• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar ben geçen ayin yirmi beşinde adet oldum adetimin on ikinci günü yani ayin beşinde de çatlatma ignesi yaptım çatlatma ignesinden kaç gün sonra adet olmam lazım . On dört gün diye biliyorum ama on dört günde bir daha ki adet tarihim gelmemiş olacak lütfen bana bilgi verin mesajımı geç görenler özelden mesaj atabilir mi çünkü genellikle geçmişi okuyamiyorum şimdiden teşekkürler

Amin kuzum Allah hepimize iyilik sağlık huzur versin bi de hayırlı evlat versin.sen Konyalıydın demi Mevlanaya gidiyorsundur orada bol bol dua et dualarına aracılık yapmasını iste Hz.Mevlanadan bizleride unutma dualarında :40:

Amin canim kusura bakma gec oldu cevap ama malum bilgisayarimiz sizlere omur :1: tabi dua ederim canim aslen konyali degilim canim ama yaklasik dort senedir konyada oturuyorum :34:

ay canım benim ya şımartıyosun sen beniiiiiiii:17:

bence sen eve biran önce internet al.....al yani ya bak güzel sohbetler oluyo al hadi al

evet canım doğru anlamışsın tedaviden vazgeçtim e artık 5 son olsun.hayatımı bu tedavilere adadım ben.kendimi hep unuttum.şimdi artık akışına bırakıcam ama bu umudumu kaybettim anlamına gelmiyor tabi.Rabbim kendiliğinden verir belki.inşaallaaaaaaaaaaaah.

canım Allah dualarını kabul etsin ve gönlüne göre versin.

canım Allah sana gönül genişliği versin.aTEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR TABİ.Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın ve sana sağlık versin.şafi ismiyle şifalar nasip etsin.güçlü olmaya çalış.bu günler elbet birgün geçecek.neler yaşıyosun bilmiyorum ama belliki içini çok acıtıyo.dualarım seninle.Rabbim bizi bu kadar sevmese bize bukadar dua ettirirmi dimi ama.sabretmek gerek,yo.herşey gönlünce olsun canım arkadaşım.her zorlukla beraber bir kolaylık vardır ayetini düşünerek rahatlamaya çalış.kışın arkası bahardır.az kaldı güzelim az kaldı güneşi görmeye.

Allahin yazdigindan oteye yol yok canim.kader ikiye ayriliyor canim malum biri Allahin yazdiklari mesela evlencegimiz kisi ana babamiz evlatlarimiz kac evladimiz olcak ne vakit dogacak adi bile belliymis daha kac seneler oncesinden.bide kendi secimlerimiz var mesela dua etmek kaderimiz degil Allah onumuze secenek olarak koymus ama ne mutlu bizeki onun rizasi yolundayiz.ve canim bence tedavini birakma ve zamani geldiginde vesilen olur insAllah. Tabi kendiliginden gelmesi daha baska ama yine de ben birakmamani dilerim canim.insAllah dualarimiz kabul olur amin amin amin

Son düzenleme:
Amin canım Rabbim cumlemizin gönlüne gore versin nasılsın şimdi senin adını aşağıda göremiyorum ama buradasın anlamadım :)))
daha iyiyim canım.annem geldi bugün benim doğumgünümde sürpriz yapmış.moral oldu banada.
seyyan adın görünmüo ama burdasın sanırım.... özledim sizleri ya pekte giremiyorum hem eşim hem bozuk pc müsade etmiyor.... o yüzdemn çok fazla takılamıyorum
canım burdaydım şimdi bazen oluyo kk dan kaynaklanan bi sorun heralde.
inşallaahh öyledir seyyanım
sağlığımamı üzüleyim iflas etmemize ramak kalmasınamı
offf inan bilemiyorum
sıfırız varımız yoğumuz hayallerimiz gitti bitti.
allah sağlık versin daha 25 yaşındayız ama umudumuzun kırılmasına benim üzüntüm.
allahım bir mucize gösterse tek umudum bu

canım maddi durumunuza üzüldüm benim rahmetli babacığım da iflas ettiydi ben lisedeydim.varlıktan yokluğa düşmek zordur amaaaa Rabbim daha büyük acılarla sınamasın.şuanda senin için en önemli olan,sağlığın.şimdi sadece ona odaklan.rabbim sana en kısa zamanda sağlık versin.

