlattım şimdi bunu ben de anlamadım.seni böle bırakıp gidemicem şimdi.eşin yok ya canım ondan böle duygusalsın.eşini bulup sana getirmek geldi şimdi içimden.:4:
Bazen kendi en yakının bile kırabiliyor insanlık hali.Herkez ince düşünceli hassas olamıyor işte.Kırılıp üzülme boşver gönlünü aldıysa sorun etme:16::34:
Kızlar bugün gündüz annemle çarşıya gittik....Eczacıdan folik asit istedim,adam getirdi 17.5 tl istedi,kazıklandım mı :53: :27: :27:

Günde 3 defa için yazıyo kağıtta,sabah öğle akşam yemeklerle birlikte suyla yada birden 3 tane diye...Yarın mübarek gün,yarın başlıcam inşaallah...E olurda beklenmeyen reglim gelirse,ben bu vitamine devam edicem mi yine?

Akşam oldu,misafirler geldi...Gece oldu,buraya geldim :1: Amaan bugünlük anlatacak pek bişeyim yokmuş galiba :9: :9:

Hala regl olmadım...Ne hissettiğimi de bilmiyorum aslında...Hayırlısını nasip etsin Allahım hepimize....

Seyyan ben yoğunluktan dualarımı okuyamadım...Ama eşim okuyacak benimkilerin hepsini...Sen benimkilleri okundu yazabilirsin,ben yarın girip haber veremem,çünkü alışverişe gidicez,akşama kadar yokuz nasipse :10: :10:

Başka bişey gelmiyo aklıma :26:

Duaları sormuşsunuz biraz daha bekleyelim derseniz Beytullahta bunlarda dualanabilir,Ayşe geçenki benim adımında olduğu sıradaki Hatimleride dualamadığını söylemişti sanırım,bidaha girip yazdıysa takip edemedim :26: :26: Nyetlerimiz belli zaten,Rabbim kabul etsin şimdiden :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

Ben çıkıyorum yorgunum,öpüyorum hepinizi,hayırılı geceler,Allaha emanetsiniz....Şimdiden Hayırlı Cumalar,eksik etmeyin dualarınızdan :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
Bana biraz pahalıya almışsın gibime geldi:18::44:
allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bizi sevdiğin kulların arasına kat bizi çok sabreden şükreden kullarından eyle seni çok analım ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin sıhhat afiyette eyle sevdiklerimizi bize bağışla sıkıntılarımızı gider dertlerimize deva ver sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim

Aminnn cümlemizin:16:

hayirli cumalar kizlar..bu mubarek gunde rabbim dualarimizi kabul etsin insallha

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin dua edecem cnm
çok saol canım, Allah razı olsun..
muhat kullanıcısından alıntı
arkadaşlarım minik bi ricam olacak;
dün 19 yaşında bi kardeşimizi kaybettik,
bugün defnedilmiş, burayı okuyunca ona da dua eder misiniz??
kabir azabı çekmek çok kötüdür eminim ki azabını iğne ucu kadar hafifletsek ne mutlu ona......

Allah rahmet eylesin çok gençmiş.Allah ailesine sabırlar dayanma güçü versin.Benim de annemin bugün vefatinin 8. inci yılı oldu.
canım senin de başınsaolsun,
teyzemize biz de dua ederiz..

canım sen nurusima arkadaşla bi konuşsan.
o nasıl ve etkili şekilde büyütülecegini biliyordur.
canını sıkma canını sıktıgın için de gelişme göstermiyo olabilir malum hormonlara bağlı.
ama geçecek bak gör seyyan da 3 yumurta diye gitti 6 tane oldu :)

Kızlar bugün gündüz annemle çarşıya gittik....Eczacıdan folik asit istedim,adam getirdi 17.5 tl istedi,kazıklandım mı :53: :27: :27:

Günde 3 defa için yazıyo kağıtta,sabah öğle akşam yemeklerle birlikte suyla yada birden 3 tane diye...Yarın mübarek gün,yarın başlıcam inşaallah...E olurda beklenmeyen reglim gelirse,ben bu vitamine devam edicem mi yine?

Akşam oldu,misafirler geldi...Gece oldu,buraya geldim :1: Amaan bugünlük anlatacak pek bişeyim yokmuş galiba :9: :9:

Hala regl olmadım...Ne hissettiğimi de bilmiyorum aslında...Hayırlısını nasip etsin Allahım hepimize....

Seyyan ben yoğunluktan dualarımı okuyamadım...Ama eşim okuyacak benimkilerin hepsini...Sen benimkilleri okundu yazabilirsin,ben yarın girip haber veremem,çünkü alışverişe gidicez,akşama kadar yokuz nasipse :10: :10:

Duaları sormuşsunuz biraz daha bekleyelim derseniz Beytullahta bunlarda dualanabilir,Ayşe geçenki benim adımında olduğu sıradaki Hatimleride dualamadığını söylemişti sanırım,bidaha girip yazdıysa takip edemedim :26: :26: Nyetlerimiz belli zaten,Rabbim kabul etsin şimdiden :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

Ben çıkıyorum yorgunum,öpüyorum hepinizi,hayırılı geceler,Allaha emanetsiniz....Şimdiden Hayırlı Cumalar,eksik etmeyin dualarınızdan :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

canım o senin aldığın foliplus. bende ondan kullanıyorum.

