• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım nasılsın muhatta buralarda ama popoyla ilgili bi topikte geziniyo bizim kız.

ayyyyyyyyyyyyy sizleri gördüm çoooooooooook sevindim yaaaa..özledim sizleriiiiiiiiiiii...asıl sen nasılsın taze anne?mercimekler ne durumda???inşallah sağlıkla sımsıkı tutunmuşlardır annelerineeeee...ya yarın nasıl bekleyecemmmm bennnnnnnnnn..sabah mı kan vereceksin seyyan...kaç gibi çıkar yaaaaaaaa..öğlen eve gelince bakarım artık.......rabbim hayırlı haberle karşılaştırır inşallahhhhh...

muhattttttttttttt gell burdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

ayyyyyyyyyyyyy sizleri gördüm çoooooooooook sevindim yaaaa..özledim sizleriiiiiiiiiiii...asıl sen nasılsın taze anne?mercimekler ne durumda???inşallah sağlıkla sımsıkı tutunmuşlardır annelerineeeee...ya yarın nasıl bekleyecemmmm bennnnnnnnnn..sabah mı kan vereceksin seyyan...kaç gibi çıkar yaaaaaaaa..öğlen eve gelince bakarım artık.......rabbim hayırlı haberle karşılaştırır inşallahhhhh...

muhattttttttttttt gell burdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

canım yarın sabah gidriz.saat 09:00 gibi.sonuç 2 saat sonra çıkıyormuş.öğlene kadar belli olur diye tahmin ediyorum.inş.sımsıkı tutunmuşlardır.muhat yok gitmiş.şimdi çağrı attım teline.gelir heralde.........muhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt diyelimde çınlasın kulakları

canım yarın sabah gidriz.saat 09:00 gibi.sonuç 2 saat sonra çıkıyormuş.öğlene kadar belli olur diye tahmin ediyorum.inş.sımsıkı tutunmuşlardır.muhat yok gitmiş.şimdi çağrı attım teline.gelir heralde.........muhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt diyelimde çınlasın kulakları

Aminnnnnnnn inşallah canımmm...dualarım seninle olucakkkkk.....öğlen inşallah güzel haber alırım....

yook yok muhat burdaaaaaaaaaaaaaa. geldiii....

canım nasılsın muhatta buralarda ama popoyla ilgili bi topikte geziniyo bizim kız.
:) taş gibi anne oluyum diyorum :)
işe yaradı ama haaa:)
canımmmmmmm seni unuturmuyum hiçççççççç yanlış kişileri çağırmışım demi.....keşke olsaydın yaaaa.....kartopuna geçmiş olsun canımmm iyiki bişey olmamışşşş......nasılsın???

canım o zaman hiççççççççç zaman kaybetmeeee hemen tüpbebeğe....rabbim tedavini hayırlısıyla bebişle sonlandırsın inşallah.....
rabbim yar ve yardımcın olsun canımmmmmm....

canım çooooooooook geçmiş olsunnnnnn..iyi huylu olmasına sevindimmmm..koca nerde kocaaaa.....????

muhatım merhaba tatlım..progestanı bende kullandım..yumoşlar toplandıktan itibaren hergün 2 ampul birkerede iğne oldum..çok yağlı bir iğne...ovmak lazım ...kist gibi kalıyo kalçada....benim hala acıyo kalçam desem yalan olmayacak.....progenex kullandım ben....doktorumun dediğine göre progestan hem düşüğü engelliyo hemde rahimi bebeğin tutunabileceği bir hale getiriyor....iyi bir iğne....kullanmakta fayda var...eğer pozitif sonuç alsaydım 3. aya kadar iğneyi vurunacaktım..ama olmadıııııı....neyse sınavın nasıl geçti......rabbim zihin açıklığı versin geç devlete inşallah.....
muhatım tevhidi ne kadar okuduğumu yarın mı söyleyecem sana...yoksa bu akşam mı???duaların bitti mi????

seyyan büyük gün yarın mı???? yaaaa ne çabuk geçti yada bana öyle geldi..kimbilir sana ne uzun geldi.....
inşallah yarın hayırlı pozitif haber alıcaz senden.....çifte bayram yapıcazzzzzzzzzzzz...