Allahin yazdigindan oteye yol yok canim.kader ikiye ayriliyor canim malum biri Allahin yazdiklari mesela evlencegimiz kisi ana babamiz evlatlarimiz kac evladimiz olcak ne vakit dogacak adi bile belliymis daha kac seneler oncesinden.bide kendi secimlerimiz var mesela dua etmek kaderimiz degil Allah onumuze secenek olarak koymus ama ne mutlu bizeki onun rizasi yolundayiz.ve canim bence tedavini birakma ve zamani geldiginde vesilen olur insAllah. Tabi kendiliginden gelmesi daha baska ama yine de ben birakmamani dilerim canim.insAllah dualarimiz kabul olur amin amin amin

öyle tabi bizim tek dayanağımız dualar.az önce doktor aradı.ve çok şaşırdığını ,herşeyin güzel gittiğinive benden çok ümitli olduğunu söyledi.oda şaşırmış bu sonuca.ümidini yitirme bu olmadı diye olmayacak anlamına gelmiyor dedi.işte orada da Allahu teala devreye giryor.herşey ne kadar güzel olusa olsun OL emri gelmedikçe bir yaprak bile kıpırdayamıyor.hakkımızda hayırlısı.

daha iyiyim canım.annem geldi bugün benim doğumgünümde sürpriz yapmış.moral oldu banada.

canım maddi durumunuza üzüldüm benim rahmetli babacığım da iflas ettiydi ben lisedeydim.varlıktan yokluğa düşmek zordur amaaaa Rabbim daha büyük acılarla sınamasın.şuanda senin için en önemli olan,sağlığın.şimdi sadece ona odaklan.rabbim sana en kısa zamanda sağlık versin.

Aaa yeni yasin hayirli olsun canım inşallah bi dahaki dogum günün gelmeden bebisini alırsın kucağına :)))

doğum günün kutlu olsun canım rabbim sağlıklı mutlu bir yaş geçirmeni nasip etsin...

maddi duruma üzülmek istemiyorum inanki ne yapalım allah sağlık sıhhat versin yine çalışır yine kazanırız.ama işte....
bugün çocuk esirgemeye iş başvurusuna gittim dedilerki üniversite mezunu olmamın hiçbir faydası yokmuş çocuk gelişimi mezunu olmam yada gidip en az 500 saatlik bakıcı annelik sertifikası almam gerekiyormuş.güleyimmi ağlıımmı bilemedim.yıllarca okumuşum sonra 3 sene çalışmışım sonuç yok boş emek korkuyorum dersanede çalışmaktan ama bu gidişle dersanede çalışıcam yine...

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun canım rabbim sağlıklı mutlu bir yaş geçirmeni nasip etsin...

maddi duruma üzülmek istemiyorum inanki ne yapalım allah sağlık sıhhat versin yine çalışır yine kazanırız.ama işte....
bugün çocuk esirgemeye iş başvurusuna gittim dedilerki üniversite mezunu olmamın hiçbir faydası yokmuş çocuk gelişimi mezunu olmam yada gidip en az 500 saatlik bakıcı annelik sertifikası almam gerekiyormuş.güleyimmi ağlıımmı bilemedim.yıllarca okumuşum sonra 3 sene çalışmışım sonuç yok boş emek korkuyorum dersanede çalışmaktan ama bu gidişle dersanede çalışıcam yine...

sağol canım benim.balahçım dersanede çalışman gerekirse çalış.evet haklısın onca yık okuyup istediğin işte olamamak zor.ama elindeki fırsatları değerlendirmen gereken bir dönemdesin sanırım.birde canım mutlaka biliyorsundur ama vakıa suresini bol bol oku.birde fetih suresini.bu durumlarda okunması lazım gereken surelerden.bizlerinde duaları seninle canım inan.herşey düzelecek buna inan ama yürekten inan sonrası gelecektir zaten.

sağol canım benim.balahçım dersanede çalışman gerekirse çalış.evet haklısın onca yık okuyup istediğin işte olamamak zor.ama elindeki fırsatları değerlendirmen gereken bir dönemdesin sanırım.birde canım mutlaka biliyorsundur ama vakıa suresini bol bol oku.birde fetih suresini.bu durumlarda okunması lazım gereken surelerden.bizlerinde duaları seninle canım inan.herşey düzelecek buna inan ama yürekten inan sonrası gelecektir zaten.

sağolun canım allah razı olsun hepinizden
herşeyin güzel olacağına inanıyorum ama bir kadın için en kötü şey eşinin umutsuzluğunu görmek.ona moral vermekten tükeniyorum o garibimde sen düşünme sağlığına bak diyo bana.rabbim büyük elbet alıp bir yerde de vericek inanıyorum.hani rabbim vericek rızkını kestiğinde insanın canını alırmışya.hayırlısı hayırlısı herşeyin hayırlısı hepimiz için

ne şanslısın kız bak annen sana süpriz yapmış gelmiş(aallah yokluğunu göstermesin) benimki de arada süpriz yapıp rüyalarıma girse iyi olacak ama :)

