• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

seyyan daha yeni liste tamamlanmadı mı canım ya? kimlere okunacak tamamlanınca.bana söylede ben yarın okuyayım yasinleri.çünkü pazartesi ve salı evde olmayacam.okuyayamam.sonra da adetim gelebilir.cumaya yetiştiremem diye diyorum.hiç değilse kime ve kaç tane yasin okuncak onu bana söylede ben yarın yasinleri halledeyim.zikirleri sonra da hallederim.

mrb canım sen bu ay klomen tedavisemi başladın?bence doktorun dediğini yap canımmm 36 saat sonra die biliorum çünkü bence

Cnm ben iki aydır klomen kullanıyorum bu ay çatlatma ignesi verdi doktorum çatlama olmuyormuş yumurtamda yani normalde büyüme de olmuyor ilaçla büyüyor

msj kutun dolu
canımm nasılsınn
bu haftaki duaları okudum geçen haftadan eksiğim varr eğer eksik varsa okuyayımm bu aralar çok yoğunum ksura bakmaa

Nasılsın cnmmmmmm ya önceki yazılarını okudum meni dışarı akıyor demissin o çoğu kişide oluyor spermler çok hareketli olduğu için onlar gidiyo geriye kalan sıvı dışarı çıkıyor ama sana tavsiyem ilişki sonrası yarım saat ayaklarını havaya dik belinin altına yastık koy cikmiyo öyle

Nasılsın cnmmmmmm ya önceki yazılarını okudum meni dışarı akıyor demissin o çoğu kişide oluyor spermler çok hareketli olduğu için onlar gidiyo geriye kalan sıvı dışarı çıkıyor ama sana tavsiyem ilişki sonrası yarım saat ayaklarını havaya dik belinin altına yastık koy cikmiyo öyle

iyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın. he geri çıkıyor tatlım ya olduğu gibi çıkıyor geriye. öyle yapacam bu ay zaten canım şu adetim gelsin gitsin de bakalım hayırlısıyla

iyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın. he geri çıkıyor tatlım ya olduğu gibi çıkıyor geriye. öyle yapacam bu ay zaten canım şu adetim gelsin gitsin de bakalım hayırlısıyla

Bende iyiyim çok şükür cnm ya benimde hep öyle oluyordu doktor öyle yap dedi iki aydır öyle yapıyoruz sen veya esin hiç doktora gittiniz mi

Canım bi gidin bence zaman kaybetmeden bizde bir sene bekledik sonra gittik bende bir sorun çıkmadı eşim gitti varikosel cikti ameliyatti tedavi sureciydi derken benim yumurtaliklarim tembellesti şimdi eşim düzeldi ben tedavi oluyorum

canım ben bi sorun olduğunu sanmıyorum.daha yeni yeni düşünüyoruz bebişi.bi kaç ay daha geçsin bakalım da hamiş kalamazsam giderim kesinlikle

canım ben bi sorun olduğunu sanmıyorum.daha yeni yeni düşünüyoruz bebişi.bi kaç ay daha geçsin bakalım da hamiş kalamazsam giderim kesinlikle

Himm anladım canım esinde sorun varsa ki inşallah yoktur belirtisi olmaz benim eşim düzenli spor yapiyo sigara falan yok varikosel çıkınca çok sasirmistik

Himm anladım canım esinde sorun varsa ki inşallah yoktur belirtisi olmaz benim eşim düzenli spor yapiyo sigara falan yok varikosel çıkınca çok sasirmistik

doğrudur canım.olmazsa eşim gider bu ay onda bi sorun çıkmazsa bi kaç daha geçince kendim de giderim.

Back
X