özledim yaaaaaaaaaa sizleri...geliyooom kimsecikler yookkkk....öpüldünüzzzzzzzzzzzzz..................
hımm iğne miydi o.
bana gerek yok o zaman :D
muhattttttttttttttttttttttt hoşgeldinnnnnnnnnnnn.......

hoşbulduk canım:)
bugün ne kadar sıkıcı geçti anlatamam yawwwwwwww
valla şuan bi tuhaf hissediyorum kendimi :S
seyyan cagrı atınca pc ye atladım resmen :)
nabıyonuzzz kızlarrrrrr :)

kız ben o topikteyken sizyoktunuz :)
madem gördün yazaydın ya :)

canım emanın eşi uzun zamandır iş dolayısıyla şehir dışında.yaaaa bu gün ayın 7siiiiiiiiiii dahaaaaaaaaaa.inşaallah o haberi yarın veririm.senin kartopuda balkondan düşmüş.ay bu kediler 9 canlı diye boşuna dememişler.yazık kıyamam ya.dikkat et canım sende.şükür bişey olmamış.çok ama çoooooooooooook geçmiş olsun krtopucuğa....

amiin cnm insallah guzel haber haber veririsin bize..kartopumun hareketleri yavasladi yaa,yiyor iciyor ciside yapiyor..ama agrisi var sanki,hep oturmak istiyor normalde ooo evi dort donerdi,yarin veterinere goturmeyi dusunuyorum,birde gobeyinde bi sislik vardi yag bezesi gibi,o beze bugun sanki buyumus,zaten o beze icin goturecektim,ama simdi boylede olunca...hayirlisi bakalim sabah ola hayr ola..

:) taş gibi anne oluyum diyorum :)
işe yaradı ama haaa:)

hımm iğne miydi o.
bana gerek yok o zaman :D

hoşbulduk canım:)
bugün ne kadar sıkıcı geçti anlatamam yawwwwwwww
valla şuan bi tuhaf hissediyorum kendimi :S
seyyan cagrı atınca pc ye atladım resmen :)
nabıyonuzzz kızlarrrrrr :)

canım progestanın hapıda var ama öle kafana göre kullanabileceğin bişey değil o bence.bende şuanda kullanıyorumama tutunması için.eğer tutundularsada bir müddet düşük olmamaması için devam edicem.o ilacı bazen adet söktürücü olarakta verirler.

amiin cnm insallah guzel haber haber veririsin bize..kartopumun hareketleri yavasladi yaa,yiyor iciyor ciside yapiyor..ama agrisi var sanki,hep oturmak istiyor normalde ooo evi dort donerdi,yarin veterinere goturmeyi dusunuyorum,birde gobeyinde bi sislik vardi yag bezesi gibi,o beze bugun sanki buyumus,zaten o beze icin goturecektim,ama simdi boylede olunca...hayirlisi bakalim sabah ola hayr ola..
ay götür canım belki düşme etkisiyle bişey vardır .Allah korusun.
kız ben o topikteyken sizyoktunuz :)
madem gördün yazaydın ya :)

canım ben girdiğimde profilime bakarken senin o topiğe yazdığını gördüm ama ne zaman yazdığına bakmamışım.yani sen aktif değilmişsin.ben yeni geldim zaten.görsem yazmammı........seni orda bıramkırmıyım

nekadarzor sümeyyab nasılsıız kızlarrrrrr??hoşgeldiniz sefa getirdinizzzzz......iyiki geldinizzzzzzzzzz

cnm sagool iyim sen nasilsin..biraz morelim bozuk,ben biseyi cok cok seversem bisey oluyor hep dusune dusune basima getirdim en sonunda...kartopuma bisey olursa ne yaparim ben cok alistim ona..Allah korusun,iyi simdi sukur,biraz sersem ama kolaymi 5.kattan dustu,

canım bi sevdiceği faln mı var da atladı ki :)
malum tam zamanı :)
bizden önce hamiş kalmasın :)
canım progestanın hapıda var ama öle kafana göre kullanabileceğin bişey değil o bence.bende şuanda kullanıyorumama tutunması için.eğer tutundularsada bir müddet düşük olmamaması için devam edicem.o ilacı bazen adet söktürücü olarakta verirler.

hımmmm....
ben ovu testi yaptım çizginin biri hayalet çıktı.
ovuye denk getirip kullansak onu olma mı??

bütün kızlar toplandık,toplandık,toplandııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık.kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz.:32::24::21::21::21::32::32::21:

cnm sagool iyim sen nasilsin..biraz morelim bozuk,ben biseyi cok cok seversem bisey oluyor hep dusune dusune basima getirdim en sonunda...kartopuma bisey olursa ne yaparim ben cok alistim ona..Allah korusun,iyi simdi sukur,biraz sersem ama kolaymi 5.kattan dustu,

iyiym bende canım çookk şükür halimize....çok üzüldüm canım sen ihmal etme yarın veterinere götür ne olur ne olmaz....için rahat olur en azından....inşallah bişeycik olmazzzz kartopuna.....ehliyet çalışmaları ne durumda??

seyhan ben gecen haftanın dularını anca bitirebildim haberin olsun bu haftayıda okurum inş okuyunca yazarımm

canım bi sevdiceği faln mı var da atladı ki :)
malum tam zamanı :)
bizden önce hamiş kalmasın :)

hımmmm....
ben ovu testi yaptım çizginin biri hayalet çıktı.
ovuye denk getirip kullansak onu olma mı??

canım o bir hormon sonuçta bence kullanma ama sen bilirsin.

Back
X