Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim nasıl yükleniyo ya yükleyemedim hep hata oluştu diyo kuzuları göstercektim size.... nasıl sevimliler hele bi tane zeytin vardı ki göreniz kapkara nasıl güzel.... annesini emmek için nasıl koşuyordu:)))
canım geçmiş olsun..rabbim en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun sizi....kartopu nasıl?o da ameliyat olmuş inşallah iyisinizdir.....kizlaaar bugun ameliyatimi oldum.histereskopi ymis adi...iki tane polip varmis aldilar,ve bana bu sekilde tup bebek tedavisi yapildi kizlar...hakkimi ariycam insallah,gerekirse mahmekemeye kadar goturecem...boyle isi en cahiller bile yapmaz hayirlisiinsallah
iyiyim bitanem sen nasılsın????hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız???????????
Eki Görüntüle 683358 Eki Görüntüle 683359 bunlarEki Görüntüle 683361 bunlar yağlı boya resimlerimden,kızlar.
canım dosya seçisiyosun ya.resmi dosyadan alıyosun.ortada uploand mı ne yazıyo oraya basıp alıyosun.sonra işaretliyosun içeriğe ekle diyosun.seyyan ne güzel yapmışsınnnn.... sömez sendehoşgeldin örtmenim:))) ama ben yükleyemiyorum resimleri yaaaaaaaaaaaaaaaa beceremedim seyyan dosyayı oraya kadar getiriyorum ordan sonra hata diyo hep....
burdayım yım yım yım.......evet muhat birbuçuk saat rötar yaptı.benimde eşim namaza gitti şimdi gelir ve pc ye el koyar.ders çalışacakmış.saat onda fener maçı var ya onu beklicem artık girebilmek için.sen nasılsın canım.ben pek havamda değilim bu minnacık bedene yüreğim sığmıyo sanki.büyüdü büyüdü kocaman oldu yüreğim.kays_ nasılsın canım??? rabbim tez zamanda bebişlerine kavuştursun....dualarımız kabul olsun....
seyyan seyyan seyyan yan yan yan yannnnnnnnnnnn gel artık nerde geziyonnnnnnnnnnn
biriside 8 de geliyoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu muhatttttttttttttttttttttttttttt....
burdayım yım yım yım.......evet muhat birbuçuk saat rötar yaptı.benimde eşim namaza gitti şimdi gelir ve pc ye el koyar.ders çalışacakmış.saat onda fener maçı var ya onu beklicem artık girebilmek için.sen nasılsın canım.ben pek havamda değilim bu minnacık bedene yüreğim sığmıyo sanki.büyüdü büyüdü kocaman oldu yüreğim.
iyiyim minnacığımmmm.....sende iyi ol bitanemmm...noldu bişey olmadı değil mi?? sıkma canını rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşallah...
zor günler geçiriyoruzzzz....kolay değil...ama sabırlı olmamız lazım....çok şükür halimize ki sağlığımız yerinde....Rabbim bizleri iyi insanlarla olaylarla kaşılaştırsınnnn.vicdanlı merhametli doktorlarla karşılaştırsınnnn......kuzummmmmmmmmmm sıkma canını ....
inşallah elbet bir gün bizlerde anne oluruzzzzzzzzzz rabbim nasip etsin inşallah....
minnacığımmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
bişey olmadı da.ben o ilk anda pek ağlayamadım.böyle olurum hep.babmı kaybettiğimde de böyle oldum.ağlayamayınca atamıyorum ve sürekli içim daralıyo.ne eve sığabiliyorum ne baaşka bir yere.amaaaaan boşver işte geçecekte şimdi ilk dalgalar daha büyük olur bilirsin sonra sonra dalgaların boyu küçülür.geçecek bu günler Allahın izniyle.
ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrr geç vakit gelebilirsem gelirimmmmmmmmmmmm
Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........
canım dünürüm benimSönmez gitmeee
Seyyan canim sen benim her iki alemde de dunurumsun.hemen bebegiz olsaydı ben sizi nerden bulurdum.
aslanlı resim cok güzel.hepsi guzel ama o masum göründü bana