gecmis olsun canim insallah tez zamanda toplanirsin avrupada zaten saglik diyince korkuyor adamlar kendilerini gelistiremiyorlar diyecem ama ozele gidince is farkli oluyor dunyanin en iyisi oluyorlar sigorta berbat ama guc buna yetiyor ben ingilterede ozele gidiyorum diyen duymadim her gidis 300 sterlin islemi sorma bile dogum bile 20 bin sterlinse gerisini dusunemiyorum

eveet cnm ben agisliyim 3 kez oduyor sigortam..ama 3 ten sonra burasi cok pahali,o parayla tr de 2kez yaptirir ustede dogurur gelirim...hos gelmesemde olurya esimburda mecbur onun yaninda olmaliyim...yani diycem Allah yardim etsin hepimize

:46:

o aldiğin folicplus canim, eczaci sana en iyisini vermiş, içinde diğerlerinden farkli olarak kasiyum ve d vitamini de var.
günde 3 tane alman gerekiyor, istersen 3 unu tek seferde alabilirsin,
surekli alacaksin
gebe kalmak isteyenlerin 2 ay önce başlamasi tavsiye ediliyor,
hamile kalana kadar ve hatta gebeliğinin 3. ayina kadar kesintisiz almaya devam edeceksin.
çünkü bebek bu vitamini senden hamile kaldiğin anda almaya başliyor ve vücudunda o sirada depolu olmasi lazim.

Son düzenleme:
“Allahu Teâlâ kullarının dua ederek kendisinden istenmesini sever”O halde çokça dua ederek Allah’a olan yaklaşmamızı artırmalıyız. Her dua bizi daha fazla Allah’a yaklaştırmakta aradaki engelleri kaldırmaktadır. Kul kendisini daima Allah huzurunda hissetmeye başlamaktadır. Bu yakınlığı sürekli kılmak için her an her şey için dua etmeliyiz. Rasûlullah Efendimiz bize şöyle demiştir: “Sizden herkes, ihtiyaçlarının tamamını Rabbinden istesin, hatta kopan ayakkabı bağına varıncaya kadar istesin.”(Tirmizİ)
seyyaaaannnnnnnn liste tamamlanınca sibelkoçak'ın dün paylaştıgı duayı yapalım mı:)
benim ilğimi çekti:)
1 haftada tüm listeye yapabilir gibi geldi bana.
arkadaşlarım siz ne dersiniz?????

“Allahu Teâlâ kullarının dua ederek kendisinden istenmesini sever”O halde çokça dua ederek Allah’a olan yaklaşmamızı artırmalıyız. Her dua bizi daha fazla Allah’a yaklaştırmakta aradaki engelleri kaldırmaktadır. Kul kendisini daima Allah huzurunda hissetmeye başlamaktadır. Bu yakınlığı sürekli kılmak için her an her şey için dua etmeliyiz. Rasûlullah Efendimiz bize şöyle demiştir: “Sizden herkes, ihtiyaçlarının tamamını Rabbinden istesin, hatta kopan ayakkabı bağına varıncaya kadar istesin.”(Tirmizİ)
seyyaaaannnnnnnn liste tamamlanınca sibelkoçak'ın dün paylaştıgı duayı yapalım mı:)
benim ilğimi çekti:)
1 haftada tüm listeye yapabilir gibi geldi bana.
arkadaşlarım siz ne dersiniz?????

liste varken de yapılabilir bence. :)

hanımlar seybil arkadaşımızın hamiş haberini almıştık :)
ama geçen gün bebegin kalp sesleri duyulmamış.
eger bu haftada duyulmazsa gebelik sonlandırılacakmış:(
arkadaşımız tefriciye topiğinde 4444 tefriciye okumak istedi fakat hala 1700 eksiği var.
son 1 ya da 2 gün kaldı bitmesi için.
yardım eder misiniz????
20 şer tane bile okusak kardırrrr

canım kıyamam sana ben ya.ne desem ne söylesem inan bilemedim.ne yazsam kifayetsiz kalacak gibi.ama eşin yönünden şanlısın en azından.hayatta herşey herzaman istediğimiz gibi olmuyo,yada istediğimiz gibi gitmiyo.o yüzden elimizdekilerele mutlu olmaya başarabilmemmiz gerekir.aksi halde hayat çekilmez olur değilmi.sen emninim ki çok güzel bir anne olacaksın.eksikliğini hissttiğin herşeyi sonsuz vereceksin yavruna.Rabbim o günleri en kısa zamanda göstersin sana canım.keşke yüreğine biraz olsun su serpebilseydim.keşke biraz olsun seni rahatlatabilseydim.ama şuanda senin için yürekten dua ediyorum canım.hayatında bundan sonraki herşey en güzeliyle seninle olsun inş.Rabbim sana sağlık,huzurimutluluk ve hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsinde bütün acılarını unuttursun sana.ayrıca bidaha duymuyayım başımı falan şişirmedin.anlatmak istedin ben de hiç sıkılmadan dinledim ve herzaman dinlerim canım.yüreğim de dualarımda seninle.

sağolasın canım allah razı olsun.allah hepinizin gönlündekini kabul etsin

seyyanım benim içinde okunmuş çok mutlu oldum sağolsun hepiniz:) bu ara duaya çok ihtiyacım var
gece yayınladığın yeni listemi?
benim dualarım tamam haber vereyim :)

Back
X