• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

mrb cnm hoşbulduk şükürler olsun cnm sen nasılsınn?

iyiym canım bende.....çok şükür sizler gelince topiğin neşesi geldiiiiiiiii.......
dün yalnız kaldım topikte kimsecikler yoktu.....gitmeyinnnnnnnnnnnnnnn hep kalınnnnn.....:17::17::17::17:

bütün kızlar toplandık,toplandık,toplandııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık.kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz.:32::24::21::21::21::32::32::21:

evetttttttttt hep böyle olalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah......:52::52::52::52::52::52::52::52:

muhatt sakın doktora gitmeden kullanmaa ölee kafana göree ters etki yapabilirr..adetinin 21 günü doktora gitt baktır progestoron hormonuna zaten yeterli olmazsa doktor sana verir ilacını yada jelini nacizene tavsiyem gene sen bilirsin tabi

iyiym canım bende.....çok şükür sizler gelince topiğin neşesi geldiiiiiiiii.......
dün yalnız kaldım topikte kimsecikler yoktu.....gitmeyinnnnnnnnnnnnnnn hep kalınnnnn.....:17::17::17::17:

evetttttttttt hep böyle olalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah......:52::52::52::52::52::52::52::52:

benn hep buralardayım canımm ses verr hemencik gelirimm:1:

nekadarzor sümeyyab nasılsıız kızlarrrrrr??hoşgeldiniz sefa getirdinizzzzz......iyiki geldinizzzzzzzzzz

canım bi sevdiceği faln mı var da atladı ki :)
malum tam zamanı :)
bizden önce hamiş kalmasın :)
bilmiyorumki kimin ugruna atladi zaten asagi indigimde kara bi kedi vardi yaninda,kesin bize siyah beyaz torun verecek bunlar..

hımmmm....
ben ovu testi yaptım çizginin biri hayalet çıktı.
ovuye denk getirip kullansak onu olma mı??

iyiym bende canım çookk şükür halimize....çok üzüldüm canım sen ihmal etme yarın veterinere götür ne olur ne olmaz....için rahat olur en azından....inşallah bişeycik olmazzzz kartopuna.....ehliyet çalışmaları ne durumda??
Allah dahada iyi etsin cnm..evet ben bi goturuyum yarin...ehliyet dersleri iyi gidiyor cnm,artik arabayi kaldiriyorum ama daha cooook ogrenmem lazim..........kizlar ben ciktim sonra gelirim yine

canım esleme msj attım ben k. tevhid 34 000 civarında. annesigil gidene kadar da okurum dedim 36 000 okundu dedim :)

muhatım daha 5000lerde diye yazmıştım sonra adetim bitince devam edicem demiştim....şu an 10bine yaklaştımmm....eslemin annesi ne zaman gidecekmiş yarına kadar okuyabilirsem devam edicem.....olur mu??

canım o bir hormon sonuçta bence kullanma ama sen bilirsin.

muhatt sakın doktora gitmeden kullanmaa ölee kafana göree ters etki yapabilirr..adetinin 21 günü doktora gitt baktır progestoron hormonuna zaten yeterli olmazsa doktor sana verir ilacını yada jelini nacizene tavsiyem gene sen bilirsin tabi

hımm ben baktırmıştım hormonlarıma dr yazmadığına göre gerek yoktur heralde.
canım senin ovü yarın demi :)

:53::53::53::53:
hayırrrr 28 de oldumm bugün benimmkaçıncı günüm ay yarinmiiii yoksa yanlış hesapmı yaptımmm dur hemen hesaplau-yacammm:)))bi sn

canım özelll bir hafta başlıyorrrr:))))
ama ovülasyon testine henüz başlamadım ben

muhatcım bencede kendin doktor vermeden progestan hormonu alma...eğer normal yoldan hamile kalırsan kiiiiii inşallah kalırsın doktorun sana ya hapını ya iğnesini yada jelini verir kullanırsın....bu hormon bebişin tutunmasını kolaylaştıracak düşmesini önleyecek...
ben ilk 3 denememde hep vajinal jel kullandım..en sondenememde progenex iğne kullandım..iğne daha rahat geldi bana..sadece çok yağlı olduğu için iğneyi vurulunca iyice hatta gül suyu ile ovmak dağıtmak lazımmış yoksa top gibi kalıyo.....inşallah hamişş :49: ol doktorun progenex iğne yazsın sanaaaaaaaa......vurulamasaydım ben vurulamazdım ama bebiş için herşeye katlanılıyorrr..ben alıştım artık iğnelereeeeee......kadın olmak çok zorrr....

muhatcım bencede kendin doktor vermeden progestan hormonu alma...eğer normal yoldan hamile kalırsan kiiiiii inşallah kalırsın doktorun sana ya hapını ya iğnesini yada jelini verir kullanırsın....bu hormon bebişin tutunmasını kolaylaştıracak düşmesini önleyecek...
ben ilk 3 denememde hep vajinal jel kullandım..en sondenememde progenex iğne kullandım..iğne daha rahat geldi bana..sadece çok yağlı olduğu için iğneyi vurulunca iyice hatta gül suyu ile ovmak dağıtmak lazımmış yoksa top gibi kalıyo.....inşallah hamişş :49: ol doktorun progenex iğne yazsın sanaaaaaaaa......vurulamasaydım ben vurulamazdım ama bebiş için herşeye katlanılıyorrr..ben alıştım artık iğnelereeeeee......kadın olmak çok zorrr....

bencedee cok zorrrrrr yaaaa:(((

canım esleme msj attım ben k. tevhid 34 000 civarında. annesigil gidene kadar da okurum dedim 36 000 okundu dedim :)

canım bendende 2000 daha yaz.dahada okumaya çalışıcam.ama galiba adet oluyorum çünkü adet ağrısı başladı bende bugün.şimdide fazlalaştı ağrım:14::14:amaaaaa hala ümidim var tabikisi

canım bendende 2000 daha yaz.dahada okumaya çalışıcam.ama galiba adet oluyorum çünkü adet ağrısı başladı bende bugün.şimdide fazlalaştı ağrım:14::14:amaaaaa hala ümidim var tabikisi

hiştttttttttt aklına bişe getirip canını sıkma sakınnnn o belirtiler her hamilelikde oluyooo sende biliyorsun hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynııı

canım sende progenex kullandın mı????ben o iğneyi vurulunca ki bir seferde iki ampul vuruluyordu beni sıcak basıyordu...menepozlu kadınlar gibi oluyodummmmm...:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yok canım bana ilacını vermişti doktor günde 3 kez alıyordum sersemleşiodum resmen

Back
X