öyle tabi bizim tek dayanağımız dualar.az önce doktor aradı.ve çok şaşırdığını ,herşeyin güzel gittiğinive benden çok ümitli olduğunu söyledi.oda şaşırmış bu sonuca.ümidini yitirme bu olmadı diye olmayacak anlamına gelmiyor dedi.işte orada da Allahu teala devreye giryor.herşey ne kadar güzel olusa olsun OL emri gelmedikçe bir yaprak bile kıpırdayamıyor.hakkımızda hayırlısı.

Ay gercekten mii? Cok sevindim senin adina.hadi insAllah yakinda hamis haberini alacagiz gibime geliyor :34:

sağolun canım allah razı olsun hepinizden
herşeyin güzel olacağına inanıyorum ama bir kadın için en kötü şey eşinin umutsuzluğunu görmek.ona moral vermekten tükeniyorum o garibimde sen düşünme sağlığına bak diyo bana.rabbim büyük elbet alıp bir yerde de vericek inanıyorum.hani rabbim vericek rızkını kestiğinde insanın canını alırmışya.hayırlısı hayırlısı herşeyin hayırlısı hepimiz için

ne şanslısın kız bak annen sana süpriz yapmış gelmiş(aallah yokluğunu göstermesin) benimki de arada süpriz yapıp rüyalarıma girse iyi olacak ama :)

canım özür dilerim gerçekten yarana tuz basmışım gibi oldu.olsun benim annem seninde annen.bak selamı var sana.eşinede Rabbim sabır versin.siz sırt sırta verdikten sonra herşeyin üztesinden gelirsiniz.:29:

hayırlı akşamlar kızlar ben çıkayım.sonra yine görüşürüz.sibel iyi akşamlar canım.balah herşey iyi olacak göreceksim.az biraz sabır.

canım özür dilerim gerçekten yarana tuz basmışım gibi oldu.olsun benim annem seninde annen.bak selamı var sana.eşinede Rabbim sabır versin.siz sırt sırta verdikten sonra herşeyin üztesinden gelirsiniz.:29:

yok canım benim üzülme ben çoktannn alıştımmm
öperimi annenin ellerinden hem benimde birsürü annem var arkadaşlarımın anneleri sağolsun çeyiz bile yaptılar bana:) zamanında
ahh birde kayınvalideciğimde anne gibi yaklaşabilseydi bana ama onunda üstesinden gelcem inşallah sonuçta bir ömür geçircez
annecin benide eksik etmesin dualarında ne olur öperim mis kokan avuçlarından onun ben

Kızlar ben geçen ayin yirmi beşinde adet oldum adetimin on ikinci günü yani ayin beşinde de çatlatma ignesi yaptım çatlatma ignesinden kaç gün sonra adet olmam lazım . On dört gün diye biliyorum ama on dört günde bir daha ki adet tarihim gelmemiş olacak lütfen bana bilgi verin mesajımı geç görenler özelden mesaj atabilir mi çünkü genellikle geçmişi okuyamiyorum şimdiden teşekkürler
canım ben 20. gün adet oldum hatta burdaki arkafaşlar ve ben çok çok ümitlenmiştik....

offf demek istemiyorum ama
offfffffff
çok yoruldum gerçekten o kadar yorgunumki
ben hep inandım hayatta herşey güzel olacak diye allah büyük imtihanları gözterdikçe.
annemi kaybettim babam zaten hiç yoktu,kardeşlerime annelik yaptım ne zorluklarla
okudum okul bitirdim güya öğretmen oldum
hayatımın erkeğiyle tanıştım türlü imtihanlardan sonra evlendik
sonra evladım olucak diye ne mutlu oldum ama onuda kaybettim
bebeğim gitti maddi çıkmaza girdik oda yetmezmiş gibi benim sağlık sorunlarımmm
hayat ne kadar zor gerçekten neyi düşüneceğimi bilmiyorum neye saldıracağımı
ben evladım olsun diye çok istiyorum ama rabbim sen bu kadar evlat düşünüyosun al sana bir dert daha diyo sanki
hamd etmek şükür etmek
ondan gelene amenna ama gerçekten çok yoruldum
çokmu kötüyüm ben diyorum allahım yada çokmu seviyorsun
çok şey istemiyorum allahtan ama hani anlatamıyorum yorgunum yorgunum yorgun
hepimizin ne dertleri var rabbim tez zamanda çözüm versin inşallah
ama şuan patlama noktasındayım
allahım medet
ya medet

