cnm ALLhim tez vakitte sikintilarini gidersin....hepimiz yasamisizdir problemler,sanmaki teksin,sanmaki yalnizca senin basina geliyor bunlar cnm...bunu kaldirabilecek guctesinki Rabbim veriyor yoksa O kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemez...ben neler yasadim bu anlattiklarin neki??seni coook sollarim yani,ama hamd olsun ayaktayim,hep zorluklardan sonrada bir kolaylik geldi er geldi gec geldi ama geldi,bu severde geldi 3.tu denemem negatif olunca necok yoruldum dedim ama ne oluyo yine yiyosun uyuyorsun,yani hayata devam ediyorsun gulum..o yuzden bu dunyadan ne olursak nasil olursak olalim bir gun goceceyizmi?goceceyiz o yuzden tatlim guzel amellerle gocelimde bari obur dunyada rahat edelim...cocuk cocuk derken dunyayida ahiretide unutuyoruz,artik bi zaman sonra butun dualarimiz cocuk oluyor,ahireti dunyayi hepten unutuyoruz..o yuzden cnm benim cocuk dunyanin merkezi deyil,sadece hayatimiza katacak bi guzellik,ve sorumluluk,ve vebal demek o yuzden gelsede hoos gelmesede hoos,artik ben bunu diyebiliyorum cnm sizde deneyin