Bugün bende bir o kadar mutsuz ve yorgunum :(

inşallah asbeleova hepimizin buna çok ihtiyacı var.bir bebeğimiz olursa rahtalayacağız. evlenmeden önce hep diyordum 4 çocuk yapacağım kocaman aile olacam.2 kız 2 erkek birbirlerine arkadaş olsunlar diye. Ama nasipten öteye gidilmiyor...sürekli dua dinliyorum tespih çekiyorum..hepinize dua ediyorum.

canım aynı benim gibi düşünüyormuşsun..bende 4 çocuk 2 kız 2 erkek diyodum hep ama bak bir tane bile yokkkkkkk..hayırlısıııııııııı ne diyeyim

offf demek istemiyorum ama
offfffffff
çok yoruldum gerçekten o kadar yorgunumki
ben hep inandım hayatta herşey güzel olacak diye allah büyük imtihanları gözterdikçe.
annemi kaybettim babam zaten hiç yoktu,kardeşlerime annelik yaptım ne zorluklarla
okudum okul bitirdim güya öğretmen oldum
hayatımın erkeğiyle tanıştım türlü imtihanlardan sonra evlendik
sonra evladım olucak diye ne mutlu oldum ama onuda kaybettim
bebeğim gitti maddi çıkmaza girdik oda yetmezmiş gibi benim sağlık sorunlarımmm
hayat ne kadar zor gerçekten neyi düşüneceğimi bilmiyorum neye saldıracağımı
ben evladım olsun diye çok istiyorum ama rabbim sen bu kadar evlat düşünüyosun al sana bir dert daha diyo sanki
hamd etmek şükür etmek
ondan gelene amenna ama gerçekten çok yoruldum
çokmu kötüyüm ben diyorum allahım yada çokmu seviyorsun
çok şey istemiyorum allahtan ama hani anlatamıyorum yorgunum yorgunum yorgun
hepimizin ne dertleri var rabbim tez zamanda çözüm versin inşallah
ama şuan patlama noktasındayım
allahım medet
ya medet
canım ya sabır..rabbim elbet sıkıntılarınızı gidercektir...belkide hiçççç ummadığın br anda müjdeli haberlerlede karşılaşırsın belli mi olurrr.....bol bol dua et...eşinle birbirinize destek olun....sınavımız çok zor...sabrın sonu selamet olsun inşallah.....

kiiizzzzlaaaaar...kartopumu doktora goturdum,ve karnindaki topak morarmis bagirsaklari cikmis olabilir dedi,persembe ameliyat olacak,hem ameliyat hemde kisirlastiralacak,istemiyorum kisirlastirmak onun bari anne olmasini gormak istiyorum bu beni cok mutlu eder ama..maglum zaman gelince asagi atlayabiliyormus,ve bebek olmasi icinde maglum ......olmasi gerekiyomus onada para istiyolar bayagi...eyer hic durmadan asagi atlarsa kendine bisey olabilir o yuzden yapicaklar...insallah iyi olucak beyaz meleyim

yerim ben onu ameliyat olucakmışşş..inşallah iyi olur....rabbim sana bağışlar.....

kız Allah iyiliğini versin 5dk dır çözmeye çalışıyorum bana yazacağına piedraya mı yazdın yoksa piedraya yazacağına bana mı yazdın

A mı B mi? hıııı :52::52::52:

B şıkkı:)
Amannn amma DA karamsarmis topik.
Yarına aklınızı başınızaumudunuzu yüreğimize
Gulucugunuzu yüzünüze alıp gelin.
Yolarim lan sizi...
Şaka degil bilesiniz!!!

seyyanım canımm minnacığım benim doğum günün kutlu olsun....bu doğumgünün son bebişsiz doğum günün olsun inşallah..
seneye kucağına alasın yavrularını inşallah....uykusuz kalıp dert yanasın bizlereeeee.....canım benim sende benim gibi doğumgününde test sonucunu öğrenenlerdensin..napalım nasip kısmet...rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizeeeeee....

canım herşey gönlünce olsun.yuvanız sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsunnn...hiç gözün dolmasınnnn hep mutlu ol sağlıklı huzurlu ol....
sevdiklerinle birlikte hayat seni hep güzellikleriyle sarsın sarmalasınnnn....

iyiki varsın canım iyiki tanımışım seni minnacığımmm benimmmmmmmmm...kocaman öpüyorum seniiiiiiiiiiiii....her zaman dualarımızla sevgimizle gönlümüzle yanındayız bitanemm..bunu hep hissedeceksin inşallah....
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X